ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Αγαπημένος καλλιτέχνης στη Fantasy Art

Αγαπημένος καλλιτέχνης στη Fantasy Art

beetlejuice6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-12-10 10:14
Η Selina Fenech παίρνει το oscar από μένα!

Απλά .. εξαιρετική όπως και τα έργα της που σε ταξιδεύουν...!
2007-12-12 20:08
Εκπληκτική η δουλειά του Νίκου Δεληγκάρη. Μια εξαιρετική στιγμή για την fantasygate. Ειλικρινά, τα θερμότερα συγχαρητήριά μου!
2008-01-04 02:03
Παρ'όλο που ο Μηνάς έβαλε και εμένα στην ψηφοφορία , τα έργα μου είναι στην ουσία εκτός συναγωνισμού για τον απλούστατο λόγο ότι οι πίνακες μου είναι εντελώς αντίθετοι σαν τεχνοτροπία και φιλοσοφία από τα έργα των υπόλοιπων καλλιτεχνών, που ανήκουν καθαρά στο φανταστικό ,στο ονειρικό. Αντίθετα εγώ ζωγραφίζω ρεαλιστικά-νατουραλιστικά σε καμβά, με λάδια και οι πίνακες μου είναι επιρρεασμένοι από την κλασσική ζωγραφική και φυσικά βρίσκονται κρεμασμένοι στους τοίχους του σπιτιού μου και σε άλλους τοίχους και όχι στην οθόνη ενός υπολογιστή.
Έχοντας λίγο περισσότερες γνώσεις από το μέσο ψηφήσαντα, θεωρώ ότι τα έργα του Νίκου Δεληγκάρη είναι μιά κλάση ανώτερα απ' όλων των υπολοίπων και θεωρώ ότι το βραβείο του πρώτου του ανήκει δικαιωματικά.
Νίκο, μπράβο από εμένα και πάλι.
Σωτήρης Σοφιάς
2008-01-04 03:05
Για μένα ένας είναι ο αρχηγός. Μετά απο αυτόν το χάος και δυστυχώς δεν είναι στην λίστα.. ο GIGER... http://www.hrgiger.com/
Στον εξαίσιο Νίκο Δεληγκάρη και η δική μου ψήφος ,παρόλο που η επιλογή ήταν δύσκολη