Εμπειρίες Reiki
Mόνο μια κοπέλα ξέρω που είναι master 3ου βαθμού και κάνει θεραπείες και μυήσεις... και δεν παίρνει δεκάρα γι' αυτό! Θεωρεί πως είναι χάρισμα Θεού (σύμπαντος, δημιουργού ή ό,τι άλλο) και μεταδίδει τη δύναμη ή θεραπεύει χωρίς αμοιβή...
Ποιος ο λόγος να πουληθείς (μυηθείς) «αυτό δεν σημαίνει στα πολύ λαϊκά και πεζά?» για να μάθεις κάτι που και αυτή το δανείστηκαν?
Διότι όλοι οι άνθρωποι είναι χαρισματικοί πολύ λίγο, λίγο, αρκετά, πάρα πολύ..και μπορούν να το αναπτύξουν το όποιο χάρισμα έχουν με διάφορες τεχνικές … έτσι δεν είναι?
Υπάρχουν 100000δες άνθρωποι που και τα χέρια τους καίνε και χαρισματικοί είναι..χωρίς να μυούντο κάτι.
Αυτή είναι απλά ερώτηση δική μου.
Αν και διάβασα μόνο το πρώτο μήνυμα.. Δεν είναι αυτό που σε βαφτίζουν (άρα πνευματικά ακυρώνεις την βάπτιση που σου έκαναν παιδάκι) με αγγελικά ονόματα?
Από την στιγμή που υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ χαρισματικός χωρίς να χρειάστηκε ποτέ στη ζωή του μυηθεί κάτι για να κάνει όλα αυτά και πολύ περισσότερα, ζηλεύω αυτόν και όχι τους ρείκι. Αν δεν υπήρχε.. μπορεί να το έκανα και εγώ.
Και γιατί απλά αυτός ο όποιος.. «ένας η πολλοί» αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να κάνεις μύηση το οτιδήποτε. Just be your self.. εγώ με δέχομαι έτσι όπως είμαι.. απλός, χωρίς δυνάμεις.
Διότι όλοι οι άνθρωποι είναι χαρισματικοί πολύ λίγο, λίγο, αρκετά, πάρα πολύ..και μπορούν να το αναπτύξουν το όποιο χάρισμα έχουν με διάφορες τεχνικές … έτσι δεν είναι?
Υπάρχουν 100000δες άνθρωποι που και τα χέρια τους καίνε και χαρισματικοί είναι..χωρίς να μυούντο κάτι.
Αυτή είναι απλά ερώτηση δική μου.
Αν και διάβασα μόνο το πρώτο μήνυμα.. Δεν είναι αυτό που σε βαφτίζουν (άρα πνευματικά ακυρώνεις την βάπτιση που σου έκαναν παιδάκι) με αγγελικά ονόματα?
Από την στιγμή που υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ χαρισματικός χωρίς να χρειάστηκε ποτέ στη ζωή του μυηθεί κάτι για να κάνει όλα αυτά και πολύ περισσότερα, ζηλεύω αυτόν και όχι τους ρείκι. Αν δεν υπήρχε.. μπορεί να το έκανα και εγώ.
Και γιατί απλά αυτός ο όποιος.. «ένας η πολλοί» αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να κάνεις μύηση το οτιδήποτε. Just be your self.. εγώ με δέχομαι έτσι όπως είμαι.. απλός, χωρίς δυνάμεις.
Μηπως ξερει κανεις που θα μπορουσα να μιλησω για να βρω εναν αξιοπιστο να με διδαξει ΡΕΙΚΙ??
Δεν μιλαω για δωρεαν,αρκει να ξερουμε οτι αξιζει..
Δεν μιλαω για δωρεαν,αρκει να ξερουμε οτι αξιζει..
Δεν νομίζω να πληρώνεις, μου είχαν ζητήσει κάποτε να μπω χωρίς να αναφέρουν πληρωμή και φυσικά αρνήθηκα. Αν δεν κάνω λάθος είναι κάτι σαν θρησκεία αφού απαρνιέσαι το βάπτισμα και σου δίνουν άλλο όνομα, αγγελικό. Πάει με βαθμίδες .
Τώρα αν είναι είδος θρησκείας με πληρωμή.. ψάξε το..
Μου το είχαν προτείνει στην Σαντορίνη πριν χρόνια.. Τώρα αν είναι ομάδα που ταξιδεύει στα γύρο νησιά με κέντρο την αττική, δεν ξέρω.
Τώρα αν είναι είδος θρησκείας με πληρωμή.. ψάξε το..
Μου το είχαν προτείνει στην Σαντορίνη πριν χρόνια.. Τώρα αν είναι ομάδα που ταξιδεύει στα γύρο νησιά με κέντρο την αττική, δεν ξέρω.
Παράθεση:
|
Μηπως ξερει κανεις που θα μπορουσα να μιλησω για να βρω εναν αξιοπιστο να με διδαξει ΡΕΙΚΙ??
Δεν μιλαω για δωρεαν,αρκει να ξερουμε οτι αξιζει.. ![]() |
Μην ψάχνεις... όταν είναι να έρθει θα έρθει.
Απλά να είσαι εκεί.
(Δηλαδή, όταν θα είσαι σε θέση να αρχίζεις να καταλαβαίνεις,
θα δημιουργήσεις μόνος σου τις συνθήκες για να "ανακαλύψεις"
αυτόν που θα σε διδάξει).
Παράθεση:
|
Δεν νομίζω να πληρώνεις, μου είχαν ζητήσει κάποτε να μπω χωρίς να αναφέρουν πληρωμή και φυσικά αρνήθηκα. Αν δεν κάνω λάθος είναι κάτι σαν θρησκεία αφού απαρνιέσαι το βάπτισμα και σου δίνουν άλλο όνομα, αγγελικό. Πάει με βαθμίδες .
Τώρα αν είναι είδος θρησκείας με πληρωμή.. ψάξε το.. Μου το είχαν προτείνει στην Σαντορίνη πριν χρόνια.. Τώρα αν είναι ομάδα που ταξιδεύει στα γύρο νησιά με κέντρο την αττική, δεν ξέρω. |
Άλλο ήθελαν να σου "κάνουν" και στο "πούλησαν" με αυτό το όνομα..
βέβαια και εσύ με τη σειρά σου, θα ήταν καλό να δεις εάν ήταν έτσι
όπως στα έλεγαν... και όχι να διαδίδεις ό,τι ακούς....
Βέβαια... αυτό θα έκανα εγώ... αλλά είπαμε.. η Φύση τα χωράει όλα!
Παράθεση:
|
Τώρα αν είναι είδος θρησκείας με πληρωμή.. ψάξε το.. Μου το είχαν προτείνει στην Σαντορίνη πριν χρόνια.. Τώρα αν είναι ομάδα που ταξιδεύει στα γύρο νησιά με κέντρο την αττική, δεν ξέρω. |

Εχω βρει οτι γινονται ορισμενες ημερομηνιες στην αθηνα ας τα πουμε σεμιναρια και θα θελα παρα πολυ να συμετεχω.
Ενωχ μα πως θα ερθει απο μονο του αν δεν το ψαξεις και μονος σου?
Μονο του αποκλειεται να ερθει αν κατσω με σταυρωμενα τα χερια.
Εχεις κανει η απλα υποθετικα το λες?
Sorry για το διπλο ποστ αλλα μου ηρθε μετα απο ωρα..
Τι διαφερει το αγγελικο ρεικι με το παραδοσιακο ρεικι?
Τι διαφερει το αγγελικο ρεικι με το παραδοσιακο ρεικι?
Παράθεση:
|
Ενωχ μα πως θα ερθει απο μονο του αν δεν το ψαξεις και μονος σου?
Μονο του αποκλειεται να ερθει αν κατσω με σταυρωμενα τα χερια. Εχεις κανει η απλα υποθετικα το λες? ![]() |
Δεν σου είπα να μην ψάξεις... σου είπα να μην έχεις ως στόχο
το να βρεις δάσκαλο.
Και επιπροσθέτως, θα σου πρότεινα να έχεις ως στόχο (ψαξίμ
ατος)
τον λόγο για τον οποίο θες να "μπεις" στο Reiki.
Έτσι, εάν ο λόγος που θες να κάνεις Reiki είναι το να μπορείς να
γίνεις δίοδος του Ki, τότε ψάξε αυτό.
Εάν ο λόγος που θες να κάνεις Reiki είναι για να πάρεις μία μηχανή
2000 cc (π.χ.
) ψάξε αυτό.Η γνώμη μου είναι, ότι εάν ψάχνεις για Δασκάλους δεν θα βρεις
αυτόν που σου αρμόζει.... ψάξε για αυτό που θες και έτσι θα
δημιουργήσεις ΕΣΥ τις συνθήκες γύρω σου για να δεις από ποιον
και πότε θα μπορέσεις να μάθεις αυτό που θες.
Εάν πρέπει να "σκάσεις" και κανά "ψιλό"... εκεί τα ζυγιάζεις...
Πάλι σύμφωνα με το τι θες, τι παίρνεις και τι καταλαβαίνεις
θα βγει η απόφαση εν τέλει... αλλά τεσ'πα.
Και επίσης, δεν πιστεύω στους τίτλους... για την διασφάλιση
της ορθότητας. Εάν αυτά που λέω σου "κάνουν" buy them...
τι σημασία έχει ποιος είμαι και τι έχω κάνει;
Εάν είμαι "τύπος" ανθρώπου που αντιπαθείς σφόδρα... και σου
πω οτι η Θάλασσα είναι μπλε, θα το αρνηθείς επειδή με αντιπαθείς;
Ή επειδή δεν είμαι ειδικός χρωματοΘαλασσολόγος;

Αυτό από την άλλη, σημαίνει ότι όποιος θέλει μπορεί να λέει για ότι
θέλει... αλλά εξασφαλίζει ότι για τον ακροατή θα ισχύσει το
"τα του Ιούλιου στον Ιούλιο"... (ή μήπως του Καίσαρα;
)(πάντα σύμφωνα με την γνώμη μου)
Υ.Γ. Το Reiki απέκτησε παραλλαγές με το καιρό...
εάν δεις λίγες σελίδες πιο πριν θα τα διαβάσεις (μαζί με
πολλή σαβούρα.. αλλά whatever!)
Ρεικι δεν είναι αυτό που θεραπεύουν με την αύρα? Ένα είδος «μασάζ» κτλ.. Τότε δεν κάνω λάθος.. Ο καλύτερος φίλος μου που πέθανε.. Έκανε ρείκι και μου είχε πει για τα επίπεδα.. Δεν θυμάμαι τη επίπεδο ήταν μιας και δεν δίνω βάση σε βαθμίδες σε διάφορες ομάδες (Κάτι μου λέει η λέξη μάστερ.. δεν ξέρω εάν ανήκει στο ρείκι η λέξη αυτή).. Μου είχε πει δα, ότι αν θες να πας ποιο πάνω κάνεις διάφορα.. .. Γιατί λέτε καμία σχέση???? Ίσως το εμπορικό ρείκι να μην έχει καμία σχέση με αυτό…
Η είναι άλλο αυτό..?
Κάνουν και είδος διαλογισμού κατι σαν astral.. Αυτό το ξέρω γιατί σαν μικρό παιδάκι έβλεπα διάφορα και τα είχα μοιραστεί με τον καλύτερο φίλο.. Εννοείτε ότι ήταν άτομο που του αρέσει να ερευνά και δοκιμάζει πράγματα.. Αφού κατέκτησε κάποιο τίτλο και κάποια γνώση (μπορεί να τον είχα καλύτερο μου φίλο, αλλά δεν επεμβαίνω η να ασχολούμαι στο τι κάνει ο καθένας), μου ανέφερε μετά από 11 χρόνια ότι είχα δίκιο σε κάποιο θέμα.. Μιας και είχε βίωση κάποιες καταστάσεις μετά από πολύ εξάσκηση, ήθελε να μου πει συγκεκριμένα αλλά δεν πρόλαβα να τον δω. Το μόνο σίγουρο ότι ίσως αυτό τον βοήθησε κατά κάποιο τρόπο και στην μετάβαση.
Γιαυτο ποτέ δεν είπα ότι δεν κερδίζεις κάτι.. αλλά συνήθως ότι έχει σχέση με άνθρωπο, δίνεις και κάτι..
Η είναι άλλο αυτό..?
Κάνουν και είδος διαλογισμού κατι σαν astral.. Αυτό το ξέρω γιατί σαν μικρό παιδάκι έβλεπα διάφορα και τα είχα μοιραστεί με τον καλύτερο φίλο.. Εννοείτε ότι ήταν άτομο που του αρέσει να ερευνά και δοκιμάζει πράγματα.. Αφού κατέκτησε κάποιο τίτλο και κάποια γνώση (μπορεί να τον είχα καλύτερο μου φίλο, αλλά δεν επεμβαίνω η να ασχολούμαι στο τι κάνει ο καθένας), μου ανέφερε μετά από 11 χρόνια ότι είχα δίκιο σε κάποιο θέμα.. Μιας και είχε βίωση κάποιες καταστάσεις μετά από πολύ εξάσκηση, ήθελε να μου πει συγκεκριμένα αλλά δεν πρόλαβα να τον δω. Το μόνο σίγουρο ότι ίσως αυτό τον βοήθησε κατά κάποιο τρόπο και στην μετάβαση.
Γιαυτο ποτέ δεν είπα ότι δεν κερδίζεις κάτι.. αλλά συνήθως ότι έχει σχέση με άνθρωπο, δίνεις και κάτι..
Απο οσο εχω διαβασει ειναι 3 επιπεδα δεν ξερω αν υπαρχει κατι παραπερα.
1ος βαθμος κανεις με αμεση επαφη ρεικι
2ος βαθμος και εξαποστασεως
3ος μαστερ ωπου μπορεις να διδαξεις η κατι τετοιο.
1ος βαθμος κανεις με αμεση επαφη ρεικι
2ος βαθμος και εξαποστασεως
3ος μαστερ ωπου μπορεις να διδαξεις η κατι τετοιο.
Το reiki ειναι μια εσωτερικη εμπειρια ως πρωτο βημα γνωριμιας με τον εαυτο σου!!!