4 χρόνια Πυθέας και πρόταση για συνάντηση!
\r\n
Μου αρεσει πολυ η ιδεα του Μηνα και φυσικα ειμαι μεσα.Καλο θα ειναι να μπορουν να ειναι μαζι μας σημαντικα μελη της Πυθεας,που αν γινει μονοημερη εκδρομη δεν θα μπορουν να παρευρεθουν.
\r\n
\r\nΟποτε ας εφαρμοσουμε το back up σχεδιο για τωρα!!!
\r\n\r\n
\r\nΟποτε ας εφαρμοσουμε το back up σχεδιο για τωρα!!!
\r\n
Κι εγώ πιστεύω ότι μια μονοήμερη εκδρομή θα είναι πολύ κουραστική για να την ευχαριστηθούμε. Αν δεν είσαι ήρεμος και σε κυνηγάει ο χρόνος δεν πρόκειται να αισθανθείς και πολλά πράγματα. Άντε κι έβγαλες μερικές φωτογραφίες, όλα τα υπόλοιπα όμως(συζητήσεις, χαβαλές κλπ) πάνε περίπατο. Επομένως πράσινο κι από εμένα στο να τα πούμε στην Αθήνα και για την εκδρομή βλέπουμε, εκεί θα είναι και το Κωρήκειο, εκεί και το Τροφώνειο, όταν βρούμε το χρόνο μας πηγαίνουμε. Φυσικά και καταλαβαίνω τον φίλο Απέριττο, και για εμένα προσωπικά η ακύρωση σε κάτι που έχω κανονίσει δεν είναι κι ότι καλύτερο, όμως, επί προκειμένω δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο.
\r\n\r\n
Παιδιά καλησπέρα... να κάνω μια διευκρίνηση για να μην παρεξηγηθώ και ειδικά απο τους αγαπητούς βόρειους συνταξιδιώτες μας... Η εκδρομή αν γίνει μονοήμερη δεν είναι απαραίτητο να γίνει για τα τέσσερα χρόνια της Πυθέας, μπορούμε να την κάνουμε για να ξεφύγουμε λίγο απο την Αθήνα και για τα γενέθλια της Πυθέας μπορούμε να οργανώσουμε μια άλλη εκδρομή σε χρόνο που δεν θα είναι δύσκολος λόγω των εορτών. Σίγουρα και συμφωνώ ότι για το επετειακό πρέπει να είναι όλα τα παιδιά...
\r\nΑυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων... και πάντα φιλικά και με την καλύτερη των διαθέσεων...
\r\n\r\nΑυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων... και πάντα φιλικά και με την καλύτερη των διαθέσεων...
\r\n
Χμ, τα νέα είναι δυστυχώς αποκαρδιωτικά. Και είχα ετοιμαστεί ψυχολογικά για τη συνάντηση μας στη Λειβαδιά. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει παιδιά. Σίγουρα θέλω να βρεθούμε και να τα πούμε, απλά για Αθήνα πρέπει να επαναξιολογήσω την κατάσταση. Πάρτε μία απόφαση οι υπόλοιποι και θα σας ενημερώσω σύντομα.
\n
\nΦιλικά,
\nΝίκος.
\r\n\n
\nΦιλικά,
\nΝίκος.
\r\n
Συμφωνώ πως η μονοήμερη είναι άδικη για τους βόρειους και άμα είναι να πάμε μια εκδρομή να πάμε με άνεση και όχι πίεση χρόνου και καταστάσεων!!
\r\nΜια εκδήλωση στο μεταφυσικό στέκι μας όμως θα ήταν όντως wow που λέει και η Ophelia (
)! Προσωπικά το "back up plan" μου αρέσει πολύ!!
\r\n\r\nΜια εκδήλωση στο μεταφυσικό στέκι μας όμως θα ήταν όντως wow που λέει και η Ophelia (
)! Προσωπικά το "back up plan" μου αρέσει πολύ!!\r\n
Παίδες και κορασίδες,
\r\nείπαμε να γιορτάσουμε και όχι να απλώς να βλέπουμε βίντεο...
\r\nΤι λέτε να συναντηθούμε για ένα ΠΑΡΤΙ, με χορό, με διασκέδαση βρε αδερφέ...
\r\nΟι ερευνητές δεν είναι μαμούχαλοι, μόνο για έρευνα και μελέτη...
\r\n\r\nείπαμε να γιορτάσουμε και όχι να απλώς να βλέπουμε βίντεο...
\r\nΤι λέτε να συναντηθούμε για ένα ΠΑΡΤΙ, με χορό, με διασκέδαση βρε αδερφέ...
\r\nΟι ερευνητές δεν είναι μαμούχαλοι, μόνο για έρευνα και μελέτη...

\r\n
\r\nπεστα χρυσοστομε !
\r\nετσι θα το παλευα να παρευρεθω και εγω
\r\nμα πως αλλιως γινονται τα γενεθλια και οι γιορτες ?
\r\n αμα θετε σας τραβαω και βιντεο να το δειτε του χρονου
\r\nτωρα να γιορτασει κανεις με παλαια βιντεος που τα εχουν δει ολοι τι να πω
\r\nαπλα καταθληπτικο
\r\nθα μπορουσε να διοργανωθει μια αλλη βραδια με τις αποστολες ετσι δεν ειναι ?
\r\nεκτος και αν δε προκειται για γιορτη στην ουσια αλλα για την ευλογια γενιαδων\r\n
\r\n \r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n | \r\n \r\n Αρχική Δημοσίευση από OANNHSEA \r\n Παίδες και κορασίδες, \r\n \r\n \r\nείπαμε να γιορτάσουμε και όχι να απλώς να βλέπουμε βίντεο... \r\nΤι λέτε να συναντηθούμε για ένα ΠΑΡΤΙ, με χορό, με διασκέδαση βρε αδερφέ... \r\nΟι ερευνητές δεν είναι μαμούχαλοι, μόνο για έρευνα και μελέτη... ![]() | \r\n
\r\nπεστα χρυσοστομε !
\r\nετσι θα το παλευα να παρευρεθω και εγω
\r\nμα πως αλλιως γινονται τα γενεθλια και οι γιορτες ?
\r\n αμα θετε σας τραβαω και βιντεο να το δειτε του χρονου
\r\nτωρα να γιορτασει κανεις με παλαια βιντεος που τα εχουν δει ολοι τι να πω
\r\nαπλα καταθληπτικο
\r\nθα μπορουσε να διοργανωθει μια αλλη βραδια με τις αποστολες ετσι δεν ειναι ?
\r\nεκτος και αν δε προκειται για γιορτη στην ουσια αλλα για την ευλογια γενιαδων
\r\n
\r\nΑ...δεν είναι κακή ιδέα! Καθόλου κακή!
\r\nΈνα ωραίο πάρτυ για τα γεννέθλια της Πυθέας!
\r\n
\r\n \r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n | \r\n \r\n Αρχική Δημοσίευση από OANNHSEA \r\n Παίδες και κορασίδες, \r\n \r\n \r\nείπαμε να γιορτάσουμε και όχι να απλώς να βλέπουμε βίντεο... \r\nΤι λέτε να συναντηθούμε για ένα ΠΑΡΤΙ, με χορό, με διασκέδαση βρε αδερφέ... \r\nΟι ερευνητές δεν είναι μαμούχαλοι, μόνο για έρευνα και μελέτη... ![]() | \r\n
\r\nΑ...δεν είναι κακή ιδέα! Καθόλου κακή!
\r\nΈνα ωραίο πάρτυ για τα γεννέθλια της Πυθέας!

\r\n
\r\n
\r\n
\r\nΠερσι ειχε διοργανωθει παρτυ για τα γενεθλια του μεταφυσικου σε μπαρ στα Εξαρχεια με μεγαλη προσελευση κοσμου θα ελεγα!Απλα,δεν νομιζω οτι προλαβαινουμε να κανουμε κατι αναλογο και τωρα.
\r\n
\r\nΟι μερες μεχρι το Σαββατο ειναι ελαχιστες και μια τετοια συναξη θελει προετοιμασιες.Γι αυτο και η πιο προσιτη λυση ειναι αυτη που προτεινε ο Μηνας.Βλεποντας και κανοντας...\r\n
\r\n \r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n
\r\n
\r\nΠερσι ειχε διοργανωθει παρτυ για τα γενεθλια του μεταφυσικου σε μπαρ στα Εξαρχεια με μεγαλη προσελευση κοσμου θα ελεγα!Απλα,δεν νομιζω οτι προλαβαινουμε να κανουμε κατι αναλογο και τωρα.
\r\n
\r\nΟι μερες μεχρι το Σαββατο ειναι ελαχιστες και μια τετοια συναξη θελει προετοιμασιες.Γι αυτο και η πιο προσιτη λυση ειναι αυτη που προτεινε ο Μηνας.Βλεποντας και κανοντας...
\r\n
Ξενοχίμ, συγγνώμη που θα στο πω λίγο απότομα, αλλά βρίσκεσαι εκτός κλίματος. Παρτάκια δεν είναι δύσκολο να βρεις στην καθημερινότητα σου και μπορείς να παρεβρίσκεσαι σε τέτοιους είδους εορτασμούς πολύ συχνά εκτός κοινότητας. Ως εκ τούτου, η κοινότητα σπάνια διοργανώνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις και μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.
\n
\nΑπό την άλλη, στόχος μας είναι να διοργανώνουμε πράγματα που και ιδιαίτερα είναι και δεν μπορεί ο καθένας να τα βρει αλλού.. αν ο σκοπός μας ήταν τα πάρτυ δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε όλο αυτό το χαμό με sites, forums, ομάδες, κ.λπ. Θα μπορούσαμε να είμαστε απλά μία φοιτητική νεολαία κάποιου κόμματος.
\nΟπότε, προσωπικά θα εμμείνω στη διοργάνωση κάτι ποιο ουσιαστικού και κοντά στο κλίμα της κοινότητας. Σαφώς και δεν χρειάζεται να μείνουμε εκεί αποκλειστικά, μιας και μπορούμε π.χ. να δείξουμε μόνο το βίντεο από τη Μικρά Ασία (που όπως είπε ο Μηνάς σχεδόν κανένας από την κοινότητα δεν το έχει δει μέχρι σήμερα) και στη συνέχεια να χαλαρώσουμε με κρασάκι και συζητήσεις στο στέκι.
\nΗ ιδέα του να πάμε σε κάποιο μπαράκι με βρίσκει κάθετα αντίθετο, μιας και σε τέτοια μέρη δεν μπορείς με τίποτα να συζητήσεις. Οπότε, για ποιο λόγο να κατέβω 600 χιλιόμετρα για να κάνω κάτι που μπορώ να κάνω και Θεσσαλονίκη (όπου και έχω καλύτερες επιλογές, κατά την ταπεινή μου άποψη).
\nΤα 4 χρόνια είναι μία αφορμή για να μαζευτούμε φίλοι -παλιοί και νέοι- και να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς. Ως τέτοια μπορώ να κάνω και 1000 χιλιόμετρα για να παρεβρεθώ (αν το καλοσκεφτώ Λονδίνο-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη-Αθήνα είναι αρκετά παραπάνω).
\n
\n
\nΟπότε, εγώ δίνω τη ψήφο μου σε συνάντηση στο στέκι, με μία μικρή αλλαγή στο να μοιράσουμε το χρόνο μας σε παρουσιάσεις και καλό κρασάκι με διακριτική μουσική για να τα πούμε. Και στην τελική, στο κέντρο της πόλης θα είμαστε, όποιος θέλει (μπορεί και όλοι) συνεχίζει σε κάποιο από τα πολλά μπαρ της Αθήνας, τίποτα δεν είναι δεσμευτικό.
\n
\nΦιλικά,
\nΝίκος.
\r\n\n
\nΑπό την άλλη, στόχος μας είναι να διοργανώνουμε πράγματα που και ιδιαίτερα είναι και δεν μπορεί ο καθένας να τα βρει αλλού.. αν ο σκοπός μας ήταν τα πάρτυ δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε όλο αυτό το χαμό με sites, forums, ομάδες, κ.λπ. Θα μπορούσαμε να είμαστε απλά μία φοιτητική νεολαία κάποιου κόμματος.

\nΟπότε, προσωπικά θα εμμείνω στη διοργάνωση κάτι ποιο ουσιαστικού και κοντά στο κλίμα της κοινότητας. Σαφώς και δεν χρειάζεται να μείνουμε εκεί αποκλειστικά, μιας και μπορούμε π.χ. να δείξουμε μόνο το βίντεο από τη Μικρά Ασία (που όπως είπε ο Μηνάς σχεδόν κανένας από την κοινότητα δεν το έχει δει μέχρι σήμερα) και στη συνέχεια να χαλαρώσουμε με κρασάκι και συζητήσεις στο στέκι.
\nΗ ιδέα του να πάμε σε κάποιο μπαράκι με βρίσκει κάθετα αντίθετο, μιας και σε τέτοια μέρη δεν μπορείς με τίποτα να συζητήσεις. Οπότε, για ποιο λόγο να κατέβω 600 χιλιόμετρα για να κάνω κάτι που μπορώ να κάνω και Θεσσαλονίκη (όπου και έχω καλύτερες επιλογές, κατά την ταπεινή μου άποψη).
\nΤα 4 χρόνια είναι μία αφορμή για να μαζευτούμε φίλοι -παλιοί και νέοι- και να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς. Ως τέτοια μπορώ να κάνω και 1000 χιλιόμετρα για να παρεβρεθώ (αν το καλοσκεφτώ Λονδίνο-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη-Αθήνα είναι αρκετά παραπάνω).
\n
\n
\nΟπότε, εγώ δίνω τη ψήφο μου σε συνάντηση στο στέκι, με μία μικρή αλλαγή στο να μοιράσουμε το χρόνο μας σε παρουσιάσεις και καλό κρασάκι με διακριτική μουσική για να τα πούμε. Και στην τελική, στο κέντρο της πόλης θα είμαστε, όποιος θέλει (μπορεί και όλοι) συνεχίζει σε κάποιο από τα πολλά μπαρ της Αθήνας, τίποτα δεν είναι δεσμευτικό.
\n
\nΦιλικά,
\nΝίκος.
\r\n
\r\n
\r\nσυμφωνώ με Solon...
\r\n
\r\nπιστεύω πως έτσι συνδιάζουμε και ντοκιμαντέρ (ενημέρωση) και διασκέδαση...χι,χι,χι.
\r\nκάπως έτσι δεν θα γινόταν και στην εκδρομή? εντάξει στο περίπου...
\r\n
\r\nκαι ο καθένας μας μπορεί να φέρει απο λίγο καλό κρασάκι...
\r\n
\r\n \r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n | \r\n \r\n Οπότε, εγώ δίνω τη ψήφο μου σε συνάντηση στο στέκι, με μία μικρή αλλαγή στο να μοιράσουμε το χρόνο μας σε παρουσιάσεις και καλό κρασάκι με διακριτική μουσική για να τα πούμε. Και στην τελική, στο κέντρο της πόλης θα είμαστε, όποιος θέλει (μπορεί και όλοι) συνεχίζει σε κάποιο από τα πολλά μπαρ της Αθήνας, τίποτα δεν είναι δεσμευτικό. \r\n \r\n | \r\n
\r\n
\r\nσυμφωνώ με Solon...
\r\n
\r\nπιστεύω πως έτσι συνδιάζουμε και ντοκιμαντέρ (ενημέρωση) και διασκέδαση...χι,χι,χι.
\r\nκάπως έτσι δεν θα γινόταν και στην εκδρομή? εντάξει στο περίπου...
\r\n
\r\nκαι ο καθένας μας μπορεί να φέρει απο λίγο καλό κρασάκι...

\r\n
Τα νεα δεδομενα ειναι πως η αιθουσα για το προσεχες Σ/Κ ειναι διαθεσιμη ΜΟΝΟ για το Σαββατο, απο το πρωι εως τις 4 το απογευμα (Ας μη ξεχναμε πως οι εβδομαδιαιες συναντησεις των μελων της ομαδας του Στεκιου πραγματοποιουνται καθε Σαββατο στις 12 το μεσημερι).
\r\n
\r\n
\r\n Εχουμε ακομα χρονο να το οργανωσουμε, απλα οι Βορειοι θα πρεπει να ξεκινησουν αρκετα αρκετα νωρις για να προλαβουν...
\r\n\r\n
\r\n
\r\n Εχουμε ακομα χρονο να το οργανωσουμε, απλα οι Βορειοι θα πρεπει να ξεκινησουν αρκετα αρκετα νωρις για να προλαβουν...

\r\n
μμμμ....
\r\n
\r\nαπο το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα...άρα ή θα πρέπει να φύγουμε απο Παρασκευή ή Σάββατο πρωί-πρωί και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε κιόλας...
\r\n
\r\nέχω ακούσει για μια ταβέρνα να το πω?
σε στύλ αρχαίο ελληνικό...οπότε θα μπορούσαμε να δούμε το ντοκιμαντέρ στο στέκι βρίσκοντας μια ώρα που να μας βολεύει όλους και μετά να πάμε για φαγητό και για κουβέντα εκεί?
\r\n\r\n
\r\nαπο το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα...άρα ή θα πρέπει να φύγουμε απο Παρασκευή ή Σάββατο πρωί-πρωί και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε κιόλας...
\r\n
\r\nέχω ακούσει για μια ταβέρνα να το πω?
σε στύλ αρχαίο ελληνικό...οπότε θα μπορούσαμε να δούμε το ντοκιμαντέρ στο στέκι βρίσκοντας μια ώρα που να μας βολεύει όλους και μετά να πάμε για φαγητό και για κουβέντα εκεί?\r\n
Ελπινικη απο τη στιγμη που θα μαζευτουμε στο στεκι ολα τα υπολοιπα κανονιζονται ανετα... Μια ολοκληρη Αθηνα θα ειναι στη διαθεση μας για ολο το Σ/Κ.
\r\n Κατα την ταπεινη μου γνωμη η μαζωξη ανθρωπων που βρισκονται πολυ μακρια ο ενας απο τον αλλον και η ιδεα των παρουσιασεων παλαιοτερων αποστολων (και ακομη καλυτερα η προβολη επεξεργασμενων ντοκυμαντερ) απο μελη της ομαδας ειναι μια παρα πολυ καλη ιδεα. Εννοειται οτι κατι τετοιο μπορουν να το αντιληφθουν στο μεγιστο βαθμο τα παιδια που εχουν συμμετασχει κατα το παρελθον σε ομαδικες (ή και μοναχικες) αποστολες. Η αναποληση τετοιων στιγμων ειναι λογικο να μας δημιουργει πολυ ομορφα συναισθηματα.
\r\n
\r\n
\r\n Περιμενω τους Βορειους να μου πουν εαν εχουν τη δυνατοτητα να παρευρισκονται στο Στεκι κατα τις 11-12 το μεσημερι. Απο εκει και περα οπως ειπα, αποφασιζουμε και πως θα περασουμε το υπολοιπο Σ/Κ. Ολες οι προτασεις χωρανε!
\r\n\r\n Κατα την ταπεινη μου γνωμη η μαζωξη ανθρωπων που βρισκονται πολυ μακρια ο ενας απο τον αλλον και η ιδεα των παρουσιασεων παλαιοτερων αποστολων (και ακομη καλυτερα η προβολη επεξεργασμενων ντοκυμαντερ) απο μελη της ομαδας ειναι μια παρα πολυ καλη ιδεα. Εννοειται οτι κατι τετοιο μπορουν να το αντιληφθουν στο μεγιστο βαθμο τα παιδια που εχουν συμμετασχει κατα το παρελθον σε ομαδικες (ή και μοναχικες) αποστολες. Η αναποληση τετοιων στιγμων ειναι λογικο να μας δημιουργει πολυ ομορφα συναισθηματα.
\r\n
\r\n
\r\n Περιμενω τους Βορειους να μου πουν εαν εχουν τη δυνατοτητα να παρευρισκονται στο Στεκι κατα τις 11-12 το μεσημερι. Απο εκει και περα οπως ειπα, αποφασιζουμε και πως θα περασουμε το υπολοιπο Σ/Κ. Ολες οι προτασεις χωρανε!
\r\n
Φίλε Λουξ,
\n
\nπάνω- κάτω το ίδιο πράγμα νομίζω ότι λέμε. Η δική μου πρόταση είναι κάπου στη μέση, διασκέδαση μαζί με κάτι πιο ουσιαστικό. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους, ένας εκ των οποίων είναι αυτός που προτάθηκε: αρχικά προβολή ντοκιμαντέρ, μετά συζήτηση και προσωπική επαφή σε χαλαρή ατμόσφαιρα με δυνατότητες όμως περαιτέρω επικοινωνίας από ότι κραυγές και eye contact.
\nΔεν έχω τίποτα με την Ξενοχίμ (που τώρα έμαθα ότι είναι κοπέλα), αλοίμονο αν είχα.. ίσα- ίσα, μου είναι συμπαθέστατη όπως αρκετά άλλα νέα μέλη. Η ένσταση μου ήταν στο εξής:
\n
\n
\n
\nΕίναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει παρεβρεθεί στο παρελθόν σε εκδηλώσεις της κοινότητας, όπως επίσης και ότι δεν ξέρει το κλίμα αυτών των συναντήσεων. Η κοινότητα δεν έχει οργανωθεί για να βγαίνουμε σε κλαμπάκια, άλλο αν κάποιες κινήσεις μας μπορούν (και καλό είναι) να εξελίσσονται έτσι. Έχει οργανωθεί για να δίνει ερεθίσματα, να παράγει έργο και να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν στην εναλλακτική αυτή προσέγγιση που προσπαθεί να κάνει. Με αυτό το σκεπτικό έγινε η παραπάνω πρόταση από εμένα.
\n
\nΠροσωπικά, την προσωπική επαφή (όπως πολύ σωστά την έθεσες) την εννοώ ως ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων, λεκτική επικοινωνία και ενίοτε χαβαλέ μέσω της τελευταίας. Για εμένα, προσωπική επαφή δεν είναι να δω έναν άνθρωπο για πρώτη φορά σε ένα μέρος που δεν μπορώ να του μιλήσω.. ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
\n
\nΩς προς τη φοιτητική νεολαία μην το παίρνεις τόσο στα σοβαρά, έκφραση είναι που συνηθίζω να χρησιμοποιώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις..
Ως προς Πυθέας και Gateway, σαφώς και είναι δύο διαφορετικά πράγματα άσχετα που αν κάποια μέλη της μίας είναι και μέλη της άλλης. Άλλοι στόχοι, άλλο έργο, άλλη θεματολογία.
\n
\nΤέλος, ως προς το:
\nΣαφώς και θα συμφωνήσω ότι αυτή είναι η ιδανική περίπτωση, όχι όμως πάντα εφικτή. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι δεν είμαστε κάποιος οργανισμός ή εταιρία, αλλά μία παρέα ανθρώπων που κάπου-κάπου οργανώνουμε πράγματα για μία μεγαλύτερη παρέα ανθρώπων αφιερώνοντας μέρος από το προσωπικό μας χρόνο. Οπότε, πάντα υπάρχει καλή διάθεση (αυτό είναι δεδομένο) όμως όχι πάντα το θεμιτό αποτέλεσμα. Και πίστεψε με, προσωπικά απογοητεύτηκα με την ακύρωση της εκδρομής το ίδιο με εσένα..
\nΩς προς την τελευταία σου πρόταση
\nΤι να σου πω τώρα;
Σου έχουμε δείξει ποτέ ότι δεν παίρνουμε στα σοβαρά τις απόψεις και τις προτάσεις σου; Μήτε κλειστή είμαστε από εξωτερικά ερεθίσματα (το αντίθετο θα έλεγα), μήτε σνομπ προς τους υπολοίπους.. οπότε, οι προτάσεις σου είναι κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενες και το ξέρεις.
\n
\nΚαι για να κλείσουμε το θέμα που δημιουργήθηκε, δεν έχω τίποτα με κανέναν προλαλλήσαντα. Αυτό έλειπε, θα ήταν το λιγότερο αστείο να αφιερώναμε το χρόνο μας σε τέτοιες "διαμάχες". Εδώ προσπαθούμε να οργανώσουμε κάτι καλό για όλους μας και γι\' αυτό ανταλλάσουμε απόψεις. Απλά, καλό θα είναι να μην ακυρώνουμε με τα λόγια μας εξ αρχής προσπάθειες άλλων, πόσο μάλιστα όταν έχει αφιερωθεί πολύ χρόνος και διάθεση από τρίτους. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε.
\n
\nΘα τα πούμε στην Αθήνα μάλλον (αν δεν αλλάξει κάτι) όπου και ελπίζω να γνωρίσω από κοντά τον OANNHSEA, την Ξενοχίμ και άλλα μέλη που δεν γνωρίζω. Οπότε, τα υπόλοιπα από κοντά Λουξ.
\n
\nΦιλικά,
\nΝίκος.
\n
\nΥ.Γ.: Προσωπικά για εμένα είναι αδύνατο να βρίσκομαι 11-12 στο Μεταφυσικό Στέκι, μιας και κάτι τέτοιο σημαίνει αναχώρηση από Θεσ/νίκη το αργότερο στις 5 το πρωί (6 ώρες ταξίδι έως Αθήνα και καμιά ώρα τουλάχιστον για πέρασμα από το σπίτι που θα με φιλοξενήσει και επίσκεψη στο στέκι). Οπότε, κανονίστε την προβολή κάποια στιγμή το μεσημέρι για όποιους μπορούν και μετά πάμε για καφέ και συζήτηση όλοι μαζί.
\r\n\n
\nπάνω- κάτω το ίδιο πράγμα νομίζω ότι λέμε. Η δική μου πρόταση είναι κάπου στη μέση, διασκέδαση μαζί με κάτι πιο ουσιαστικό. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους, ένας εκ των οποίων είναι αυτός που προτάθηκε: αρχικά προβολή ντοκιμαντέρ, μετά συζήτηση και προσωπική επαφή σε χαλαρή ατμόσφαιρα με δυνατότητες όμως περαιτέρω επικοινωνίας από ότι κραυγές και eye contact.

\nΔεν έχω τίποτα με την Ξενοχίμ (που τώρα έμαθα ότι είναι κοπέλα), αλοίμονο αν είχα.. ίσα- ίσα, μου είναι συμπαθέστατη όπως αρκετά άλλα νέα μέλη. Η ένσταση μου ήταν στο εξής:
\n
\n
\r\n \r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n | \r\n \r\n τωρα να γιορτασει κανεις με παλαια βιντεος που τα εχουν δει ολοι τι να πω \n απλα καταθληπτικο \nθα μπορουσε να διοργανωθει μια αλλη βραδια με τις αποστολες ετσι δεν ειναι ? \n εκτος και αν δε προκειται για γιορτη στην ουσια αλλα για την ευλογια γενιαδων\r\n \r\n | \r\n
\n
\nΕίναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει παρεβρεθεί στο παρελθόν σε εκδηλώσεις της κοινότητας, όπως επίσης και ότι δεν ξέρει το κλίμα αυτών των συναντήσεων. Η κοινότητα δεν έχει οργανωθεί για να βγαίνουμε σε κλαμπάκια, άλλο αν κάποιες κινήσεις μας μπορούν (και καλό είναι) να εξελίσσονται έτσι. Έχει οργανωθεί για να δίνει ερεθίσματα, να παράγει έργο και να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν στην εναλλακτική αυτή προσέγγιση που προσπαθεί να κάνει. Με αυτό το σκεπτικό έγινε η παραπάνω πρόταση από εμένα.
\n
\nΠροσωπικά, την προσωπική επαφή (όπως πολύ σωστά την έθεσες) την εννοώ ως ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων, λεκτική επικοινωνία και ενίοτε χαβαλέ μέσω της τελευταίας. Για εμένα, προσωπική επαφή δεν είναι να δω έναν άνθρωπο για πρώτη φορά σε ένα μέρος που δεν μπορώ να του μιλήσω.. ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

\n
\nΩς προς τη φοιτητική νεολαία μην το παίρνεις τόσο στα σοβαρά, έκφραση είναι που συνηθίζω να χρησιμοποιώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις..
Ως προς Πυθέας και Gateway, σαφώς και είναι δύο διαφορετικά πράγματα άσχετα που αν κάποια μέλη της μίας είναι και μέλη της άλλης. Άλλοι στόχοι, άλλο έργο, άλλη θεματολογία.\n
\nΤέλος, ως προς το:
\r\n \r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n | \r\n \r\n Γνώμη μου (και όχι ταπεινή γιατί μου τη δίνει όπως το λένε) είναι πως καλύτερα πρώτα να σιγουράρετε και μετά να ανακοινώνετε\r\n \r\n | \r\n
\nΣαφώς και θα συμφωνήσω ότι αυτή είναι η ιδανική περίπτωση, όχι όμως πάντα εφικτή. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι δεν είμαστε κάποιος οργανισμός ή εταιρία, αλλά μία παρέα ανθρώπων που κάπου-κάπου οργανώνουμε πράγματα για μία μεγαλύτερη παρέα ανθρώπων αφιερώνοντας μέρος από το προσωπικό μας χρόνο. Οπότε, πάντα υπάρχει καλή διάθεση (αυτό είναι δεδομένο) όμως όχι πάντα το θεμιτό αποτέλεσμα. Και πίστεψε με, προσωπικά απογοητεύτηκα με την ακύρωση της εκδρομής το ίδιο με εσένα..
\nΩς προς την τελευταία σου πρόταση
\r\n \r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n | \r\n \r\n Αυτό που δε γνωρίζω είναι πως επειδή λογικά δεν είμαι Πυθέας (εκτός κ αν είμαι και δε το γνωρίζω) αν μπορώ Εν τέλει να προτείνω μια κατ εμε εφικτή λύση η αυτό είναι κάτι που αφορά μόνο τα μέλη και οχι τους φίλους της Πυθέας; \r\n \r\n | \r\n
\nΤι να σου πω τώρα;
Σου έχουμε δείξει ποτέ ότι δεν παίρνουμε στα σοβαρά τις απόψεις και τις προτάσεις σου; Μήτε κλειστή είμαστε από εξωτερικά ερεθίσματα (το αντίθετο θα έλεγα), μήτε σνομπ προς τους υπολοίπους.. οπότε, οι προτάσεις σου είναι κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενες και το ξέρεις. \n
\nΚαι για να κλείσουμε το θέμα που δημιουργήθηκε, δεν έχω τίποτα με κανέναν προλαλλήσαντα. Αυτό έλειπε, θα ήταν το λιγότερο αστείο να αφιερώναμε το χρόνο μας σε τέτοιες "διαμάχες". Εδώ προσπαθούμε να οργανώσουμε κάτι καλό για όλους μας και γι\' αυτό ανταλλάσουμε απόψεις. Απλά, καλό θα είναι να μην ακυρώνουμε με τα λόγια μας εξ αρχής προσπάθειες άλλων, πόσο μάλιστα όταν έχει αφιερωθεί πολύ χρόνος και διάθεση από τρίτους. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε.
\n
\nΘα τα πούμε στην Αθήνα μάλλον (αν δεν αλλάξει κάτι) όπου και ελπίζω να γνωρίσω από κοντά τον OANNHSEA, την Ξενοχίμ και άλλα μέλη που δεν γνωρίζω. Οπότε, τα υπόλοιπα από κοντά Λουξ.
\n
\nΦιλικά,
\nΝίκος.
\n
\nΥ.Γ.: Προσωπικά για εμένα είναι αδύνατο να βρίσκομαι 11-12 στο Μεταφυσικό Στέκι, μιας και κάτι τέτοιο σημαίνει αναχώρηση από Θεσ/νίκη το αργότερο στις 5 το πρωί (6 ώρες ταξίδι έως Αθήνα και καμιά ώρα τουλάχιστον για πέρασμα από το σπίτι που θα με φιλοξενήσει και επίσκεψη στο στέκι). Οπότε, κανονίστε την προβολή κάποια στιγμή το μεσημέρι για όποιους μπορούν και μετά πάμε για καφέ και συζήτηση όλοι μαζί.
\r\n
Συμφωνω απολυτα με τον Νικο στα παραπανω.Εννοειται πως θα αλλαξουμε την ωρα ωστε να προλαβει να ειναι εκει.Εξαλλου απο Αγγλια θα ερθει ο ανθρωπος!
\r\n
\r\nΤο θεμα ειναι λοιπον να βρουμε ενα προγραμμα ωστε να μπορουν ολοι να ξερουν αν θα παρεβρεθουν.Εξαλλου γενεθλια της Πυθεας χωρις μνεια στις αποστολες τις δεν γινεται!
\r\n
\r\nΚαταρχήν,πρεπει να δουμε αν θα κανουμε κατι μονο Σαββατο η και Κυριακη.Καλο θα ειναι λοιπον,να μας πει ο καθενας την αποψη του και τις προτασεις του.Εξαλλου,ολοι μαζι θα το γιορτασουμε!Μελη,φιλοι και οποιος θα ηθελε να παρευρεθει εκει.
\r\n
\r\nΑπλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει συναξη στο Μεταφυσικο Στεκι για τους παραπανω λογους.
\r\n\r\n
\r\nΤο θεμα ειναι λοιπον να βρουμε ενα προγραμμα ωστε να μπορουν ολοι να ξερουν αν θα παρεβρεθουν.Εξαλλου γενεθλια της Πυθεας χωρις μνεια στις αποστολες τις δεν γινεται!
\r\n
\r\nΚαταρχήν,πρεπει να δουμε αν θα κανουμε κατι μονο Σαββατο η και Κυριακη.Καλο θα ειναι λοιπον,να μας πει ο καθενας την αποψη του και τις προτασεις του.Εξαλλου,ολοι μαζι θα το γιορτασουμε!Μελη,φιλοι και οποιος θα ηθελε να παρευρεθει εκει.
\r\n
\r\nΑπλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει συναξη στο Μεταφυσικο Στεκι για τους παραπανω λογους.
\r\n
Μελη της Πυθεας (ή και του Αποσπεριτη!
) που θα ηθελαν να παρουσιασουν μεσω προτζεκτορα φωτογραφιες απο συγκεκριμενες αποστολες τους, παρακαλω να επικοινωνησουν μαζι μου μεσω π.μ για να συνταξουμε προγραμμα για το Σαββατο.
\r\n
) που θα ηθελαν να παρουσιασουν μεσω προτζεκτορα φωτογραφιες απο συγκεκριμενες αποστολες τους, παρακαλω να επικοινωνησουν μαζι μου μεσω π.μ για να συνταξουμε προγραμμα για το Σαββατο.\r\n
Αύριο θα γνωρίζω τι ώρα θα βρίσκομαι Αθήνα μαζί με Γιώργο Ιωαννίδη και Χονδρό Μπιζέλι. Αν όλα πάνε καλά θα κλείσουμε εισητήρια με τρένο που αναχωρεί γύρω στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου από Θεσ/νίκη, ώστε να είμαστε Αθήνα 13:30 (θεωρητικά, μιας και τα ελληνικά τρένα φημίζονται για τις καθυστερήσεις τους).
\nΟπότε, ελπίζω με αρκετή τύχη και άμεση μετάβαση μας από το τρένο στο στέκι, να βρισκόμαστε εκεί κατά τις 2 το μεσημέρι.
\n
\nΕλπίζω να δω πολλούς γνώριμους, αλλά να έχω και την ευκαιρία να συζητήσω με πολλά νέα μέλη της κοινότητας μας.
\n
\nΦιλικά,
\nΝίκος.
\r\n\nΟπότε, ελπίζω με αρκετή τύχη και άμεση μετάβαση μας από το τρένο στο στέκι, να βρισκόμαστε εκεί κατά τις 2 το μεσημέρι.
\n
\nΕλπίζω να δω πολλούς γνώριμους, αλλά να έχω και την ευκαιρία να συζητήσω με πολλά νέα μέλη της κοινότητας μας.
\n
\nΦιλικά,
\nΝίκος.
\r\n
Η Σαββατιατικη συναντηση στο Στεκι οριζεται για τις 12:30. Ελπιζω αυριο να εχω το οριστικο προγραμμα παρουσιασης των αποστολων που θα γινουν απο τα μελη της Πυθεας (ηδη εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον και ο ΚΑΝΕ και ο Leo Morpheus). Οπως ειπα και παραπανω, θα χρησιμοποιησουμε την αιθουσα το αργοτερο εως τις 16:00-16:30. Μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα ευελπιστω πως θα εχουμε καταληξει και για τον τροπο με τον οποιον θα περασουμε και το υπολοιπο Σ/Κ.
\r\n\r\n
Κάτσε βρε Νικόλαε (και καλώς όρισες απ τα εξωτερικά)
\r\n
\r\nΑλλά νομίζω πως την λες λίγο άτσαλα στη κοπελιά μας .
\r\nΑυτός που πρότεινε αρχικά χορούς και πανηγύρια ήταν ο OANNHSEA Και οχι η Ξενοχίμ , αλλά μπορεί και να μη το πρόσεξες όμως όποτε όλα οκ .
\r\nΔόξα το θεό δεν ανήκω σε κάποια φοιτητική νεολαία κόμματος ούτε άνηκα ποτέ μου αλλά δε ξέρω τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους οπότε θα αποφύγω να πάρω θέση .
\r\n
\r\nΑυτό που ουσιαστικά προτείνεις Νικόλαε (να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς ) γίνεται νυχθημερόν και μπροστά απ το πι σι σου είτε είσαι Θεσσαλονίκη είτε Λονδίνο είτε Σούρμενα και 3καλα οπότε και πάλι δε χρειάζεται να κάνεις 600 χιλιόμετρα .
\r\nΤο θέμα τώρα πιά απ ότι αντιλαμβάνομαι είναι περισσότερο η επαφή και όχι ο εορτασμός όπως αρχικά εδηλώθει .
\r\nΑπ ότι βλέπω η εκδρομή βγαίνει άκυρη όποτε θέλοντας και μη οι συμμετέχοντες στους εορτασμούς της Πυθέας θα δουν ένα κατά τ άλλα όμορφο βιντεακι και θα συζητήσουν για σχετικά θέματα , συγχωρέστε με όμως αλλά αυτό δεν είναι εορτασμός αλλά μια απλή συγκέντρωση της Πυθέας των μελών και των φίλων της .
\r\n
\r\nΤέλος και για να μη σε κουράζω σε προσκαλώ τώρα να σκεφτείς με το μυαλό ενός νέου μέλους την απογοήτευση του από έναν αναβληθέντα εορτασμό τύπου γενεθλίων ένα ακυρωμένο ταξίδι τύπου εορταστικής εξερεύνησης και αντί αυτών την κατάληξη σε μια αίθουσα ώστε να παρακολουθήσει ένα περιηγητικό βίντεο και να μιλήσει σχετικά (πράγμα που μπορεί κάλλιστα να γίνει οποιαδήποτε στιγμή και όχι τη δεδομένη των γενεθλίων)
\r\nΑν και γνωρίζεις πως δε μ αρέσει να μπλέκω στα διαδικαστικά της κοινότητας και της Πυθέας νομίζω πως όλη αυτή η κίνηση θα έπρεπε να λάβει ως πρωταρχική ιδέα το κάλεσμα και τη γνωριμία νέων μελών τα οποία κατά την άποψη μου θα πρέπει να έχουν μια χαλαρή πρώτη επαφή .
\r\n
\r\nΕιδάλλως η το κάνεις κλειστού τύπου για να προβληματιστείς με την άνεση σου η διαφημίζεις μια συγκέντρωση της Πυθέας κοτσάρεις και ένα όσοι πιστοί προσέλθετε για να το κάνεις πιο κοινωνικό και καθάρισες .
\r\nΓνώμη μου (και όχι ταπεινή γιατί μου τη δίνει όπως το λένε)
είναι πως καλύτερα πρώτα να σιγουράρετε και μετά να ανακοινώνετε .
\r\nΘα μου πεις τώρα και πως να το κάνουμε αν δε ξέρουμε πόσοι θα έρθουν ;
\r\nΑπάντηση : η πείρα σας καθώς και το δυναμικό του φόρουμ μπορούν να δώσουν έναν λογικό μέσο αριθμό παρευρισκομένων και από εκεί και ύστερα γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές πολύ πιο εύκολα
\r\n
\r\nΤέλος επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι η Πυθέας = gateway team η και κάτι ακόμη ;
\r\nΠάντως νομίζω πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια και για μονοήμερη και για στεκοσυγκέντρωση με προβολή και κράσους .
\r\n
\r\nΑυτό που δε γνωρίζω είναι πως επειδή λογικά δεν είμαι Πυθέας (εκτός κ αν είμαι και δε το γνωρίζω) αν μπορώ Εν τέλει να προτείνω μια κατ εμε εφικτή λύση η αυτό είναι κάτι που αφορά μόνο τα μέλη και οχι τους φίλους της Πυθέας;
\r\n
\r\n@
\r\n\r\n
\r\nΑλλά νομίζω πως την λες λίγο άτσαλα στη κοπελιά μας .
\r\nΑυτός που πρότεινε αρχικά χορούς και πανηγύρια ήταν ο OANNHSEA Και οχι η Ξενοχίμ , αλλά μπορεί και να μη το πρόσεξες όμως όποτε όλα οκ .
\r\nΔόξα το θεό δεν ανήκω σε κάποια φοιτητική νεολαία κόμματος ούτε άνηκα ποτέ μου αλλά δε ξέρω τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους οπότε θα αποφύγω να πάρω θέση .
\r\n
\r\nΑυτό που ουσιαστικά προτείνεις Νικόλαε (να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς ) γίνεται νυχθημερόν και μπροστά απ το πι σι σου είτε είσαι Θεσσαλονίκη είτε Λονδίνο είτε Σούρμενα και 3καλα οπότε και πάλι δε χρειάζεται να κάνεις 600 χιλιόμετρα .
\r\nΤο θέμα τώρα πιά απ ότι αντιλαμβάνομαι είναι περισσότερο η επαφή και όχι ο εορτασμός όπως αρχικά εδηλώθει .
\r\nΑπ ότι βλέπω η εκδρομή βγαίνει άκυρη όποτε θέλοντας και μη οι συμμετέχοντες στους εορτασμούς της Πυθέας θα δουν ένα κατά τ άλλα όμορφο βιντεακι και θα συζητήσουν για σχετικά θέματα , συγχωρέστε με όμως αλλά αυτό δεν είναι εορτασμός αλλά μια απλή συγκέντρωση της Πυθέας των μελών και των φίλων της .
\r\n
\r\nΤέλος και για να μη σε κουράζω σε προσκαλώ τώρα να σκεφτείς με το μυαλό ενός νέου μέλους την απογοήτευση του από έναν αναβληθέντα εορτασμό τύπου γενεθλίων ένα ακυρωμένο ταξίδι τύπου εορταστικής εξερεύνησης και αντί αυτών την κατάληξη σε μια αίθουσα ώστε να παρακολουθήσει ένα περιηγητικό βίντεο και να μιλήσει σχετικά (πράγμα που μπορεί κάλλιστα να γίνει οποιαδήποτε στιγμή και όχι τη δεδομένη των γενεθλίων)
\r\nΑν και γνωρίζεις πως δε μ αρέσει να μπλέκω στα διαδικαστικά της κοινότητας και της Πυθέας νομίζω πως όλη αυτή η κίνηση θα έπρεπε να λάβει ως πρωταρχική ιδέα το κάλεσμα και τη γνωριμία νέων μελών τα οποία κατά την άποψη μου θα πρέπει να έχουν μια χαλαρή πρώτη επαφή .
\r\n
\r\nΕιδάλλως η το κάνεις κλειστού τύπου για να προβληματιστείς με την άνεση σου η διαφημίζεις μια συγκέντρωση της Πυθέας κοτσάρεις και ένα όσοι πιστοί προσέλθετε για να το κάνεις πιο κοινωνικό και καθάρισες .
\r\nΓνώμη μου (και όχι ταπεινή γιατί μου τη δίνει όπως το λένε)
είναι πως καλύτερα πρώτα να σιγουράρετε και μετά να ανακοινώνετε .\r\nΘα μου πεις τώρα και πως να το κάνουμε αν δε ξέρουμε πόσοι θα έρθουν ;
\r\nΑπάντηση : η πείρα σας καθώς και το δυναμικό του φόρουμ μπορούν να δώσουν έναν λογικό μέσο αριθμό παρευρισκομένων και από εκεί και ύστερα γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές πολύ πιο εύκολα
\r\n
\r\nΤέλος επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι η Πυθέας = gateway team η και κάτι ακόμη ;
\r\nΠάντως νομίζω πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια και για μονοήμερη και για στεκοσυγκέντρωση με προβολή και κράσους .
\r\n
\r\nΑυτό που δε γνωρίζω είναι πως επειδή λογικά δεν είμαι Πυθέας (εκτός κ αν είμαι και δε το γνωρίζω) αν μπορώ Εν τέλει να προτείνω μια κατ εμε εφικτή λύση η αυτό είναι κάτι που αφορά μόνο τα μέλη και οχι τους φίλους της Πυθέας;
\r\n
\r\n@