ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/4 χρόνια Πυθέας και πρόταση για ταξίδι-συνάντηση!

4 χρόνια Πυθέας και πρόταση για ταξίδι-συνάντηση!

KANE8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-11-28 15:32
Μάλλον θα έρθω κι εγώ(με ένα ή δύο άτομα μαζί) στο ταξίδι της Πυθέας στη Λειβαδιά. Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Κατατεθηκε χθες μια προταση απο τον Old Cave Dinosaur (Νικο Λελουδα) σχετικα με την εκδρομη στη Λειβαδια:

Σάββατο: Πρωϊ για Λειβαδιά - τακτοποιηση στο ξενοδοχείο- -->Μετάβαση στο Κωρύκειο (κάμποσο περπάτημα έξω-μέσα στο σπήλαιο) --> φαγητό στη Δαύλεια --> διανυκτέρευση Λειβαδιά.
Κυριακή πρωϊ: Επίσκεψη στο Τροφώνειο - Ορχομενό - πηγές Χαρίτων --> επιστροφή.

Ο Ntemis επικοινωνησε σημερα με τον υπευθυνο των λεοφωρειων. Η τιμη δεν αλλαζει και παραμενει στα 600 ευρω (ενω θα χρειαστει να πληρωσουμε εξτρα το δωματιο του οδηγου στη Λειβαδια). Δηλαδη 26 ευρω + κατι ψιλα για το δωματιο του οδηγου για τα μεταφορικα. Το ξενοδοχειο δεν το εχουμε ψαξει ακομα αλλα λογικα δεν θα ειναι κατι υπερογκο. Χρειαζομαστε 23 ατομα απο Αθηνα για να καλυψουμε ενα λεωφορειο 23 θεσεων.

Οπως ειπαμε χθες στο Μεταφυσικο Στεκι, δεδομενη θεωρειται η παρουσια μονο οποιου εχει δηλωσει εδω την προθεση του να ερθει. Ουτε καν το μηνυμα του Μιλτου δεν μπορω να το θεωρησω "εγκυρο", οποτε θα του ζητουσα το πολυ μεχρι 2-3/12 να εχει τοποθετηθει υπευθυνα με τον ακριβη αριθμο ατομων που θα φερει μαζι του.

Ολα τα παραπανω βεβαια ενεχουν ενα προβλημα. Τι γινεται με τους Βορειους; Εαν υποθεσουμε οτι μαζευομαστε 23 απο Αθηνα και γεμιζουμε το λεωφορειο, κατεβαινουν και ορισμενοι Βορειοι με αυτοκινητα Σαβββατο πρωι στη Λειβαδια και επιθυμουν να ακολουθησουν τους υπολοιπους στο λεωφορειο, δε θα ειμαστε υπεραριθμοι;

Το εναλλακτικο σχεδιο ειναι να διαγραφουν απο το παραπανω Project Κωρυκειο και Δαυλεια και να προτιμησουμε ΚΤΕΛ προς Λειβαδια, μιας και θα ειναι πιο συμφερον οικονομικα.

Ακουω σκεψεις πριν προχωρησουμε στις συμμετοχες.
Το κακό με το ΚΤΕΛ είναι ότι, μπλοκαριζόμαστε μόνο μέσα στη Λειβαδιά - Τροφώνειο.

Πιστεύω ότι μπορούμε να μαζευτούμε, άνετα, 23 άτομα, με την διαφορά ότι πρέπει πράγματι να είμαστε σίγουροι για τον αριθμό αυτό μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με την πρότασή μου, θεωρώ ότι θα δούμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που πολλοί απο εμάς δεν έχουμε δεί και γνωρίσει.
Παράθεση:
Το κακό με το ΚΤΕΛ είναι ότι, μπλοκαριζόμαστε μόνο μέσα στη Λειβαδιά - Τροφώνειο.

Πιστεύω ότι μπορούμε να μαζευτούμε, άνετα, 23 άτομα, με την διαφορά ότι πρέπει πράγματι να είμαστε σίγουροι για τον αριθμό αυτό μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με την πρότασή μου, θεωρώ ότι θα δούμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που πολλοί απο εμάς δεν έχουμε δεί και γνωρίσει.

Τα γνωριζουμε αυτα Νικο, απλα οπως ειπα υπαρχει το προβλημα με τους Θεσσαλονικεις, που θελοντας να ακολουθησουν τους υπολοιπους θα ειναι υπεραριθμοι στο μικρο λεωφορειακι...

Τελος παντων, ετσι κι αλλιως η αληθεια ειναι οτι δεν παρατηρειται η κινητικοτητα και ο ενθουσιασμος της οργανωσης αλλων παλαιοτερων αποστολων...
Αν δεν εχει προκυψει κατι ουσιαστικο μεσα σε λιγα 24ωρα, ειτε την ακυρωνουμε, ειτε παμε πολυ λιγα ατομα και με "εξωφορουμικη" οργανωση.
Εγώ συνεχίζω να δηλώνω συμμετοχή, μιας και δεν έχω πάει ούτε στο μαντείο του Τροφωνίου ούτε στο Κωρύκειο. Καιρός να τα επισκευτώ!
Εάν είμαστε λίγοι τελικά μπορούμε να πάμε με το ΚΤΕΛ ή να αμοληθούμε να βρούμε 2-3 τουτού...
Όσον αφορά εμάς τους Βόρειους, θα κινηθούμε με αμαξίδιο/α προς τη Λειβαδιά.

Δεν καταλαβαίνω γτ πρέπει να υπολογίζετε στην δική μας παρουσία ή όχι! Εκτός αν δεν κατάλαβα κάποιο σημείο από τα παραπάνω που ειπώθηκαν...

Το θέμα είναι να κανονιστεί από εσάς για εσάς ώστε να μεταβείτε όπως συμφωνήσατε.

Εμείς, είτε έρθουμε τελικώς είτε όχι, θα έρθουμε μεμονομένα φαντάζομαι.

Υ.Γ: Στην τελική, θα την βρούμε την άκρη ως σαν Βόρειοι που είμαστε
Στο Ναό της Δήμητρας στην Ελευσίνα έχετε παει ποτέ ;
Για τους βόρειους κατηφόρα είναι δε θα κουραστούν και πολύ (άλλα 50 χιλιομετράκια)
Εκτός του ότι είναι υπέροχος τόπος ενέργειας για γενέθλια, Έχει και ωραίες ταβέρνες πλησίον και ούτε ΚΤΕΛ ούτε έξοδα ούτε ταλαιπωρία και μάλλον εκεί ίσως να μαζευτούμε και 33

( ο απο μηχανής Θεός)

@
Εγώ δηλώνω με επιφύλαξη συμμετοχή μιας και θα ξέρω σε δυο τρεις μέρες το πολύ αν όντως θα έρθω. Το θέλω πάρα πολύ και μακάρι να τα καταφέρω!! (2 ατομα για μένα μάλλον, εγώ+one)