Battlestar Galactica - "ReImagined"
Δεκτές οι παρατηρήσεις σου, OANNHSEA, άλλωστε κι εγώ στην παρουσίαση αναφέρω το "παράδοξο" της τεχνολογίας αλλά, τελικά,
εσένα σε ενδιαφέρει μόνο το "αμπαλάζ" μιας σειράς ή και το αν έχει να πει κάτι σε σεναριακό επίπεδο;
Δεν σου είπε τίποτα σε πρώτο ή σε δεύτερο επίπεδο;
Νομίζω πως έχει αρκετή τροφή-για-την-σκέψη, κι αυτό μετράει περισσότερο από την όποια "ξεπερασμένη" τεχνολογία.
(βεβαίως, το εάν θα πει κάτι σε κάποιον και τι, είναι ένα άλλο ζήτημα, όχι ίδιο για όλους).
εσένα σε ενδιαφέρει μόνο το "αμπαλάζ" μιας σειράς ή και το αν έχει να πει κάτι σε σεναριακό επίπεδο;
Δεν σου είπε τίποτα σε πρώτο ή σε δεύτερο επίπεδο;
Νομίζω πως έχει αρκετή τροφή-για-την-σκέψη, κι αυτό μετράει περισσότερο από την όποια "ξεπερασμένη" τεχνολογία.
(βεβαίως, το εάν θα πει κάτι σε κάποιον και τι, είναι ένα άλλο ζήτημα, όχι ίδιο για όλους).
Puck,
Δεν με ενδιαφέρει το αμπαλάζ μίας σειράς.
Θέλω όμως η σειρά να λέει κάτι. Κάτι το οποίο να έχει ουσία και ΟΧΙ να είναι μία σαπουνόπερα στο διάστημα.
Και το κακό είναι ότι περί αυτού πρόκειται.
Πέρι έρωτος, πολέμου και δραμτικών "γήινων" στιγμών. Μέχρι που καπνίζουν σε κάποια επιεσόδια εάν θυμάμαι καλά...
Πάντως εάν έχεις βρει κάποια σημεία που να αξίζουν, σε παρακαλώ να τα βάλεις για να τα συζητήσουμε...
Δεν με ενδιαφέρει το αμπαλάζ μίας σειράς.
Θέλω όμως η σειρά να λέει κάτι. Κάτι το οποίο να έχει ουσία και ΟΧΙ να είναι μία σαπουνόπερα στο διάστημα.
Και το κακό είναι ότι περί αυτού πρόκειται.
Πέρι έρωτος, πολέμου και δραμτικών "γήινων" στιγμών. Μέχρι που καπνίζουν σε κάποια επιεσόδια εάν θυμάμαι καλά...
Πάντως εάν έχεις βρει κάποια σημεία που να αξίζουν, σε παρακαλώ να τα βάλεις για να τα συζητήσουμε...
Πέρασε λίγος καιρός από την τελευταία ανάρτηση αλλά δεν πειράζει
Η σειρά επιστρέφει παιδιά το Μάρτιο με 20 νέα επεισόδια, τα 10 από τα οποία μάλλον θα παιχτούν το 2008 και τα άλλα 10 το 2009. Κανονικά είναι 22, αλλά αφαιρούμε το RAZOR που έχει κυκλοφορήσει σε DVD και οι λάτρεις θα πρέπει να το δείτε!
@ OANNHSEA
Θα δεχτώ όλους τους χαρακτηρισμούς που έδωσες
Εσύ λογικά περιμένεις από μια τηλεοπτική σειρά με τεράστιο κοινό από διάφορες τάξεις και παιδείες και όχι από ένα επιστημονικό documenter να δεις το μέλλον (το οποίο δεν ξέρουμε πως θα είναι) και τεχνολογίες (που δεν τις ξέρουμε καν).
Δηλαδή να με πλασάρει ο άλλος πράγματα που φαντάστηκε και εγώ να κάνω όνειρα για το ότι έτσι θα είναι. Οκ δεκτό και σεβαστό. Κανένα πρόβλημα.
Ειλικρινά όμως ένα πράγμα δεν κατάλαβα.
Αυτά που κολλάνε; Πρόκειται να εκλείψουν στο μέλλον?
Η σειρά επιστρέφει παιδιά το Μάρτιο με 20 νέα επεισόδια, τα 10 από τα οποία μάλλον θα παιχτούν το 2008 και τα άλλα 10 το 2009. Κανονικά είναι 22, αλλά αφαιρούμε το RAZOR που έχει κυκλοφορήσει σε DVD και οι λάτρεις θα πρέπει να το δείτε!
@ OANNHSEA
Θα δεχτώ όλους τους χαρακτηρισμούς που έδωσες
Παράθεση:
| Για αυτό και λεώ ότι η σειρά αυτή είναι μία σαβούρα, μία λάσπη, γραμμένη από συγγραφείς που λίγα ξέρουν για το διάστημα. |
Εσύ λογικά περιμένεις από μια τηλεοπτική σειρά με τεράστιο κοινό από διάφορες τάξεις και παιδείες και όχι από ένα επιστημονικό documenter να δεις το μέλλον (το οποίο δεν ξέρουμε πως θα είναι) και τεχνολογίες (που δεν τις ξέρουμε καν).
Δηλαδή να με πλασάρει ο άλλος πράγματα που φαντάστηκε και εγώ να κάνω όνειρα για το ότι έτσι θα είναι. Οκ δεκτό και σεβαστό. Κανένα πρόβλημα.
Ειλικρινά όμως ένα πράγμα δεν κατάλαβα.
Παράθεση:
| Πέρι έρωτος, πολέμου και δραμτικών "γήινων" στιγμών. Μέχρι που καπνίζουν σε κάποια επιεσόδια εάν θυμάμαι καλά... |
Αυτά που κολλάνε; Πρόκειται να εκλείψουν στο μέλλον?
Παράθεση:
| Αυτά που κολλάνε; Πρόκειται να εκλείψουν στο μέλλον? |
Πρόσεξε την ιστορία:
Ένας άλλος πολιτισμός - κάπου ΜΑΚΡΙΑ...
Το κάπνισμα οφείλεται σε ένα φυτό που ανακάλυψαν οι γήινοι ότι μπορεί να το καπνίσουν.
Πόσο λογικό είναι να το φουμάρει ένας άλλο απόμακρος πολιτισμός και το κυριότερο ΑΥΤΟΙ δεν ξέρουν τις βλαβερές συνέπειες του καπνού - είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά μας...
Ή μήπως υπάρχει και η γκρίζα διαφήμηση των καπνοβιομηχανιών;;;;
Το ίδιο συμβαίνει σε ΚΑΘΕ επεισόδιο με εξωφρενικά θέματα...
Ναι ο έρωτας δεν θα πάψει να υπάρχει, φαντάσου όμως πως ήταν το 1900, πως είναι σήμερα και πως θα είναι σε ένα είδος σε απομόνωση επί μερικές χιλιάδες χρόνια. Στο παραμύθι μας όμως είναι σαν να βλέπουμε τον έρωτα σήμερα!!!
Ε λυπάμαι, αλλά αυτή δεν είναι διαστημική σειρά.
Είναι μία γελοιότητα που δημιουργήθηκε απλώς για κονόμα...
Και όσο πιο κοντά στην ζωή μας είναι η όλη σειρά, τόσο πιο πιασάρική θα είναι και άρα πιο σίγουρη η κονόμα....
Πρόσεξε την ιστορία :
Δεν είναι ένα άλλο είδος, είναι το ανθρώπινο είδος που δημιουργήθηκε εκεί. Κάποιοι από εκεί ήρθαν ως μετανάστες στον πλανήτη Γη. Ο άνθρωπος είναι άνθρωπος ανεξαρτήτου πολιτισμού.
Μπορεί ανετότατα να υπήρχε καπνός και εκεί. Ένα παρόμοιο φυτό ή τελείως διαφορετικό.
Εκατομμύρια άνθρωποι καπνίζουν και ξέρουν τις βλαβερές συνέπειες. Και εγώ το κάνω αλλά συνεχίζω. Τι σχέση έχει αυτό;
Ποιος είπε ότι είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά μας;;;
Είδος σε απομόνωση;;; Επί χιλιάδες χρόνια;;; Σύμφωνα με την ιστορία, εμείς εδώ στη Γη είμαστε σε απομόνωση. Εμείς είμαστε οι απόμακροι. Εκεί είναι η γενέτειρά μας.
Και στην τελική είναι μια ψυχαγωγική σειρά, όχι επιστημονική-ενημερωτική κτλ. Φυσικά ότι πουλάει θα δείχνουν.
Δεν είναι ένα άλλο είδος, είναι το ανθρώπινο είδος που δημιουργήθηκε εκεί. Κάποιοι από εκεί ήρθαν ως μετανάστες στον πλανήτη Γη. Ο άνθρωπος είναι άνθρωπος ανεξαρτήτου πολιτισμού.
Μπορεί ανετότατα να υπήρχε καπνός και εκεί. Ένα παρόμοιο φυτό ή τελείως διαφορετικό.
Εκατομμύρια άνθρωποι καπνίζουν και ξέρουν τις βλαβερές συνέπειες. Και εγώ το κάνω αλλά συνεχίζω. Τι σχέση έχει αυτό;
Ποιος είπε ότι είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά μας;;;
Είδος σε απομόνωση;;; Επί χιλιάδες χρόνια;;; Σύμφωνα με την ιστορία, εμείς εδώ στη Γη είμαστε σε απομόνωση. Εμείς είμαστε οι απόμακροι. Εκεί είναι η γενέτειρά μας.
Και στην τελική είναι μια ψυχαγωγική σειρά, όχι επιστημονική-ενημερωτική κτλ. Φυσικά ότι πουλάει θα δείχνουν.

ειμαι στην αναμονη για την τεταρτη σεζον και τρελαμενη...ειδα την πρωτη σεζον ολα τα επισοδια χωρις να σηκωσω κεφαλι απο το πισι οπωσ και την δευτερη..την τριτη την κατεβαζα κανονικα καθε βδομαδα..την θεωρω απο τις καλυτερες σειρες..!!
αντε την αλλη βδομαδα ξεκιναμε παιδιααα!!
αντε την αλλη βδομαδα ξεκιναμε παιδιααα!!