ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Ποια νεράιδα είστε;

Ποια νεράιδα είστε;

evripidis9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-10-15 15:52
Μετά το νεραϊδόνομα καιρός να μάθετε και ποια νεράιδα είστε

http://www.citv.co.uk/page.asp?partid=235

ΥΓ. Είναι ένα "παιχνίδι" της Disney
2007-10-17 15:50
Ειμαι μια Garden Fairy......
2007-10-20 14:29
ευχαριστο το παιχνιδακι! φαση ειχε!!! εγω ειμαι water fairy.........
2007-10-20 14:44
Χιχι...πλάκα είχε! Εγώ είμαι Animal Fairy
2007-11-05 23:18
Και εγώ είμαι μια Garden Fairy!! Τι γλυκό που είναι!! Μάλλον τα αγοράκια δεν θα το αγαπήσουν τόσο!! χιχιχ!
2007-11-06 00:38
Water fairy!!!

δυο - δυο, στην μπανιέρα δυο δυοοοο...
2007-11-06 01:27
....light fairy....

....φως στο ερεβος...αυτα ειναι...!!!
2007-11-06 02:12
Ωραίο παραμυθοπαιχνιδάκι
Και εγώ μια Garden Fairy βγήκα

"A Garden Fairy enjoys many things such as:
*Tickling flowers to make them bloom.
*Painting the spots on Lady Bugs.
*Playing Fairy Trampoline on dandelion blossoms."

Κορυφαίο
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΝΕΡΑΙΔΑ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΖΩΝΤΑΝΗ..ΑΓΑΠΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ,ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ,ΤΟ ΦΙΛΙ,ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ...ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ..ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ....ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΩ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΑΝ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ...ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩΩΩ.

θα σας παρακαλούσα να χρησιμοποιήτε μικρογράμματη γραφή.. Με τη μεγαλογράμματη στο internet είναι σα να φωνάζετε
ευχαριστώ και καλή συνέχεια
εκ του συντονισμου