Πολεμιστής του μέλλοντος.
Πολεμιστής του μέλλοντος..
Το μέλλον δεν ξέρω αν θα κρίνεται απο τους ήρωες ή απο τους έχοντες την τεχνική γνώση..
Η παρακάτω στολή είναι σαν να βγαίνει απο ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά είναι πέρα γα πέρα αληθινή και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί..

Ας την αναλύσουμε λίγο.
Πρώτα απ όλα στο κράνος συμβαίνουν τα σημαντικά πράγματα..Υπάρχει μια οθόνη στο μπροστινό μέρος όπου έχει απεριόριστες δυνατότητες όπως να κάνει zoom στο στόχο που θέλει και να ακούσει τον ήχο που θέλει απομονώνοντας όλους τους υπόλοιπους..Υπάρχει πλήρης μετάφραση σε οποιαδήποτε γλώσσα σε όσα ακούει ο στρατιώτης αλλά και σε όσα λέει!
Η υπόλοιπη στολή είναι πολύ ελαφριά και δεν είναι σαν πανοπλία..Το μυστικό έγκειται στους αισθητήρες της οι οποίοι όταν αντιληφθούν μια εκτοξευόμενη σφαίρα να πλησιάζει αυτόματα σκληραίνουν τη στολή και η σφαίρα εμποδίζεται.
Ακόμα αυτή η στολή σε κάνει κατά πολλές φορές μυικά δυνατό ικανό για πολλές καταστροφές.
Ακόμα υπάρχει επιλογή ωστε να γίνεις ποιό γρήγορος ή και αόρατος με ειδικούς αισθητήρες που αλληλεπιδρούν με το φώς..
Αυτή η στολή πρόκειται να χρησιμοποιηθεί απο το στρατό το 2025 ...
Το μέλλον δεν ξέρω αν θα κρίνεται απο τους ήρωες ή απο τους έχοντες την τεχνική γνώση..
Η παρακάτω στολή είναι σαν να βγαίνει απο ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά είναι πέρα γα πέρα αληθινή και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί..

Ας την αναλύσουμε λίγο.
Πρώτα απ όλα στο κράνος συμβαίνουν τα σημαντικά πράγματα..Υπάρχει μια οθόνη στο μπροστινό μέρος όπου έχει απεριόριστες δυνατότητες όπως να κάνει zoom στο στόχο που θέλει και να ακούσει τον ήχο που θέλει απομονώνοντας όλους τους υπόλοιπους..Υπάρχει πλήρης μετάφραση σε οποιαδήποτε γλώσσα σε όσα ακούει ο στρατιώτης αλλά και σε όσα λέει!
Η υπόλοιπη στολή είναι πολύ ελαφριά και δεν είναι σαν πανοπλία..Το μυστικό έγκειται στους αισθητήρες της οι οποίοι όταν αντιληφθούν μια εκτοξευόμενη σφαίρα να πλησιάζει αυτόματα σκληραίνουν τη στολή και η σφαίρα εμποδίζεται.
Ακόμα αυτή η στολή σε κάνει κατά πολλές φορές μυικά δυνατό ικανό για πολλές καταστροφές.
Ακόμα υπάρχει επιλογή ωστε να γίνεις ποιό γρήγορος ή και αόρατος με ειδικούς αισθητήρες που αλληλεπιδρούν με το φώς..
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από burzum
|
Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να αργήσουν τόσο (2025) οι robocops να χρησιμοποιηθούν από τον οποιοδήποτε κατασταλτικό μηχανισμό κάποιων χωρών.
Δε νομίζω να μην περίμενε κανείς πως δε θα ρχότανε όλα αυτά τα ωραία στην πραγματικότητα - καθημερινότητά των επόμενων χρόνων μας

Σαν τον Boba Fett απο το Star Wars είναι...
Είχα διαβάσει για τα μελλοντικά σχέδια του στρατού (όχι του Ελληνικού) σε αφιέρωμα προηγούμενου τεύχους του περιοδικού FOCUS.
Τι να πώ...Εκεί θα είμαι και θα τα δω...

Είχα διαβάσει για τα μελλοντικά σχέδια του στρατού (όχι του Ελληνικού) σε αφιέρωμα προηγούμενου τεύχους του περιοδικού FOCUS.
Τι να πώ...Εκεί θα είμαι και θα τα δω...

Και τα καλύτερα έρχονται.
- Ειδική διατροφή
- Ειδική φαρμακευτική αγωγή
- Αναβολικά
Προσωπικά πιστεύω ότι περισσότερα θετικά παρά αρνητικά μηνύματα είναι αυτά που λαμβάνω εγώ βλέποντας τον παράπανω ένστολο κύριο.
Όπως αναφέρει ο burzum, θα έχει καλύτερο στόχο κ θα είναι πιο αποτελεσματικός από τους σημερινούς αστυνομικούς. Επίσης, θα προστατεύεται όταν μία σφαίρα θα πλησιάζει (αν κ αυτό δεν μπορώ να το αντιληφθώ πώς μπορεί να γίνει σε κλάσματα δευτερελόπετου ή αν γίνει όταν πλησιάζει μία σφαίρα κ όχι τπτ άλλο).
Θα ήταν ενδιαφέρον, πάντως, να ξεκινούσε μία συζήτηση για το αν βλέπουμε αρνητικά ή θετικά την κίνηση αυτή ...
Όπως αναφέρει ο burzum, θα έχει καλύτερο στόχο κ θα είναι πιο αποτελεσματικός από τους σημερινούς αστυνομικούς. Επίσης, θα προστατεύεται όταν μία σφαίρα θα πλησιάζει (αν κ αυτό δεν μπορώ να το αντιληφθώ πώς μπορεί να γίνει σε κλάσματα δευτερελόπετου ή αν γίνει όταν πλησιάζει μία σφαίρα κ όχι τπτ άλλο).
Θα ήταν ενδιαφέρον, πάντως, να ξεκινούσε μία συζήτηση για το αν βλέπουμε αρνητικά ή θετικά την κίνηση αυτή ...
Είναι φυσική εξέλιξη της πολιτικής καταστάσεως της τρομοκρατίας και της Βίας.Όλα είναι αλληλένδετα με πραγματικά πολύ οξύμωρο τρόπο.
Οι λεγόμενοι και ως αντεξουσιαστές λένε πως πολεμούν την αστυνομοκρατία αλλά με τις πράξεις τους οι οποίες περιλαμβάνουν πλείστες βιαιότητες την αυξάνουν.
Όταν όμως η αστυνομοκρατία αυξάνεται τότε η αντίδραση γίνεται σε ποιό μεγάλη κλίμακα ,κινητοποιούνται περισσότερες αντεξουσιαστικές δυνάμεις,αν και φαινομενικά ετερόκλητες μεταξύ τους, και δείχνουν τα δόντια τους.
Είναι κάτι σαν αντισώματα που παράγει ο κάθε οργανισμός και μετά την αρρώστεια(παράπλευρες απώλειες απο τη Βία) ο οργανισμός γίνεται δυνατότερος και δεν μπορεί να κολλήσει την ίδια ασθένεια(Κατασταλτικά μεσα με καινούργιους εξοπλισμούς και μεθόδους-αντιεξουσιαστικά στοιχεία με καινούργιο εξοπλισμό επίσης.)
Απλά σ αυτή τη μάχη που χει ξεσπάσει (Κυβερνήσεις-Τρομοκρατία) δεν ξέρω ποιός θα είναι ο νικητής.
Ο έχων την εξουσία,τα λεφτά και τη δύναμη?
Ή ο έχων την ψυχή,το θάρρος και τα δικά του ιδιαίτερα ιδανικά?
Νομίζω θα ζήσουμε να τη δούμε την απάντηση.
Οι λεγόμενοι και ως αντεξουσιαστές λένε πως πολεμούν την αστυνομοκρατία αλλά με τις πράξεις τους οι οποίες περιλαμβάνουν πλείστες βιαιότητες την αυξάνουν.
Όταν όμως η αστυνομοκρατία αυξάνεται τότε η αντίδραση γίνεται σε ποιό μεγάλη κλίμακα ,κινητοποιούνται περισσότερες αντεξουσιαστικές δυνάμεις,αν και φαινομενικά ετερόκλητες μεταξύ τους, και δείχνουν τα δόντια τους.
Είναι κάτι σαν αντισώματα που παράγει ο κάθε οργανισμός και μετά την αρρώστεια(παράπλευρες απώλειες απο τη Βία) ο οργανισμός γίνεται δυνατότερος και δεν μπορεί να κολλήσει την ίδια ασθένεια(Κατασταλτικά μεσα με καινούργιους εξοπλισμούς και μεθόδους-αντιεξουσιαστικά στοιχεία με καινούργιο εξοπλισμό επίσης.)
Απλά σ αυτή τη μάχη που χει ξεσπάσει (Κυβερνήσεις-Τρομοκρατία) δεν ξέρω ποιός θα είναι ο νικητής.
Ο έχων την εξουσία,τα λεφτά και τη δύναμη?
Ή ο έχων την ψυχή,το θάρρος και τα δικά του ιδιαίτερα ιδανικά?
Νομίζω θα ζήσουμε να τη δούμε την απάντηση.
Παράθεση:
|
Πρώτα απ όλα στο κράνος συμβαίνουν τα σημαντικά πράγματα..Υπάρχει μια οθόνη στο μπροστινό μέρος όπου έχει απεριόριστες δυνατότητες όπως να κάνει zoom στο στόχο που θέλει και να ακούσει τον ήχο που θέλει απομονώνοντας όλους τους υπόλοιπους..Υπάρχει πλήρης μετάφραση σε οποιαδήποτε γλώσσα σε όσα ακούει ο στρατιώτης αλλά και σε όσα λέει! Η υπόλοιπη στολή είναι πολύ ελαφριά και δεν είναι σαν πανοπλία..Το μυστικό έγκειται στους αισθητήρες της οι οποίοι όταν αντιληφθούν μια εκτοξευόμενη σφαίρα να πλησιάζει αυτόματα σκληραίνουν τη στολή και η σφαίρα εμποδίζεται. Ακόμα αυτή η στολή σε κάνει κατά πολλές φορές μυικά δυνατό ικανό για πολλές καταστροφές. Ακόμα υπάρχει επιλογή ωστε να γίνεις ποιό γρήγορος ή και αόρατος με ειδικούς αισθητήρες που αλληλεπιδρούν με το φώς.. Αυτή η στολή πρόκειται να χρησιμοποιηθεί απο το στρατό το 2025 ... |
Λοιπόν…. Καταρχάς να ξεκινήσω με το εξής. Όταν κάτι παρουσιάζεται και λέει θα χρησιμοποιηθεί τότε… τότε σίγουρα γίνεται χρήση ήδη εδώ και καιρό. Πάντα η στρατιωτική τεχνολογία αποκαλύπτεται πολύ αργότερα από την στιγμή που αρχίζει να εφαρμόζεται μυστικά.
Πάμε στους αισθητήρες τώρα… Εάν δεν είναι σφαίρα και είναι βέλος; Δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά για να σκοτώσουν κάποιους. Υπάρχει πιο φθηνός τρόπος. Βάζουμε κάποιον «αντίπαλο» και τον σκοτώνει για εμάς. Και εάν δεν υπάρχει, τον δημιουργούμε…