Κούφια Γή: Κανείς ειδικός?
Θα ήθελα έναν ειδικό να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις περι Κούφιας Γής:
1) Συνδέετεαι η ΝΑΣΑ με την ιστορία της κούφιας Γής? (Διαμέσω συνωμοσίας ίσως...)
2) Υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη του περιβόητου υπόγειου δεικτίου τούνελ που περνά απο όλη την έκταση της Γής?
3) Υπάρχουν είδη πλασμάτων που έχουν εμφανιστεί σπάνιες φορές? Μία λίστα τους υπάρχει σε ιστοσελίδα? (Σοβαρή όμως ,γιατί μια άλλη είχε και τα Τρανσφόρμερς μέσα...)
4)Μπορεί κάποιος να μου πεί (αν έχει ακούσει την ιστορία αυτή αλλιώς άκυρο...)αν όντως η ΝΑΣΑ έχει ανακαλύψει υπόγεια φυλή ανθρώπων που ζούν στα έγκατα της Γής και προσπαθεί να καλύψει την ιστορία?
θα παρακαλούσα αν γίνεται να μου πείτε και καμία διεύθυνση, Ελληνική ή μη.
1) Συνδέετεαι η ΝΑΣΑ με την ιστορία της κούφιας Γής? (Διαμέσω συνωμοσίας ίσως...)
2) Υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη του περιβόητου υπόγειου δεικτίου τούνελ που περνά απο όλη την έκταση της Γής?
3) Υπάρχουν είδη πλασμάτων που έχουν εμφανιστεί σπάνιες φορές? Μία λίστα τους υπάρχει σε ιστοσελίδα? (Σοβαρή όμως ,γιατί μια άλλη είχε και τα Τρανσφόρμερς μέσα...)
4)Μπορεί κάποιος να μου πεί (αν έχει ακούσει την ιστορία αυτή αλλιώς άκυρο...)αν όντως η ΝΑΣΑ έχει ανακαλύψει υπόγεια φυλή ανθρώπων που ζούν στα έγκατα της Γής και προσπαθεί να καλύψει την ιστορία?
θα παρακαλούσα αν γίνεται να μου πείτε και καμία διεύθυνση, Ελληνική ή μη.
Απαντήσεις απλές αγαπητέ μου....
Α) Η ΝΑΣΑ είναι η Nasional Αgency for Space and Air. Τι δουλειά έχει με την κούφια γη;
Β) Όσο υπάρχουν αποδείξεις για τα στρουμφάκια. Για την ακρίβεια υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να υπάρχουν τα στρουμφάκια...
Γ) Είδη πλασμάτων τι; Της κούφιας γης; Της κρυπτοζωολογίας; Για το δεύτερο χτύπα την σχετική λέξη στο google.
Δ) Να γίνω κακός και να πω μονάχα χαχαχαχαχαχα;;;
Καμιά άλλη ερώτηση;;;
Α) Η ΝΑΣΑ είναι η Nasional Αgency for Space and Air. Τι δουλειά έχει με την κούφια γη;
Β) Όσο υπάρχουν αποδείξεις για τα στρουμφάκια. Για την ακρίβεια υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να υπάρχουν τα στρουμφάκια...
Γ) Είδη πλασμάτων τι; Της κούφιας γης; Της κρυπτοζωολογίας; Για το δεύτερο χτύπα την σχετική λέξη στο google.
Δ) Να γίνω κακός και να πω μονάχα χαχαχαχαχαχα;;;
Καμιά άλλη ερώτηση;;;
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης Μπρικιάτης
Θα ήθελα έναν ειδικό να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις περι Κούφιας Γής:
1) Συνδέετεαι η ΝΑΣΑ με την ιστορία της κούφιας Γής? (Διαμέσω συνωμοσίας ίσως...) 2) Υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη του περιβόητου υπόγειου δεικτίου τούνελ που περνά απο όλη την έκταση της Γής? 3) Υπάρχουν είδη πλασμάτων που έχουν εμφανιστεί σπάνιες φορές? Μία λίστα τους υπάρχει σε ιστοσελίδα? (Σοβαρή όμως ,γιατί μια άλλη είχε και τα Τρανσφόρμερς μέσα...) 4)Μπορεί κάποιος να μου πεί (αν έχει ακούσει την ιστορία αυτή αλλιώς άκυρο...)αν όντως η ΝΑΣΑ έχει ανακαλύψει υπόγεια φυλή ανθρώπων που ζούν στα έγκατα της Γής και προσπαθεί να καλύψει την ιστορία? θα παρακαλούσα αν γίνεται να μου πείτε και καμία διεύθυνση, Ελληνική ή μη. |
Φίλε μου,αν τα παραπάνω τα ήξερε καποιος τότε δεν θα ήταν κρυφά ή έστω μυστηριώδη.Απ' όσο έχω ασχολήθει με το θέμα δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση η ΝΑΣΑ με το θέμα...
Σε παραπέμπω για περισσότερα για το θεμα στο βιβλίο του Παντελή Γιανουλάκη ''Κούφια γη'' από τις εκδόσεις Αρχέτυπο.Όπως και να χει άλλο μια ιστοσελίδα και αλλο ένα βιβλίο...
Παιδιά, υπάρχει ένα ολόκληρο τεράστιο θέμα για την Κούφια Γη στην παρακάτω διεύθυνση http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=919
Παρακαλώ, να ψάχνετε λίγο πριν ξεκινήσετε παρόμοια θέματα, για να μην ανοίγονται πολλά όμοια και δυσχεραίνουν το φόρουμ. Οι απαντήσεις σε λίγες ώρες θα μεταφερθούν στην παραπάνω διεύθυνση του παλαιού θέματος και παρακαλείσθε να συνεχίσετε το διάλογο εκεί.
Ευχαριστώ.
Παρακαλώ, να ψάχνετε λίγο πριν ξεκινήσετε παρόμοια θέματα, για να μην ανοίγονται πολλά όμοια και δυσχεραίνουν το φόρουμ. Οι απαντήσεις σε λίγες ώρες θα μεταφερθούν στην παραπάνω διεύθυνση του παλαιού θέματος και παρακαλείσθε να συνεχίσετε το διάλογο εκεί.
Ευχαριστώ.