Καλές Διακοπές! (με αφορμή το σχέδιο ερημοποίησης της χώρας)
Σκέψεις στα γρήγορα γιατί έχω και δουλειά…
Φυσικοί λόγοι, φυσικά…:
-Οικοπεδοφάγοι… Πιο κλασικό και από τα κλασικά εικονογραφημένα…
-Κακή συντήρηση των πυλώνων, σταθμών και λοιπών της ΔΕΗ… Ελλάδα το μεγαλείο σου.
-Βοσκοί και Τσοπαναρέοι… περισσότερα βοσκοτόπια, περισσότερα γιδοπρόβατα (καλώ τον Tsilof να πάρει θέση)
-Τυχαίος λόγος… Καλά δεν έμαθες τίποτα από τον νόμο των πιθανοτήτων;
-Πολιτικά οφέλη. Και δεν εννοώ ότι τις βάζει η αντιπολίτευση… απλά καλό θα ήταν να βγούν οι άλλοι που κερδίζαμε περισσότερα…
-Οι «φίλοι» Τούρκοι… καλή καραμέλα αλλά νομίζω ότι έχουν πιο σοβαρά θέματα να τους απασχολούν… άσε που η Σάμος την έχει γλυτώσει… προς το παρόν… Βέβαια ακόμα Ιούλιο έχουμε….
Μεταφυσικοί λόγοι, μεταφυσικά…:
-Οι εσωγήινοι. Με μένος και μίσος, απλά θέλουν να μας καταστρέψουν.
-Οι Κεμ Άναχ, ο ύψιστος Θεός, τη μητέρα του η Καρανάθ και ο πατέρας Γκεντν Γκαλλέι, που αντιπροσώπευε το Χάος και την άλογη τάξη. Πράγμα απίθανο αφού μάλλον θα ήθελαν τα δέντρα για να καρφώνουν διάφορους πάνω τους.
- Μπαναρισμένοι από την ομάδα Gate… Μόνο ο Λάζαρος θα μπορούσε… αλλά χλωμό το κόβω. Έχω κάποιες αμφιβολίες για τον…
-Η Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία… Για να κάψει τους αλλόθρησκους, σατανιστές-παγανιστές και λοιπούς ασεβείς και αμαρτωλούς. Πιθανό σενάριο, άλλωστε οι βρυκόλακες ή με παλούκι ή με φωτιά εξαφανίζονται…
-Η Λίστα… για να τα ρίξουν στην Εκκλησία. Μάλλον απίθανο σενάριο μια και θα χρειαζόταν τηλεκίνηση για να προλάβει. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε την δύναμη του μυαλού.
- Ο Τσοπάνης. Για να αποκτήσει κόσμο το mantri. Έτσι και αλλιώς η δημοσιότητα καλή ή κακή είναι διαφήμιση. Μάλλον απίθανο σενάριο μια και θα χρειαζόταν τηλεκίνηση για να προλάβει. Εδώ δεν υπάρχει η πιθανότητα για την δύναμη του μυαλού, ως γνωστόν δεν κατέχει…
- Ο Lux. Πολύ πιθανό σενάριο μια και θα ήθελε να φυτέψει μανιτάρια παντού. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας… Σιγά μην τα μοιράσει κιόλας.
Και τέλος ο Μηνάς και η ομάς της G… Το πιο πιθανό μεταφυσικό σενάριο. Εξάλλου και στο παρελθόν δεν είναι λίγες οι φορές που τα εμπρηστικά του μηνύματα έχουν σπείρει τον πανικό. Απόψεις εμπρηστικές και κακόβουλες προς την εκκλησία, τον Θεό-Χριστό και όλους τους Αγίους. Έχει το προφίλ όχι μόνο του εμπρηστή, αλλά και το δολοφόνου με το αγγελικό πρόσωπο… Έχει συστήσει την συμμορία G με σκοπό την ανατροπή του κοινονικοπολιτικοθρησκευτικού σκηνικού. Είναι ικανοί, είναι πολλοί και είναι παντού…
Υπαρχηγοί φυσικά οι Μιχάλης και Solon, ο δεύτερος μάλιστα αναλάβει την στρατολόγηση νέων μελών με το πρόσχημα κάμπιγκ και άλλες συνεστιάσεις. Ο πρώτος έχει αναλάβει πολύ πιθανόν το δύσκολο έργο όλης της Πελοποννήσου επιστρατεύοντας μικρά μοχθηρά ανθρωποειδή που κατοικούν στα δάση και έχουν κόκκινα μάτια.
Συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε όλους αυτούς αλλά και με τον έξω από την κλειστή τους κοινωνία κόσμο… η Αντωνία, κρυπτόμενη πίσω από την σελίδα της FantasyGate, που το κανονικό όνομα της είναι Fantastic Burn Gate.
Στην θέση όσων θα πάνε στην εκδρομή-στρατολόγηση θα ήμουν προσεκτικός.
Τα ξαναλέμε… μετά τις διακοπές μου, εάν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο…
Φυσικοί λόγοι, φυσικά…:
-Οικοπεδοφάγοι… Πιο κλασικό και από τα κλασικά εικονογραφημένα…
-Κακή συντήρηση των πυλώνων, σταθμών και λοιπών της ΔΕΗ… Ελλάδα το μεγαλείο σου.
-Βοσκοί και Τσοπαναρέοι… περισσότερα βοσκοτόπια, περισσότερα γιδοπρόβατα (καλώ τον Tsilof να πάρει θέση)
-Τυχαίος λόγος… Καλά δεν έμαθες τίποτα από τον νόμο των πιθανοτήτων;
-Πολιτικά οφέλη. Και δεν εννοώ ότι τις βάζει η αντιπολίτευση… απλά καλό θα ήταν να βγούν οι άλλοι που κερδίζαμε περισσότερα…
-Οι «φίλοι» Τούρκοι… καλή καραμέλα αλλά νομίζω ότι έχουν πιο σοβαρά θέματα να τους απασχολούν… άσε που η Σάμος την έχει γλυτώσει… προς το παρόν… Βέβαια ακόμα Ιούλιο έχουμε….
Μεταφυσικοί λόγοι, μεταφυσικά…:
-Οι εσωγήινοι. Με μένος και μίσος, απλά θέλουν να μας καταστρέψουν.
-Οι Κεμ Άναχ, ο ύψιστος Θεός, τη μητέρα του η Καρανάθ και ο πατέρας Γκεντν Γκαλλέι, που αντιπροσώπευε το Χάος και την άλογη τάξη. Πράγμα απίθανο αφού μάλλον θα ήθελαν τα δέντρα για να καρφώνουν διάφορους πάνω τους.
- Μπαναρισμένοι από την ομάδα Gate… Μόνο ο Λάζαρος θα μπορούσε… αλλά χλωμό το κόβω. Έχω κάποιες αμφιβολίες για τον…
-Η Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία… Για να κάψει τους αλλόθρησκους, σατανιστές-παγανιστές και λοιπούς ασεβείς και αμαρτωλούς. Πιθανό σενάριο, άλλωστε οι βρυκόλακες ή με παλούκι ή με φωτιά εξαφανίζονται…
-Η Λίστα… για να τα ρίξουν στην Εκκλησία. Μάλλον απίθανο σενάριο μια και θα χρειαζόταν τηλεκίνηση για να προλάβει. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε την δύναμη του μυαλού.
- Ο Τσοπάνης. Για να αποκτήσει κόσμο το mantri. Έτσι και αλλιώς η δημοσιότητα καλή ή κακή είναι διαφήμιση. Μάλλον απίθανο σενάριο μια και θα χρειαζόταν τηλεκίνηση για να προλάβει. Εδώ δεν υπάρχει η πιθανότητα για την δύναμη του μυαλού, ως γνωστόν δεν κατέχει…
- Ο Lux. Πολύ πιθανό σενάριο μια και θα ήθελε να φυτέψει μανιτάρια παντού. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας… Σιγά μην τα μοιράσει κιόλας.
Και τέλος ο Μηνάς και η ομάς της G… Το πιο πιθανό μεταφυσικό σενάριο. Εξάλλου και στο παρελθόν δεν είναι λίγες οι φορές που τα εμπρηστικά του μηνύματα έχουν σπείρει τον πανικό. Απόψεις εμπρηστικές και κακόβουλες προς την εκκλησία, τον Θεό-Χριστό και όλους τους Αγίους. Έχει το προφίλ όχι μόνο του εμπρηστή, αλλά και το δολοφόνου με το αγγελικό πρόσωπο… Έχει συστήσει την συμμορία G με σκοπό την ανατροπή του κοινονικοπολιτικοθρησκευτικού σκηνικού. Είναι ικανοί, είναι πολλοί και είναι παντού…
Υπαρχηγοί φυσικά οι Μιχάλης και Solon, ο δεύτερος μάλιστα αναλάβει την στρατολόγηση νέων μελών με το πρόσχημα κάμπιγκ και άλλες συνεστιάσεις. Ο πρώτος έχει αναλάβει πολύ πιθανόν το δύσκολο έργο όλης της Πελοποννήσου επιστρατεύοντας μικρά μοχθηρά ανθρωποειδή που κατοικούν στα δάση και έχουν κόκκινα μάτια.
Συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε όλους αυτούς αλλά και με τον έξω από την κλειστή τους κοινωνία κόσμο… η Αντωνία, κρυπτόμενη πίσω από την σελίδα της FantasyGate, που το κανονικό όνομα της είναι Fantastic Burn Gate.
Στην θέση όσων θα πάνε στην εκδρομή-στρατολόγηση θα ήμουν προσεκτικός.
Τα ξαναλέμε… μετά τις διακοπές μου, εάν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο…
Αχμ, θα μου τους τρομάξεις ρε agaliarep και θα έρθουν προκατειλημμένοι..
Ως προς το σχέδιο ερημοποίησης τώρα.. ο εγκέφαλος της G είναι πολύ πιο περίπλοκος και κρυμμένος από ότι μπορεί κανείς να φανταστεί ώστε να ακολουθεί κλασσικές μεθόδους κάθετης οργάνωσης. Δεν γνωρίζουμε καν τα μέλη τι ακριβώς είναι αυτός ο εγκέφαλος, ποια η φύση των σκοπών του, η φιλοσοφία ανάπτυξης και εξάπλωσης του..
Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ένα κράμα της ασυνείδητης αλλοφροσύνης του Μιχάλη, Μηνά, Νίκου, Παύλου και Χάρη.. κάποιοι άλλοι κάνουν λόγω για κράμα πολλών περισσοτέρων, όπως των Μίλτου, Αντωνίας, Δημήτρη, Ράνιας, Ανέστη, κ.λπ. Βέβαια, είναι και αυτοί που μιλάνε για ένα συλλογικό ασυνείδητων δεκάδων, εκατοντάδων, ίσως και χιλιάδων ανθρώπων.
Υπερβολές κατ' εμέ, υποθέσεις βασισμένες σε μεμονωμένα κρούσματα.
Είμαι πλέον απόλυτα βέβαιος ότι το σχέδιο και ο εγκέφαλος δεν είναι διακριτές οντότητες με σχέση αμφίδρομη, αλλά ένα και το αυτό. Η ακριβής του φύση είναι κάτι που ακόμα δεν έχω ανακαλύψει όμως βρίσκομαι σε καλό δρόμο..
Όταν ανακαλύψω περισσότερα θα επανέλθω..
Φιλικά,
Νίκος.
Ως προς το σχέδιο ερημοποίησης τώρα.. ο εγκέφαλος της G είναι πολύ πιο περίπλοκος και κρυμμένος από ότι μπορεί κανείς να φανταστεί ώστε να ακολουθεί κλασσικές μεθόδους κάθετης οργάνωσης. Δεν γνωρίζουμε καν τα μέλη τι ακριβώς είναι αυτός ο εγκέφαλος, ποια η φύση των σκοπών του, η φιλοσοφία ανάπτυξης και εξάπλωσης του.. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ένα κράμα της ασυνείδητης αλλοφροσύνης του Μιχάλη, Μηνά, Νίκου, Παύλου και Χάρη.. κάποιοι άλλοι κάνουν λόγω για κράμα πολλών περισσοτέρων, όπως των Μίλτου, Αντωνίας, Δημήτρη, Ράνιας, Ανέστη, κ.λπ. Βέβαια, είναι και αυτοί που μιλάνε για ένα συλλογικό ασυνείδητων δεκάδων, εκατοντάδων, ίσως και χιλιάδων ανθρώπων.
Υπερβολές κατ' εμέ, υποθέσεις βασισμένες σε μεμονωμένα κρούσματα.
Είμαι πλέον απόλυτα βέβαιος ότι το σχέδιο και ο εγκέφαλος δεν είναι διακριτές οντότητες με σχέση αμφίδρομη, αλλά ένα και το αυτό. Η ακριβής του φύση είναι κάτι που ακόμα δεν έχω ανακαλύψει όμως βρίσκομαι σε καλό δρόμο..
Όταν ανακαλύψω περισσότερα θα επανέλθω..
Φιλικά,
Νίκος.
Ναι, αυτό φοβάμαι κι εγώ, πως θα μου τους τρομάξεις, αν και καταλαβαίνω το λεπτό σου χιούμορ. Επειδή, όμως είμαι σίγουρος πως άλλοι δεν θα το καταλάβουν, τρέχω βιαστικά να προλάβω τις εξελίξεις.
Λοιπόν, η Gateway δεν είναι καπετανάτο για να έχει αρχηγό, υπαρχηγούς και πρωτοπαλίκαρα
. Επομένως δεν είναι κανένα φυσικό πρόσωπο ο αρχηγός της, εκείνος που κινεί τα νήματα, άρα δεν χρειάζεται κι εγώ να στείλω καμία οντότητα να "καθαρίσει" για πάρτη της. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει φράση " Ο Μηνάς και η Ομάς της Gateway". Ο Μηνάς είναι η Gateway, με τον ίδιο τρόπο που είναι ο Νίκος, ο Χάρης, ο Παύλος και η αφεντιά μου.
Επίσης, δεν υπάρχουν θεότητες και θεαινες στην Gateway. Τη διαχείριση των πραγμάτων μοιράζονται εξίσου ο Δίας, Ο Γιαχβέ και ο Κεμ Άναχ.
Ωστόσο, έτσι για να έχουν κάποιοι να παίζουν, υπάρχει ένας ιθύνων νους. Εκείνος που κινεί όλα τα νήματα. Σκοτεινός και απρόσιτος, μυστηριώδης, συλλογικός Νους...
Καλό καλοκαίρι...
Λοιπόν, η Gateway δεν είναι καπετανάτο για να έχει αρχηγό, υπαρχηγούς και πρωτοπαλίκαρα
. Επομένως δεν είναι κανένα φυσικό πρόσωπο ο αρχηγός της, εκείνος που κινεί τα νήματα, άρα δεν χρειάζεται κι εγώ να στείλω καμία οντότητα να "καθαρίσει" για πάρτη της. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει φράση " Ο Μηνάς και η Ομάς της Gateway". Ο Μηνάς είναι η Gateway, με τον ίδιο τρόπο που είναι ο Νίκος, ο Χάρης, ο Παύλος και η αφεντιά μου.Επίσης, δεν υπάρχουν θεότητες και θεαινες στην Gateway. Τη διαχείριση των πραγμάτων μοιράζονται εξίσου ο Δίας, Ο Γιαχβέ και ο Κεμ Άναχ.
Ωστόσο, έτσι για να έχουν κάποιοι να παίζουν, υπάρχει ένας ιθύνων νους. Εκείνος που κινεί όλα τα νήματα. Σκοτεινός και απρόσιτος, μυστηριώδης, συλλογικός Νους...
Καλό καλοκαίρι...
Ευτυχώς που το ξεκαθαρίσατε και δεν έχουμε νέα παρατράγουδα .....
Κάτι μου λεει πως θα τον γυρίσετε πίσω από τις διακοπές όμως ....
Δ.
Κάτι μου λεει πως θα τον γυρίσετε πίσω από τις διακοπές όμως ....
Δ.
Ώστε το παραδέχεστε λοιπον… Βλέπω ότι κάνετε μόνο διευκρινήσεις για τον τρόπο που είναι δομημένη η όλη φάση και όχι για τις ενέργειες σας;
Αχα!

Αχα!

Βαριεμαι να αναλυσω τα πειραγματα του Αγαλιαρεπτ περισσοτερο απο το Μιχαλη! Σας αφηνω τα ψηνεστε (τους περισσοτερους) στις τσιμεντουπολεις ενω εγω απολαμβανω τις βουτιες μου στην ακριτικη Καρπαθο και σε παραλιες σαν αυτη:

Τα Απελλα (εκει ημουν χτες) εχουν βραβευτει αρκετες φορες την τελευταια δεκαετια ως η Νο1 παραλια της Ευρωπης (απο Ελλαδα συναγωνιζεται τον Μυρτο της Κεφαλλονιας)

Τα Απελλα (εκει ημουν χτες) εχουν βραβευτει αρκετες φορες την τελευταια δεκαετια ως η Νο1 παραλια της Ευρωπης (απο Ελλαδα συναγωνιζεται τον Μυρτο της Κεφαλλονιας)

Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από beetlejuice
Βαριεμαι να αναλυσω τα πειραγματα του Αγαλιαρεπτ περισσοτερο απο το Μιχαλη! Σας αφηνω τα ψηνεστε (τους περισσοτερους) στις τσιμεντουπολεις ενω εγω απολαμβανω τις βουτιες μου στην ακριτικη Καρπαθο και σε παραλιες σαν αυτη:
![]() |
εγω σε βλέπω να λιώνεις πανω στο πι σι ....!
εκτος κ αν είσαι με το λαπ και στολή βατραχανθρώπου ως νέος τεχνολογικός χερσαίος Ποσειδών και βλέπεις τη παραλία με τα κιάλια ....

Δ.
Κατεθεσα και στοιχειο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις!
Αλλα περα απο αυτα μια μεταφυσικο-βολτα ανα διημερο επιβαλλεται νομιζω!
Τελος παντων, καλες διακοπες σε ολους τους φιλους-ες!
Αλλα περα απο αυτα μια μεταφυσικο-βολτα ανα διημερο επιβαλλεται νομιζω!
Τελος παντων, καλες διακοπες σε ολους τους φιλους-ες!