ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/ΚΑΛΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...

ΚΑΛΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...

Kalli01210 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-06-30 18:38
Σιγουρα παιδια στο σχεδιασμο της σελιδας ειστε πολυ μπροστα... Και δε λεω εχετε μερικα πολυ ενδιαφερον θεματακια... Ισως και καποιες ενδιαφερον και προτωτυπες ιδεες.... Αλλα μεχρι εκει... Κριμα ειναι παντως... Τοσοι και τοσοι σας προτεινουν αλλα εγω δε βρηκα κατι το εξαιρετικο οσο αφορα ειδικα το μεταφυσικο... Οτι λενε ολοι, πανω κατω... Μηπως θα επρεπε να οργανωθειτε μαζι με το ekdramo, ουτως η αλλως συνεργαζοσαστε.. Παρτε καμοια ιδεα απο τα παιδια... Εχουν πολλα να πουν και ουσιωδη... Μια πιο καλη συνεργασια σας μαζι τους πιστευω οτι θα ταν ιδιαιτερα επικοδομητικη για ολους μας... Χωρις να σας προσβαλλω μηπως το εχετε καβαλησει λιγο το καλαμι; Υπαρχουν πολλοι εκει εξω που θα ειχαν αν σας πουν κατι, μην τους απαξιωνετε. Ευχαριστω και γεια σας...
Συγγνώμη ρε φίλε... Ποιός είσαι εσύ; Έρχεσαι έτσι ξαφνικά και χωρίς να ξέρεις τίποτα για το forum λες να συνεργαστεί (το forum) με ένα άλλο (που το ακούω πρώτη φορά - όπως όλοι φαντάζομαι...)... Αν πραγματικά ήθελες να προτείνεις κάτι θετικό για το forum -και δεν ερχόσουν για να ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ- θα άρχιζες να συμμετάσχεις και σιγά-σιγά θα έβλεπες τα προβλήματα και θα πρότεινες συγκεκριμένες λύσεις.

Είσαι και άσχετος από γραμματική... Άκου εκεί... "ενδιαφέρον θεματάκια"...
---
Δε θα χλεύαζα ποτέ κάποιον που δεν ξέρει να μιλά σωστά, αλλά εσύ με προκαλείς...
---
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ!!! ΚΑΙ ΒΑΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ!!!
Coolαρε excellent! Το topic θα παραμεινει εκει για να εχουμε να γελαμε! Κατ' αρχας η "τακτικη" και το υφος του μηνυματος αυτου καταδεικνυουν ατομο εντελως απειρο σε διαδικτυακες επιθεσεις(ή μπορει να γιναμε εμεις εμπειροι στην αντιμετωπιση τετοιου ειδους περιστατικων!)
Ας ξεκινησουμε βημα βημα την αποκωδικοποιηση του μηνυματος για να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε:

1ο βημα: Μπουκαρουμε απο το πουθενα και για εισαγωγη επιλεγουμε την τακτικη της φιλικης διαθεσης με τη χρησιμοποιηση νεανικων εκφρασεων (βλ. "πολυ μπροστα" ) για να προσδωσουμε εμφαση στους ταχα καλοπροαιρετους χαρακτηρισμους μας. Αναφερουμε δε και ορισμενα προτερηματα του στοχου οπως "ενδιαφερον θεματακια" και "πρωτοτυπες ιδεες"!

2ο βημα: Εφαρμοζοντας την τακτικη "κρυο ζεστη" (και ενω προηγουμενως εχουμε αναφερει τα προτερηματα) πεταμε την πρωτη μπηχτη: εγω δε βρηκα κατι το εξαιρετικο οσο αφορα ειδικα το μεταφυσικο

3ο βημα: Στη συνεχεια προσπαθουμε να φερουμε το στοχο στα δικα μας ή και κατωτερα μετρα και σταθμα για να φθειρουμε τον αντιπαλο ψυχολογικα: Οτι λενε ολοι, πανω κατω... (τακτικη που ακολουθειται κυριως απο ατομα με μεγαλο το αισθημα της ανασφαλειας λογω της ανικανοτητας τους να παραγουν σκεψεις, ιδεες και εργο στο αντικειμενο τους)

4ο βημα: Ακολουθως, πεταμε το δολωμα αφηνοντας ενα πιθανο στοιχειο (στην περιπτωση μας ιδιαιτερα ατεχνα στημενο) ευρεσης του "δραστη", που συνηθως προκειται(το ιχνος!) ειτε για φιλικα προσκειμενο στο θυμα site ή ομαδα ατομων (το ekdramo.gr εχει κανει ανταλλαγη links με την Πυθεας και οι σχεσεις μας ειναι αριστες) , ειτε σε site ή ομαδα ατομων που εβλαψαν τον επιτιθεμενο κατα το παρελθον (ή ακομα καλυτερα συνδυασμος και των δυο παραπανω περιπτωσεων! ). Αυτο γινεται ειτε για να δημιουργηθει συγχυση στο μυαλο του θυματος, ειτε στην καλυτερη-καλυτερη των περιπτωσεων για να δημιουργησει ρηγματα σε συνεργασιες και φιλικες σχεσεις!

5ο βημα: Η ουσια της επιθεσης: Λεμε αυτο που νοιωθουμε πραγματικα (συνηθως προκειται για ζητηματα ασχετα με αυτα που θιξαμε παραπανω) οσο πιο ευγενικα γινεται για να μη φαμε ban αμεσως, αλλα να συνεχισουμε οσο περισσοτερο μπορουμε το τζερτζελο: Χωρις να σας προσβαλλω μηπως το εχετε καβαλησει λιγο το καλαμι;

6ο βημα: Κλεισιμο με συνηθη χρηση καποιας φιλικης προτροπης: Υπαρχουν πολλοι εκει εξω που θα ειχαν αν σας πουν κατι, μην τους απαξιωνετε. Ευχαριστω και γεια σας...

Συμπερασμα: Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις φιλε excellent! Τετοια περιστατικα ειναι πλεον τοσο προβλεψιμα (ειδικα εαν εισαι σε θεση να γνωριζεις τι παιζει και "εξω απο την πολη σου"), που γι'αυτο εχουν καταντησει πλεον και τοσο σπανια. Μια στο τοσο (και ειδικα τωρα το καλοκαιρακι που πολλοι βαρανε περισσοτερες μυγες απ το χειμωνα ) δεν ειναι κακο να εμφανιζονται!! Καλα ξεμπερδεματα στα λημερια σας!
Πες τα ρε Kalli012, και εγώ τους τα λέω και δεν με ακουν!

Με τα παιδιά από το ekdramo είμαστε στα μαχαίρια, γιατί έχουμε πολλά να χωρίσουμε (ολόκληρη Ελλάδα ποιος θα πρωτοπάει?Πυθέας ή ekdramo? Η μόνη λύση είναι να τη χωρίσουμε σε τσιφλίκια και να αποφασίσουμε. Μη βλέπεις την ανταλλαγή links στην explorers.gr , αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου).

Απο "θεματάκια" άλλο τίποτα και από "ενδιαφέρον" ιδέες να δεις! Το κακό είναι ότι δε συνεργαζόμαστε με κανένα (μη βλέπεις κοινότητα και διάφορες συνεργασίες σε metafysiko.gr , explorers.gr και fantasygate και αυτά για τα μάτια του κόσμου είναι) όπως πολύ εύστοχα πρόσεξες κ εσυ, οπότε το project για μια spicy κους κους ιστοσελίδα σε συνεργασία με γνωστή φυλλάδα της ορεινής Τρικαλίας ναυάγησε (και θα είχε και πολλά πολύ ενδιαφέρον "θεματάκια").

Καλά τα λες, τόσοι και τόσοι μας προτείνουν αλλά για κατι ενδιαφέρον σχετικά με το μεταφυσικό... ούτε λόγος. Απορώ τι κάνουν εδώ μέσα τόσα μέλη και στο forum και τι λένε σε τόσες συζητήσεις..Πραγματικά απορώ! (Βρε μπας και τους πληρώνουμε για να λένε καλά λόγια για εμάς; ) Βασικά σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να μετατρέψουμε το metafysiko.gr σε e-shop σαρδέλας με τον ίδιο τίτλο (γιατί το περιεχόμενο μας ουδεμία σχέση έχει ήδη με το url του site), αλλά μάλλον και αυτή η ιδέα δε θα προχωρήσει γιατί δε θα καταφέρουμε να συνεργαστούμε με τον Καπετάν Κίτσο που θα μας παρέχει τις σαρδέλες -μας κρατάει μούτρα που καθόμαστε πάνω στο καλάμι του και δεν μπορεί να ψαρέψει ο άνθρωπος.

Περιμένουμε με αγωνία το ίδιο σαφείς προτάσεις για τη βελτίωση του metafysiko.gr με ενδιαφέρον θεματάκια και ιδέες.

(Και αν μπορείς, το επόμενο post σου με τις σαφείς προτάσεις μη το κάνεις από τον ίδιο account που έφτιαξες μόνο και μόνο για να μας τα προτείνεις αυτά. Κάνε έναν ακόμα και πες μας, έτσι για να φαινόμαστε πολλοί μπας και δεχτεί ο Καπετάν Κίτσος να συνεργαστούμε!)

Φιλικά πάντα,
Εκ της διαχείρισης
2007-07-01 01:37
Βασικά εγώ δεν ντρέπομαι να πω πως το έχω καβαλήσει το καλάμι προ πολου.. και γιατί όχι; τέτοιο καλάμι σε πάει όπου θες, γιατί να μη το καβαλήσει κανεις; Ωραίο τοπικ πάντως χρειάζεται που και που να ακούμε και κάνα σχόλιο χέσε ψιλά και αγνάντευε =)
Εγώ από την πλευρά μου, ως "υπεύθυνος ύλης" του metafysiko.gr δεν ξέρω τι παραπάνω να προσθέσω. Η σοβαρή απάντηση δόθηκε ήδη από τον Μηνά, η ολίγον τι κεφάτη από τον Χάρη.
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι οι άνθρωποι που κινούνται πραγματικά στο χώρο της πνευματικής αναζήτησης γνωρίζουν ότι η παρούσα κοινότητα από την αρχή της ανοίχτηκε σε νέες και παλαιές προσπάθειες, συνεργάστηκε με ελπιδοφόρες κινήσεις αλλά και παλαιότερες αναγνωρισμένες, κ.λπ. Αρκεί, κατά την ταπεινή μου άποψη, να ανατρέξει κανείς στις συνεντεύξεις που μας έχουν παραχωρήσει δημοσιογράφοι, πολιτικοί, άνθρωποι του χώρου μας, μουσικοί, καλλιτέχνες, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, κ.λπ.

Παράλληλα, η κοινότητα έχει αναπτύξει συνεργασία σε διάφορους βαθμούς με πλήθος άλλων κινήσεων:
- Στον εκδοτικό τομέα μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί και με τους 3 μεγάλους εκδοτικούς οίκους (Έσοπτρον- Μεταεκδοτική- Άγνωστο) του χώρου της πνευματικής αναζήτησης, ενώ ακόμα και σήμερα διατηρεί άριστες σχέσεις με τους 2 εξ αυτών.
- Στον πολιτικό τομέα έχει συνεργαστεί με πρωτοπόρες προσπάθειες, όπως το κίνημα της Άμεσης Δημοκρατίας, και έχει προχωρήσει σε συνεντεύξεις από τα περισσότερα ελληνικά κόμματα (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός, κ.λπ.) διατηρώντας έτσι ένα όσο το δυνατόν μη κομματικοποιημένο πρόσωπο.
- Στον χώρο των εντύπων, μέλη της κοινότητας έχουν συνεργαστεί με πλήθος περιοδικών (Strange, Μυστική Ελλάδα, mystery, Άβατον, Ιχώρ, κ.λπ.) από όλους τους εκδοτικούς οίκους του χώρου.
- Στο χώρο του διαδικτύου, έχουν αναπτυχθεί ουσιαστικές συνεργασίες αποκλειστικά και μόνο με αξιόλογες προσπάθειες (βλ. Ekdramo.gr, paranormap, κ.λπ.) με στόχο την ποιότητα και όχι την ποσότητα.
- Επιπλέον, υπάρχει μία άριστη σχέση υποστήριξης με το αρχαιοελληνικό ρεύμα που αυξάνεται σταδιακά στην Ελλάδα, συνεργασία με σοβαρότατες προσπάθειες του εξωτερικού (British SPR, κ.λπ.).
- Τέλος, η αξία της κοινότητας έχει αναγνωρισθεί πολλάκις από ανθρώπους με αδιαμφισβήτητη αξία, όπως π.χ. διεθνούς φήμης επιστήμονες (J. Poynton), πρωτοπόρους Έλληνες ακαδημαϊκούς (Θ. Πελεγρίνης), διεθνούς φήμης λογοτέχνες (G. Masterton), πρώτης τάξεως Έλληνες δημοσιογράφους (Μ. Τριανταφυλλόπουλος), κ.α.

Όλο και κάτι θα ξεχνάω, οπότε ζητάω συγγνώμη. Προσωπικά, και πιστεύω και η πλειοψηφία της κοινότητας, είναι ανοικτή εδώ και χρόνια στην ουσιαστική κριτική (από ανθρώπους που είναι κοντά μας, έχουν αφιερώσει χρόνο για να δουν τι συμβαίνει στην κοινότητα, έχουν κάτι άξιο να προσφέρουν και πάνω από όλα άποψη άξια λόγου), κάτι που έχει αποδείξει με αλλαγή πλεύσης σε αρκετές περιπτώσεις μετά από προτροπή μελών ή φίλων της, κ.λπ.

Από την άλλη, και εδώ είναι το πιο σημαντικό, έχει δείξει ότι έχει ωριμάσει αρκετά στο χώρο του διαδικτύου ώστε να μην αφήνει κάθε πυροτέχνημα να δημιουργεί σύγχυση ανάμεσα στα μέλη της. Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις και κριτική, αρκεί αυτές να είναι ουσιαστικές και άξιες λόγου. Ανατρέχοντας στο πρώτο post του παρόντος thread νομίζω ότι ο καθένας μπορεί μόνος του να βγάλει τα συμπεράσματα του..
Εγώ προσωπικά, με τη μεγαλύτερη επιείκεια που μπορώ να επιδείξω, καταλογίζω στον πρωτοεμφανιζόμενο χρήστη πλήρη άγνοια και εξόφθαλμη κουτοπονηριά.

Αυτά από εμένα.. είναι καλό που και που να υπάρχουν τέτοιες "κριτικές" γιατί έτσι μαθαίνουμε να εκτιμάμε την ουσιαστική κρίση των ανθρώπων που έχουμε πραγματικά δίπλα μας.

Φιλικά,
Ρε παιδιά τι επίθεση είναι αυτή; Πως μπορούμε και βλέπουμε τόσα πολλά πίσω από τις λίγες γραμμές του νέου μέλους. Ε πώς να μην δικαιώνεται όταν λέει ότι έχουμε καβαλήσει το καλάμι; Μήπως μιλήσατε με προσωπικά μηνύματα και γνωρίζεται περισσότερα για το νέο μέλος και τις προθέσεις του; Αν είναι έτσι πάσο.

Αμάν πια ρε παιδιά με αυτή την ειρωνεία. Πότε πότε κάνει καλό και έχει και χιούμορ’ όμως, έτσι δείχνουμε το πόσο φιλόξενοι είμαστε; Και στο κάτω κάτω ίσως είχε το παιδί κάτι χρήσιμο να πει…. Εγώ θα ήθελα να γινόταν απλώς πιο συγκεκριμένος σε αυτά που λέει. Πριν προλάβει να πει όμως δυο κουβέντες κριτικής αμέσως πόλεμος, αμέσως να τον εκμηδενίσουμε, να τον αφανίσουμε. Το φόρουμ έχει πάρα πολλά μέλη και ίσως μεγαλύτερη δύναμη από ότι φανταζόμαστε. Ίσως το νέο μέλος να μπορούσε να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση Ίσως οι ιδέες του να ήταν ανεδαφικές πάλι όμως θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας χρήσιμος προβληματισμός από εμάς στα θέματα που θίγει.

Παιδιά προβληματισμοί είναι αυτά όχι επιθέσεις. Και αν είναι επιθέσεις ας τις κάνουμε προβληματισμούς. Εκτός αν καβαλήσαμε το καλάμι και δεν βλέπουμε ότι υπάρχει ψηλότερη κορυφή από αυτή του Ολύμπου….

Μιλάω βέβαια σαν μέλος του φόρουμ ότι κι αν σημαίνει αυτό. Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχω με την ΠΥΘΕΑΣ ή την Getaway ή αν έχω καθόλου. Και είμαι και παντελώς άσχετος από διαδικτυακές ομάδες, φόρουμ κλπ, πλην του συγκεκριμένου που έχω μελετήσει κάποια θέματα. Αλλά δεν έχω χρόνο για να γίνω θύμα του ιντερνέτ μια και τα φοιτητικά μου χρόνια έχουν περάσει προ πολλού και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Άραγε η ασχετοσύνη στα περί των άλλων φόρουμ και ομάδων κάνει κάποιον ακατάλληλο για μεταφυσικές συζητήσεις; Δηλαδή ο συζητητής του μεταφυσικού πρέπει ντε και καλά να είναι cyber victim αλλιώς θα τρώει ειρωνεία και θα είναι γενικώς ο άσχετος;

Εγώ πάντως δεν ρισκάρω να κρίνω κάποιον -που δεν ξέρω καθόλου- ως πονηρό μια και αν αυτός δεν είναι, θα είμαι εγώ ο πονηρός. Προτιμώ να είμαι ο αγαθός.
Ποσειδωνιε για εξηγησε μου με ποιον τροπο δικαιωνεται ο Kalli. Γιατι εγω αυτο που βλεπω να εχει ειπωθει απο κατω ειναι μια λογικη πρωτη αντιδραση του excellent, μια φραση προς φραση αναλυση του κουτοπονηρου μηνυματος του απο εμενα, μια χιουμοριστικη απαντηση του Nocturnal, μια -ισως αχρειαστη βασει του επιπεδου σοβαροτητας της καταστασης- τοποθετηση του Solon που κανει αναφορα σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονοτα και καταστασεις που αφορουν την κοινοτητα και ενα επισης χιουμοριστικο σχολιο του Γιωργου...

Που την ειδες την κριτικη και τους προβληματισμους του εμφανιζομενου απο το πουθενα μελους αυτου δεν μπορω να καταλαβω... Δε θελω να μπω σε λεπτομερειες και στοιχεια που δεν αφορουν, απλα θελω να ξερεις πως τα παιδια απο το ekdramo εχουν επικοινωνησει απο την πρωτη στιγμη μαζι μας και εχουμε ηδη ξεκινησει να ξετυλιγουμε το κουβαρι των "καμμενων" αυτων κουτοπονηρων "επιθεσεων", που δεν αφορoυν μονο το δικο μας φορουμ. Αυτο ισως ειναι ενα στοιχειο που σου διαφευγει μιας και μονος σου παραδεχεσαι πως δεν παρακολουθεις αλλα φορουμ, εχοντας πολλες υποχρεωσεις. Επιτρεψε μου λοιπον (και εκ μερους των προλαλησαντων μελων της ομαδας) να επιμεινουμε 100% σε αυτα που ειπαμε και στη τελικη, κανε μας πασα την πονηρια που δε χρειαζεσαι γιατι σε τετοιες καταστασεις την παρα-χρειαζομαστε εμεις.

Aπο το blog ενος παλιου φιλου εχω εντοπισει ενα εξαιρετο ρητο που λεει πως:

Είναι σφάλμα να πιστεύουμε ότι η κριτική είναι παρούσα για να έχει δίκιο. Υπάρχει για να συζητάει. Όπου δεν μπορεί να γίνει συζήτηση, δεν μπορεί να διαμορφωθεί καμία άποψη που να έχει αξία.

Ουδεν σχολιον!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ποσειδώνιος
Ρε παιδιά τι επίθεση είναι αυτή; Πως μπορούμε και βλέπουμε τόσα πολλά πίσω από τις λίγες γραμμές του νέου μέλους. Ε πώς να μην δικαιώνεται όταν λέει ότι έχουμε καβαλήσει το καλάμι; Μήπως μιλήσατε με προσωπικά μηνύματα και γνωρίζεται περισσότερα για το νέο μέλος και τις προθέσεις του; Αν είναι έτσι πάσο.

Αμάν πια ρε παιδιά με αυτή την ειρωνεία. Πότε πότε κάνει καλό και έχει και χιούμορ’ όμως, έτσι δείχνουμε το πόσο φιλόξενοι είμαστε; Και στο κάτω κάτω ίσως είχε το παιδί κάτι χρήσιμο να πει…. Εγώ θα ήθελα να γινόταν απλώς πιο συγκεκριμένος σε αυτά που λέει. Πριν προλάβει να πει όμως δυο κουβέντες κριτικής αμέσως πόλεμος, αμέσως να τον εκμηδενίσουμε, να τον αφανίσουμε. Το φόρουμ έχει πάρα πολλά μέλη και ίσως μεγαλύτερη δύναμη από ότι φανταζόμαστε. Ίσως το νέο μέλος να μπορούσε να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση Ίσως οι ιδέες του να ήταν ανεδαφικές πάλι όμως θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας χρήσιμος προβληματισμός από εμάς στα θέματα που θίγει.

Παιδιά προβληματισμοί είναι αυτά όχι επιθέσεις. Και αν είναι επιθέσεις ας τις κάνουμε προβληματισμούς. Εκτός αν καβαλήσαμε το καλάμι και δεν βλέπουμε ότι υπάρχει ψηλότερη κορυφή από αυτή του Ολύμπου….

Μιλάω βέβαια σαν μέλος του φόρουμ ότι κι αν σημαίνει αυτό. Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχω με την ΠΥΘΕΑΣ ή την Getaway ή αν έχω καθόλου. Και είμαι και παντελώς άσχετος από διαδικτυακές ομάδες, φόρουμ κλπ, πλην του συγκεκριμένου που έχω μελετήσει κάποια θέματα. Αλλά δεν έχω χρόνο για να γίνω θύμα του ιντερνέτ μια και τα φοιτητικά μου χρόνια έχουν περάσει προ πολλού και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Άραγε η ασχετοσύνη στα περί των άλλων φόρουμ και ομάδων κάνει κάποιον ακατάλληλο για μεταφυσικές συζητήσεις; Δηλαδή ο συζητητής του μεταφυσικού πρέπει ντε και καλά να είναι cyber victim αλλιώς θα τρώει ειρωνεία και θα είναι γενικώς ο άσχετος;

Εγώ πάντως δεν ρισκάρω να κρίνω κάποιον -που δεν ξέρω καθόλου- ως πονηρό μια και αν αυτός δεν είναι, θα είμαι εγώ ο πονηρός. Προτιμώ να είμαι ο αγαθός.

Ποσειδώνιε έδωσες πάλι ρέστα με τη αφέλεια σου ...
Ρε συ ξέρεις τι μάχες δίνονται στο background ενώ εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου ... ;

Πάντως επειδή βλέπω και δόθηκε υπερβάλλουσα σημασία στο παρόν θεματάκι και για να περιπλέξω τα πράγματα λίγο περισσότερο αφού βλέπω πως τα κουτσομπολιά και οι συνομωσίες σας αρέσουν ,θα μπορούσα να σκεφτώ ως λίγο έξυπνος παρατηρητής πως το όλο θέμα θα μπορούσε να αποτελεί και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαφήμιση υποβολιμαία or not …

Αυτά ...

Δ.
Οκ παιδιά φαίνεται έχετε δίκιο αφού υπάρχει ιστορία με το ekdramo; Πες τε το πιο καθαρά από την αρχή. Επίσης λίγο περισσότερο ευγένεια από μερικούς δεν θα έβλαπτε. Δίνεται άσχημη εικόνα σε κάποιον που δεν ξέρει περισσότερα (και δεν εννοώ εμένα αλλά τους πολλούς επισκέπτες του φόρουμ)

the fool on the Hill ...