ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Μια ενδιαφερουσα πρωτοβουλια

Μια ενδιαφερουσα πρωτοβουλια

Elise Carrington10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-06-28 12:18
Δεν ειμαι σιγουρη οτι αυτο ειναι το καταλληλο section του φορουμ για το παρακατω link αλλα οπως και να χει, ριξτε μια ματια:

http://www.firethegrid.org/index.htm
Ανθρωπάκι
Στίχοι: Δημήτρης Βασαλάκης
Μουσική: Πάνος Κατσιμίχας
Πρώτη εκτέλεση: Πάνος Κατσιμίχας

Δε θέλω να σου πω λόγια μεγάλα
παγώνει μες στο στήθος μου η φωνή
μικρό μου ανθρωπάκι σε μια γυάλα
ποιος να φωνάξει πια και τι να πει

Δεν έχω να σου πω λόγια μεγάλα
έχουνε όλα ειπωθεί από καιρό
μα τίποτε δεν άλλαξε εδώ πέρα
αν ήταν θα το ξέραμε και οι δυο

Άνθρωπε ανθρωπάκι μου μικρό
στο ίδιο ανέκδοτο και εγώ
μες στης σιωπής σου το θαλάμι

Από το διπλανό κελί
ένα μονάχα θα σου πω
και ας το πάρει το ποτάμι

Άνθρωπε ανθρωπάκι μου μικρό
μην περιμένεις πια εδώ
κανείς δε θα ‘ρθει να σε σώσει

Ένα μονάχα θα σου πω
ό,τι δεν πάρεις μοναχός
κανείς δε θα ‘ρθει να στο δώσει

Δεν έχω να σου πω λόγια μεγάλα
έχουν όλα ειπωθεί χίλιες φορές
ο κόσμος δεν αλλάζει με κουβέντες
δεν άλλαξε ποτέ με προσευχές
2007-06-28 13:10
Να τα μας παλι...

Λοιπον, ανθρωπακι του διπλανου κελιου, R-b, εσυ που δεν πιστευεις στην δυναμη της συγχρονισμενης ομαδικης προσευχης, μην παρεις μερος. Αλλα η Αληθεια δεν εξαρταται απο την δικη σου πιστη η ελλειψη αυτης. Τωρα εαν τα δικα μου πιστευω ειναι πιο κοντα στην Αληθεια απο τα δικα σου, ο χρονος θα δειξει.

Και αν τυχει να απαντησεις σε αυτο το post μου, συγγνωμη αλλα δεν προκειται να σου απαντησω. Φανταζομαι οτι θυμασαι απο προηγουμενο topic οτι δεν ασχολουμε με ατομα τα οποια δεν μπορουν να συζητησουν πολιτισμενα και το μονο που εχουν να προσφερουν σε μια συζητηση ειναι φτηνος σαρκασμος. Οπως επισης και τα ατομα που σκοπος τους ειναι να μειωσουν τον συνομιλητη τους και οχι να πρωοθησουν οποιαδηποτε συζητηση.

Αυτα. Καλο Καλοκαιρι*

*Και Φθινοπωρο και Χειμωνα.
Παράθεση:
Λοιπον, ανθρωπακι του διπλανου κελιου, R-b, εσυ που δεν πιστευεις στην δυναμη της συγχρονισμενης ομαδικης προσευχης, μην παρεις μερος.

Εγώ δεν σε αποκάλεσα έτσι, ένα τραγούδι παρέθεσα!
Παράθεση:
Αληθεια δεν εξαρταται απο την δικη σου πιστη η ελλειψη αυτης. Τωρα εαν τα δικα μου πιστευω ειναι πιο κοντα στην Αληθεια απο τα δικα σου, ο χρονος θα δειξει.
Στις 17 Ιουλίου εδώ θα είμαστε και εγώ θα χτυπιέμαι στα γέλια....
Άκου εκεί να ξυπνήσει το ζωντανό κέντρο της γής!!!!
Αυτή που έχει γράψει το άρθρο είναι άσχετη και από οικολογία αλλά και απο βιολογία, τα μισά που γράφει δεν ισχύουν!!
Να το παραβλέψουμε αυτό?
Παράθεση:
Και αν τυχει να απαντησεις σε αυτο το post μου, συγγνωμη αλλα δεν προκειται να σου απαντησω.

Ε ναι μη τυχόν και δεν έχεις τον τελευταίο λόγο... Ντροπής πράγματα
Παράθεση:
Φανταζομαι οτι θυμασαι απο προηγουμενο topic οτι δεν ασχολουμε με ατομα τα οποια δεν μπορουν να συζητησουν πολιτισμενα και το μονο που εχουν να προσφερουν σε μια συζητηση ειναι φτηνος σαρκασμος. Οπως επισης και τα ατομα που σκοπος τους ειναι να μειωσουν τον συνομιλητη τους και οχι να πρωοθησουν οποιαδηποτε συζητηση.

Ναι αλλα ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ φιλενάδα.... Θα μπορούσες να το αφήσεις ασχολίαστο αλλά ο εγωισμός σου σε σχέση με το παράνω που γράφω δεν σε αφήνουν!

Εν πάσει περιπτώσει εγώ δεν έγραψα τίποτα παραπάνω, ένα τραγούδι παρέθεσα για να δείξω την ματαιότητα και την αφέλεια του εγχειρήματος της κυρίας και αμέσως έβγαλες και συμπεράσματα ότι ειρωνεύομαι ΕΣΕΝΑ.
Ε συγνώμη κυρία μου αλλά στα παπάκια μου (που λέει ο agaliarep) το τι γράφεις εσύ και το τί νομίζεις, εγώ για την κυρία και το site της σχολίασα....
Ορίστε μας! Όλοι νομίζουν ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος.....
2007-06-29 16:36
Τι εχετε παθει ρε παιδες; Ενταξει, ακομα μια "παραξενη" ιστοσελιδα, δε χρειαζεται να τσακωνομαστε! Δε θα τοποθετηθω επι του θεματος, μιας και δεν εχω ασχοληθει με το πεδιο, θα αναφερω μονο την υπαρξη μιας ομαδας αρκετων ατομων σε Αθηνα και Θεσσαλονικη με τιτλο "Ομαδικος Οραματισμος για την Ελλαδα". Κανουν αρκετα συχνα ομαδικες προσευχες, οπου και εκφραζουν τη θεληση τους για την "επηρρεασμο" της βιοσφαιρας! Εαν δεν κανω λαθος συμμετεχει ενεργα ενας εκ των εκδοτων του Εσοπτρον (ο Σ. Στινης).
2007-06-30 17:54
Ειμαστε ολοι ετοιμοι για να "FIRE THE GRID" stis 17/7....

Υπαρχουν και στο "you tube" 8 καταπληκτικα videos τις Shelley Yates,που εξιστορει την εμπειρια της, και το consept του 'FIRE THE GRID"...καθως και καποια ραδιοφωνικη εκπομπη που μιλησε, και μπορειτε να την ακουσετε δωρεαν απο τα αρχεια του "Worldpuja.org"....

http://www.youtube.com/results?sear...y+Yates&search=

Peace....
2007-06-30 17:58
Oh, wow, δεν περιμενα να βρω αλλα ατομα στο φορουμ που να γνωριζουν για το συγκεκριμενο project. Πολυ χαιρομαι.

Πολυ ενδιαφεροντα τα interview links στο youtube. Grazie!
2007-06-30 18:36
Βeetlejuice, μηπως εχεις περισσοτερες πληροφοριες για αυτη την Ομαδα που ανεφερες; Στο google παντως δεν βρηκα τιποτα.
2007-06-30 20:21
Elise απο διαφημιστικες καταχωρησεις στο περιοδικο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ γνωριζω για αυτην. Εχοντας μπροστα μου ενα ανοιχτο τευχος του εντυπου, αντιγραφω το σλογκαν τους:

Γιατι αρκει η συνειδητη προθεση μολις 300 ατομων για να αλλαξει ριζικα το μελλον ολης της χωρας!

Την οργανωση της ομαδας αυτης αναφερει πως την κανει το "Πανελληνιο Δικτυο Συνειδητοτητας", ενω για πληροφοριες υπαρχει η διευθυνση Πρωτογενους 8, 5ος οροφος, Αθηνα και το τηλεφωνο 210 3230454.

Ελπιζω να βοηθησα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από beetlejuice

Ελπιζω να βοηθησα!

Eννοειται! Σ' ευχαριστω.