Αλήθειες και ψέμματα για τη Μακεδονία offtopic
Απο οτι καταλαβα δεν συμφωνεις και θεωρεις φιασκο απο μερος μας ολες τις κινησεις για την ονομασια αυτου του Κρατους.
αφου πιανεις τις καταγωγες και μιλας ετσι τοτε και εγω θα πω οτι και εσυ μπορει να εχεις καταγωγη οι ριζες οχι Ελληνικες για να μιλας ετσι.
Ποιος δεν καταλαβαινει απο τα λεγομενα σου οτι ρητορεις προπαγανδιστικα για το συγκεκριμενο θεμα..!!!!
Οσο αναφορα στην Ιστορια μας παντοτε ειχαμε ανθρωπους που λειτουργουσαν εναντιον του Γενικου καλου της Κοινωνιας και ιδιαιτερα της Πατριδας.Για την Ρεπουση αυτο που εχω να πω ειναι οτι εκτελει "μισθωμενη υπηρεσια" για αυτο που κανει και ηδη εχει φτασει εκει που εφτασε.
αφου πιανεις τις καταγωγες και μιλας ετσι τοτε και εγω θα πω οτι και εσυ μπορει να εχεις καταγωγη οι ριζες οχι Ελληνικες για να μιλας ετσι.
Ποιος δεν καταλαβαινει απο τα λεγομενα σου οτι ρητορεις προπαγανδιστικα για το συγκεκριμενο θεμα..!!!!
Οσο αναφορα στην Ιστορια μας παντοτε ειχαμε ανθρωπους που λειτουργουσαν εναντιον του Γενικου καλου της Κοινωνιας και ιδιαιτερα της Πατριδας.Για την Ρεπουση αυτο που εχω να πω ειναι οτι εκτελει "μισθωμενη υπηρεσια" για αυτο που κανει και ηδη εχει φτασει εκει που εφτασε.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από diablo
Απο οτι καταλαβα δεν συμφωνεις και θεωρεις φιασκο απο μερος μας ολες τις κινησεις για την ονομασια αυτου του Κρατους.
αφου πιανεις τις καταγωγες και μιλας ετσι τοτε και εγω θα πω οτι και εσυ μπορει να εχεις καταγωγη οι ριζες οχι Ελληνικες για να μιλας ετσι. Ποιος δεν καταλαβαινει απο τα λεγομενα σου οτι ρητορεις προπαγανδιστικα για το συγκεκριμενο θεμα..!!!! Οσο αναφορα στην Ιστορια μας παντοτε ειχαμε ανθρωπους που λειτουργουσαν εναντιον του Γενικου καλου της Κοινωνιας και ιδιαιτερα της Πατριδας.Για την Ρεπουση αυτο που εχω να πω ειναι οτι εκτελει "μισθωμενη υπηρεσια" για αυτο που κανει και ηδη εχει φτασει εκει που εφτασε. |
Diablo, εγώ θα σου δώσω μια ευκαιρία να επανατοποθετηθείς ορθότερα.
Εγώ, σε αυτά που λες, αναγνωρίζω μια κοινή και επικίνδυνη ρητορική πλάνη.
Κάνεις επίθεση σε αυτόν που επιχειρηματολογεί και όχι στο επιχείρημα.
Είναι κάτι που οι νεοέλληνες το κάνουν πολύ συχνά σαν σπορ.
Δηλαδή σα να λέμε, "η Λίτσα έχει υιοθετήσει «ανθελληνική» στάση οπότε
ότι λέει και ότι ισχυρίζεται δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίζουμε με λογική
και επιχειρήματα αλλά είναι αρκετό να λέμε ότι η καταγωγή της μάλλον
είναι ύποπτη κουλουπου κουλουπου. "
Καθώς καταλαβαίνεις αυτό είναι λάθος και το χρησιμοποιούν οι λαοπλάνοι δημαγωγοί
Η Ρεπούση έχει διαπράξει σφάλματα ως ιστορικός και αυτά είναι ότι
προσπάθησε να απαλείψει ή να ωραιοποιήσει από την ιστορία συγκεκριμένα
γεγονότα προκειμένου να «συμφιλιώσει» .
Η συμφιλίωση των λαών περνάει όμως μέσα από την αντικειμενική ιστορική
αποκατάσταση και όχι από αμνησία. Και πριν την Ρεπούση τα βιβλία ιστορία
είχαν λάθη και πολλές φορές ακραία αντιεπιστημονικά συνθήματα.
Ούτε όμως η αμνησία των ημέτερων ιστορικών λεκέδων είναι επιστημονικό
γεγονός.
Εσυ απο την δικια σου μερια δεν εχεις καταλαβει κατι στην ολη υποθεση ..και αφου η Ιστορια παρεχει πολλα διδαγματα σου αναφερω μια δηλωση καποιου Αμερικανου για να δεις οτι υπαρχει σχεδιο για ολα τα Κρατη με συμπαγη Ορθοδοξο πληθυσμο.
«Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος (δυσκολοκυβέρνητος)
και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του
ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα,
τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να
εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί,
να επικρατήσει. Έτσι ώστε να πάψει να μας παρενοχλεί, στην περιοχή των Βαλκανίων και της ανατολής, των τόσο σημαντικών για
τα συμφέροντα των ΗΠΑ…»
Χένρυ Κίσσινγκερ
«Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος (δυσκολοκυβέρνητος)
και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του
ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα,
τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να
εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί,
να επικρατήσει. Έτσι ώστε να πάψει να μας παρενοχλεί, στην περιοχή των Βαλκανίων και της ανατολής, των τόσο σημαντικών για
τα συμφέροντα των ΗΠΑ…»
Χένρυ Κίσσινγκερ
Έχεις αναρωτηθεί μήπως αυτό το τσιτάτο είναι πλαστό ;
Έχεις ψάξει να διαπιστώσεις την αυθεντικότητά του
και το σύνολο του κειμένου μέσα στο οποίο ειπώθηκε αν ειπώθηκε ;
Μήπως είναι και αυτό μια δημαγωγία ;
Μήπως ταιριάζει σαν απάντηση το ποιήμα του Καβάφη «περιμένοντας τους Βαρβάρους»;
Αν πραγματικά το έλεγε αυτό που ανέφερες. . . νομίζεις ότι πραγματικά θα διέρρεε ;
Δηλαδή και αν ακόμα το είπε, το ότι διέρρευσε, δεν σκέφτηκες ποτέ μήπως είναι ήδη
μια παραγγελία από ημέτερους ελληναράδες να το πει για «σε δουλειά να βρισκόμαστε» ;
Και πότε δηλαδή οι έλληνες είπαν «όχι» ή τόλμησαν να απιστήσουν στις ΗΠΑ για να
ανησυχήσει κοτζάμ Κίσσινγκερ;
Έχεις ψάξει να διαπιστώσεις την αυθεντικότητά του
και το σύνολο του κειμένου μέσα στο οποίο ειπώθηκε αν ειπώθηκε ;
Μήπως είναι και αυτό μια δημαγωγία ;
Μήπως ταιριάζει σαν απάντηση το ποιήμα του Καβάφη «περιμένοντας τους Βαρβάρους»;
Αν πραγματικά το έλεγε αυτό που ανέφερες. . . νομίζεις ότι πραγματικά θα διέρρεε ;
Δηλαδή και αν ακόμα το είπε, το ότι διέρρευσε, δεν σκέφτηκες ποτέ μήπως είναι ήδη
μια παραγγελία από ημέτερους ελληναράδες να το πει για «σε δουλειά να βρισκόμαστε» ;
Και πότε δηλαδή οι έλληνες είπαν «όχι» ή τόλμησαν να απιστήσουν στις ΗΠΑ για να
ανησυχήσει κοτζάμ Κίσσινγκερ;
Τα λαθη της πολιτικης μας μας εχουν οδηγησει εδω που εχουμε φτασει ,αλλα και να βγαζουμε οι ιδιοι τα ματια μας ...ε παει πολυ.
Η παγκοσμιοποιηση τελικα εχει πιο πολλες παρενεργειες απο οσες φανταζομασταν ,αλλα μου κανει εντυπωση πως βρεθηκαν τοσοι ανθρωποι και μεσα απο την "Ελλαδα" να την υπηρετησουν και με τι ανταλαγματα εις βαρος της..!!!
Η παγκοσμιοποιηση τελικα εχει πιο πολλες παρενεργειες απο οσες φανταζομασταν ,αλλα μου κανει εντυπωση πως βρεθηκαν τοσοι ανθρωποι και μεσα απο την "Ελλαδα" να την υπηρετησουν και με τι ανταλαγματα εις βαρος της..!!!
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Litsa
υγ
Κατά την δική μου ταπεινή εκδοχή, οι σημερινοί νεοέλληνες δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από εκσυγχρονισμένους Αλβανούς. Τα υπόλοιπα είναι καλλιεργημένοι μύθοι. |
Exeis dei pote Albano?
Oi Ellines ksexwrizoun apo tous perisoterous Albanous to idio eukola oso me tous Kinezous kai tous Germanous. Ta proswpa tous einai diaforetika domimena. Ti sxesi exoume emeis me autous? Merikoi Albanoi proerxontai apo afomiwseis ellinwn kata ti diarkeia tou katapiestikou kommounistikou kathestwtws pou kybernouse tin Albania paliwtera kai gia auto merikoi moiazoun me emas. Auta den einai isxirismoi kai periplokes ambelofilosofies, alla apla gegonota. Kai tha se parakalousa na koitakseis ligo kalitera tin istoria kai tin ekseliksi olwn twn lawn pou ekanan to tragiko lathos na pistepsoun tis aristeristikes anoisies! Kala pou briskeis tis piges sou? Sto neo biblio tis ektis dimotikou kai ta omoia tou?παρακληση απο συντονιστες: γραφουμε ελληνικα!
Η νεα "Αριστερα"
Με την πτώση του τείχους του Βερολίνου ξεπήδησε από τις στάχτες του μαρξισμού-λενινισμού η Νέα Αριστερά, απότοκος του Μάη του ’68. Η διαφορά αυτής της Αριστεράς με την παραδοσιακή είναι θεμελιώδης. Διότι η Νέα Αριστερά δεν έδινε βάση στον έλεγχο της οικονομίας και στην κρατικοποίηση των παραγωγικών μέσων, αλλά στην ολική μεταστροφή των κοινωνικών αξιών του δυτικού πολιτισμού. Η Νέα Αριστερά θέτει στο στόχαστρό της την καταστροφή του εθνικού κράτους και των εθνικών αξιών, θεωρώντας – όπως ο Αντόρνο και ο Χάμπερμας – τα έθνη ως «ιστορικό αναχρονισμό»! Οτιδήποτε υπονομεύει την εθνική συνοχή χαιρετίζεται ως πρόοδος για την ανθρωπότητα.
Η μετα-μαρξιστική Αριστερά δεν μιλάει πλέον για σοσιαλισμό, για κρατικά ελεγχομένη οικονομία. Η πολιτική της ατζέντα είναι άλλη: νομιμοποίηση των μεταναστών, παροχή σε αυτούς πολιτικών δικαιωμάτων, διαχωρισμός κράτους – Εκκλησίας, πολύ-πολιτισμική εκπαίδευση, αναγνώριση του δικαιώματος του γάμου και υιοθετήσεως παιδιών σε άτομα το ιδίου φύλλου.
Με την πτώση του τείχους του Βερολίνου ξεπήδησε από τις στάχτες του μαρξισμού-λενινισμού η Νέα Αριστερά, απότοκος του Μάη του ’68. Η διαφορά αυτής της Αριστεράς με την παραδοσιακή είναι θεμελιώδης. Διότι η Νέα Αριστερά δεν έδινε βάση στον έλεγχο της οικονομίας και στην κρατικοποίηση των παραγωγικών μέσων, αλλά στην ολική μεταστροφή των κοινωνικών αξιών του δυτικού πολιτισμού. Η Νέα Αριστερά θέτει στο στόχαστρό της την καταστροφή του εθνικού κράτους και των εθνικών αξιών, θεωρώντας – όπως ο Αντόρνο και ο Χάμπερμας – τα έθνη ως «ιστορικό αναχρονισμό»! Οτιδήποτε υπονομεύει την εθνική συνοχή χαιρετίζεται ως πρόοδος για την ανθρωπότητα.
Η μετα-μαρξιστική Αριστερά δεν μιλάει πλέον για σοσιαλισμό, για κρατικά ελεγχομένη οικονομία. Η πολιτική της ατζέντα είναι άλλη: νομιμοποίηση των μεταναστών, παροχή σε αυτούς πολιτικών δικαιωμάτων, διαχωρισμός κράτους – Εκκλησίας, πολύ-πολιτισμική εκπαίδευση, αναγνώριση του δικαιώματος του γάμου και υιοθετήσεως παιδιών σε άτομα το ιδίου φύλλου.
Έχω την εντύπωση οτι κάπου ξεφεύγει το θέμα (προς αριστερά) !
Δεν σε πιάνω!
Τις επικροτείς ή τις κατακρίνεις αυτές τις ανοησίες. Αν μη τι άλλο με την αρχική αριστερά μπορούσε κανείς να βγάλει νόημα. Πρότειναν έναν τρόπο δοίηκησης του κράτους και διαχείρισης της οικονομίας. Είχε μια λογική. Αυτοί είναι ένα μάτσο σιωνιστές μεταφιεσμένοι σε αριστερούς. Όλοι αυτοί οι μοντέρνοι αναρχοκουμμουνιστές είναι απλά πιόνια και υπηρέτες των δυνάμεων που φέρονται να πολεμούν. Γι' αυτό ακριβώς αντιμετωπίζονται από τα μέσα με ένα εντελώς ευνοϊκό τρόπο και έχουν το θράσος να βγαίνουν συχνά στα κανάλια με το τουπέ του "ανώτερου" και του "πεφωτισμένου" που δεν πιστεύει στις πλάνες του "ψευτο-Θεού" και της παλιομοδίτικης πατρίδας. Μόνο οι εθνικιστικές δυνάμεις πραγματικά προσπαθούν να πολεμίσουν τα κακά του σύγχρονου κόσμου, την παγκοσμιοποίηση, τις λανθασμένες αξίες και γενικά όσα κάνουν κακό στην κοινωνία. Γι'αυτό ακριβώς το λόγο είναι "οι κακοί" και "οι φασίστες" και οι "νεο-ναζί" και όλα. Τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, οι πλουτοκράτες, που διοικούν τον κόσμο τώρα και τον έχουν φτάσει σε αυτά τα χάλια δεν τους θέλουν στο δρόμο. Γι'αυτό εγώ έχω ως σύνθημα "Κατω οι Καπιταλιστές, Κατω οι Μαρξιστές". Τελεία. Όσο αλλόκοτο και αν φαίνεται είναι οι δύο φάτσες του ίδιου γουρουνιού!
Τις επικροτείς ή τις κατακρίνεις αυτές τις ανοησίες. Αν μη τι άλλο με την αρχική αριστερά μπορούσε κανείς να βγάλει νόημα. Πρότειναν έναν τρόπο δοίηκησης του κράτους και διαχείρισης της οικονομίας. Είχε μια λογική. Αυτοί είναι ένα μάτσο σιωνιστές μεταφιεσμένοι σε αριστερούς. Όλοι αυτοί οι μοντέρνοι αναρχοκουμμουνιστές είναι απλά πιόνια και υπηρέτες των δυνάμεων που φέρονται να πολεμούν. Γι' αυτό ακριβώς αντιμετωπίζονται από τα μέσα με ένα εντελώς ευνοϊκό τρόπο και έχουν το θράσος να βγαίνουν συχνά στα κανάλια με το τουπέ του "ανώτερου" και του "πεφωτισμένου" που δεν πιστεύει στις πλάνες του "ψευτο-Θεού" και της παλιομοδίτικης πατρίδας. Μόνο οι εθνικιστικές δυνάμεις πραγματικά προσπαθούν να πολεμίσουν τα κακά του σύγχρονου κόσμου, την παγκοσμιοποίηση, τις λανθασμένες αξίες και γενικά όσα κάνουν κακό στην κοινωνία. Γι'αυτό ακριβώς το λόγο είναι "οι κακοί" και "οι φασίστες" και οι "νεο-ναζί" και όλα. Τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, οι πλουτοκράτες, που διοικούν τον κόσμο τώρα και τον έχουν φτάσει σε αυτά τα χάλια δεν τους θέλουν στο δρόμο. Γι'αυτό εγώ έχω ως σύνθημα "Κατω οι Καπιταλιστές, Κατω οι Μαρξιστές". Τελεία. Όσο αλλόκοτο και αν φαίνεται είναι οι δύο φάτσες του ίδιου γουρουνιού!jissard, σύμφωνα με την ηλικία σου θα έπρεπε να είσουν στρωμένος στο διάβασμα
για να γράψεις καλά στις πανελλήνιες.
Άστα τα φορα για κάνα δυο μήνες γιατί μετά θα περάσεις σε τίποτα Γρεβενά
ή σε κάνα Μεσολόγγι και μετά θα κλαις με μαύρο δάκρυ.
Ο φανατισμός και το μίσος είναι κακό πράγμα και δεν αφήνει να σκεφτείς με υγιή τρόπο.
για να γράψεις καλά στις πανελλήνιες.
Άστα τα φορα για κάνα δυο μήνες γιατί μετά θα περάσεις σε τίποτα Γρεβενά
ή σε κάνα Μεσολόγγι και μετά θα κλαις με μαύρο δάκρυ.
Ο φανατισμός και το μίσος είναι κακό πράγμα και δεν αφήνει να σκεφτείς με υγιή τρόπο.