ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 7 Η ΤΟ ΣΧΗΜΑ ..V
Φίλοι μου για σας.
Όπως ξερουμε όλοι,ο ήλιος αποτελείτε απο εφτά βασικά χρώματα.
Η εβδομάδα ΄εχει εφτά μέρες.
Πρίν ομως συνεχίσω με τις βασικές αρχές και τις συμπτώσεις με τον αριθμο 7, η το σχήμα V θα ήθελα να μου κάποιος αν ξέρει η αν έχει ακούσει κάτι σχετικά με τον αριθμό 7.
Εφτά ομάδα...εβδομάδα.
Η εβδομάδα ΄εχει εφτά μέρες.
Πρίν ομως συνεχίσω με τις βασικές αρχές και τις συμπτώσεις με τον αριθμο 7, η το σχήμα V θα ήθελα να μου κάποιος αν ξέρει η αν έχει ακούσει κάτι σχετικά με τον αριθμό 7.
Εφτά ομάδα...εβδομάδα.

Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από hikmethomko
|
O ήλιος αποτελείται κατά κύριο λόγο (75-80 %) από υδρογόνο και ήλιο (~20%)
Μάλλον θέλεις να πεις ότι το λευκό φως διαχωρίζεται στα 7 βασικά χρώματα του ορατού οπτικά φάσματος..Το 7 έχει γενικά αρκετές σημασίες και υπάρχουν αρκετές συμπτώσεις αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τους αριθμούς 3, 9 και 12..
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από hikmethomko
Φίλοι μου για σας.
Όπως ξερουμε όλοι,ο ήλιος αποτελείτε απο εφτά βασικά χρώματα. Η εβδομάδα ΄εχει εφτά μέρες. Πρίν ομως συνεχίσω με τις βασικές αρχές και τις συμπτώσεις με τον αριθμο 7, η το σχήμα V θα ήθελα να μου κάποιος αν ξέρει η αν έχει ακούσει κάτι σχετικά με τον αριθμό 7. Εφτά ομάδα...εβδομάδα. ![]() |
Και ο χρόνος έχει 12 μήνες, η μέρα 24 ώρες, ο κύκλος 360 μοίρες και περιφέρειά του κύκλου ως προς την διάμετρο του έχει αναλογία π=3,14159....
Το συμπέρασμα ποιό είναι δηλαδή?
Να θυμάσαι επίσης ότι οι αριθμοί που έχουμε τώρα είναι ινδικοί. Το 7 στην αρχαιότητα ήταν το Ζ.
Τα πουλιά πετούν σε σχήμα [V] η σε σχημα [Λ].
Αραβικό 7 το σχήμα [V]Αραβικό 8 [Λ].
7 Επίπεδα το δέρμα.
7 οι κλειδώσεις στα άκρα.
7 τα φωνήεντα.
7 επίπεδα η υπόγεια πόλη στο κουσάντασι.
7 οι βασικές αρχές για να τετραγωνίσης εναν κύκλο.
Ο χρόνος έχει 13 μήνες.
Ο μήνας έχει 28 μέρες η μοίρες.
Ο κύκλος εχει 365 μοίρες,η μέρες.
Το συμπέρασμα είναι πως αν ξερεις προπαίδεια ξέρεις μαθηματικά.
Αν ξέρεις απο βασικές αρχές ξέρεις και την αρχιτεκτονική του σύμπαντος.
Αρκεί ομως να τηρείς το παν μέτρον άριστον.
Πολύ καλό επίσης το χόμπι που έχεις.
Το αντίθετο του βαριόμουνα πιό είναι μήπως ξερεις
..Black sheep.
Αραβικό 7 το σχήμα [V]Αραβικό 8 [Λ].
7 Επίπεδα το δέρμα.
7 οι κλειδώσεις στα άκρα.
7 τα φωνήεντα.
7 επίπεδα η υπόγεια πόλη στο κουσάντασι.
7 οι βασικές αρχές για να τετραγωνίσης εναν κύκλο.
Ο χρόνος έχει 13 μήνες.
Ο μήνας έχει 28 μέρες η μοίρες.
Ο κύκλος εχει 365 μοίρες,η μέρες.
Το συμπέρασμα είναι πως αν ξερεις προπαίδεια ξέρεις μαθηματικά.
Αν ξέρεις απο βασικές αρχές ξέρεις και την αρχιτεκτονική του σύμπαντος.
Αρκεί ομως να τηρείς το παν μέτρον άριστον.
Πολύ καλό επίσης το χόμπι που έχεις.
Το αντίθετο του βαριόμουνα πιό είναι μήπως ξερεις
..Black sheep.Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από quendi
O ήλιος αποτελείται κατά κύριο λόγο (75-80 %) από υδρογόνο και ήλιο (~20%)
Μάλλον θέλεις να πεις ότι το λευκό φως διαχωρίζεται στα 7 βασικά χρώματα του ορατού οπτικά φάσματος..Το 7 έχει γενικά αρκετές σημασίες και υπάρχουν αρκετές συμπτώσεις αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τους αριθμούς 3, 9 και 12.. |
Φίλε quendi διέρει και βασίλευε.

το οτι η εβδομαδα εχει 7 ημερες ή ο χρονος 365 ημερες είναι συμβαση.Δεν υπαρχουν στην φυση αριθμοι ,ουτε σχεσεις .Μονο εννοιες .Τα μαθηματικα ειναι μια γλωσσα για να συνενοουμαστε σε αυτα τα θεματα .το οτι τα φαινομενα της περιστροφης της γης πχ τα χωρισαν οι βαβυλωνιοι σε εξηνταδες (το αριθμητικο συστημα που ειχαν) και εφτιαξαν ωρες και μερες δεν σημαινει κατι ιδιαίτερο. Ειναι κατασκευασμα. Η γη γυριζει. Το πως θα απεικονίσεις αυτό που βλέπεις ειναι σχετικό...
Για χαραντάν μάγκες, πολύ τσίφτικο το φόρουμ σας.
Να ρωτήσω τον αποπανινό άπιστο Θωμά:
Γιατί να διαλέξουμε αυτούς τους αριθμούς αφού είναι κατά σύμβαση ρε τσίφτη και να μην διαλεξουμε 723,3 μέρες η εβδομάδα και 543.000 μέρες η χρονιά, σωστός?
Να ρωτήσω τον αποπανινό άπιστο Θωμά:
Γιατί να διαλέξουμε αυτούς τους αριθμούς αφού είναι κατά σύμβαση ρε τσίφτη και να μην διαλεξουμε 723,3 μέρες η εβδομάδα και 543.000 μέρες η χρονιά, σωστός?
μεγαλε τσιφτη αμα εχεις κανει καθολου αλγεβρα θα ξερεις οτι μπορεις να φτιαξεις οποιοδηποτε αριθμητικο συστημα αρκει να εχει καποιες σταθερες
και να περιγραφεις σχεσεις (πχ ενα απλο ημερολογιακο συστημα. τα διαστηματα στις μερες ειναι συγκεριμενα .Αν ησουν υπολογιστης θα ελεγες οτι η διαφορα μεταξυ 8 και 9 το βραδυ ειναι 0000000111100 αντι για 00000111101.Στο δικο σου συστημα .η $374ΤΕ&ςΕ Σε βολευει αυτο καλυτερα? επισης καθε συστημα αναλογα με την κλιμακα του απεικονιζει καλυτερα η χειροτερα τις μεταβολες .στη συγκεκριμενη περιπτωση ολα γινονται συμφωνα με το δεκαδικο συστημα Τοτε ειχαν εξηνταδικο οι βαβυλωνιοι.Για να το καταλαβεις σκεψου οτι γιαυτο το εφτιαξαν .για να μετραει αυτα τα φαινομενα .Επεται δεν ειναι αυτο το το φαινομενο αλλα το εργαλειο κατανοησης
πχ αν μετραγες με πενταδικο συστημα το 24 ειναι το 45
και να περιγραφεις σχεσεις (πχ ενα απλο ημερολογιακο συστημα. τα διαστηματα στις μερες ειναι συγκεριμενα .Αν ησουν υπολογιστης θα ελεγες οτι η διαφορα μεταξυ 8 και 9 το βραδυ ειναι 0000000111100 αντι για 00000111101.Στο δικο σου συστημα .η $374ΤΕ&ςΕ Σε βολευει αυτο καλυτερα? επισης καθε συστημα αναλογα με την κλιμακα του απεικονιζει καλυτερα η χειροτερα τις μεταβολες .στη συγκεκριμενη περιπτωση ολα γινονται συμφωνα με το δεκαδικο συστημα Τοτε ειχαν εξηνταδικο οι βαβυλωνιοι.Για να το καταλαβεις σκεψου οτι γιαυτο το εφτιαξαν .για να μετραει αυτα τα φαινομενα .Επεται δεν ειναι αυτο το το φαινομενο αλλα το εργαλειο κατανοησης
πχ αν μετραγες με πενταδικο συστημα το 24 ειναι το 45
Τι πενταδικό ρε φίλε. Γιατί να μετρήσω σε πενταδικό?
Και που πήγε το μήνυμα μου. Είχα γράψει κάτι.
Και που πήγε το μήνυμα μου. Είχα γράψει κάτι.
κατι εγινε με το μηνημα σου .σου απαντησα αλλα εινι απο πανω .Διαβασε ολη την απαντηση μου