ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Ενατη πύλη

Ενατη πύλη

harisgr10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-02-13 00:06
Καλησπέρα στους Διαχειριστές του foroυm καθώς και στα μέλη .
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να αναδείξω ένα θέμα που απασχολεί τον τελευταίο καιρό στους κύκλους του μεταφυσικού με τι πύλες που υπάρχουν στη γή ,εκ των οποίων 4 στον ελλαδικό χώρο ,και το σφράγισμα αυτών απο τον Μ. Αλέξανδρο (2-3) και της τελευταίας ( Η λεγόμενη Ενάτη Πύλη) από τον απόστολο Παύλο πριν από πολλά χρόνια .
θα είμαι ευγνώμων εάν το θέμα στο foroum σας αντιμετωπιστεί με ευπρέπεια ,ειλικρίνεια , θέληση για ανταλλαγή απόψεων πάνω στο θέμα αυτό και με σοβαρότητα. Εγώ δεν ενστερνίζομαι την άποψη αυτή ως παραδεχταία αλλά δεν παύει να είναι παραδεχταία θεωρία από άλλους. οι Πύλες απο ότι υποστηρίζουν είναι 11 οπου διερχόμενοι μέσω αυτών ερχόνταν σε επαφή με αλλους πολιτισμούς και όντα . Αυτή όμως που προκαλεί ενδιαφέρον είναι η ενάτη που σφραγίστηκε οπως λενε τελευταία απο τον Αποστολο Πάυλο δίοτι διερχόμενος μέσω αυτής αποκτούσες αθανασία.
2007-02-13 01:28
Καλησπέρα επίσης. Μπορεί να ακουστώ λίγο άσχετος αλλά απλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Αναφέρεσαι στις πύλες για το εσωτερικό της Γης? Δεν ρωτάω ειρωνικά. Με ενδιαφέρει το θέμα και το γενικό ζήτημα της κούφιας Γης το πιστεύω πολύ περισσότερο απο την επίσημη θεωρία δομής του πλανήτη μας.
2007-02-13 11:23
Κατ'αρχάς,ταπεινή μου άποψη,πρέπει πρώτα να μελετήσουμε και να συζητήσουμε το από που ξεκίνησε η ιστορία με τις πύλες,ποιοί τις αναφέρουν και ποιοί διαδίδουν αυτή την ιστορία,καθώς είναι ένα ζήτημα το οποίο στις μέρες μας έχει πάρει διαστάσεις νεομυθολογίας και πλασάρεται από ανθρώπους όπως ο Λιακό μέσα από πλάισια που οδηγούν μάλλον στην γελιοποίηση του θέματος.Οπότε καλό θα ήταν να παραθέσει κάποιος/α πηγές στις οποίες αναφέρονται αυτές οι πύλες καθώς κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στην κατανόηση του σκοπού ύπαρξης αυτού του "μύθου".
2007-02-13 12:47
Καλέ μου φίλε έχω στην διάρκεια του βίου μου ακούσει τα απίστευτα σενάρια για διάφορα πράγματα. Δεν τα κοροϊδεύω γιατί πιστεύω ότι πολλά απο αυτά πιθανόν να έχουν κάποια βάση. Όμως αυτό που λες για τον Απόστολο Παύλο είναι η πρώτη φορά που το ακούω και θα ήθελα να αναφερθείς λίγο περισσότερο. Υποπτεύομαι ότι αυτό είναι ιστορία του Λιακόπουλου γιατί αυτός λέει κάτι τέτοια. Όσο για την γνώμη μου για τον Παύλο αυτό που έχω να σου πω είναι ότι κατ' εμέ δεν υπήρξε παρά ένας Εβραίος πράκτορας ο οποίος διαστρέβλωσε το πραγματικό μήνυμα του Χριστιανισμού και κατόρθωσε να παρασύρει όλο τον χριστιανικό κόσμο στον Παυλισμό και όχι στον Χριστιανισμό όπως αυθαίρετα επικαλούνται...
Σε παρακαλώ λοιπόν επειδή δεν το γνωρίζω θα ήθελα να αναφέρεις που το διάβασες...
Να είσαι καλά...
[QUOTE=Απέριττος]
Παιδιά δεν αναφέρομαι στον Λιακόπουλο αυτός είναι ένας πλασιέ βιβλίων εξάλλου όπως προανέφερα δεν ενστερνίζομαι αυτή την αποψη ,εγώ θα υποστηρίξω κάτι το οποίο είναι πραγματικό και το έχω ακούσει και το έχω δει.
Κύριοι είμαι Αξκός των ειδικών δυνάμεων και όταν ήμουν με μετάθεση στο Αμάν της Ιορδανίας κατά την διάρκεια της 2ης επιχείρησης της Καταιγίδας της ερήμου των Αμερικανών εναντίον του Σαντάμ, υπήρχε ένα μυστήριο ολιγομελές κλιμάκιο από Αμερικανούς Άγγλους και Γάλους που δεν είχαν καμία σχέση με την επιχείρηση αυτή , αλλά με τον εντοπισμό στην περιοχή αφγανιστάν ,ιορδανία ,ιρακ κάποιων ενεργειακών πυλών όπως μου έδωσαν να καταλάβω .Μάλιστα ένας εκ αυτών με πλεύρισε διότι ήμουν ο μόνος έλλην Αξκος στη περιοχή και <<ψαρεύοντας>> με εάν είχα γνώσεις για την αρχαία Ελλάδα , που πράγματι αποτελεί Πάθος μου για χρόνια, τότε βέβαια δεν μου αποκάλυψε τη ήθελαν αλλά με μισόλογα μου άφησε να καταλάβω οτι έψαχναν πύλες διότι είχαν εντολές απο άνωθεν, και όπως καταλαβένεται έπαθα πλάκα ,μάλιστα δε του έκανε εντύπωση πως ένας Έλληνας δεν ξέρει για αυτό τίποτα διότι εγώ του πάσαρα ότι είμαι αγνώμων στο θέμα αυτό. Μάλιστα τότε μες στο Στρατηγείο είχε γίνει πηγαδάκι στα γραφεία για τους τυπους αυτούς γιατί αυτοί ηταν ανεξάρτητοι χωρίς Υπαγωγή στο δκτή του στρατηγείου με λίγα λόγια ανεξάρτητοι δεν έδιναν λογαριασμό σε κανένα , βέβαια φορούσανε στολές αλλά όπως μου εκμυστηρευτικέ ενας εξ αυτών δεν είχαν καμία σχέση με στρατό .
Ο Αμερικάνος μάλιστα μου έδειξε στο laptop του πληθώρα πληροφοριών για την αρχαία Ελλάδα για Μ. Αλέξανδρο κτλ και ολόκληρα βιβλία από έλληνες και ξένους συγγραφής σε μορφή ptf . από ότι είχα καταλάβει τότε από την έντονη δραστηριότητας τους το είχαν πάρει σοβαρά και το ερευνούσαν και μάλιστα τους απασχολουσε πάρα πολυ.
Για αυτό Κύροι έθιξα το θέμα στο foroum από προσωπική εμπειρία εκεί στα βάθη της ανατολίας που μου έτυχε .
Υστ .Εκει παιδιά ανακάλυψα αμιγές ελληνικά χωριά σε μεγάλα υψόμετρα αποκομμένα από τον πολιτισμό με γλωσσικά ιδιώματα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας και της ποντιακής διαλέκτου .αυτό είναι μια άλλη ιστορία και μπορεί εάν θέλετε να το συζητήσουμε άλλη φορά.
2007-02-13 22:20
Μάλιστα. Ενεργειακές πύλες. Αλλα αντί άλλων κατάλαβα πάλι. Απο την Ελληνική βιβλιογραφία δεν εχω διαβάσει τίποτα κάτι λίγα πράγματα απο την ξένη μόνο . Ο Λιακόπουλος πάντως (κι εκει ήταν η αιτία που μπερδεύτικα) απο οτι ξέρω δεν μιλάει για ενεργειακές αλλα για απλές πύλες προς το εσωτερικό της Γης. Ενεργειακές είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Το βιβλίο λοιπόν που τις ανέφερε έλεγε πολύ πιο τρελά πράγματα απο αυτό για να μην το θεωρώ πιθανό. Ομως. Η παρουσία του ονόματος του αποστόλου Παύλου κάπως μου κάθεται εμένα. Η ολη θεωρεία μπορεί να έχει βάση αλλά ο απόστολος Παύλος που κολλάει? Το ήξερε δηλαδή? Δεν ξέρω. Απο που κι ως που. Ακόμα όμως και να υποθέσουμε οτι το ήξερε. Γιατί την έλεισε? Επειδή δίνει αθανασία? Αν ισχύει κάτι τέτοιο μόνο αγνα δεν ήταν τα γενικότερα κίνητρα του αποστόλου. Αλλα γενικά πιστεύω οτι το τελευταίο είναι επισυναπτόμενο με τον καιρό παραμύθι στην όλη υπόθεση. Αλλα αφού υψηλά και μυστικά απο οτι κατάλαβα κλιμάκια ασχολούνται με το θέμα, κάτι τρέχει.
Φίλε harisgr καλησπέρα και από εμένα.

Δεν αμφιβάλω για όσα λες αλλά δεν μου κολλάει κάτι στην όλη ιστορία και φυσικά δεν το λέω για να την αμφισβητήσω, αλλά ούτε σε καμία περίπτωση να σε μειώσω, μια και θρέφω ιδιαίτερη αγάπη προς τις ειδικές δυνάμεις, αν και εγώ δεν μπορούσα να υπηρετήσω εκεί, λόγω προβλήματος υγείας που ξεπεράστηκε τελικά.

Οι τύποι που ανέφερες ήταν στρατιωτικοί; Η στολή που φορούσαν έφερε διακριτικά στρατιωτικού βαθμού ή όχι; Αν ακόμα παραδεκτούμε ότι ήταν σε αποστολή για την εύρεση μυστικών ενεργειακών πυλών, μάλλον κάτι τέτοιο θα το έπρατταν βασιζόμενοι σε εξαιρετικά άκρως απόρρητες πληροφορίες και δεν νομίζω ότι θα έβρισκαν τον οποιονδήποτε εκτός της ομάδας τους για να ζητήσουν στο άσχετο πληροφορίες επί τόσο σοβαρού θέματος, πόσο μάλλον να του έδειχναν και έγγραφα που είχαν στους φορητούς τους υπολογιστές. Μήπως επρόκειτο για ομάδα άλλης χώρας που στον ελεύθερο χρόνο τους έψαχναν ότι έψαχναν;

Φυσικά συμφωνώ με τους προλλαλήσαντες για τον Λιακόπουλο. Αυτός μιλάει για πύλες εισόδου στην κούφια γη και μάλιστα με τρόπο που ξεπερνάει ακόμα και τα όρια του γελοίου. Συγχωρέστε με αλλά ακόμα και ο τρόπος που μιλάει αποτελεί προσβολή στην νοημοσύνη του μέσου ανθρώπου και πρόκειται απλά για πωλητή - πλασιέ βιβλίων. Τύποι σαν και αυτόν κάνουν κακό και μάλιστα μεγάλο.

Επίσης να αναφερθώ κι εγώ στο κομμάτι του Απόστολου Παύλου. Αν υποθέσουμε ότι όντως είχε στην κατοχή του την τοποθεσία της 9ης αυτής πύλης, ποιός ο λόγος να προβεί στο σφράγισμά της; Ακόμα περισσότερο με ποιόν τρόπο ο ίδιος την σφράγισε; Για να γνωρίζει κάποιος πώς να αχρηστέψει ή μάλλον ακόμα καλύτερα πώς να απενεργοποιήσει μια τέτοια πύλη, ένα τέτοιο τεράστιο ενεργειακό πεδίο, μάλλον πρέπει να γνώριζε πάρα πολύ καλά την λειτουργία του και φυσικά πρέπει να έπαιζε στα δάκτυλα το θέμα. Τι χρησιμοποίησε για το κλείσιμο της πύλης, ποιά εργαλεία ή ποιά "ξόρκια"; Τι είδους αναφορές υπάρχουν στο θέμα αυτό;

Και ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ο ίδιος έφτασε τελικά στο σημείο να βρει την Πύλη, να την σφραγίσει με τον τρόπο που την σφράγισε, πώς τελικά άντλησε πληροφορίες για να φτάσει μέχρι εκεί; Οι υπόλοιποι που γνώριζαν γιατί να τον πληροφορήσουν και να μην χρησιμοποιήσουν την Πύλη για τους δικούς τους σκοπούς και να γίνουν αυτοί αθάνατοι; Και τελικά γιατί να μην την χρησιμοποιήσει ο ίδιος; Μήπως δεν ήξερε πως λειτουργεί ή πώς να την χρησιμοποιήσει; Λίγο άτοπο από την στιγμή που κατέφερε να βρει τον τρόπο να την απενεργοποιήσει..... Κάτι δεν μου κολλάει στο όλο θέμα.

Συγνώμη αν σας κούρασα και την καλησπέρα μου.
2007-02-14 00:45
Μιλησες για 11 ενεργειακες πυλες...μου φαινεται περιεργο, γιατι δεν μπορω να συσχετισω τον αριθμο με κατι συμβολικο. Οπως ξερεις, καθε αριθμος συμβολιζει και κατι. Οπως το 1 συμβολιζει τη μοναδικοτητα, το 3 την τριαδα, το 7 την πληροτητα κ.ο.κ.
Δεν βρισκω λοιπον καποια συσχετιση του αριθμου με τις πυλες...Αν μου ελεγες οτι ειναι 7...θα μπορουσα να εκφερω μια αποψη αλλα...ισως λιγο φτωχη.
Σε επομενο ποστ, θα προσπαθησω να βρω περισσοτερα για τις πυλες που αναφερεις.
Προς το παρον, θα ηθελα καποιος να μου πει γιατι 11????
Τι συμβολιζει ο αριθμος 11?
2007-02-14 20:06
Να ρωτήσω κάτι? Γιατί θα πρέπει να συμβολίζει κάτι δηλαδή? Αυτές οι πύλες είναι σαφές οτι ,αν υπάρχουν, δεν φτιαχτήκαν απο ανθρώπους αρα ποιος έβαλε τον συμβολισμό? Το πιστεύω οτι υπάρχουν σύμβολα τριγύρω μας αλλά απο την άλλη το να ψάχνουμε να τα ανιχνεύσουμε με το ζόρι οδηγεί σε αποτελέσματα όπως το να θεωρείται η κουκουβάγια στο ευρώ μας σύμβολο των μυστικών οργανώσεων όπως έμαθα πρόσφατα.
Δεν ειναι υποχρεωτικο να τον εβαλαν ανθρωποι το συμβολισμο. Απλα, σε εναν κοσμο που κρυβει πολλα μυστικα εμενα μου φαινεται φυσιολογικο αυτος ο αριθμος, να κρυβει και μια εννοια.
Μην ξεχνας πως μπορει τωρα με την εξελιξη της τεχνολογιας να ανακαλυπτουμε πολλα, αλλα ειμαστε ακομα στην αρχη. Συν το οτι μερικα αποσιωπουνται εσκεμμενα. Ο λογος για μενα αγνωστος.