ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Μπορεί κανείς να μου πει τι ήταν αυτό που είδα;

Μπορεί κανείς να μου πει τι ήταν αυτό που είδα;

Felicianna10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-01-04 00:57
Μια μέρα του προηγούμενου μήνα δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία και δεν νομίζω να έχει κάποια σημασία καθόμουν στο καναπέ του σαλονιού μου και διάβασα κάτι . Ξαφνικά άκουσα έναν θόρυβο μέσα στο σπίτι , σημείωση ότι εκείνη την στιγμή ήμουν μόνη και ξαφνικά δεν ξέρω τι με έκανε να κοιτάξω ασυναίσθητα προς την μεριά της μεγάλης τζαμόπορτας του σαλονιού μου ! Οι μεγάλες κουρτίνες που έχω για να μην μπαίνει ο ήλιος ήταν τραβηγμένες τότε είδα μια μεγάλη πορτοκαλιά σφαίρα να μπαίνει από το παράθυρο με μια ηλιγγιώδη ταχύτητα και εξαφανίστηκε τόσο γρήγορα όπως ήρθε τρόμαξα και απόρησα τι να ήταν αυτό ! Υπάρχει κανείς να μου λύσει την απορία ;
2007-01-04 18:38
Να το παρουμε λογικα....μηπως δεν θυμασαι οτι μαλλον τις ειχες τραβηξει για καποιο λογο????
Και μπορει κανενα σκ****παιδο να επαιζε με το Paintball και να βαραγε στου Κουτρουλη το γαμο....θα σε παρακαλεσω να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη αν γινεται...
2007-01-04 18:41
νομιζω οτι οταν είσαι συγκεντρωμένος σε κατι(διαβασμα) και δεν υπάρχει αρκετος φωτισμός στο δωμάτιο οταν εστιαζεις κάπου οπου μπαίνει φως παρατηρείς κάτι τέτοιο.
αυτα σε συνάρτηση με το οτι κοίταξες στη τζαμόπορτα,
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dragoness_crysta
Να το παρουμε λογικα....μηπως δεν θυμασαι οτι μαλλον τις ειχες τραβηξει για καποιο λογο????
Και μπορει κανενα σκ****παιδο να επαιζε με το Paintball και να βαραγε στου Κουτρουλη το γαμο....θα σε παρακαλεσω να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη αν γινεται...

Αφου σου λέει οτι ήταν μόνοι τις. Τι παιδία μου λές τώρα. Και μίλησε για μπάλα φωτός που εξαφανίστηκε και όχι για μπάλα απο Paintball γιατί σίγουρα θα είχε λερώσει το σπίτι και είναι λιγό απίθανο να γίνοταν αυτό αν τα παράθυρα ήταν κλειστά .

Η μπάλα αυτή μπόρει να ήταν κανένα fire elf που μπορεί να βρισκόταν εκείνη την στιγμή εκεί. Η συσορεύμενη ενέργεια που ήταν συσορευμένοι και ελευθερώθηκε.
2007-01-05 01:18
1) Καταρχήν για να γίνω κατανοητή όταν λέω ότι οι κουρτίνες ήταν τραβηγμένες ενοοώ ότι ήταν κλειστές που συνήθως τις έχω κλειστές για να μην μπαίνει ο ήλιος και μας ενοχλεί ! 2) Η ώρα ήταν γύρω στις 11 το πρωί και ήταν περίοδος σχολική, που όσα παιδιά έχουμε μέσα στο κλειστό συγκρότημα μας , έλειπαν για το σχολείο ! 3) Μένουμε αρκετά ψηλά ώστε κάποιο παιδί για να παίζει με paintball και δεν έχω ακούσει ή δει κάτι τέτοιο στα τόσα χρόνια που μένω εδώ! 4) η τζαμόπορτα εκείνη την στιγμή που είδα την μπάλα ήταν κλειστή , και ούτε ίχνος μπογιάς δεν ύπηρχε έξω ! Αυτό που είδα εγώ ξεκίνησε απο την τζαμόπορτα και μπήκε μέσα στο σπίτι είχε μέγεθος απο μπάλα μπόουλινγκ με χρυσαφιές λάμψεις , και αιωρούνταν στον αέρα κινούμενο πολύ γρήγορα !!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Felicianna
1) Καταρχήν για να γίνω κατανοητή όταν λέω ότι οι κουρτίνες ήταν τραβηγμένες ενοοώ ότι ήταν κλειστές που συνήθως τις έχω κλειστές για να μην μπαίνει ο ήλιος και μας ενοχλεί ! 2) Η ώρα ήταν γύρω στις 11 το πρωί και ήταν περίοδος σχολική, που όσα παιδιά έχουμε μέσα στο κλειστό συγκρότημα μας , έλειπαν για το σχολείο ! 3) Μένουμε αρκετά ψηλά ώστε κάποιο παιδί για να παίζει με paintball και δεν έχω ακούσει ή δει κάτι τέτοιο στα τόσα χρόνια που μένω εδώ! 4) η τζαμόπορτα εκείνη την στιγμή που είδα την μπάλα ήταν κλειστή , και ούτε ίχνος μπογιάς δεν ύπηρχε έξω ! Αυτό που είδα εγώ ξεκίνησε απο την τζαμόπορτα και μπήκε μέσα στο σπίτι είχε μέγεθος απο μπάλα μπόουλινγκ με χρυσαφιές λάμψεις , και αιωρούνταν στον αέρα κινούμενο πολύ γρήγορα !!!!

Τωρα που το διευκρινισες καλυτερα...μπορουμε να υποθεσουμε πολλα περισσοτερα....
περισσοτερο θα μπορουσα να υποθεσω αυτο που ειπε και ο SAM οτι οταν εισαι συγκεντρωμενος πολυ σε κατι μπορει λογω του παιχνιδιου του φωτος να το ειδες...
ετσι οπως το περιγραφεις μου ακουγεται σαν μια μπαλα ενεργειας που μαλλον μια επισκοπηση στο χωρο....
ακουγεται παρατραβηγμενο...ναι....εχει να προτεινει κανεις κατι καλυτερο?
2007-01-06 21:08
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dragoness_crysta
ακουγεται παρατραβηγμενο...ναι....εχει να προτεινει κανεις κατι καλυτερο?

Μπορεί να ήταν τίποτα πιτσιρικάδες που παίζανε fireball ...(οχι με χρώματα αλλά με elves ) ..

Δ.
2007-01-07 23:39
Καταρχήν, Felicianna, είναι δύσκολο να αποφανθεί ο οποιοσδήποτε εξ ημών για το τι ακριβώς ήταν μια εμπειρία που τη βίωσες εσύ μόνη σου. Η απορία σου νομίζω πως δεν μπορεί να λυθεί από κανέναν άλλο, αφού μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς που δεν ήμασταν παρόντες. Πάντοτε σε τέτοιες εμπειρίες, εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η γνώμη του ατόμου, τα συναισθήματα που βίωσε εκείνη τη στιγμή και οι πληροφορίες που του μετέφεραν οι αισθήσεις του. Μπορείς να με διαφωτίσεις πάνω σε αυτά;
2007-01-08 13:56
Καταρχήν φίλε Μιχάλη
αυτή η μπάλα πέρασε τόσο γρήγορα που με ξάφνιασε !
Αυτό που ένιωσα ήταν ότι αρχικά με τρόμαξε περνώντας τόσο γρήγορα και με έκανε να ανατριχιάσω αλλά και να αγριευτώ παράλληλα , όπως όταν βλέπεις ένα φάντασμα ! Μετά αφού εξαφανίστηκε άρχισα να αναρωτιέμαι τι μπορεί να ήταν αυτό που είχα δει , εκείνη τη στιγμή το μόνο που πέρασε από το μυαλό μου ήταν οι μπάλες ενέργειας αφού είχα πρόσφατα ακούσει κάτι σχετικό από μια φίλη μου που γνωρίζει για αυτά τα πράγματα, αυτό μ' έκανε να αισθανθώ καλλύτερα και να νιώσω χαρά και ηρεμία !!!
Feliciana, αν ήσουν σε μια κατάσταση nirvana θα έλεγα πως το όλο concept μου θυμίζει κάτι από τις ξωτικές οντότητες που περιγράφει ο Terence McKeena στις νεραϊδομηχανές του αλλά χωρίς να συνάψει επικοινωνία. Κατά τ' άλλα θα μπορούσε να είναι μπάλα ενέργειας.