Συντριβές ΑΤΙΑ
Candela - Ουκρανέζα είσαι ή ρωσσοπόντια;
Λοιπόν μέχρι στιγμής δεν έχω δει ένα άρθρο που να έχει δημοσιευτεί σε έντυπο μέσο της πρώην ΕΣΣΔ να είναι του χώρου του μηστηρίου και να επαληθεύεται μετά το αρχικό πυροτέχνημα...
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τις εξελίξεις.
Τι στοίχημα πας ότι έχω δίκιο;
Λοιπόν μέχρι στιγμής δεν έχω δει ένα άρθρο που να έχει δημοσιευτεί σε έντυπο μέσο της πρώην ΕΣΣΔ να είναι του χώρου του μηστηρίου και να επαληθεύεται μετά το αρχικό πυροτέχνημα...
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τις εξελίξεις.
Τι στοίχημα πας ότι έχω δίκιο;
Η Ουκρανιδα ειμαι
εεεε.... μαλλον δεν το εχεις μελετησει καλα (ΟΛΑ τα αρθρα εννοω)
Για ποιο πραγμα εχεις δικιο; (sorry didn't get it
)
εεεε.... μαλλον δεν το εχεις μελετησει καλα (ΟΛΑ τα αρθρα εννοω)
Για ποιο πραγμα εχεις δικιο; (sorry didn't get it
)zdarova tagda defka,
μιλαω καλυτερα αποτι γραφω,
kai κατι ακομα.και τι αν ειναι ρωσοποντια?
δεν ακούγεται ωραία. το παν ειναι η πηγη που προηρθε η ειδηση αυτή
μιλαω καλυτερα αποτι γραφω,

kai κατι ακομα.και τι αν ειναι ρωσοποντια?
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από OANNHSEA
Candela - Ουκρανέζα είσαι ή ρωσσοπόντια;
Λοιπόν μέχρι στιγμής δεν έχω δει ένα άρθρο που να έχει δημοσιευτεί σε έντυπο μέσο της πρώην ΕΣΣΔ να είναι του χώρου του μηστηρίου και να επαληθεύεται μετά το αρχικό πυροτέχνημα... Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τις εξελίξεις. Τι στοίχημα πας ότι έχω δίκιο; |
δεν ακούγεται ωραία. το παν ειναι η πηγη που προηρθε η ειδηση αυτή
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από SAM_502
zdarova tagda defka,
μιλαω καλυτερα αποτι γραφω, ![]() kai κατι ακομα.και τι αν ειναι ρωσοποντια? δεν ακούγεται ωραία. το παν ειναι η πηγη που προηρθε η ειδηση αυτή |
Α μπραβο!!!!!!!! Αλλα δεν μιλαμε ετσι γενικα χι χι χι
Ειμαι 50% Ουκρανη κ 50% Ρωσιδα αχαχα
μιλαω κ στα ρωσσικα κ στα ουκρανικα. Θα σου πω τωρα πως ειναι στα ουκρανικα αυτα που εγραψες

Candela,
Εννοώ ότι θα βάλουμε ένα στοίχημα με κάποιο χρονικό όριο.
Εγώ λέω ότι το άρθρο δεν είναι παρά μία μούφα από τις τόσες που έχουν προέλθει τα τελευταία χρόνια από τα ρώσσικα έντυπα μέσα. Άρα δεν πρόκειται να ξανακούσουμε για αυτό...
Το πας το στοίχημα και με ποιό χρονικό όριο;
Εννοώ ότι θα βάλουμε ένα στοίχημα με κάποιο χρονικό όριο.
Εγώ λέω ότι το άρθρο δεν είναι παρά μία μούφα από τις τόσες που έχουν προέλθει τα τελευταία χρόνια από τα ρώσσικα έντυπα μέσα. Άρα δεν πρόκειται να ξανακούσουμε για αυτό...
Το πας το στοίχημα και με ποιό χρονικό όριο;

τελικά διαβάζω οτι δεν ειναι πέτρες αλλά κρύσταλοι Quartz και έχει ήδη αρχίσει η αποκρυπτογράφηση τους.εν αναμονή των αποτελεσμάτων λοιπόν.
Στην Τουγκούσκα δεν ήταν που είχαν βρει πολύ παλιά στο σήμειο της πρόσκρουσης ρινίσματα μεταλλικά καρφωμένα στα δέντρα τα οποία μετρήθηκαν να έχουν ραδιενέργεια;
ναι το περιστατικό ειναι αυτό.
αν είχε πεσει μονο 8 ωρες νωρίτερα θα ταν καλά.
το τοπιο πάντως δείχνει εδειχνε μάλλον πιο σωστά βιβλικό.
αν είχε πεσει μονο 8 ωρες νωρίτερα θα ταν καλά.
το τοπιο πάντως δείχνει εδειχνε μάλλον πιο σωστά βιβλικό.
Candela,
Ακόμα δεν μου έχεις απάντήσει για το στοίχημα.
SAM_502,
Κρυσταλλοι quartz, που κάποιο είδος έχει γράψει πάνω κάτι.
Και αυτοί οι κρύσταλλοι δεν έχουν καταστραφή από την πυρηνική έκρηξη...
Και τους βρήκαν τώρα...
Το αντικείμενο της Τουγκούσκα ανατινάχθηκε κάμπορα χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της γης. Μπορείς να φανταστείς σε πόση απόσταση θα είχε διασκορπιστεί ότι και να ήταν αυτό;
Μην πιστεύεται μωρέ τόσο εύκολα τους παραμυθάδες...
Το αντικείμενο της Τουνγούσκα είρθε από την ανατολή αν δεν με απατά η μνήμη μου. Άρα 8 ώρες νωρίτερα θα είχε χτυπήσει κατοικημένες περιοχές...
Sceptic,
Όχι μεταλλικά ρινίσματα στα δέντρα, αλλά γενικά στα μεταλλικά ρινίσματα της περιοχής, όπως και μία έξαρση στην διαφοροποίηση των φυτικών ειδών, όπως μόνο μετά από πυρηνική έκρηξη παρατηρείται.
Βέβαια αυτό το έχουμε παρατηρήσει σε κομήτες που έχουν εκραγεί σαν μικρές πυρηνικές βόμβες στην ατμόσφαιρα μας. Έχουμε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις από το 1985 μέχρι σήμερα - πάντα όμως σε μεγάλο ύψος...
Ακόμα δεν μου έχεις απάντήσει για το στοίχημα.
SAM_502,
Κρυσταλλοι quartz, που κάποιο είδος έχει γράψει πάνω κάτι.
Και αυτοί οι κρύσταλλοι δεν έχουν καταστραφή από την πυρηνική έκρηξη...
Και τους βρήκαν τώρα...
Το αντικείμενο της Τουγκούσκα ανατινάχθηκε κάμπορα χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της γης. Μπορείς να φανταστείς σε πόση απόσταση θα είχε διασκορπιστεί ότι και να ήταν αυτό;
Μην πιστεύεται μωρέ τόσο εύκολα τους παραμυθάδες...
Το αντικείμενο της Τουνγούσκα είρθε από την ανατολή αν δεν με απατά η μνήμη μου. Άρα 8 ώρες νωρίτερα θα είχε χτυπήσει κατοικημένες περιοχές...
Sceptic,
Όχι μεταλλικά ρινίσματα στα δέντρα, αλλά γενικά στα μεταλλικά ρινίσματα της περιοχής, όπως και μία έξαρση στην διαφοροποίηση των φυτικών ειδών, όπως μόνο μετά από πυρηνική έκρηξη παρατηρείται.
Βέβαια αυτό το έχουμε παρατηρήσει σε κομήτες που έχουν εκραγεί σαν μικρές πυρηνικές βόμβες στην ατμόσφαιρα μας. Έχουμε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις από το 1985 μέχρι σήμερα - πάντα όμως σε μεγάλο ύψος...
Παράθεση:
| Βέβαια αυτό το έχουμε παρατηρήσει σε κομήτες που έχουν εκραγεί σαν μικρές πυρηνικές βόμβες στην ατμόσφαιρα μας. Έχουμε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις από το 1985 μέχρι σήμερα - πάντα όμως σε μεγάλο ύψος... |
Mε εντυπωσίασε αυτό που λες.
Έχεις κανένα λινκ σχετικό με περισσότερες λεπτομέρειες;