ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Συντριβές ΑΤΙΑ

Συντριβές ΑΤΙΑ

SAM_50230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ενα ενδιαφέρον θέμα για του λίγους που επισκέπτονται αυτό το thread.

To Divert Attention From Polonium UFO Reportedly Crashed in Russia
Russian officials said an unidentified flying object fell out of the sky and burned on impact Friday in the taiga of East Siberia, the news agency Interfax reported.

Law enforcement authorities in the Krasnoyarsk region told Interfax residents had reported seeing a "flying apparatus" plunge from the sky at about 10 a.m.

Residents of the remote area, some 260 kilometres north of the regional capital of Krasnoyarsk, said the surrounding area had been charred, showing signs of a fire.

Authorities, however, said they had been unable to reach the scene due to inclement weather conditions.

"Investigators and transport officials are now being sent from Krasnoyarsk to establish the reasons behind the crash," a police official said.

Regional authorities have not speculated about what the object might have been, but they noted a helicopter had flown over the scene and that its crew had not seen any traces of fire.

The vast Siberian taiga, an area of boundless forest, famously played host to an explosion known as the "Tunguska event" in June 1908 after an object, now thought to be an asteroid or comet, slammed into a remote area north of Lake Baikal.

The blast, which felled an estimated 60 million trees over 2,000 square kilometers, was later calculated to have been the equivalent of 10 to 20 megatons of TNT, similar in force to that of the most powerful nuclear bomb ever detonated, the DPA reported.

το divert atteηtion που λέει το αφηνω ασχολίαστο.Εν αναμονή νεοτέρων

Το τοπικ μετονομαζεται σε "Συντριβες ΑΤΙΑ" και θα φιλοξενει απο εδω και στο εξης συζητησεις γυρω απο καθε ΝΕΟ περιστατικο πτωσης ενος Αγνωστου Ταυτοτητος Αντικειμενου
2006-12-07 01:43
TI λέτε γιαυτο?ξέρετε κάτι?αν οχι να πω περισσότερα.
2006-12-09 13:39
προτεινω να πεις περισσοτερα.
2006-12-10 18:54
γιώργο αυτο είναι το avrocar.Ενας δίσκος φτιαγμένος απο καναδική εταιρεία.το γελοίο είναι οτι έχει ένα τεράστιο ανεμιστηρα στη μέση πράγμα που τον έκανε να πετά σαν hovercraft.για ενα δυο μέτρα.το ποσταρα γιατι εκμπομπες το χρησιμοποιούν για παραπληροφόρηση.Το σχήμα του πάντως είναι καταπληκτικό για μη ανιχνευση απο ρανταρ.
2007-01-05 16:44
ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ??

Τρίτη 21 νοεμβρίου.ιπταμενος δίσκος συνετριβη αν και μαλλον πρόκειται για κάποιου είδους διαφημιστικό η απλά ενα πανέξυπνο τεχνασμα για να μη τραβήξουν προσοχή.

http://www.alienationsam.com/histor...azil/crash.html
2007-01-06 04:04
ΠΤΩΣΗ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ

αλλη μια πτώση σημειώθηκε αυτη τη φορα στη νότιο αφρική.φαίνεται οτι οι αρχες ακόμα,δεν εκαναν κάτι. μεχρι σήμερα τουλάχιστον.

http://www.24.com/news/?p=tsa&i=376703
Αυτό που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ενώ λένε ότι οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν ιπτάμενους δίσκους υψηλής τεχνολογίας, πέφτουν τα UFO σαν τις μύγες...

Επίσης έχω να παρατηρήσω ότι ούτε τα κρατικά μας, ούτε τα ιδιωτικά μας μέσα ενημέρωσης είπαν ποτέ για κάποια πτώση UFO εκτός μερικές ιστοσελίδες... όπως το metafysiko.gr!

Έχετε δει ποτέ να προβάλει ο οποιοσδήποτε κάποιο βίντεο ή κάποιο φωτογραφικό υλικό των υποτιθέμενων περιοχών πτώσεων UFO; Εγώ δεν έχω δει.
Αν εσείς έχετε δει καλέστε αμέσως το 90 11 99999 (klevotex: 499,99€/δευτερόλεπτο), πείτε μας τί είδατε και μπείτε στην κλήρωση για ένα μεταχειρισμένο (αρίστης κατάστασης) UFO. Είναι η ευκαιρία της ζωής σας .
2007-01-19 22:31
nai ισως στο εξωτερικό να γίνεται αυτο με τα τηλέφωνα που λες.

άλλη μια πτώση αυτη τη φορά στο ιραν

http://www.iranian.ws/iran_news/pub...cle_20107.shtml
Εντάξει SAM_502 αλλά εκτός από αυτό, ρώτησα πώς ξέρουμε ότι γίνονται συντριβές, αφού ποτέ δεν έχει δημοσιευτεί κάτι σχετικό...
otan λες δεν έχει δημοσιευτεί κάτι εννοεις σε εφημερίδα ελληνική?η γενικά, ευρηματα της πτώσης?
Παράθεση:
otan λες δεν έχει δημοσιευτεί κάτι εννοεις σε εφημερίδα ελληνική?η γενικά, ευρηματα της πτώσης?

Ναι αυτό εννοώ. Και σκέφτομαι: αν δεν έχουμε ούτε καν στοιχεία, πώς μπορούμε να μιλάμε για αυτές τις συντριβές, αν γίονται;
2007-02-02 10:29
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από excellent
Ναι αυτό εννοώ. Και σκέφτομαι: αν δεν έχουμε ούτε καν στοιχεία, πώς μπορούμε να μιλάμε για αυτές τις συντριβές, αν γίονται;

Ε αν γίνονται σε καμμιά περίπτωση δε πρόκειται να δείξουν οτιδήποτε για κανένα λόγο.πολυ δε πιο πιθανό είναι τα φαινόμενα αυτα να πρόκειται για σκάφη κατασκοπείας.οσο δε για της ελληνικές εφημερίδες δε διαβάζω για να δω τι δημοσιεύουν αλλά δε μου κάνει εντύπωση που δε αναφέρουν τέτοια θέματα.κανα μονόστηλο ίσως βρεις.

οπως έλεγα είναι πιο πιθανο αυτα τα φαινόμενα να είναι για σκάφη κατασκοπείας.

κοιτα εδώ

http://www.ynetnews.com/articles/0,...3354296,00.html

συντριβή στο ιραν.έβλεπαν το φαινόμενο για κάποιες μέρες.ε ειναι και ιραν γινεται και νταβαντούρι με τους αμερικανους.
2007-02-02 12:07
SAM_502, έχει ποτέ ακουστεί τίποτα για συντριβή ΑΤΙΑ σε Ελληνικό έδαφος? Αν ναι πού?

Anyway, πιστεύω ότι θα είναι πιο ουσιαστικό να εστιάσουμε στις (λεγόμενες) προσεδαφίσεις ΑΤΙΑ και στα σημάδια (τεράστιοι κύκλοι και όχι μόνο) που αφήνουν σε διάφορα χωράφια όπως π.χ στην Αγγλία παρά στις συντριβές. Τα λόγια του excellent "Αυτό που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ενώ λένε ότι οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν ιπτάμενους δίσκους υψηλής τεχνολογίας, πέφτουν τα UFO σαν τις μύγες..." τα λένε όλα.

Αν όντως είναι πραγματικότητα η ύπαρξη εξωγήινων (αλλά και γήινων ) υπερανεπτυγμένων τεχνολογικά ΑΤΙΑ, τότε είναι πιο πιθανή η προσεδάφιση από τη συντριβή δε νομίζεις??
2007-04-12 23:33
Tο μόνο περιστατικό σε ελληνικό έδαφος είναι αυτό της Αταλάντης.δεν ήταν πτώση.κάτι προσεδαφίστηκε και μετά ξανασηκώθηκε.

όσο για το θέμα των χωραφιών και τα αγρογλυφικά τους έχω πει την αποψη μου,ειναι φτιαγμένα απο ανθρώπους τα 9 στα δέκα.
στην αρχή και γω δε μπορουσα να το πιστέψω μέχρι που το είδα στο ντισκάβερι.έδειξε ντοκυμανταίρ πως τα κάνουν με τι και όλα τα παρελκόμενα.και μαλιστα πολυπλοκα σχήματα οχί κάνα απλό κύκλο.3 ατομα σε 4 ώρες να κάνουν σχέδιο διαμέτρου 100 μέτρων.την άποψη του επ αυτού την είπε και ο pope.

αυτο που πρέπει να επικεντρωθούμε είναι αυτα που πέφτουν αν όντως είναι ufo η απλώς δοκιμαστικά σκάφη που προκειται να δούμε μετά απο πέντε η δεκα χρόνια η και παραπάνω.

περιμένω εναγωνίως τα γαλλικα αρχεία να διασταυρώσω αυτα που ήδη έχω.πιστεύω θα είναι πολυ ενδιαφέροντα.
Βρηκα μια ειδησι απο 31/03/2007 σε ενα ρωσικο site www.regnum.ru λενε λοιπον:

"Οι επιστημονες του Κρασνογιαρσκ δηλωσαν οτι βρηκαν ενα container στον τοπο της πτωσης του μετεωριτη στη Τουνγουσκα.
Οι ερευνητες του Κρασνογιαρσκ βρηκανε τις πετρες of quartz με τα μυστηρια γραμματα. Οπως λενε, τα ανεξηγητα σημαδια μαλλον ηταν γραμμενα με τη βοηθεια της reaction of plasma.
Οπως αναφαιρει correspondent ИА REGNUM-KNews, ο προεδρος of Fond "Το φαινομενο του μετεωριτη της Τουνγουσκα" Γιουρι Λαβμπιν δηλωνει οτι ολα τα ευρηματα εγιναν στη περιοχη του ποταμου Ποντκαμενναγια Τουνγουσκα το 2006. Κατα τη διαρκεια των 6 μηνων η Κρασνογιαρσκ και η Μοσχα κανανε την ερευνα of the quartz πετρες. Οι αναλυσεις δειχνουν οτι το quartz περιεχει προσμιξεις απο κοσμικες ουσιες, οι οποιοι δεν υπαρχουν στη Γη.
Εκτος τουτου, οι ερευνες επιβεβαιωσαν οτι οι περισσοτεροι πετρες ειναι σαν "συγκολλημενα " στρωματα των ελασματων, where are written the signs of unknown alphabet. Υπο υποθεση του Λαμπβιν, οι πετρες αυτες ειναι τα θραυσματα of informational container, το οποιο ηρθε στη Γη με την "αποστολη" απο τον εξωγηινο πολιτισμο. Αλλα εξερραγει μετα απο την αποτυχημενη προσγειωση.
Ηδη οι επιστημονες απο τις ΗΠΑ, Αγγλια, Γαλλια και Γερμανια εστρεφαν τη προσοχη τους και ζητουν να τους δωσουν τα στοιχεια για τη μελετη, ομως ο Λαμπβιν απορριπτει ακομα τις προτασεις τους, επειδη θελει την πρωτεια για την αποκρυπτογραφηση των εξωγηινων μηνυματων να ανηκει στους κατοικους του Κρασνογιαρσκ."

Постоянный адрес новости:
www.regnum.ru/news/805371.html
11:43 31.03.2007
2007-04-14 22:04
Candela
Πρώτον μην εμπιστεύεσαι καθόλου τα ρώσσικα νέα, καθώτι στην τρελή πλέον κουνωνία της ρωσσίας όλα τα "νέα" έχουν καταντήσει να είναι τύπου Λιακόπουλου.
Δεύτερον, τι ακριβώς σημαίνει βρήκαν ένα κοντέινερ;
Από την εποχή του Κούλιτς έχουν πάει δεκάδες αποστολές εκεί και έχουν σκάψει σαν τρελοί για να βρουν στοιχεία της καταστροφής - ιδιαίτερα ο Κούλιτσ που πίστευε ότι ήταν μετεωρίτης. Τώρα τα βρήκαν; Τώρα τα συγκέντρωσαν; Τώρα τα φανέρωσαν στο πόπολο;
Επίσης τι σημαίνει ότι βρήκαν πέτρες με χαραγμένα σύμβολα;
Πέτρες μετέφερε το "εξωγήινο σκάφος", ή ήταν φτιαγμένο από πέτρα;
2007-04-14 22:12
πολλύ καλή μεταφραση φίλε μπράβο.

φίλε OANNHSEA εχω να πω μονο να περιμένουμε και να δούμε.
2007-04-14 22:21
Η υπόθεση της Τουγκούσκα έχει ιστορία ενός αιώνος και ΤΩΡΑ βρήκαν αυτό το container;
Πολύ ύποπτο μου φαίνεται για να είναι αληθινό.. σωστή η παρατήρηση ότι τα Ρωσικά media ρέπουν προς την ουφολογία..
Μένει να το δούμε και αυτό..
2007-04-17 19:11
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SAM_502
πολλύ καλή μεταφραση φίλε μπράβο.

φίλε OANNHSEA εχω να πω μονο να περιμένουμε και να δούμε.

Thank u SAM_502 χαιρομαι οτι σ'αρεσε. Θα παρακολουθω αυτο το θεμα (την ερευνα) και για οτι νεο θα το γραψω παλι εδω
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OANNHSEA
Candela
Πρώτον μην εμπιστεύεσαι καθόλου τα ρώσσικα νέα, καθώτι στην τρελή πλέον κουνωνία της ρωσσίας όλα τα "νέα" έχουν καταντήσει να είναι τύπου Λιακόπουλου.
Δεύτερον, τι ακριβώς σημαίνει βρήκαν ένα κοντέινερ;
Από την εποχή του Κούλιτς έχουν πάει δεκάδες αποστολές εκεί και έχουν σκάψει σαν τρελοί για να βρουν στοιχεία της καταστροφής - ιδιαίτερα ο Κούλιτσ που πίστευε ότι ήταν μετεωρίτης. Τώρα τα βρήκαν; Τώρα τα συγκέντρωσαν; Τώρα τα φανέρωσαν στο πόπολο;
Επίσης τι σημαίνει ότι βρήκαν πέτρες με χαραγμένα σύμβολα;
Πέτρες μετέφερε το "εξωγήινο σκάφος", ή ήταν φτιαγμένο από πέτρα;

Φιλε OANNHSEA φοβαμαι οτι κανεις λαθος (δυστυχως). Το site αυτο ειναι επισημο και ειναι ενα απο τα sites που χρησιμοποιησαμε οταν δουλευα σε ενα γραφειο Ερευνας για την Ρωσσια, Ουκρανια και αλλες χωρες της πρωην Σοβιετικης Εωσης. Επισης επειδη η καταγωγη μου ειναι απο την Ουκρανια βασιζομαι και προτιμαω παντα και μονο τις επισημες πηγες