Οι 300 έρχονται last post
επειδή κλειδώθηκε το θέμα και πιστεύω ότι εδώ είναι ο καλύτερος χώρος για να ξεδιαλύνω λίγο τη κατάσταση.
1.Στις επίμαχες λέξεις που αναφέρει το xontro mpizeli.Oι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν ήταν αυτή που μου καταλόγισε ο rbter,πλήρη με τα φωνήεντα και βέβαια δεν τις επέστρεφα αλλά τις χρησιμοποιούσα για τον εαυτό μου σαν αντεπιχειρήματα.....Έλεγα εγώ ο μαλάκας........Είναι το ίδιο????????.....
Βρε tsilof μιας και είσαι φιλόλογος εξήγησε στα παιδιά τί είναι το επίθετο........
2.Έχω και μια ερώτηση....
Αν χρησιμοποιήται μια βρισιά με σύντμηση είναι οκ και δεν σβήνεται αλλά όταν κάποιος γράφει ολόκληρη είναι ντροπή και διαγράφεται????????????!!!!!!!!
Αν είναι να το ξέρω για να γράφω αναλόγως....
Κλείδωστε το post δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το ζήτημα αλλά απαιτώ δικαιη αντιμετώπιση για όλους και να προσέχουν πιο πολύ τα σχόλια οι mods για να μην αφληνουν να πλανάται κάποια άλλη έννοια από αυτή που περνάει το μέλος.....
Και δεν έσβησες μόνο τις επίμαχες λέξεις......
Α και επειδή πάλι έγραψα τη λέξη ολόκληρη να μου πείτει ΠΩΣ μπορώ να χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις πέρα από σύντμηση...δλδ είναι οκ να βάζω τελίτσες.πχ μ.......ς ή μ@@@@@@ς για να μην μου σβήνονται και εμένα τα post
1.Στις επίμαχες λέξεις που αναφέρει το xontro mpizeli.Oι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν ήταν αυτή που μου καταλόγισε ο rbter,πλήρη με τα φωνήεντα και βέβαια δεν τις επέστρεφα αλλά τις χρησιμοποιούσα για τον εαυτό μου σαν αντεπιχειρήματα.....Έλεγα εγώ ο μαλάκας........Είναι το ίδιο????????.....
Βρε tsilof μιας και είσαι φιλόλογος εξήγησε στα παιδιά τί είναι το επίθετο........
2.Έχω και μια ερώτηση....
Αν χρησιμοποιήται μια βρισιά με σύντμηση είναι οκ και δεν σβήνεται αλλά όταν κάποιος γράφει ολόκληρη είναι ντροπή και διαγράφεται????????????!!!!!!!!
Αν είναι να το ξέρω για να γράφω αναλόγως....
Κλείδωστε το post δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το ζήτημα αλλά απαιτώ δικαιη αντιμετώπιση για όλους και να προσέχουν πιο πολύ τα σχόλια οι mods για να μην αφληνουν να πλανάται κάποια άλλη έννοια από αυτή που περνάει το μέλος.....
Α και επειδή πάλι έγραψα τη λέξη ολόκληρη να μου πείτει ΠΩΣ μπορώ να χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις πέρα από σύντμηση...δλδ είναι οκ να βάζω τελίτσες.πχ μ.......ς ή μ@@@@@@ς για να μην μου σβήνονται και εμένα τα post
Αρχικά φίλε Βελλερεφόντη να πω πως δε με ενοχλούν καθόλου κάποια «επίθετα», φτάνει να μην εκτοξεύονται ως προσωπικά και εναντίον βέβαια άλλων μελών.
Η ουσία όμως ποια είναι;
Ανοίχτηκε ένα θέμα για μια επερχόμενη ταινία και η συζήτηση οδηγήθηκε κάπου αλλού.
Βέβαια δε βγάζω και τον εαυτό μου απ’ έξω, μιας και γω όπως όσοι συμμετείχαμε στο θέμα, φροντίσαμε για την τροπή του.
Οπότε η συζήτηση καλό θα ταν να μεταφερθεί αλλού.
Είναι πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό θέμα η Σπαρτιάτικη κοινωνία και η προσφορά τους ή μη στο παγκόσμιο (πανελλήνιο τότε) γίγνεσθαι.
Η ουσία του κλειδώματος από το xontro_mpizeli, μάλλον είναι η επί του προσωπικού ανταλλαγή «επιθέτων» και βέβαια, μιας και η κουβέντα ήταν όντως εκτός θέματος.
Ανοίξτε λοιπόν στην κατηγορία Αρχαία Ελλάδα το θέμα, ελπίζοντας σε «πόλεμο» επιχειρημάτων και όχι προσωπικών διαφορών…
Ε τώρα γίνεσαι άδικος..
Ας επιστρέψουμε στη συζήτηση..
Βέβαια ,για να μη παρεξηγηθώ, τα ίδια ισχύουν και για τον R-b-t3r ,μιας χρειάζονται πάντα δύο για να δημιουργηθεί η όποια παρεξήγηση, μικρή ή μεγάλη.
Ελπίζω πως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μικρή.
χεχεχε. Επίθετο δεν είναι το αμέσως επόμενο απ'το "όνομα";
Δε θυμάμαι, αλλά μάλλον το Επώνυμο είναι. Η κάνω λάθος;;;
Καλημέρα σε όλους.
Η ουσία όμως ποια είναι;
Ανοίχτηκε ένα θέμα για μια επερχόμενη ταινία και η συζήτηση οδηγήθηκε κάπου αλλού.
Βέβαια δε βγάζω και τον εαυτό μου απ’ έξω, μιας και γω όπως όσοι συμμετείχαμε στο θέμα, φροντίσαμε για την τροπή του.
Οπότε η συζήτηση καλό θα ταν να μεταφερθεί αλλού.
Είναι πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό θέμα η Σπαρτιάτικη κοινωνία και η προσφορά τους ή μη στο παγκόσμιο (πανελλήνιο τότε) γίγνεσθαι.
Η ουσία του κλειδώματος από το xontro_mpizeli, μάλλον είναι η επί του προσωπικού ανταλλαγή «επιθέτων» και βέβαια, μιας και η κουβέντα ήταν όντως εκτός θέματος.
Ανοίξτε λοιπόν στην κατηγορία Αρχαία Ελλάδα το θέμα, ελπίζοντας σε «πόλεμο» επιχειρημάτων και όχι προσωπικών διαφορών…
Παράθεση:
| και επειδή πάλι έγραψα τη λέξη ολόκληρη να μου πείτει ΠΩΣ μπορώ να χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις πέρα από σύντμηση...δλδ είναι οκ να βάζω τελίτσες.πχ μ.......ς ή μ@@@@@@ς για να μην μου σβήνονται και εμένα τα post.. |
Ε τώρα γίνεσαι άδικος..
Ας επιστρέψουμε στη συζήτηση..
Βέβαια ,για να μη παρεξηγηθώ, τα ίδια ισχύουν και για τον R-b-t3r ,μιας χρειάζονται πάντα δύο για να δημιουργηθεί η όποια παρεξήγηση, μικρή ή μεγάλη.
Ελπίζω πως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μικρή.
Παράθεση:
| Βρε tsilof μιας και είσαι φιλόλογος εξήγησε στα παιδιά τί είναι το επίθετο........ |
χεχεχε. Επίθετο δεν είναι το αμέσως επόμενο απ'το "όνομα";
Δε θυμάμαι, αλλά μάλλον το Επώνυμο είναι. Η κάνω λάθος;;;
Καλημέρα σε όλους.

Μια μικρά παρατήρηση μόνο σε όλα αυτά.
Θεωρώ λάθος να διαγράφονται οι όποιες λέξεις ή τα όποια σχόλια των μελών. Δεν κρίνω εαν καλός κλειδώθηκε ή όχι το θέμα, προφανώς καλός... και λέω προφανώς γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να δω τι έγραψε... δεν καταλαβαίνω γιατί διαγράφηκε το μύνημα. Ο καθένας κρίνεται απο ότι γράφει και πως το γράφει και κρίνεται από όλα τα μέλη. Τώρα τα μέλη δεν μπορούν να κρίνουν το κάθε μέλος που είπε οτιδήποτε και απλά διαγράφηκε... Ότι γράφεται δεν ξεγράφεται και η διαγραφή του μυνήματος δεν σημαίνει ότι τώρα που δεν το βλέπουμε δεν γράφτηκε έστω και για μια στιγμή. Απλά διαγράφτηκε το στοιχείο για να γίνει η αξιολόγηση.
Αυτά
Θεωρώ λάθος να διαγράφονται οι όποιες λέξεις ή τα όποια σχόλια των μελών. Δεν κρίνω εαν καλός κλειδώθηκε ή όχι το θέμα, προφανώς καλός... και λέω προφανώς γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να δω τι έγραψε... δεν καταλαβαίνω γιατί διαγράφηκε το μύνημα. Ο καθένας κρίνεται απο ότι γράφει και πως το γράφει και κρίνεται από όλα τα μέλη. Τώρα τα μέλη δεν μπορούν να κρίνουν το κάθε μέλος που είπε οτιδήποτε και απλά διαγράφηκε... Ότι γράφεται δεν ξεγράφεται και η διαγραφή του μυνήματος δεν σημαίνει ότι τώρα που δεν το βλέπουμε δεν γράφτηκε έστω και για μια στιγμή. Απλά διαγράφτηκε το στοιχείο για να γίνει η αξιολόγηση.
Αυτά
Παράθεση:
| Ότι γράφεται δεν ξεγράφεται και η διαγραφή του μυνήματος δεν σημαίνει ότι τώρα που δεν το βλέπουμε δεν γράφτηκε έστω και για μια στιγμή. Απλά διαγράφτηκε το στοιχείο για να γίνει η αξιολόγηση. |
Με αυτή τη λογική αγαπητέ Τεο
Ότι δε λύεται δε κόβεται κιόλας ....
Ζούμε σε ένα σύμπαν με άπειρες εναλλαγές και εκφάνσεις ...
Κάθε μικροδευτερόλεπτο αλλάζει ο ρους κατά τον Ηράκλειτο , αν και πατάμε στο ποτάμι ποτέ δε πατάμε συνέχεια στο ίδιο νερό....
Ως Σπαρτιάτης κατά το ήμισυ, παρακολουθούσα καθημερινά το θέμα ,άσχετα αν δεν έλαβα μέρος σε αυτό και άσχετα αν δε σχολίασα την ταινία 300 σπαρτιάτες αν και την έχω δει ....
Και για πιο λόγο τελικά να κάνει κανείς αξιολόγηση στα γραπτά του Βελερεφό η του αρ μπι ;
Κριτικοί εγκεφάλων είμαστε ;
Ο καθένας ΄έχει την άποψη του και πρέπει να γίνεται σεβαστή απ τους υπόλοιπους
Για το ότι γράφτηκε υπάρχουν μάρτυρες , για το ότι σβήστηκε επίσης αλλά το θέμα είναι που βρίσκονται τώρα τα πρώην γραμμένα και νυν σβησμένα γράμματα και λέξεις ....προφανώς σε ένα παραφουσκωμένο recycle bin ….
Ο ρους όμως συνεχίζεται και ένα θέμα μετά από κάθε πόστ δεν είναι ποτέ ακριβώς το ίδιο ....
Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να παραμείνει ένα θέμα ακριβώς το ίδιο είναι να κλειδωθεί...αλλά και πάλι κάποιος που θεωρεί ότι έχει αδικηθεί το ανοίγει αλλού με σχεδόν άλλα λόγια και άλλες σκέψεις .....έτσι του δίνει ξανά ζωή αλλά συγχρόνως δίνει το έναυσμα σε κάποιον να γράψει (καλή ώρα σε εμένα).
Κάνοντας αυτό το μικρό πρόλογο μπαίνω λοιπόν στο κυρίως θέμα :
Η ταινία κατά τη γνώμη μου ήταν κιτς ( δεν εννοω αυτήν που έρχεται αλλα τη χολιγουντιανή που μας τελείωσε ) και η ιστορία γνωστή ...
Μακάρι να είχα στρατηγικές γνώσεις ώστε να μπορούσα να μιλήσω και για καθ αυτή την ιστορική μάχη , αλλά ευτυχώς δεν έχω ....
Δέξου τους φίλους σου (αμφότερους) με τα ελαττώματα τους λοιπόν ....τα μπινελίκια καλό είναι να αποφεύγονται και τούτο το λεω λόγο κυρίως μελανού παρελθόντος .
Είναι κουτό μελανές λέξεις να μελανιάζουν τις καρδιές μας και προπαντός χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο , στα νεύρα τα φρένα πρέπει να προέρχονται απο καθημερινό service.
αυτά.
Δ.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από tsilof
|
Πολύ σωστά tsilof.
Γι αυτόν τον λόγο κλειδώθηκε φίλε Βελλερεφόντη.
Παράθεση:
| Ανοίξτε λοιπόν στην κατηγορία Αρχαία Ελλάδα το θέμα, ελπίζοντας σε «πόλεμο» επιχειρημάτων και όχι προσωπικών διαφορών… |
Επίσης, πολύ σωστό κ αυτό.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Βελλερεφόντης
|
Μόνο αυτές έσβησα. Δεν υπήρχε λόγο να σβηστεί τπτ άλλο
Κ για να μην ξεχνιόμαστε αγαπητέ Βελλερεφόντη κ, γενικά, μέλη του φόρουμ: Όταν ένα θέμα κλειδώνεται δεν φταίει ο τάδε συντονιστής που ενήργησε έτσι, αλλά τα μέλη που δεν σεβάστηκαν το θέμα συζήτησης.
Τέλος πάντων...
Θα μπορούσα να λύσω τις όποιες αποροίες σου μέσω π.μ κ όχι πάλι να χρειαστεί να γίνουμε γενικώς "θέμα συζήτησης" στο φόρουμ.
Εκτός κ αν ήθελες να θίξεις το συγκεκριμένο θέμα για να το δούνε όλοι με σαφές απαντήσεις. Τότε οκ, δεκτό.
Καπού εδώ, νομίζω, βάζουμε μία τελεία στο θέμα αυτό.
Αν κάποιος συνεχίζει να έχει απορείες επί του θέματος, τις δημοσιεύει εδώ ή, καλύτερα, στέλνει π.μ.