Triquetra
Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα για το που θα έπρεπε να βάλω αυτό το θέμα και γι' αυτό αν κρίνουν οι διαχειριστές ότι δεν ταιριάζει εδώ...ας του αλλάξουν θέση.
Ψάχνοντας σήμερα στο διαδίκτυο για διάφορα, έπεσε στην προσοχή μου αυτό το σύμβολο με το όνομα Triquetra. Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό? Είναι σύμβολο που συμβολίζει κάτι καλό, ποια η σημασία του και η χρήση του? Μόλις το είδα μου θύμισε το σύμβολο από τη σειρά "Οι Μάγισσες" (Charmed) όπου βρισκόταν στο εξώφυλλο του μαγικού τους βιβλίου (The Book of Shadown).
Ευχαριστώ
Ψάχνοντας σήμερα στο διαδίκτυο για διάφορα, έπεσε στην προσοχή μου αυτό το σύμβολο με το όνομα Triquetra. Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό? Είναι σύμβολο που συμβολίζει κάτι καλό, ποια η σημασία του και η χρήση του? Μόλις το είδα μου θύμισε το σύμβολο από τη σειρά "Οι Μάγισσες" (Charmed) όπου βρισκόταν στο εξώφυλλο του μαγικού τους βιβλίου (The Book of Shadown).
Ευχαριστώ
Αγαπητή Julliet όπως καταλαβαίνεις δεν το θέμα που άνοιξες δεν έχει να κάνει με κάποια προσωπική σου εμπειρία, εκτός κ αν δεν την διατύπωσες κ πρόκειται να το κάνεις στο μέλλον.
Γι αυτό, σε λίγες ώρες το θέμα αυτό θα τοποθετηθεί αλλού.
Φιλικά,

Γι αυτό, σε λίγες ώρες το θέμα αυτό θα τοποθετηθεί αλλού.
Φιλικά,

Αγαπητή Julliet το σύμβολο αυτό είναι ένα ευρέως γνωστό σύμβολο . Χρησιμοποιούταν τόσο στη κελτική θρησκεία όσο και στο βορρά ως σύμβολο του Θεού Odin . Συμβολίζει την ένωση των τριών σε ένα και μπορείς να συναντήσεις πολλές παραλλαγές του είτε ως χριστιανικό σύμβολο είτε ως παγανιστικό !