Πάμε Όλυμπο;;
Θα ήθελα να σας κάνω μια πρόταση για όσους ενδιαφέρονται. Το καλοκαίρι έφτασε και δεν με κρατά το σπίτι. Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω στον Όλυμπο τουλάχιστον 1 φορά και το ίδιο και φέτος. Τί θα λέγατε να οργανώναμε μια εκδρομή, ένα Σ/Κ του Αυγούστου [που ο καιρός είναι σαφώς καλύτερος] με πεζοπορία μέχρι το καταφύγιο του Ζολωτα [που είναι και το πιο προσβάσιμο και άνετο κατάλυμα], διαμονή και επιστροφή την επόμενη. ..ένα σας λέω, οι υπόλοιποι από κάτω μας θα βράζουν στον καύσωνα, ενώ εμείς θα απολαμβάνουμε τη δροσιά του βουνού.. αν το επιθυμείτε μπορούμε να το οργανώσουμε και να κλείσουμε εγκαίρως κρεβάτια. 

Αν ειναι αρχες αυγουστου.. ΜΕΣΑ! 

Χε χεχεχε….
Παρόλο που τον βλέπω κάθε μέρα ,εννοείται ότι δεν τον έχω βαρεθεί.
Και παλιότερα σε άλλο post (όταν έγινε αναφορά σε τυχόν επικείμενο ταξίδι της κοινότητας) ήμουν κάτι παραπάνω από θετικός.
Μακάρι Δρυμονία και Γιώργο να βρεθούν αρκετοί που να μπορούν κάποια ορισμένη περίοδο, μιας και το καλοκαίρι είναι κάτι το ιδιαίτερο για τον καθένα ως προς τον χρονικό υπολογισμό των διακοπών του.
Προς το παρόν, αρχές Αυγούστου είναι κομπλέ.
Και εννοείται πως θα «Μυτικιάσουμε»… (Αλλιώς δεν έρχομαι)
Παρόλο που τον βλέπω κάθε μέρα ,εννοείται ότι δεν τον έχω βαρεθεί.
Και παλιότερα σε άλλο post (όταν έγινε αναφορά σε τυχόν επικείμενο ταξίδι της κοινότητας) ήμουν κάτι παραπάνω από θετικός.
Μακάρι Δρυμονία και Γιώργο να βρεθούν αρκετοί που να μπορούν κάποια ορισμένη περίοδο, μιας και το καλοκαίρι είναι κάτι το ιδιαίτερο για τον καθένα ως προς τον χρονικό υπολογισμό των διακοπών του.
Προς το παρόν, αρχές Αυγούστου είναι κομπλέ.
Παράθεση:
| ...με πεζοπορία μέχρι το καταφύγιο του Ζολωτα... |
Και εννοείται πως θα «Μυτικιάσουμε»… (Αλλιώς δεν έρχομαι)

..............
Παράθεση:
| ο 9τος πάντως είναι η καλύτερη εποχή για τα παραπάνω ! |
Όντως, αλλά τότε θα πρέπει σίγουρα να ναι Σ/Κ, διότι εργαζόμαστε..
Έχει μια ωραιότατη πανσέληνο στις 9/8, ενώ η νέα σελήνη αρχίζει από τις 23/8.
Παράθεση:
|
Και εννοείται πως θα «Μυτικιάσουμε»… (Αλλιώς δεν έρχομαι) ![]() |
Κάτι θα κάνουμε..