ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Παρουσία μέλους της κοινότητάς μας στις Πύλες του Ανεξήγητου

Παρουσία μέλους της κοινότητάς μας στις Πύλες του Ανεξήγητου

beetlejuice10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ,μέλος της κοινότητας του μεταφυσικού ειναι προσκεκλημενος στην εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα "Πύλες του Ανεξηγητου".
Το θεμα της εκπομπής θα περιστρέφεται γύρω από τη θεματολογία των αρχαίων αστροναυτών και τις απόψεις του συγγραφέα Έριχ Φον Νταίνικεν.
Θα είναι η δεύτερη φορά που μέλος της κοινότητάς μας θα παρεβρεθεί στη συγκεκριμένη εκπομπή. Έτσι η φωνή και η άποψή μας θα ακουστεί και πάλι στο ελληνικό κοινό.

Υ.Γ Και επειδή τα γραπτά μένουν ,και καθένας είναι υπεύθυνος για όσα λέει , αναρωτιέμαι εαν εκείνοι που κάποτε "δεν ενδιαφέρονταν ουσιαστικά για τα λεγόμενα στη συγκεκριμένη εκπομπή" και υποστήριζαν ότι δεν επρόκειτο για τίποτε άλλο παρά "παιχνίδι του Μάρκετινγκ" αναζητούν τώρα λίγη διαφήμιση...
2005-10-21 03:15
Poio melos tha einai stin ekpompi Pyles toy Aneksigitou? OeO ?
Kalos sas brika parepiptontos
Εγώ πάντως λέω να είμαι...
Είναι κ αυτό μία εμπειρία, τι καλή τι κακή,
δεν παύει να είναι εμπειρία...

"Υ.Γ Και επειδή τα γραπτά μένουν ,και καθένας είναι υπεύθυνος για όσα λέει , αναρωτιέμαι εαν εκείνοι που κάποτε "δεν ενδιαφέρονταν ουσιαστικά για τα λεγόμενα στη συγκεκριμένη εκπομπή" και υποστήριζαν ότι δεν επρόκειτο για τίποτε άλλο παρά "παιχνίδι του Μάρκετινγκ" αναζητούν τώρα λίγη διαφήμιση..."

Αχ...πόσο δίκιο έχεις...συφμωνω μαζί σου...
Υπάρχει μια παροιμία που λέει " εκεί που είσαι ήμουνα και εδω που είμαι θα ερθεις"
Ποιος ειναι ποιος, και τι κανει δεν εχει σημασία...Οι ρόλοι μπλέκονται, όλα μπλέκονται....
Ας κοιταμε τους εαυτούς μας πρωτα εμεις και μετα να βλέπουμε την μάπα των άλλων...Ειναι σαν αυτο που λέει ο λαός "δασκαλε που διδασκες κ νόμο δεν τηρούσες"....
Αρε όλοι μας λαμογια ειμαστε.....
Oust apo do re ... Κατ'αρχας σε καλωσοριζω στο φορουμ του μεταφυσικου. Ακομα κι αν ανακοινωνα το ονομα του μελους της κοινοτητας που θα μας εκπροσωπουσε δε νομιζω να εβγαζες και κανενα συμπερασμα μιας και εισαι "νεο" ( ; ) μελος . Τελος παντων ,για εμας το ονομα του εκπροσωπου δεν εχει και μεγαλη σημασια. Ολοι οσοι ανηκουν στη μεγαλη οικογενεια της κοινοτητας μας εχουν φωνη και αποψη και αυτο εν τελει εχει σημασια.

Αντι ως συνηθως δεν μπορω να παρακολουθησω εως το τελος τα οσα εγραψες αν και σχολιαζεις το εντελως ξεκαθαρο υστερογραφο μου. Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενη στα οσα λες (ιδιαιτερα αυτο περι "λαμογιων" δε το πιασα)
Αγαπητέ Μηνά δεν πειράζει που δεν μπορείς να με παρακολουθήσεις....
Λίγοι καταλαβαίνουν αυτά που λέω όχι γιατί τα λέω χωρίς συνειρμό απλά στοχεύουν αλλού....
Αυτό που λέω είναι πως "ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".
Απλά πολλά λέγονται για τους άλλους και δεν κοιτάμε ποτέ τον εαυτό μας....
Αντί να ασχολούμαστε με ουσιώδη πράγματα καθόμαστε (δεν ξέρω αν καθόμαστε όλοι μαζί) και ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα τα οποία δεν βοηθούν να κάνουμε αυτό που όλοι αγαπάμε, δηλαδή να ψάχνουμε τα ανεξήγητα και να αναζητούμε απαντήσεις....
Όσο για το λαμώγια γιατι δεν το έπιασες; δεν καταλαβαίνω.....
2005-10-21 13:38
Ετυμολογικά η λέξη "Λαμόγιο" σημαίνει εξαπατώ κάποιον . Δεν γνωρίζω ποιους αποκαλείς έτσι και καλό θα ηταν να το ξεκαθαρίσεις διότι πρόκειται για βαριά κουβέντα και ίσως υπάρξουν αντιδράσεις (μιας και απεκάλεσες έτσι όλα τα μέλη της κοινότητας).
Οσο για ολα τα προηγουμενα ,συμφωνω απολυτα μονο που νομιζω οτι διαλεξες λαθος μερος να τα παραθεσεις. Εαν πιστευεις οτι στο φορουμ της κοινοτητας μας :α)λεγονται πολλά για άλλους
β)δεν ασχολούμαστε με τα ουσιώδη
γ)δεν ψαχνουμε το παραδοξο
δ)δεν κανουμε την αυτοκριτικη μας

παρακαλω να μας το κοινοποιησεις γιατι είσαι το πρώτο μέλος που αναφέρει κάτι τέτοιο.
2005-10-21 15:46
Τελικά ποιός θα είναι? Για να ξέρουμε και εμείς που δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά. Και βασικά αν παρουσιαστεί στην εκπομπή ως Κώστας ή Γιώργος εμείς που θα ξέρουμε ότι είναι ο τάδε του φόρουμ που έχουμε βριστεί ή ο άλλος που δεν έχουμε? Εγώ βασικά έχω βριστεί με τους περισσότερους αλλά λέμε τώρα...
2005-10-21 15:53
Βρε καλή μας Άντι έχω ασχοληθεί με αρκετούς φιλόσοφους και με τα βιβλία τους κατα καιρούς,αλλά τον δικό σου φιλοσοφικό; τρόπο γραφής δεν καταφέρνω και πολύ να τον ενοήσω.Θέλεις να μας πείς με απλά ελληνικά τί μας λές;
2005-10-21 16:40
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με την Αντι, τα λαμόγια υπάρχουν παντού. Μόνο που έρχεται κάποια στιγμή η ευκαιρία και ξεμπροστιάζονται.
Πως το έλεγε ο Τσώρτσιλ;
"Μπορείς να ξεγελάσεις όλους τους ανθρώπους για λίγο ή να ξεγελάσεις λιγους ανθρώπους για πάντα, αλλά δεν μπορείς να ξεγελασεις όλους τους ανθρώπους για πάντα."
Και ο Bob Marley συμφωνεί και το μελοποιεί:
"You can fool sometimes, but you can`t fool all of the people all of the times, so now you see the Light, stand up for your right..."
Ποϊεχάλι...

Τελικά όλα αλλάζουν ... πως τα φέρνει η άτιμη η ζωή έτσι και μερικοί τώρα γλύφουν εκεί που φτύναν ... η καταραμένη η ανάγκη βλέπεις ...Τέλος πάντων θέλω να ευχηθώ στην αγαπητή αντι άμα τελικώς παρεβρεθεί στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα καλή τύχη και ... απλά να χαμογελάει !
Όσο για το "νέο" μέλος oust apo do re δεν ξέρω αν πρέπει να τον καλωσορίσω ή να του ανταποδώσω τη φράση που αναγράφεται στο nick του ..!

Y.Γ. Α ρε Θέμο σε ζηλεύω!!