Φωτορεπορτάζ απο τη θερινή συνάντηση της Πυθέας
Το Σάββατο 2 Ιουλίου έλαβε χώρα η πρώτη επίσημη συνάντηση της ομάδας Πυθέας,σε μια καφετέρια στη περιοχή της Πεντέλης.Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι παρεβρέθησαν και άτομα που δεν είναι μέλη του φόρουμ - πόσο δε μάλλον της Πυθέας.Έγινε μια πολύ ευχάριστη συζήτηση σχετικά με τους στόχους που πρέπει να θέσει η Πυθέας από την άποψη αποστολών,οργάνωσης κτλ. Επίσης ακολούθησε συζήτηση περί ευρύτερων θεμάτων του χώρου της αναζήτησης στην Ελλάδα.Όλα αυτά μας πρόσφεραν περίπου 5-6 ώρες ζωηρού και ενδιαφέροντος διαλόγου.Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της ζεστής "παρέας" μας!

Αμαν.......χαλια βγηκα 

Κι εγώ δεν έχω βγει καλύτερος...
Ευτυχώς ξέχασες ( ; ) αγαπητέ apan να βάλεις το ψευδώνυμο δίπλα απ' τη φάτσα μου
Ευτυχώς ξέχασες ( ; ) αγαπητέ apan να βάλεις το ψευδώνυμο δίπλα απ' τη φάτσα μου
Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν δεοντολογικά πιο σωστό να είχα ρωτήσει τους προβληθέντες αν επιθυμούν να πέσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας που παρέχει ένα μέσο όπως το metafysiko.gr .
Ο Puck λόγω παραδρομής δεν αναφέρθηκε στους παρευρισκόμενους οπότε μπορεί να διαλέξει πρόσωπο από αυτά που περισσεύουν.Voel απ' ό,τι φαίνεται μάλλον το προφίλ δεν είναι το δυνατό σου σημείο και ευθύνεται ο φωτογράφος που βαριόταν* να σηκωθεί για να επιλέξει το καταλληλότερο κάδρο.
Αν οι "κακές" γλώσσες συνεχίσουν θα τους προτείνω να έχουν φωτογραφική μηχανή στη Πεντέλη που θα τα ξαναπούμε σε λίγο καιρό.Τότε θα μπορούν άνετα να πάρουν το ρόλο του paparazzi της κοινότητας και με καλύτερη ελπίζω ερμηνεία
.
*δηλαδή για άλλη μια φορά δεν είχε κοιμηθεί.
Ο Puck λόγω παραδρομής δεν αναφέρθηκε στους παρευρισκόμενους οπότε μπορεί να διαλέξει πρόσωπο από αυτά που περισσεύουν.Voel απ' ό,τι φαίνεται μάλλον το προφίλ δεν είναι το δυνατό σου σημείο και ευθύνεται ο φωτογράφος που βαριόταν* να σηκωθεί για να επιλέξει το καταλληλότερο κάδρο.
Αν οι "κακές" γλώσσες συνεχίσουν θα τους προτείνω να έχουν φωτογραφική μηχανή στη Πεντέλη που θα τα ξαναπούμε σε λίγο καιρό.Τότε θα μπορούν άνετα να πάρουν το ρόλο του paparazzi της κοινότητας και με καλύτερη ελπίζω ερμηνεία
.*δηλαδή για άλλη μια φορά δεν είχε κοιμηθεί.
Εεεε μην χ... το κ... κράνος μου ....χαλάει την κόμμωση.....!