Χειρογραφο Για Ομαδα Ε !
Βρέθηκε ,απο βοσκό , στον Κιθαιρώνα χειρόγραφο που αναφέρεται στην Ομάδα Ε ! Το δημοσιεύω αυτούσιο στην δ/νση :
http://www.geocities.com/laloslal/omadaE.html
http://www.geocities.com/laloslal/omadaE.html
Η σαλίδα σου έχει κάποιο προβληματάκι (ελπίζω προσωρινό), όμως το βλέπω πολύ δύσκολο να είναι αυθεντικό.
Είδωμεν.
Είδωμεν.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από echosan
Η σαλίδα σου έχει κάποιο προβληματάκι (ελπίζω προσωρινό), όμως το βλέπω πολύ δύσκολο να είναι αυθεντικό.
Είδωμεν. |
Η σελίδα δουλεύει εντάξει και το κείμενο "είναι αυθεντικό" - με την έννοια ότι μιλά για την Ομάδα Ε (δεν είναι *της* Ομάδας Ε ούτε υποκρίνεται ότι είναι με την συμβατική έννοια).
Τώρα το αν βρέθηκε "Βρέθηκε ,απο βοσκό , στον Κιθαιρώνα..." όσο ποιητικό κι αν ακούγεται δεν μπορούμε να το ξέρουμε (δεν υπάρχουν και φωτό) αλλά και δεν έχει σημασία αφού αυτά που λέει θα μπορούσε και να τα έχει αφήσει κάποιος "Λιαντίνοειδής" αλλά και οποιοσδήποτε, οπουδήποτε, και βέβαια το "Βρέθηκε ,απο βοσκό , στον Κιθαιρώνα" ακούγεται καλύτερο από το "έλαβα με e-mail", "το έγραψα ενώ βαριώμουν" ή το "βρήκα στο δρόμο".
Τώρα, το κείμενο κάτι πάει να πει (να το παραθέσουμε εδώ
κάπου πέφτει στην κλασσική πια παγίδα - βρόγχο - Ελληνισμός-Ιουδαϊσμός, κάπου το χάνει και κάπου το βρίσκει. Σηκώνει σχολιασμό.Τελικά, οι περισσότερες νεομυθολογίες φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει, στην Ελλάδα τουλάχιστον, από τις ανακαλύψεις ενός βοσκού. Βοσκός βρίσκει σπηλιά με απίστευτες αρχαίες τεχνολογίες, ψάχνοντας συνήθως τη χαμένη κατσίκα του, τώρα βρίσκει και αυτό το έγγραφο για την περίφημη ομάδα Ε. Θα το διαβάσω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο αλλά μόνο το γεγονός ότι για πολλοστή φορά τα μυστικά του κόσμου ανακαλύπτονται με τον ίδιο τρόπο και από άτομο που έχει την ίδια ιδιότητα, θα με κάνει να είμαι - τουλάχιστον στην αρχή - πολύ προκατειλημμένος.
Δηλαδή εγώ που έχω ακριβό αυτοκίνητο δεν μπορώ να γίνω Ε?
Εγώ που έχω δώσει αρκετά λεφτά και τρέχω για την ανέγερση ναού αφιερωμένο στο Ποσειδώνα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου δεν μπορώ να γίνω μέλος Ε!!??
ως πότε......
Εγώ που έχω δώσει αρκετά λεφτά και τρέχω για την ανέγερση ναού αφιερωμένο στο Ποσειδώνα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου δεν μπορώ να γίνω μέλος Ε!!??
ως πότε......
AΠΑΝΤΗΣΗ laloslal προς Βελλερεφόντη:
Αν πουλούσες ενα αρχαίο άγαλμα για να πάρεις ακριβό αμάξι ,ΟΧΙ δεν θα μπορούσες να γίνεις . Είμαι όμως σίγουρος οτι δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος . Το άλλο , με το ναό δεν το κατάλαβα..συγγνώμη.
Αν πουλούσες ενα αρχαίο άγαλμα για να πάρεις ακριβό αμάξι ,ΟΧΙ δεν θα μπορούσες να γίνεις . Είμαι όμως σίγουρος οτι δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος . Το άλλο , με το ναό δεν το κατάλαβα..συγγνώμη.
[QUOTE=laloslal]AΠΑΝΤΗΣΗ laloslal προς Βελλερεφόντη:
Αν πουλούσες ενα αρχαίο άγαλμα για να πάρεις ακριβό αμάξι ,ΟΧΙ δεν θα μπορούσες να γίνεις QUOTE]
όπως έλεγε παλιά,,πολύ παλιά ο cosmictsac NTOINΓΚ!!!!!!!!!
Αν πουλούσες ενα αρχαίο άγαλμα για να πάρεις ακριβό αμάξι ,ΟΧΙ δεν θα μπορούσες να γίνεις QUOTE]
όπως έλεγε παλιά,,πολύ παλιά ο cosmictsac NTOINΓΚ!!!!!!!!!
Ομαδα Ε; έχετε χάσει επεισόδια. Τώρα παίζει ομάδα Α και Λ 

Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης
Τελικά, οι περισσότερες νεομυθολογίες φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει, στην Ελλάδα τουλάχιστον, από τις ανακαλύψεις ενός βοσκού. Βοσκός βρίσκει σπηλιά με απίστευτες αρχαίες τεχνολογίες, ψάχνοντας συνήθως τη χαμένη κατσίκα του, τώρα βρίσκει και αυτό το έγγραφο για την περίφημη ομάδα Ε.
|
Η περίπτωση που έχεις στο νου με το βοσκό και την χαμένη κατσίκα είναι από την ανεύρεση των χειρόγραφων της νεκρής θάλασσας - στην Παλαιστίνη, όχι την Ελλάδα.
Αναφερόμουν στην περίπτωση του βοσκού στην Κρήτη που βρίσκει τη σπηλιά με τις υπερτεχνολογίες, τα κινούμενα αγάλματα, τις πυραμίδες και τα αεροσκάφη. Αναφέρεται από τον Φουράκη, αν δεν κάνω λάθος, ο οποίος θεωρεί ότι αυτά τα αεροσκάφη είναι οι περίφημες Άρπυιες, που εκλάπησαν από τους αμερικανούς με σύμφωνη γνώμη της τότε κυβέρνησης κτλ κτλ. Αν θυμάμαι καλα υπάρχει και η περίπτωση του βοσκού στον Όλυμπο που ανακάλυψε παρόμοια σπηλιά.