Τα παιδιά του 83' :Το Επίμαχο ερωτηματολόγιο.

Τα Παιδιά του 1983 γίνονται ταινία (Κοινότητα του Μεταφυσικού)
Διαβάστε το άρθρο στο ------> http://www.metafysiko.gr/?p=8311
Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε για την ελπιδοφόρα απόπειρα μεταφοράς της υπόθεσης των Παιδιών του ’83 στην πολύπαθη εγχώρια κινηματογραφική σκηνή, η οποία ως γνωστόν έχει επιλέξει να βρίσκεται αιώνες πίσω από τα διεθνή standards, σε ότι αφορά την παραγωγή ταινιών φαντασίας και δράσης με ειδικά εφέ. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Αντώνης Σωτηρόπουλος, συγκέντρωσε ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών, το οποίο καλείται να δώσει σάρκα και οστά στο συναρπαστικό σενάριο που έπλασε με βάση τη θεωρία των «Ελλήνων Indigo».
Eμφανίστηκε όμως κανενα παιδι indigo στο παγκόσμιο προσκήνιο;
Tι κανατε το 2012;;;Σωσατε τον κόσμο;;;Χαχαχα!Μιλας για την μουφα των Μάγιας;;;ΧαΧαχα!
Παράθεση:
|
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ INDIGO
.... KALHSPERA GENNHTHIKA TON FLEBARH TOU 83 KAI THELW NA MATHW AN KAI AYTO EXEI SXESH ME TO THEMA. |
Κυκλοφορούσαν και ερωτηματολόγια σε περιοδικά τύπου "Ανεξήγητο" και "Τρίτο Μάτι" (κι αν δεν υπήρχαν αυτά τότε υπήρχαν ανάλογα, και στο εξωτερικό.)
Ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις του τύπου: "Πιστεύετε πως έχετε έναν σκοπό στη ζωή σας;" σε περιοδικό τύπο Ανεξήγητο είναι μάλλον μη-αντικειμενικό.
Περιοδικό για μεταφυσικά θέματα πήρε ο άλλος, τι θέλεις να σου απαντήσει;!
http://www.bibliotecapleyades.net/ci...a_indigo40.htm
Πριν τη δεκαετία του 1980 το ίδιο μοτίβο υπήρχε από αιώνες με τους θρύλους για νεραϊδόπαιδα, αλαφρωίσκιωτους και νεραϊδοπαρμένους.
Φαίνεται ότι με την άνοδο του φαινομένου New Age (1960-1980) το θέμα άρχισε να κωδικοποιείται έτσι ώστε να "πουλά" (γιατί, με -και για; - πωλήσεις βιβλίου ξεκίνησε http://en.wikipedia.org/wiki/Indigo_children )
Τα παιδιά indigo αρχικά δεν ήταν μόνο του 1983 (που δεν είχε έρθει ακόμα) αλλά αργότερα χρησιμοποιήθηκε για κύριο σημείο αναφοράς (και προώθησης πωλήσεων) το 1983 - και ειδικά ο Απρίλιος. Και πάλι ρωτώντας έφηβους αν "νιώθουν διαφορετικοί" η απάντηση είναι μάλλον προκαθορισμένη.
Και βέβαια όταν το 1983 άρχισε να "εξαντλείται" άρχισαν ιντνιγκο παιδιά να είναι τα μετά του 2000 κοκ. https://www.ipce.info/newsletters/e_...t_4_indigo.htm
Όπως καταλαβαίνετε είναι ζήτημα marketing - και αν υπάρχει επίσημη ερευνα πάνω σ'αυτό είναι στο θέμα: "πόσα κορόιδα πολίτες-καταναλωτές έχουμε και πόσο κορόιδα είναι; πόσα φούμαρα μπορούμε να τους ταΐσουμε;" και τέτοια.
Η μεγάλη ανταπόκριση που έχει βρει το (ανύπαρκτο) θέμα δείχνει το γιατί η απάντηση σε τέτοια ερωτηματική είναι σημαντική για πολιτικούς και διαφημιστές!
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Μια και ήλθε και πάλι στην επιφάνεια το θέμα θα κάνω μια ερώτηση...
Τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1983 είναι πλέων 32 ετών....
Υπάρχει κάποια ένδειξη πως κάτι συνέβη με αυτά τα παιδιά που να μας έχει
προβληματίσει προς το καλό η προς το κακό ????
Ευχαριστώ.
Μια και ήλθε και πάλι στην επιφάνεια το θέμα θα κάνω μια ερώτηση...
Ευχαριστώ.
Παράθεση:
|
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Μια και ήλθε και πάλι στην επιφάνεια το θέμα θα κάνω μια ερώτηση... Τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1983 είναι πλέων 32 ετών.... Υπάρχει κάποια ένδειξη πως κάτι συνέβη με αυτά τα παιδιά που να μας έχει προβληματίσει προς το καλό η προς το κακό ???? Ευχαριστώ. |
τα παιδια indigo χρησιμοποιηθηκαν από τον πατέρα Μάξιμο Βαρβαρή για να μας πείσει όλους ότι ο Αντίχριστος θα προερχόταν από εκεί,απο τα παιδιά του Απριλίου του 1983!Ομως,περασαν τα 30 και τίποτα δεν έγινε,κανένα τέτοιο παιδί δεν εμφανίστηκε!Αρα,μουφα η όλη ιστορία.....
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε Γεώργιοςκπ δεν ξέρω εάν έχει γίνει κάτι με αυτά τα παιδιά όσο για
τον Μάξιμο αστο είναι μια θλιβερή Ιστορία αυτός ο άνθρωπος...
Ευχαριστώ.
Φίλε Γεώργιοςκπ δεν ξέρω εάν έχει γίνει κάτι με αυτά τα παιδιά όσο για
τον Μάξιμο αστο είναι μια θλιβερή Ιστορία αυτός ο άνθρωπος...
Ευχαριστώ.
Αν κάποιος μπει στον κόπο να διαβάσει τις 34 σελίδες του Thread θα καταλήξει σε αρκετά συμπεράσματα αναφορικά με τη συγκεκριμένη ιστορία. Υπάρχουν τα δεδομένα (βλ. τη διενέργεια της έρευνας, τα ερωτηματολόγια της Ακαδημίας κ.α), υπάρχει και η... παραφουσκωμένη θεωρία που αποτελεί ουσιαστικά μια συνωμοσιολική version της new age θεωρίας των Indigo.
Γεγονός είναι πώς η ταινία θα παρουσιάζει ενδιαφέρον
Γεγονός είναι πώς η ταινία θα παρουσιάζει ενδιαφέρον
Πως φτιαχνουν όμως ταινία,χωρίς εμφανισμενο ουτε ένα παιδι indigo;Μηπως είναι παραφιλολογία όλο αυτό και καμία σχεση δεν έχει με την πραγματικότητα;
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε μου beetlejuice σίγουρα θα έχει όλα τα στοιχεία η ταινία και πιστεύω πως
θα είναι άκρος ενδιαφέρουσα...
Αλλά αυτό που ρωτάω είναι...
Απλά το έθεσα ως υπόθεση εργασίας...
Ευχαριστώ.
Φίλε μου beetlejuice σίγουρα θα έχει όλα τα στοιχεία η ταινία και πιστεύω πως
θα είναι άκρος ενδιαφέρουσα...
Αλλά αυτό που ρωτάω είναι...
Απλά το έθεσα ως υπόθεση εργασίας...
Ευχαριστώ.
Kαι ο πατέρας Μάξιμος περίμενε τον Αντίχριστο από τα παιδια indigo,εμφανισμένο το 2013,αλλα δεν του έκατσε!Κοινως,αυτα τα παιδια μας στειλανε όλους στον κουβά!!!
Παραφιλογογία είναι αλλά και σχέση με την πραγματικότητα έχει: τόσοι άνθρωποι (πελάτες/καταναλωτές) ασχολούνται. Αυτό είναι η πραγματικότητα. Έτσι άλλοι πιο ξύπνιοι επενδύουν στους εύπιστους.
Ναι,αλλα εδώ έχουμε να κάνουμε με περίπτωση που δεν υπάρχει ουτε ένα δειγμα!Πως θα πεισεις τον αλλον για πολύ καιρό αν δεν έχεις κάτι να του παρουσιάσεις;
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Σωστή η παρατήρηση σου φίλε Γεώργιοςκπ αλλά ταυτόχρονα πως είσαι βέβαιος
πως το 2015 θα έλθει ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ;;;;;;;;;;
Ευχαριστώ.
Σωστή η παρατήρηση σου φίλε Γεώργιοςκπ αλλά ταυτόχρονα πως είσαι βέβαιος
πως το 2015 θα έλθει ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ;;;;;;;;;;
Ευχαριστώ.
Θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό. Πρώτα τον πείθεις να αγοράζει παρουσιάζοντας κάτι στο κοντινό (αλλά όχι απ'την αρχή άμεσο) μέλλον. Πάρε το βιβλίο που λέει πως θα τελειώσει ο κόσμος το 2000. Έπειτα αν δεν τελειώσει ο κόσμος (αλλά εσύ τα έχεις βγάλει τα φράγκα ήδη) - αλλάζει το τροπάριο. κάθε 5-10 χρόνια "τελειώνει" ο κόσμος το 2009, το 2012, 2015 κάθε φόρα μέχρι να διαψευστεί ο "προφήτης" βγάζει τα προς το ζειν του - και με τόκο. Κι όταν διαψεύδεται υπάρχει πάντα τρόπος να τα μπαλώσει και να θέσει καινούργια χρονολογία.
Ο ίδιος ο ''προφήτης'' που απέτυχε,ΔΕΝ βγάζει καινουργια ημερομηνία ο ίδιος,αυτο μπορεί να συμβεί από άλλους,αλλα όχι από τον ιδιο!Προσφατο παράδειγμα ο Χάρολντ Κάμπινγκ!
Όχι, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πώς η θεωρία έχει κάποια βάση. Στο προηγούμενο ποστ μου μίλησα απλά για δεδομένα και θεωρίες. Έχω παρουσιάσει ολοκληρωμένη έρευνα πάνω στο θέμα όπου παραθέτω όλα όσα έχουν ειπωθεί. Εάν ο κάθε ενδιαφερόμενος εξετάσει τα γεγονότα (δεδομένα) και τα όσα ακολουθήσαν, έχοντας παράλληλα μια ιδέα από το χώρο του εναλλακτικού στην Ελλάδα κατά το πρόσφατο παρελθόν, δεν είναι και τόσο δύσκολο να οδηγηθεί σε συμπεράσματα.
Μίλησα για ενδιαφέρουσα ταινία από τη σκοπιά του ανθρώπου που αρέσκεται να βλέπει ενδιαφέρουσες ταινίες επιστ. φαντασίας με συμβολισμούς κτλ. Γιατί όχι και στην Ελλάδα;
Μίλησα για ενδιαφέρουσα ταινία από τη σκοπιά του ανθρώπου που αρέσκεται να βλέπει ενδιαφέρουσες ταινίες επιστ. φαντασίας με συμβολισμούς κτλ. Γιατί όχι και στην Ελλάδα;
Εις βάθος έρευνα για το επίμαχο ζήτημα:
Τι συμβαίνει στ' αλήθεια με τα «Παιδιά του '83»
Τι συμβαίνει στ' αλήθεια με τα «Παιδιά του '83»