ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Τα παιδιά του 83' :Το Επίμαχο ερωτηματολόγιο.

Τα παιδιά του 83' :Το Επίμαχο ερωτηματολόγιο.

paul103 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/6
2010-05-12 22:30
Συμφωνώ με όσα γράφετε αλλά κινείστε εκτός θέματος. Παρακαλώ να επιστρέψουμε στο θέμα μας
2010-05-12 23:02
Δεν ξέρω πολλά για το θέμα- έχω διαβάσει στο forum κάποια πράγματα- αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά κριτήρια άτομα χαρακτηρίζονται διάνοιες ή τεμπέληδες επειδή γεννήθηκαν το '83 ή το '87!

Πραγματικά μου φαίνεται αρκετά σαχλό και άδικο!Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου εξηγήσει παρακαλώ να καταλάβω!

Ευχαριστώ!
2010-05-13 09:06
Απο τον τροπο συμπεριφορας και αντιμετοπισης μερικων αν οχι ολων των πραγματων. Δε βαζω καποιον σε καλουπι αν αυτο καταλαβες απλα εφερα μερικα παραδειγματα απο προσωπικη εμπειρια... αν κανεις παρεα με ατομα γεννημενα το '87 οπως ανεφερα αργα η γρηγορα θα το παρατηρησεις, ειναι λες κι εκεινη τη χρονια...πατησε κατι αποτομα φρενο... ας μην ξεχναμε οτι τοτε εσκασε και το Τσερνομπιλ...που για πολλους υπαρχει ενα "πιστευω οτι εχει επιρεασει αυτο το ατυχημα, πολλα απο τα νεογνα απο το '87 και μετα....", δεν νομιζω και δεν θελω να πιστευω πως εχει γινει κατι τετοιο... τουλαχιστον στην χωρα μας. Μια απλη παρατηρηση πιστευω θα σας δωσει παρομοια αποτελεσματα...
Το οτι μερικοι τεμπελιαζουν αρκετα... και βαριουντε που ζουνε δεν τους κανει χαζους οπως καταλαβες.
2010-05-13 10:02
Φίλε Zeus απλά ποτέ δεν κατάλαβα και δεν δέχτηκα τις γενικοποιήσεις! Είμαι παιδί του '87 και οι φίλοι μου είναι του '86!Δεν κάνω την παρατήρηση αυτή επειδή προσβλήθηκα αλλοίμονο!Ξέρω ποιά και τι είμαι!

Αφού πιστεύεις λοιπόν σε αυτές τις θεωρείες και διακρίνεις-χαρακτηρίζεις άτομα με βάση τη χρονολογία γέννησης φαντάζομαι θα πιστεύεις και στα ζώδια!Από τη στιγμή που είναι σημαντική η χρονολογία θα είναι και η ημερομηνία!

Και όμως οι θεωρείες των ζωδίων μάλλον δεν βρίσκουν τόση απήχηση!

Υ.γ.:Ο τόνος μου δεν είναι ούτε ειρωνικός ούτε επιθετικός, το σημειώνω γιατί εύκολα μπορούν να υπάρξουν παρεξηγήσεις!

Ευχαριστώ!
2010-05-13 10:44
Χαιρωμαι, που δεν το ελαβες σαν ειρωνικο σχολιο... παλιοτερα υπηρχε ενα προβλημα κατανοησης... γι'αυτο και απειχα απο το φορουμ...

Τα ζωδιακα, δεν τα πολυ πιστευω γιατι ο,τι μας λενε οι αστολογοι ειναι ενα γενικο συμπερασμα απο το αστρικο ζωδιο του καθενος μας, και δεν μελετανε τον καθενα μας ξεχωριστα με τον ζωδιακο του χαρτη, αυτο θα το πιστευα, οπως και οι περισσοτεροι, γιατι εχει τυχει να ριξω μια ματια στον δικο μου και οπως θα λεγαμε απλα... "επεσε μεσα" στα περισσοτερα τουλαχιστον, αλλα αυτος ισχυει για ολη τη πορεια της ζωης μας, οποτε μερικα θα αργισουν να ερθουν. Κι ειναι αυτο το λεπτο σημειο που δεν καταλαβαινει κανεις μας οτι τα ζωδια δεν ειναι αερολογιες... αλλωστε ολοι ξεχνανε τις ριζες της αστρονομιας...παντα ξεχναμε τις ριζες μας τελευταια... κακο αυτο...

Κι αφου θες να το κανω λιγο πιο συγκεκριμενο, αναφερωμαι σε ατομα γεννημενα απο το 2ο 6μηνο και μετα... (σημ. Το γεγονος με τον πυρινικο αντιδραστηρα εγινε τον Απριλιο)... Ξερω 5-6 ατομα απο γεννημενα απο το χρονικο σημειο και μετα που ειναι λιγο..."τεμπελικα", και βαριουντε αφανταστα, παρ'ολα αυτα εχουν ικανοτητες που δεν τις εκμεταλευοντε ουτε στο ελαχιστο...
2010-05-14 11:51
Τι να πω φίλε μου πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λογισμό σου!

Θεωρώ πολύ πιο λογικό να χαρακτηρίσουμε μια γενιά με βάση τα γενικά γεγονότα τα οποία ζει! Π.χ. να χαρακτηρίσουμε τη νεολαία του '80 αφελή που αποσκοπούσε στη διασκέδαση διότι εκείνη τη δεκαετία δεν υπήρχαν οικονομικά προβλάματα ή τη νεολαία του '00 πιο χαλαρή στα ήθη λόγο της σεξουαλικής απελευθέρωσης κλπ. -απλά παραδείγματα παραθέτω χωρίς απαραίτητα να ισχύουν.

Δηλαδή με βάση τα γεγονότα που ζεί η κάθε γενιά, σχηματίζει ένα γενικό χαρακτήρα που απορέει από αυτά!Αυτό το θεωρώ λογικό!Δεν θεωρώ λογικό οτι γεγονότα που συνέβησαν όταν γεννήθηκαν να τους επηρεάζουν γενικά στο χαρακτήρα!

Παρόλα αυτά έχουν γίνει μελέτες πάνω σε αυτό το θέμα?
2010-05-14 12:03
Απ'οσο γνωριζω μονο, ικασιες εκεινη τη περιοδο και για κανα 2-3 χρονια μετα... εδω στην Ελλαδα, οπως κανουν παντα... οι μεγαλο-γιατροι τις χωρας μας...

Μετα ξεχαστικε το θεμα, ως συνηθως, αλλα ειναι γνωστο οτι γεννιουντε παιδια στην περιοχη εκεινη με αλλιωσεις στο DNA, με αποτελεσμα να εχουν δυσμορφιες και πολλα αλυτα προβληματα υγειας!!!
Περισι, αν δεν απατωμε ειχαν κανει ενα σχετικο ντοκειμαντερ κλεινοντας 20 και κατι χρονια απο το συμβαν, δεν ετυχε να το δω, παρα ενα μικρο σποτ στις ειδησεις, που το περασαν στα ψηλα.

Καταλαβαινω το σκεπτικο, οσο μεγαλων διαμορφωνω χαρακτηρα, και δεν τον εχω ηδη διαμορφωσει, μερικα ατομα ομως αποτελουν εξαιρεση, για να το συμπερανεις πρεπει να τα γνωριζεις απο την αρχη της ζωης τους, διαφορετικα δεν το καταλαβαινεις
2010-05-14 14:59
Παράθεση:
Απο τον τροπο συμπεριφορας και αντιμετοπισης μερικων αν οχι ολων των πραγματων. Δε βαζω καποιον σε καλουπι αν αυτο καταλαβες απλα εφερα μερικα παραδειγματα απο προσωπικη εμπειρια... αν κανεις παρεα με ατομα γεννημενα το '87 οπως ανεφερα αργα η γρηγορα θα το παρατηρησεις, ειναι λες κι εκεινη τη χρονια...πατησε κατι αποτομα φρενο... ας μην ξεχναμε οτι τοτε εσκασε και το Τσερνομπιλ...που για πολλους υπαρχει ενα "πιστευω οτι εχει επιρεασει αυτο το ατυχημα, πολλα απο τα νεογνα απο το '87 και μετα....", δεν νομιζω και δεν θελω να πιστευω πως εχει γινει κατι τετοιο... τουλαχιστον στην χωρα μας. Μια απλη παρατηρηση πιστευω θα σας δωσει παρομοια αποτελεσματα...
Το οτι μερικοι τεμπελιαζουν αρκετα... και βαριουντε που ζουνε δεν τους κανει χαζους οπως καταλαβες.
Ειναι θεμα νοοτροπιας!! Μηπως γιατι οι γονεις τους ειχαν μαθει να τα εχουν ολα στα ποδια τους; Και μετα απλως βαριουνται; Για δες μηπως τρεχει απο πισω τους καμια μαμα ή μπαμπας; Και γενικα λενε το κακομοιρο παιδι μου τι ατυχο που ειναι και τρεχουν και δεν φτανουν οι γονεις; Ηταν και ειναι ακομα νοοτροπια των γονιων.
Σκεψου οτι: μεχρι πριν καμπορσα χρονια , παιζαμε ανεμελα στους δρομους και εδω και μερικα χρονια , παει να εκληψει;
Σαν παιδια ειμασταν εξω ολη μερα , υπηρχαν αλανες . οι γονεις μας ελεγχαν οποτε το θυμοντουσαν , ειχαμε δεντρα να κρυφτουμε, κρεμαστουμε και γενικα να γινουμε ποιο ανεξαρτητοι, Τωρα; Εχουμε καταντησει μια τσιμεντουπολη που δεν μπορεις να αφησεις τα παιδια σου στον δρομο να παιξουν , φοβουμενος μην στο πατησουν αμαξι, στο κλεψουν, στο βιασουν, στο σκοτωσουν. Τα παιδια δεν εχουν αμεση προσβαση στην εξοχη ή ενα δικο τους χωρο να παιξουν πρεπει οι γονεις να τα πανε καπου μακρια και φυσικα αυτο δεν γινετε καθε μερα. Αρα τα παιδια εχουν εγκλοβιστει στο σπιτι , παιζοντας ολη μερα ηλεκτρονικα παιχνιδια,μαθαινει στην οκνηρια και τα ετοιμα, οι γονεις απο τυψεις τους φερνουν οτι επιθυμουν γιατι ολοι ξερουμε οτι το παιδι , εκτος απο ενεργεια που πρεπει να βγαζει καθε μερα , μεσα απο το παιχνιδι , μαθαινει, γνωριζει την φυση και τον εαυτο του. Ειναι πολυ σημαντικο αυτο, ειναι η πνευματικη του αναπτυξη.

Βεβαια ειναι ενας μεγαλος ρολος που παιζει απο γενια σε γενια, σημαντικος μεν αλλα οχι ο μονος.

Παιζει και αυτο , τι λες;

Παντως δεν εχεις και αδικο για τα ερωτηματα σου.
Εχω παρατειρησει οτι απο γενια σε γενια κατι αλλαζει. Ειτε τα παιδια ειναι κοντα, ειτε ψηλα ή γεννιουνται ποιο πολλα αγορια ή κοριτσια.
2010-05-14 20:03
Συμφωνω, γιατι οχι?.. καθε αποψη δεκτη. Αν και αθτο εχει να κανει με ψυχολογια πιο πολυ, σε μια απο αυτες τις περιπτωσεις που αναφερω ως παραδειγματα, για να βγαλω τα συμπερασματα, το συγκεκριμενο ατομο, υποστηρηξη για να κανει κατι το οποιο θα του εδινε ενδιαφερον στη ζωη (γενικα το λεω...οχι οτι παει για φουντο...) δεν ειχε, αντιθετα με αποθαρρηνση το αντιμετοπιζανε και τωρα εχει μπει σε μια λουπα βαρεμαρας... το ενα βρωμαει το αλλο ξινιζει

Πανω σε αυτο που ειπες γεννια με γεννια, βασικα χρονο με το χρονο, απο αρχες '90 παρατηρητε μια αυξηση κοριτσιων, θυμαμαι που οταν ακουγα τη μανα μου να μιλαει με φιλες τις και λεγανε για τα τεκτενομενα στο χωριο, ολες οι γεννες ηταν κοριτσια, στα 5 χρονια μονο 1 αγορι... και αυτο για δειγμα!!!
2010-05-14 21:48
Στα παιδιά του 1983 που έχω γνωρίσει (7-8 άτομα) δεν έχω παρατηρήσει κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1985 ή το 1987. Μόνο ένα απ' αυτά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ταλαντούχο και ιδιαίτερα έξυπνο (διπλωματούχος μουσικός και αριστούχος φοιτητής στην ιατρική). Νομίζω ότι δεν μπορούμε αυθαίρετα να κολλάμε "ταμπέλες" σε παιδιά που έχουν γεννηθεί μια συγκεκριμένη χρονιά π.χ. οι "χαρισματικοί", οι τεμπέληδες κ.λπ. Γνωρίζω παιδιά του 1987 που είναι δραστήρια, δημιουργικά και πανέξυπνα (π.χ. ο ανιψιός μου και οι φίλοι του).
Εκείνο που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πόσο διαφορετικά είναι τα παιδιά που γεννήθηκαν στις αρχές του 1990 από τα παιδιά που γεννήθηκαν στις αρχές του 2000 (οι δύο γιοι μου). Εκείνο που έχω διαπιστώσει είναι ότι τα γεννημένα το 2000 είναι πιο ατίθασα, πιο νευρικά, πιο επαναστατημένα, πιο ανυπόμονα... Αυτό τουλάχιστον έχω αντιληφθεί από τη συμπεριφορά των παιδιών που είναι στην ηλικία των 8, 9, 10, 11 ετών.... Ίσως κάθε γενιά να προσαρμόζεται στο "πνεύμα" της εποχής...
2012-02-10 19:23
Σε όλες τις τάξεις τα παιδιά του 1983 δεν είναι όλα αριστούχα. Υπάρχουν τα έξυπνα, τα λιγότερο έξυπνα, τα αριστούχα, τα τεμπέλικα κ.λ.π. Ακόμα και στα παιδιά της δικής μου χρονολογίας ή ακόμα και στα παιδιά που γεννιούνται το 2012 θα ξεχωρίσουν τα παιδιά ανάλογα με την ποιότητα σκέψης, με την εξυπνάδα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε αυτός ο διαχωρισμός ειδικά στα παιδιά του 1983. Τα μέλη μας που γεννήθηκαν αυτή τη χρονολογία και είναι σήμερα 28-29 ετών μπορούν να μας πουν αν βλέπουν κάτι διαφορετικό στον εαυτό τους από μας τους υπολοίπους;
2012-03-04 19:12

Ιωάννης Φουράκης: Tα Παιδιά του 1983 (Μηνάς Παπαγεωργίου aka Beetlejuice)

Διαβάστε τη συνέντευξη στο -----> http://www.metafysiko.gr/?p=6865

O Ιωάννης Φουράκης αποτέλεσε τον βασικό πρωταγωνιστή της υπόθεσης για τα Παιδιά του Απριλίου του 1983». Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έθεσε πρώτος τις συνωμοσιολογικές προεκτάσεις στην έρευνα της Ακαδημίας Αθηνών, είναι ο πρώτος ο οποίος μίλησε για την ιδιαιτερότητα ορισμένων από τα παιδιά των οποίων η “σύλληψη” έγινε τον Αύγουστο του 82’, είναι ο άνθρωπος ο οποίος κατάφερε να συνδέσει μεταξύ τους διάφορα γεγονότα και παράξενα περιστατικά, τόσο πραγματιστικά όσο και μεταφυσικά, να χαράξει ένα σταυροδρόμι στο οποίο συναντήθηκαν αρκετές επιστήμες και εν τέλει να δημιουργήσει ένα συνωμοσιολογικό σενάριο το οποίο και ακολούθησε τα επόμενα χρόνια ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες νεομυθολογικές προεκτάσεις.
2012-03-04 20:26
Μια ενδιαφέρουσα αστρολογική ανάλυση του Χρήστου Παΐζη για τα παιδιά του 83
http://www.myhoroscope.gr/forum/γενέ...ου-83-a-11975/
2012-03-11 04:45
Να σας πω ρε παιδιά...Επειδή έχω χάσει επεισόδια και τα λινκς είναι νεκρά μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει επί του θέματος? Τι τρέχει ακριβώς με αυτά τα παιδιά? μέσες-άκρες κάτι έχω ακούσει, αλλά δεν το πολυ-κατάλαβα το θέμα..
2012-03-11 17:41
Marsia αν θες να διαφωτιστείς επί του θέματος θα σε παρότρυνα να ρίξεις μια ματιά στις 32 σελίδες αυτού του thread. Να προσέχουμε λίγο την ουσία και το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας στο φόρουμ, δεν κάνουμε εδώ διαγωνισμό για το ποιος γράφει τα περισσότερα posts.
2012-03-15 18:26
beetlejuice δεν ξέρω αν διάβασες την αρχή του σχόλιου μου, αλλά λέω ότι τα λινκς στα πρώτα μηνύματα είναι νέκρα, δεν οδηγούν κάπου.. Ε, όταν η συζήτηση γίνεται πάνω σε κάτι που δε μπορείς να δεις, δε νομίζω ότι θέλει πολύ να μπερδευτείς.. μη σκοτώνεσαι όμως, ευχαριστώ για τη βοήθεια

(no hard feelings )
2012-03-17 22:52
Η Συλληψη των παιδιών που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του '83, αν μετράω σωστά έγινε τον Αύγουστο του '82.....
Εκείνο τον μήνα O CHUCK NORRIS έκανε διακοπές στην Ελλάδα...
2012-03-20 01:23
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ INDIGO

Απαντάτε με: ποτέ, σπάνια, μερικές φορές, συχνά και πάντα.
Βαθμολογία: Ποτέ=0 βαθμοί
Σπάνια = 1 βαθμός
Μερικές φορές = 2 βαθμοί
Συχνά = 3 βαθμοί
Πάντα = 4 βαθμοί

1) Νιώθετε έντονα παθιασμένοι για τα πιστεύω σας;
2) Πιστεύετε πως έχετε έναν σκοπό στη ζωή σας;
3) Νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν οι άλλοι όταν επικοινωνείτε μαζί τους;
4) Είστε ειλικρινείς σε βαθμό αγένειας με τους συνανθρώπους σας?
5) Δεν έχετε καμία προκατάληψη για τις σεξουαλικές προτιμήσεις ή τις ανεπίσημες σχέσεις;
6) Εκνευρίζεστε με την αδικία και την αμέλεια;
7) Μπορείτε να διακρίνετε πάντα αν κάποιος σας λέει ψέματα;
8) Έχετε βιώσει ψυχικά επεισόδια και γνωρίζετε ή διαισθάνεστε πράγματα προτού συμβούν;
9) Είστε ευθύς στην επικοινωνία σας και λέτε πάντα αυτό που σκέφτεστε;
10) Οι επιφανειακές συζητήσεις σας εκνευρίζουν σημαντικά;

11) Είστε πιστός στη σχέση σας σε ακραίο βαθμό;
12) Θέματα πνευματισμού και εσωτερισμού σας γοητεύουν;
13) Είστε αντικαθεστωτικός;
14) Απολαμβάνετε την παρέα των συνανθρώπων σας;
15) Νιώθετε καλύτερα σε μια δουλειά όπου εργάζεστε μόνος και ανεξάρτητος;
16) Είχατε θεμελιώδεις πνευματιστικές εμπειρίες, όπως το να νιώσετε την παρουσία αγγέλων ή νεκρών αγαπητών προσώπων;
17) Νιώθετε έντονο το συναίσθημα της βοήθειας προς άλλους, είτε ατομικά είτε σε όλο τον κόσμο;
18) Εκνευρίζεστε εύκολα, ιδιαίτερα όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει αυτά που λέτε;
19) Επαναστατείτε όταν σας διατάζουν, ιδιαίτερα χωρίς καμία εξήγηση;
20) Νιώθετε χαρούμενος και γαλήνιος όταν βρίσκεστε στη φύση με τα ζώα και τα φυτά;

21) Όταν επικοινωνείτε με κάποιον απολαμβάνετε να τον κοιτάτε στα μάτια;
22) Απεχθάνεστε να παίζετε πνευματικά η συναισθηματικά παιχνίδια;
23) Έχετε την τάση να βλέπετε μια εναλλακτική ή διαφορετική πλευρά των καταστάσεων;
24) Αντιλαμβάνεστε τις ιδέες σε τρεις διαστάσεις ή σε πολλές διαστάσεις;
25) Είστε εξαιρετικά ευφυής ακόμη κι αν δεν είχατε υψηλή βαθμολογία στο σχολείο;
26) Έχετε εκδηλώσει κατάθλιψη σε διάφορους βαθμούς, από λύπη μέχρι απελπισία ή ακόμη και σκέψεις αυτοκτονίας;
27) Αντιλαμβάνεστε το σύμπαν να επικεντρώνεται στο Θεό Δημιουργό;
28) Έχετε επίγνωση όλων όσων νιώθουν ή σκέφτονται οι άλλοι για εσάς;
29) Η δογματική θρησκεία δεν σας ενδιαφέρει;
30) Είστε ισχυρογνώμων και οξύθυμος;

31) Είστε ικανοποιημένος αν έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες;
32) Εκνευρίζεστε όταν τα δικαιώματά σας, ή οι επιλογές σας, σας στερούνται;
33) Νιώθετε συχνά αποσπασμένος, αποδιοργανωμένος, ατίθασος και ανίκανος να ολοκληρώσετε
πράγματα;
34) Η αποφασιστικότητα και η επιμονή σας είναι βασικά χαρακτηριστικά σας;
35) Είστε ευαίσθητος σε πράγματα, όπως φαγητά, μπογιές, χημικά, μόλυνση, θόρυβο και συνθετικά υλικά;
36) Σας ελκύουν οι δημιουργικές δραστηριότητες, όπως μουσική, τέχνη, σχεδίαση, φωτογραφία, χειροτεχνία, συγγραφή και πνευματικές αξίες;
37) Κλείνεστε συχνά στον εαυτό σας;
38) Επιλέγετε τους φίλους σας με πολύ προσοχή;
39) Η σεξουαλικότητα για εσάς είναι πνευματική επαφή-δημιουργική, εκδηλωτική και συχνά εφευρετική;
40) Έχετε την τάση να αναλύετε τα πράγματα μέχρι αηδίας;

41) Οι καταστάσεις ενοχών δεν σας αγγίζουν;
42) Πάντοτε προσπαθείτε σκληρά για να ακουστείτε και να σας καταλάβουν;
43) Διαθέτετε την ικανότητα του χαμελαίοντα να προσαρμόζεστε σε καταστάσεις προκειμένου να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους;
44) Προτιμάτε την αδόμητη μάθηση ή εργασιακό περιβάλλον;
45) Σας ελκύουν οι θεραπευτικές τέχνες ή έχετε την φυσική ικανότητα να θεραπεύετε τους άλλους;
46) Σας αρέσει να εργάζεστε με τα χέρια και να δημιουργείται συνεχώς πράγματα;
47) Προστατεύετε ιδιαίτερα τον προσωπικό σας χώρο;
48) Σας ελκύουν οι κρύσταλλοι, οι πέτρες και οι λίθοι;
49) Προσβάλλεστε εύκολα, είτε το δείχνετε, είτε όχι;
50) Σας ελκύουν οι μαγικές ιδέες, όπως οι μάγοι, τα ξωτικά, οι γοργόνες, και οι μονόκεροι;

0-87: Δεν έχετε καμία σχέση με τα Indigo, είστε ομως ανοιχτόμυαλοι
88-139: Πιθανόν να κατέχετε μερικά χαρακτηριστικά τω Indigo είστε δηλαδή προπομποί!
140-175: Μεγάλη πιθανότητα να είστε Indigo ή να εξελλίσεστε σε Indigo.
176-200: Είστε Indigo ή κρυσταλλικός. Ξέρετε ποιαείναι η αποστολή σας στη γη.

KALHSPERA GENNHTHIKA TON FLEBARH TOU 83 KAI THELW NA MATHW AN KAI AYTO EXEI SXESH ME TO THEMA.
2013-03-02 16:19
Βλέπω ότι πάει καιρός από τότε που έγραψε κάποιος για αυτό το θέμα, αλλά εγώ τώρα ανακάλυψα αυτό το forum. Είχα ακούσει κάποια πράγματα για τα παιδιά του '83. Από όσο έχω καταλάβει το όλο θέμα έχει να κάνει με την περίοδο σύλληψης κάποιων γυναικών τον Αύγουστο του '82, την περίοδο των κυνικών ταυμάτων, και επομένως κακώς έχουμε εστιάσει αποκλειστικά στο μήνα Απρίλιο του 83, διότι αυτά τα παιδια μπορεί να γεννήθηκαν τέλη Μαρτίου, Απρίλιο, αρχές Μαΐου κ.ο.κ., ανάλογα με την εξέλιξη της εκάστοτε εγκυμοσύνης. Άρα, αν όντως συνέβει κάτι τον Αύγουστο του 1982, τότε αναφερόμαστε σε παιδιά που γεννήθηκαν σε ένα πλαίσιο περίπου 3 μηνών του 1983.
Επειδή ούτε εγώ γνώριζα για τα κυνικά ταύματα παραθέτω παρακάτω μία παράγραφο που βρήκα από ένα σχετικό site στο internet. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν ισχύουν επιστημονικά όσα αναφέρονται παρακάτω, μια και που δεν είναι δικά μου λόγια, αλλά μου φάνηκαν ενδιαφέροντα.

«όταν μιλάμε για κυνικά ταύματα εννοούμε ότι ο αστερισμός του Σειρίου πλησιάζει πάρα πολύ τη Γη και η επιρροή του εστιάζεται στον Αιγιακό χώρο, στο ευρύτερο Αιγαίο κι έχει αυξημένη ακτινοβολία και θερμότητα. Τότε συνέβησαν και άλλα γεγονότα, αστρικά σώματα ή αστρικό σώμα, μη εντοπισμένο μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, πλησίασε πάρα πολύ τον πλανήτη μας και ειδικότερα το Αιγαίο. Το σώμα αυτό το οποίο ήταν είτε μετεωρίτης είτε κομήτης προκάλεσε την εκπομπή φωτοχυσιών που επηρέασαν το γενετικό σπέρμα! Οσα ζευγάρια συνευρέθηκαν ερωτικά εκείνη τη στιγμή στην ύπαιθρο, γέννησαν αυτά τα παιδιά».
Όπως μας λέει η αρχαία και σύγχρονη ανώτερη Σκέψη, αλλά και η παρατηρητικότητα, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να γίνουν Σοφοί ή "να Θεοποιηθούν" περνώντας στην κατάσταση του "Μετα-Ανθρώπου", πιο εύκολα απο τους άλλους. Την ύπαρξη αυτών των ανθρώπων είναι που προσπαθεί να υπενθυμίσει η θεωρία αυτή.

Και φυσικά δεν έχουν έρθει όλοι μαζί ή σε μία ομάδα. Έρχονται συχνά. Τώρα για το εαν είναι σωστός ή λάθος ο μήνας της σύλληψης ως εμβρύων και ο μήνας του τοκετού μίας ομάδας τέτοιων ανθρώπων όπως διαδόθηκε, δεν μας ενδιαφέρει. Προσωπικά εάν ήξερα πότε ήρθαν πολλοί τέτοιοι, ή πότε θα έρθουν, ίσως και να μην το έλεγα.

Το αν είσαι αυτό που θα ήθελες, αποδεικνύεται εκ του προσωπικού σου αποτελέσματος. Όχι απο το οτι θεωρείς οτι ανήκεις κάπου, ενώ όμως δεν έχεις κανένα ιδιαίτερο Επίτευγμα.

Πάντως αυτό που εννοείται στις θεωρίες αυτές με την κάθε Ομάδα υποτιθέμενων "Φωτισμένων απο κούνια" ('Ίντιγκο, Κρύσταλ, '83 κλπ) είναι εν δυνάμει, δεν γεννιέται κανείς έτοιμος (!) ούτε γίνονται όλοι σε κάποια στιγμή της ζωής τους "αυτόματα", εάν δεν ασχοληθούν με τα κατάλληλα θέματα και δεν ασκήσουν τον νου και δεν εξελίξουν το Πνεύμα τους.