Συναντηση των μελων της πυθεας στην Αθηνα
Η πρωτη πανελληνια συναντηση των μελων της Πυθεας ειναι γεγονος και θα τελεσθει στις 25/6/2005 στην Αθηνα.Προσκαλουμε λοιπον ολους εσας που θελετε να ζησετε το ονειρο της αληθινης αναζητησης καθως και ολα τα εγγεγραμμενα μελη.Λογος αυτης της συναντησης ειναι το νεο ξεκινημα της ομαδας που θα περιλαμβανει και τις ομαδικες αποστολες.Ο τοπος καθως και η ωρα θα ανακοινωθουν τις επομενες ημερες.
Πραγματικα λυπαμαι που δεν θα μπορεσω να βρεθω στην εν λογω συναντηση, αν και με ενδιαφερει φοβερα.....ερχομαι Αθηνα στις 27/6 και θα μεινω πια εκει για τα καλα....
Ελπιζω να υπαρξουν και αλλες τετοιες συναντησεις στο προσεχες μελλον
Ελπιζω να υπαρξουν και αλλες τετοιες συναντησεις στο προσεχες μελλον
Για πες περισσότερα.... Η ημερομηνία με βολεύει (μέχρι στιγμής). Για πες και τοποθεσία...
Κane γιατι δεν το κάνετε το παρ-σαβ/κο στις 1,2,3/07 διότι τότε τελειώνει και η εξεταστική περίοδος σε ΑΤΕΙ/ΑΕΙ και τότε γυρνάνε οι περισσότεροι στα μέρη τους.Θα ήθελα να παρεβρεθώ και εγώ αλλά 01/07 γυρνάω Αθήνα.
Kane μου την εχουν κανει και αλλοι αυτην την παρακληση.Εαν βολευει εσενα προσπαθησε να μετακινησεις την ημερομηνια.Προσωπικα δεν θα μπορεσω λογω υποχρεωσεων μου στο νησι αλλα ευχομαι καθε επιτυχια στο συγκεκριμενο μιτινγκ
Βεβαιως και η ημερομηνια συναντησης μπορει να αλλαξει και θα ειναι το Σαββατο στις 2 Ιουλιου αφου βρισκει συμφωνους ολους τους φοιτητες και σπουδαστες της ΠΥΘΕΑΣ.Ειναι χαρα μας να βρισκεστε ολοι εκει.Για την τοποθεσια voel δεν εχουμε καταληξει ακομα καπου αλλα πιθανοτερη ειναι γνωστη γραφικη καφετερια της πεντελης κατι που βρηκε συμφωνα αρκετα μελη της ομαδας που μιλησαμε τηλεφωνικα.
Το μέρος της συνάντησης δεν νομίζω ότι αποτελεί πρόβλημα,αφού και όλοι συμφωνούν.Και εμένα με βολεύει.Και η ημερομηνία με βολεύει πάρα πολύ.Πάντως καλό θα ήταν να ενημερωθούν και με κάποιο μήνυμα τα μέλη επειδή ίσως κάποιοι να μήν το έχουν διαβάσει στην αγορά.Περιμένω ώρα συνάντησης τελικά.
Και πάλι βολεύει η ημερομηνία (με μια μικρή επιφύλαξη), αλλά πώς μπορεί κάποιος να πάει σε αυτή την καφετέρια, εάν δεν διαθέτει ΙΧ; 

Bladeruner ο σταθμος του μετρο δουκισης πλ. θα ειναι τελικα ο τοπος συναντησης.Εσεις που βρησκεστε μακρια(κεντρο κτλ) δεν εχετε παρα να φτασετε ως εκει οπου και θα σας περιμενουμε.Ολοι ελπιζουμε να μην δημιουργηθει προβλημα μετακινησης οσον αφορα την αποσταση βριλλησια-πεντελη.Οσοι διαθετουν Ι.Χ καλο θα ηταν να ελθουν με αυτο ωστε να βοηθησουν στην μετακινηση και τους υπολοιπους.
Μystica η ωρα συναντησης θα ειναι πρωινη(οχι και πολυ νωρις βεβαια)γυρω στις 11.00 με 11.30
Θα ηθελα να εκφρασετε ολοι τις τυχον αντιρησεις και προτασεις σας!
Μystica η ωρα συναντησης θα ειναι πρωινη(οχι και πολυ νωρις βεβαια)γυρω στις 11.00 με 11.30
Θα ηθελα να εκφρασετε ολοι τις τυχον αντιρησεις και προτασεις σας!
Πώς ζούσαμε πριν χωρίς το ΜΕΤΡΟ, ποτέ δεν θα το καταλάβω....