Σατανισμος
Δεν είπα ότι δημιουργός είναι ο Εωσφόρος, αλλά ότι εκείνος ήταν ο Αρχιεπαναστάτης, αυτός που πρώτος εναντιώθηκε στο ζυγό του Θεού.. Μπορείς όμως να μου πεις που είδες/διάβασες ότι οι αληθινοί Σατανιστές βιάζουν, κλέβουν σκοτώνουν κτλ; Γιατί αν νομίζεις πως αυτοί που κάνουν τα παραπάνω είναι σατανιστές, κάνεις λάθος. Άλλωστε η ίδια η Εκκλησία του Σατανά καταδικάζει τέτοιες παραβατικές ενέργειες. Μπορείς φυσικά να ισχυριστείς ότι οι κανόνες που θέτει η Εκκλησία του Σατανά είναι για κάλυψη και ότι δεν τηρούνται.. Τότε εντάξει δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Οι αληθινοί Σατανιστές, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, είναι το ίδιο αξιότιμα με οποιοδήποτε άλλο μέλος της κοινωνίας, είναι στη πρώτη γραμμή των γεγονότων και συνεργάζονται με τούς ανθρώπους. Η εύρεση του Ανώτερου, γίνεται με τη μελέτη και τη πρακτική, ακόμη και yoga, όσο παράξενο και αν σου φαίνεται. Όχι με το πούλημα της ψυχής στο Διάβολο.. και δώσε βάση σε αυτό που θα σου πω: ΑΛΛΟ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ. Χωνέψτε το αυτό επιτέλους...
Άμα θα ήθελες να ψάξεις σχετικά με το Σατανισμό/Εωσφορισμό/Αριστερή Άτροπο παραπάνω, σε παροτρύνω να τσεκάρεις τα παρακάτω λινκς. Είναι μια συνέντευξη του Michael Ford του οποίου τα βιβλία μελετώ και το σέβομαι:
http://www.youtube.com/watch?v=x3LO...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VvvB...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=er5u...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=apJm...feature=related
Άμα θα ήθελες να ψάξεις σχετικά με το Σατανισμό/Εωσφορισμό/Αριστερή Άτροπο παραπάνω, σε παροτρύνω να τσεκάρεις τα παρακάτω λινκς. Είναι μια συνέντευξη του Michael Ford του οποίου τα βιβλία μελετώ και το σέβομαι:
http://www.youtube.com/watch?v=x3LO...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VvvB...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=er5u...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=apJm...feature=related
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Samael
Δεν είπα ότι δημιουργός είναι ο Εωσφόρος, αλλά ότι εκείνος ήταν ο Αρχιεπαναστάτης, αυτός που πρώτος εναντιώθηκε στο ζυγό του Θεού.. Μπορείς όμως να μου πεις που είδες/διάβασες ότι οι αληθινοί Σατανιστές βιάζουν, κλέβουν σκοτώνουν κτλ; Γιατί αν νομίζεις πως αυτοί που κάνουν τα παραπάνω είναι σατανιστές, κάνεις λάθος. Άλλωστε η ίδια η Εκκλησία του Σατανά καταδικάζει τέτοιες παραβατικές ενέργειες. Μπορείς φυσικά να ισχυριστείς ότι οι κανόνες που θέτει η Εκκλησία του Σατανά είναι για κάλυψη και ότι δεν τηρούνται.. Τότε εντάξει δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Οι αληθινοί Σατανιστές, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, είναι το ίδιο αξιότιμα με οποιοδήποτε άλλο μέλος της κοινωνίας, είναι στη πρώτη γραμμή των γεγονότων και συνεργάζονται με τούς ανθρώπους. Η εύρεση του Ανώτερου, γίνεται με τη μελέτη και τη πρακτική, ακόμη και yoga, όσο παράξενο και αν σου φαίνεται. Όχι με το πούλημα της ψυχής στο Διάβολο.. και δώσε βάση σε αυτό που θα σου πω: ΑΛΛΟ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ. Χωνέψτε το αυτό επιτέλους...
Άμα θα ήθελες να ψάξεις σχετικά με το Σατανισμό/Εωσφορισμό/Αριστερή Άτροπο παραπάνω, σε παροτρύνω να τσεκάρεις τα παρακάτω λινκς. Είναι μια συνέντευξη του Michael Ford του οποίου τα βιβλία μελετώ και το σέβομαι: http://www.youtube.com/watch?v=x3LO...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VvvB...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=er5u...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=apJm...feature=related |
ok
σατανας=διαβολος
σου λεει : κανε ο,τι θες .Ολα ειναι καλα για σενα αν εσυ τα διαλεγεις στη ζωη σου . Το επιλεγεις .
ο Θεος : θα συμπεριφερεσαι ετσι οπως λεω για να μην γινεις ερμαιο των παθων , ενα ζωο . Να συγκρατας τον εαυτο σου , αν με θες κοντα σου .
Δεν το επιλεγεις .
Επειδη το μονοπατι ειναι δυσκολο δεν το επιλεγεις και γιατι δεν θελεις να αλλαξεις .
Αλλα απο ποια κατασταση επαναστατει ο σατανας ?
μηπως ο γιος οταν λεει θελω να παιξω εξω , εχει πιο πολυ δικιο και ειναι πιο σωστος απο το πατερα του που του λεει να κατσει να διαβασει για το διαγωνισμα στα μαθηματικα ?
Επειδη λοιπον . το παιδι δεν κατλαβαινει τι ειναι σωστο ή δεν θελει να ξερει ( οπως στην περιπτωση σου ) ο πατερας εχει αδικο ?
Αγαπητέ Samael γράφεις
και παρακάτω λές...
Και ερωτώ :
1ον Μέγιστος ο Lavey απο που και ως που ; Για να του "επιτραπεί" να ιδρύσει εκκλησία στην τότε Πουριτανική κοινωνία της Αμερικής αυτο δεν τον κάνει μέγιστο αλλά ολιγον τι "ύποπτο" ! και ο Νοών νοείτο! Και σαν συμπλήρωση προς αυτό...Τι το καινούργιο έφερε και συμπλήρωσε ο Lavey απο όσα ήδη είχανε πει οι : Αριστοτέλης, Eπίκουρος, Crowley, Νίτσε και αρκετοί ακόμα που εκεινοι δεν το είπανε και δεν το εφαρμόσανε ; Τι το προτοποριακό προσέφερε στην παγκόσμια σκέψη η ακόμα και στην Αριστερή Ατραπό ;Τίποτα πέραν κακών αντιγραφών και ανοήτων "Νόμων" και κανονισμών και ενός στείρου εντός εισαγωγικών υλισμού! Ζούμε στην Ελλάδα και είναι κρίμα ακόμα και όσοι δεν δέχονται την ορθοδοξία για τους δικούς τους λόγους να ασχολούνται με κακέκτυπα της ηδη γνωστής Ελληνικής Γνώσης !
2ον Ειναι δυνατόν ο Αρχι-επαναστάτης όπως τον αποκαλείς (Στον Σατανά αναφέρομαι) να έχει θεσπίσει Νόμους και κανόνες μέσω του Lavey (Ιεραπόστολος του είναι
και να θεωρούνται "αιρετικοί" όσοι παρεκκλίνουν απο την εκκλησιαστική Laveyan γραμμή ; Όχι Γιάννης - Γιαννάκης , Βεζύρης στην θέση του Βεζύρη δηλαδή ;
3ον Ο Θεός μπορεί να γίνει άνθρωπος και ο άνθρωπος -θεός ... Σαφέτατα, για το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ομιλεί και η αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία αλλά ΚΑΙ ο Κακός χριστιανισμός... Ένωση Θείου + Ανθρώπου = Ανθρωπος-Θεός ! Μέσα μας έχουμε τον Θεόν λέγουν οι πατέρες της ορθοδόξου εκκλησίας όπως και ο Σωκράτης έλεγε...Δυστυχώς δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον συλλογισμό σου και αν θα ήθελες επεξήγησε μου τι εννοείς!
Αυτά τα ολίγα απο εμένα...
Παράθεση:
| Ο Σατανισμός σαν κίνημα δημιουργήθηκε τη δεκαετία του '60 από το Μέγιστο Anton Szandor Lavey. Και η εκκλησία του (Η Εκκλησία του Σατανά) είναι η επίσημη. Ο καθένας που παρεκλίνει από τις διδαχές της Εκκλησίας του Σατανά ή ακόμα που δεν δέχεται ένα μέρος απ'αυτές η ένα μέρος από τους βασικούς κανόνες της εκκλησίας του Σατανά, θεωρείτα αιρετικός. Εννοείται βέβαια πως υπάρχουν και άλλες Σατανιστικές και Εωσφορικές ομάδες που ενεργούν μόνες τους, παρόλα αυτά δεν παρεκλίνουν από το πραγματικό Σατανισμό. |
και παρακάτω λές...
Παράθεση:
| Ο Σατανάς, ο Αρχιεπαναστάτης ήταν αυτός που πρώτα "εναντιώθηκε" στο Θεό και ΕΦΥΓΕ από το παράδεισο. Ο δημιουργός είναι ο ίδιος ο Εωσφόρος. Απο κει και πέρα, καθώς ο άνθρωπος συνειδητοποίει τη Θεϊκή φύση μέσα του, ο χριστιανισμός τελιώνει... Γιατί αυτό που θέλει ο χριστιανισμός είναι να έχει συνεχώς τους ανθρώπους καλουπομένους, να περιμένουν μίζερα το τέλος της ζωής τους, ζώντας με το χριστιανικό "καλό" τρόπο, μέχρι να ενωθούν με το Θεό... Άρα η αριστερή άτροπος, αυτόματα ακυρώει το χριστιανισμό. Σαν συμπέρασμα λοιπόν ο χριστιανισμός υπάρχει για να πολεμά ,μάταια, τις δυνάμεις της αριστερής ατρόπου... |
Και ερωτώ :
1ον Μέγιστος ο Lavey απο που και ως που ; Για να του "επιτραπεί" να ιδρύσει εκκλησία στην τότε Πουριτανική κοινωνία της Αμερικής αυτο δεν τον κάνει μέγιστο αλλά ολιγον τι "ύποπτο" ! και ο Νοών νοείτο! Και σαν συμπλήρωση προς αυτό...Τι το καινούργιο έφερε και συμπλήρωσε ο Lavey απο όσα ήδη είχανε πει οι : Αριστοτέλης, Eπίκουρος, Crowley, Νίτσε και αρκετοί ακόμα που εκεινοι δεν το είπανε και δεν το εφαρμόσανε ; Τι το προτοποριακό προσέφερε στην παγκόσμια σκέψη η ακόμα και στην Αριστερή Ατραπό ;Τίποτα πέραν κακών αντιγραφών και ανοήτων "Νόμων" και κανονισμών και ενός στείρου εντός εισαγωγικών υλισμού! Ζούμε στην Ελλάδα και είναι κρίμα ακόμα και όσοι δεν δέχονται την ορθοδοξία για τους δικούς τους λόγους να ασχολούνται με κακέκτυπα της ηδη γνωστής Ελληνικής Γνώσης !
2ον Ειναι δυνατόν ο Αρχι-επαναστάτης όπως τον αποκαλείς (Στον Σατανά αναφέρομαι) να έχει θεσπίσει Νόμους και κανόνες μέσω του Lavey (Ιεραπόστολος του είναι
και να θεωρούνται "αιρετικοί" όσοι παρεκκλίνουν απο την εκκλησιαστική Laveyan γραμμή ; Όχι Γιάννης - Γιαννάκης , Βεζύρης στην θέση του Βεζύρη δηλαδή ; 3ον Ο Θεός μπορεί να γίνει άνθρωπος και ο άνθρωπος -θεός ... Σαφέτατα, για το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ομιλεί και η αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία αλλά ΚΑΙ ο Κακός χριστιανισμός... Ένωση Θείου + Ανθρώπου = Ανθρωπος-Θεός ! Μέσα μας έχουμε τον Θεόν λέγουν οι πατέρες της ορθοδόξου εκκλησίας όπως και ο Σωκράτης έλεγε...Δυστυχώς δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον συλλογισμό σου και αν θα ήθελες επεξήγησε μου τι εννοείς!
Αυτά τα ολίγα απο εμένα...
Λοιπόν:
1) Υπάρχουν σαφέστατα πολλά κοινά σημεία στη σκέψη του Crowley, Lovecraft και του Anton Lavey. Αυτό που κάνει τον Lavey, κατα τη γνώμη μου, ξεχωριστό είναι το ότι αυτός ήταν που είχε τα "κότσια" να δημιουργήσει την επίσημη Εκκλησία του Σατανά στη Πουριτανική κοινωνία της Αμερικής, που πολύ σωστά ανέφερες και να αναγνωριστεί επίσημα από το κράτος. Η προσφορά του Lavey, γίνεται κατανοητή μόνο αν ασπάζεσαι και αν κατανοείς το Σατανισμό. Για να σου δώσω να καταλάβεις, για μένα, Ο Ιησούς ο Ναζωραίος δεν προσέφερε τίποτα στο κόσμο με τη σταύρωση του, γιατί πολύ απλά δεν ασπάζομαι το χριστιανισμό και δεν παραδέχομαι ορισμένα πράγματα.
2) Οι 11 κανόνες του Σατανισμού όπως και οι 9 δηλώσεις του Σατανισμού εννοείται πως δεν θεσπίστηκαν απο το Lavey και το Σατανά μαζί μια μέρα που βγήκαν για καφέ... Πιστεύω πως ο Lavey είχε τη σοφία να τους θεσπίσει. Αγκάλιασε τον ατομικισμό τόσο "ανοιχτά" και ελεύθερα... Αλλά γιατί θα σου έκανε εντύπωση άμα ο Σατανάς θέσπιζε τους κανόνες του μέσω του Lavey; Και ο Θεός το ίδιο δεν έκανε με τον Ιωάννη όταν ο δεύτερος έγραφε την Αποκάλυψη;
3) Ασφαλώς και διαφωνώ μαζί σου. Η Αριστερή άτροπος ΔΕΝ υποστηρίζει την εύρεση του Ανώτερου και την Ενωση μαζί του. Απεναντίας υποστηρίζει την μετατροπή του ανθρώπου σε Θεό, μέσω της εύρεσης του Ανώτερου. Με λίγα λόγια, δεν θέλω να ενωθώ με το Θεό, θέλω να γίνω κι εγώ Θεός. και δεν έχει δικαίωμα κανείς να μου το στερήσει, ούτε ακόμη και ο ίδιος ο Θεός. Αυτό έκανε και ο Σατανάς. Βαρέθηκε να είναι ο άγγελος του θεού...
1) Υπάρχουν σαφέστατα πολλά κοινά σημεία στη σκέψη του Crowley, Lovecraft και του Anton Lavey. Αυτό που κάνει τον Lavey, κατα τη γνώμη μου, ξεχωριστό είναι το ότι αυτός ήταν που είχε τα "κότσια" να δημιουργήσει την επίσημη Εκκλησία του Σατανά στη Πουριτανική κοινωνία της Αμερικής, που πολύ σωστά ανέφερες και να αναγνωριστεί επίσημα από το κράτος. Η προσφορά του Lavey, γίνεται κατανοητή μόνο αν ασπάζεσαι και αν κατανοείς το Σατανισμό. Για να σου δώσω να καταλάβεις, για μένα, Ο Ιησούς ο Ναζωραίος δεν προσέφερε τίποτα στο κόσμο με τη σταύρωση του, γιατί πολύ απλά δεν ασπάζομαι το χριστιανισμό και δεν παραδέχομαι ορισμένα πράγματα.
2) Οι 11 κανόνες του Σατανισμού όπως και οι 9 δηλώσεις του Σατανισμού εννοείται πως δεν θεσπίστηκαν απο το Lavey και το Σατανά μαζί μια μέρα που βγήκαν για καφέ... Πιστεύω πως ο Lavey είχε τη σοφία να τους θεσπίσει. Αγκάλιασε τον ατομικισμό τόσο "ανοιχτά" και ελεύθερα... Αλλά γιατί θα σου έκανε εντύπωση άμα ο Σατανάς θέσπιζε τους κανόνες του μέσω του Lavey; Και ο Θεός το ίδιο δεν έκανε με τον Ιωάννη όταν ο δεύτερος έγραφε την Αποκάλυψη;
3) Ασφαλώς και διαφωνώ μαζί σου. Η Αριστερή άτροπος ΔΕΝ υποστηρίζει την εύρεση του Ανώτερου και την Ενωση μαζί του. Απεναντίας υποστηρίζει την μετατροπή του ανθρώπου σε Θεό, μέσω της εύρεσης του Ανώτερου. Με λίγα λόγια, δεν θέλω να ενωθώ με το Θεό, θέλω να γίνω κι εγώ Θεός. και δεν έχει δικαίωμα κανείς να μου το στερήσει, ούτε ακόμη και ο ίδιος ο Θεός. Αυτό έκανε και ο Σατανάς. Βαρέθηκε να είναι ο άγγελος του θεού...
Συγνωμη που επεμβαινω .
Σαμαελ , σχετικα με το 1. :
Η θεση αυτη δειχνει πως υπαρχει ελλειψη καθολικοτητας γενικα στο σατανισμο .
Δεν ειναι κατι που ολοι το εκπροσωπουν ή το θελουν .
Εσυ μπορει να το ακολουθεις γιατι οι αποψεις σου για τη ζωη καθοριστηκαν με εναν ορισμενο τροπο ωστε να μην δεχεσαι το θειο , αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο .
Δεν λεει κατι για τους αλλους , απλα εσενα εκφραζει .
Σαμαελ , σχετικα με το 1. :
Η θεση αυτη δειχνει πως υπαρχει ελλειψη καθολικοτητας γενικα στο σατανισμο .
Δεν ειναι κατι που ολοι το εκπροσωπουν ή το θελουν .
Εσυ μπορει να το ακολουθεις γιατι οι αποψεις σου για τη ζωη καθοριστηκαν με εναν ορισμενο τροπο ωστε να μην δεχεσαι το θειο , αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο .
Δεν λεει κατι για τους αλλους , απλα εσενα εκφραζει .
Είναι αλήθεια πως υπάρχει αντίστοιχη εκκλησία του σατανά κοντά στο Μοναστηράκι? Αν ξέρει κάποιος..
Ακριβώς γι'αυτό το λόγο Laraska είπα ότι άλλο οι διαβολολάτρες και άλλο οι Σατανιστές! Υπάρχουν άνθρωποι που ονομάζουν τους εαυτούς τους "σατανιστές" αλλά είναι κατά της εκκλησίας του Σατανά επειδή ο Lavey παραδέχονταν την ύπαρξη του Θεού... Αυτοί είναι, για μένα, οι λεγόμενοι αιρετικοί που πίνουν αίμα, αφαιρούν ζωές και λατρεύουν το δίαβολο. Και έχω και απτά παραδείγματα ύπαρξης τέτοιων ανθρώπων (Δημητροκάλης...) Αυτοί για μένα είναι μιάσματα επικίνδυνα για τη κοινωνία και οι πράξεις τους αποκρουστικές. Εγώ ωστόσο παραδέομαι το Θείο (το Ανώτερο) μέσα μου και προσπαθώ να το φέρω στη επιφάνεια. Παραδέχομαι την ύπαρξη του Θεού των Χριστιανών αλλά ως εκεί. Δεν θέλω να ενωθώ μαζί του.
Προς απάντηση μου Bernie Rico Jr, δεν γνωρίζω την ύπαρξη μιας τέτοιας εκκλησίας κοντά στο Μοναστηράκι. Αν υπάρχει θα είναι σίγουρα παράνομη μιας και το Ελληνικό σύνταγμα δεν αναγνωρίζει το Σατανισμό ως επίσημη θρησκεία, αλλά ακόμα και να τον αναγνώριζε, δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μια τέτοια εκκλησία στην Ελλάδα τουλάχιστον για άλλα 100 χρόνια... Να είναι παράρτημα της επίσημης εκκλησίας του Σατανά πάλι δεν πιστεύω, οπότε αν είναι τίποτα στενόμυαλοι ανθρωποφάγοι διαβολολάτρες ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!(μεταφορικά το λέω)...
Προς απάντηση μου Bernie Rico Jr, δεν γνωρίζω την ύπαρξη μιας τέτοιας εκκλησίας κοντά στο Μοναστηράκι. Αν υπάρχει θα είναι σίγουρα παράνομη μιας και το Ελληνικό σύνταγμα δεν αναγνωρίζει το Σατανισμό ως επίσημη θρησκεία, αλλά ακόμα και να τον αναγνώριζε, δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μια τέτοια εκκλησία στην Ελλάδα τουλάχιστον για άλλα 100 χρόνια... Να είναι παράρτημα της επίσημης εκκλησίας του Σατανά πάλι δεν πιστεύω, οπότε αν είναι τίποτα στενόμυαλοι ανθρωποφάγοι διαβολολάτρες ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!(μεταφορικά το λέω)...