ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Σημαντικό εύρημα της NASA για την αναζήτηση εξωγήινης ζωής

Σημαντικό εύρημα της NASA για την αναζήτηση εξωγήινης ζωής

Ενώχ6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από no slave Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια,καλες ολες αυτες οι υποθεσεις,βασιμες και με αρκετη δοση ρεαλισμου,ομως ετσι υποβιβαζεται η σημασια της ανακαλυψης.

κατ'εμε,ανακοινωθηκε και επισημα κατι πολυ μεγαλο...

Μα ήταν μεγάλο. Δεν νομίζω ότι κανείς (μέχρι τώρα, και από ό,τι διάβασα εγώ) έχει αντίρρηση σε αυτό. Αυτό που όμως έκανε, τουλάχιστον σε εμένα, εντύπωση είναι το γιατί να γίνει ντόρος στο "δελτίο των 8" για αυτό το θέμα και να το διαφημίζουν. ΟΚ. Βρήκαν κάτι σημαντικό. Και ο επιταχυντής στο CERN δούλεψε, που λέγανε μερικοί ότι δεν δούλευε γιατί δεν τους αφήναν οι ΕΛ ή ό,τι άλλο... αλλά δεν έγινε τόσο χαμός...

Και εάν δεν απατώμαι, ήταν και μεγαλύτερο (χρηματικά) project το Ευρωπαϊκό.. (λέτε για αυτό να έγινε αυτός ο ντόρος; Σαν αντίβαρο στα Ευρωπαϊκά projects; )
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ενώχ Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα ήταν μεγάλο. Δεν νομίζω ότι κανείς (μέχρι τώρα, και από ό,τι διάβασα εγώ) έχει αντίρρηση σε αυτό. Αυτό που όμως έκανε, τουλάχιστον σε εμένα, εντύπωση είναι το γιατί να γίνει ντόρος στο "δελτίο των 8" για αυτό το θέμα και να το διαφημίζουν. ΟΚ. Βρήκαν κάτι σημαντικό. Και ο επιταχυντής στο CERN δούλεψε, που λέγανε μερικοί ότι δεν δούλευε γιατί δεν τους αφήναν οι ΕΛ ή ό,τι άλλο... αλλά δεν έγινε τόσο χαμός...

Και εάν δεν απατώμαι, ήταν και μεγαλύτερο (χρηματικά) project το Ευρωπαϊκό.. (λέτε για αυτό να έγινε αυτός ο ντόρος; Σαν αντίβαρο στα Ευρωπαϊκά projects; )
δεν ξερω ενωχ,ισως να μη σε καταλαβαινω.
απο τη μια λες οτι συμφωνεις για τη σπουδαιοτητα της ανακαλυψης,απο την αλλη ομως σου κανει εντυπωση οτι εγινε ντορος στα δελτια ειδησεων.

οσον αφορα το cern,δεν θεωρω οτι ειναι συγκρισιμο με το θεμα που συζηταμε.στη μια περιπτωση αναφερομαστε σε πειραματα,ενω στην αλλη για ανακαλυψη (χωρις βεβαια να θελω να υποβιβασω την προσφορα του επιταχυντη).
Παράθεση:
δεν ξερω ενωχ,ισως να μη σε καταλαβαινω.
απο τη μια λες οτι συμφωνεις για τη σπουδαιοτητα της ανακαλυψης,απο την αλλη ομως σου κανει εντυπωση οτι εγινε ντορος στα δελτια ειδησεων.

οσον αφορα το cern,δεν θεωρω οτι ειναι συγκρισιμο με το θεμα που συζηταμε.στη μια περιπτωση αναφερομαστε σε πειραματα,ενω στην αλλη για ανακαλυψη (χωρις βεβαια να θελω να υποβιβασω την προσφορα του επιταχυντη).

Δεν με έχει συνηθίσει η, ελληνική τουλάχιστον, ιδιωτική τηλεόραση σε τέτοιο ενδιαφέρον για τις νέες ανακαλύψεις... όσο σημαντικές και να ήταν.

Plus, και κυρίως, ότι έτσι όπως κάνανε για την ανακοίνωση μου θύμισε λίγο διαφήμιση από το Next Top Model της Ελλάδας.. και συγκεκριμένα την διαφήμιση με τον δήθεν τσακωμό της Καγιάς.

Όλη αυτή η απαραίτητη διάχυση των αποτελεσμάτων... μου φαίνεται λίγο ξένη και νέα. Για αυτό κάνω αυτές τις εικασίες. Αλλά μπορεί απλά να είναι και ιδέα μου.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ενώχ
Δεν με έχει συνηθίσει η, ελληνική τουλάχιστον, ιδιωτική τηλεόραση σε τέτοιο ενδιαφέρον για τις νέες ανακαλύψεις... όσο σημαντικές και να ήταν.
ε καλα,οχι οτι τους νοιαζει κιολας!
απλως πηραν γραμμη οτι εχει βουιξει το ιντερνετ και σου λεει "εδω εχει τηλεθεαση".

παντως επιμενω οτι οι εικασιες που κανεις δεν ειναι αβασιμες και ειδικα για μενα που ειμαι ανοιχτος σε διαφορα συνωμοσιολογικα.απλως δεν θα ηθελα να επισκιαστει η ανακαλυψη.
κατι δηλαδη σαν να μας χαριζουν τον γαιδαρο και μεις να τον κοιταμε στα δοντια.
Παράθεση:
ε καλα,οχι οτι τους νοιαζει κιολας!
απλως πηραν γραμμη οτι εχει βουιξει το ιντερνετ και σου λεει "εδω εχει τηλεθεαση".

παντως επιμενω οτι οι εικασιες που κανεις δεν ειναι αβασιμες και ειδικα για μενα που ειμαι ανοιχτος σε διαφορα συνωμοσιολογικα.απλως δεν θα ηθελα να επισκιαστει η ανακαλυψη.
κατι δηλαδη σαν να μας χαριζουν τον γαιδαρο και μεις να τον κοιταμε στα δοντια.
όχι.. σε καμία περίπτωση να ξεχάσουμε τι βρέθηκε... απλά, ξαναλέω, μου θυμίζει έντονα την διαφήμιση του Next top model της Ελλάδας

όπου έδειχνε και άφηνε ξεκάθαρα να φανεί ότι τσακώθηκε μία παίκτρια με την παρουσιάστρια για να αυξήσει την τηλεθέαση (προφανώς)... ενώ δεν έγινε κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα...

το θυμάμαι γιατί βλέποντας διαφημίσεις εκείνη την περίοδο.. έτυχε να δω και την συγκεκριμένη και είχα ψηθεί κάργα για να δω το εν λόγω show.. αλλά πως τα έφερε και το έχασα...

μπήκα μετά στο internet μπας και πετύχω και την εξέλιξη, μιας και πίστευα ότι είχαμε μαλλιοτραβήγματα, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα. Δεν πίστευα ότι ήταν μούφα το σκηνικό... μέχρι που, νομίζω, το πέτυχα στους αμαν.. ή σε κάτι παρόμοιο σατιρικό... και εκεί πείστηκα.

Έτσι και εδώ... αφήσανε να φανεί, ξέροντας πόσο ψοφάει ο κόσμος για τέτοια, ότι πρόκειται για πράσινα ανθρωπάκια (στην κυριολεξία) ενώ δεν ήταν καν για κάτι εκτός του πλανήτη μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είπαν κάτι που δεν ήταν αλήθεια... όπως ακριβώς είχε συμβεί με το διαφημιστικό του next top model...
Δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλα ο Αυστραλιανης καταγωγής Julian Paul Assange που απασχόλησε και απασχολεί όλο τον πλανήτη τις τελευταίες μέρες με την διαρροή μαμούθ απορρητων έγγραφον ανακοίνωσε πως έχει στα χερια του αρχεία που αναφέρονται σε UFO και όπως είπε θα διαρρεύσουν και αυτά σύντομα. Για να δούμε πως θα αντιδράσει η μερίδα του κόσμου που χασκογελάει και κοροϊδεύει οποιον τολμήσει να μιλήσει για UFO τώρα.

Πολλές εκπλήξεις κρύβουν ακόμα τα αδημοσίευτα εμπιστευτικά έγγραφα του WikiLeaks. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ιστοσελίδας, Julian Assange, σε κάποια από αυτά που περιμένουν τη σειρά τους για να δημοσιευθούν, υπάρχουν αναφορές σε UFO.
O Assange μίλησε για αυτή την πτυχή των αποκαλύψεων σε chat με χρήστες του Internet, που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας 'Guardian'. Αφορμή ήταν το σχόλιό του για πολλές εκατοντάδες email που έχουν λάβει οι συνεργάτες του από «παράξενους» τύπους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν δει UFO ή όπως χαρακτηριστικά είπε για μια περίπτωση: «Είδε τον αντίχριστο να μιλά με τη γυναίκα του στον κήπο του σπιτιού τους».
Παρά το ειρωνικό ύφος του, παραδέχτηκε ότι πράγματι στο προς δημοσίευση υλικό υπάρχουν αρχεία που περιέχουν πληροφορίες για εξωγήινη ζωή.
Μετά από αυτή την παραδοχή, πολλά website έκαναν υποθέσεις ότι τα απόρρητα αμερικανικά αρχεία θα επαληθεύσουν μαρτυρίες αμερικανών πιλότων για προσγείωση εξωγήινων και θα δώσουν εξηγήσεις για περίεργες απενεργοποιήσεις όπλων σε πυρηνικά καταφύγια της Βρετανίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η περσινή χρονιά ήταν η πιο πολυάσχολη για την υπηρεσία που ασχολείται με καταγγελίες UFO του βρετανικού υπουργείου Άμυνας. Περίπου 400 ήταν οι αναφορές πολιτών στο γραφείο αυτό, το οποίο όμως έχει διακόψει τη λειτουργία του, εδώ και πολλούς μήνες.

πηγή