ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Γιατι βλεπω συνεχεια το 666????

Γιατι βλεπω συνεχεια το 666????

DarkeN10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Αρε Vakryle ειδες οτι καταλαβα οτι εισαι ενα παιδακι 15 χρονων?? πιες το γαλα σου και αντε για υπνο εχεις σχολιο αυριο το μεταφυσικο δεν ειναι για σενα μικρε φενεται οτι εχεις ψυχολογικα και ασχολεισαι μαζι μου μονο και μονο εχεις κομπλεξ και δεν σου δινει κανενας σημασια σε αυτον τον κοσμο..εγω παντως μπηκα εδω μεσα γιατι ειναι το καλητερο φορουμ που μπορουνε να σου δωσουνε μια καλη απαντηση στα ερωτηματα σου και αυτα που σου συμβαινουνε αν εχεις αποδηξεις οτι λεω ψεματα παρακαλω να τις βαλεις να τις δουνε ολοι τελος παντων αρκετα ασχοληθηκα με μικρα αντε γεια μικρο μου και να πας επιγοντως σε ψυχιατρο γιατι εσυ εισαι αυτος που εχει το προβλημα εδω μεσα και κανενας αλλος...απορω τι μπαινετε στο φορουμ αν ειναι να λετε μπουρδες σε ατομα που ζητατε βοηθεια ρε ελεος δηλαδη κανενας Admin δεν ειναι εδω να τους banarei μπας και ησυχασουμε λιγο?? εφοσον δεν θες να ακους τις μπουρδες μου τι μπαινεις εδω και γραφεις ηρωνικα σχολια να ξερεις οτι με τα σχολια σου γελαω και ολοι εδω μεσα ειναι για να γελανε με τα σχολια σου..παω στοιχημα οτι οσοι εχουνε κανει τετοια θεματα και ζητανε βοηθεια εσυ τους κραζεις και τους κοροιδευεις..τι να σου πω αντε πηγαινε σε καναν ψυχιατρο αγορακι μου γιατι εχεις σοβαροτατο προβλημα!! αντε που θα πεις οτι θελω και ψυχιατρο..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Inspired Hand Εμφάνιση μηνυμάτων
Εδώ οφείλω να συμφωνήσω με το χρήστη Vakryle..Μπορεί να λαμβάνουμε τον τρόπο μερικών χρηστών ως απότομο και αυτό μπορεί να μας θυμώσει αλλά μετά ακούγοντας κάποιες συμβουλές οφείλουμε να πάρουμε το εκάστοτε άτομο στα σοβαρά!..Και ναι αν σου συμβεί πραγματικά κάτι(πάλι θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα) το ψάχνεις απ'όλες τις πιθανές πλευρές για να το κατανοήσεις πλήρως..Εγώ τουλάχιστον σε ότι ''περίεργο'' μου συναίβει και σε οφθαλμίατρο πήγα και σε ψυχολόγο πήγα και σε παπά πήγα και έρευνες διάβασα και τα μάζεψα όλα μαζί μετά στο μυαλό μου για να βγάλω μια άκρη..Γι'αυτό φίλε Darken βλέπεις σχόλια που παραπέμπουν σε κοροιδία..Γιατί και η δική σου στάση να μη θες να το ψάξεις περαιτέρω αλλά να περιμένεις απλά να ακούσεις κάτι που θα σε επιβεβαιώσει σε ό,τι λες και τέλος,σε δείχνει λίγο υπερβολικό σε ότι λες η ακόμη και ψεύτη..
Ακου φιλε τον Vakryle δεν ειναι για να τον παρει κανεις στα σοβαρα κανενας γιατι ειρωνευεται σε οσα ατομα ψαχνουν βοηθεια εδω εγω προσωπικα εχω παει σε οφθαλμιατρο και δεν εχω κανενα προβλημα και μου ειπε οτι εχω τελεια οραση σε ψυχολογο δεν θα παω και ουτε προκειται διοτι ειμαι μια χαρα δεν εχω καποιο προβλημα αν χρειαζομαι οντως ψυχιατρο να με δειτε απο κοντα αμα ειστε ιδικοι να μου πειτε αν οντως θελω ψυχιατρο..δηλαδη οσοι γραφουνε ενα θεμα κατι παρομοιο σαν το δικο μου η π.χ ειδε καναν δαιμονα η καναν αγγελο παει να πει οτι θελει ψυχιατρο?? δεν μπορω να καταλαβω τι πινετε ρε παιδια πραγματικα...

Υ.Γ:Και κατι αλλο εγω δεν μυριζω αιμα αλλα και το παιδι που το εγραψε δεν κανει να το κοροιδευεται ισως να ειναι χαρισματικο ατομο..δεν εχω καμια σχεση παντως με αυτο!! και δεν ειμαι ψευτης αμα δεν με πιστευεις εσυ και καποιοι αλλοι προβλημα σας και δεχτη η αποψη σας..να πειτε δεν σε πιστευουμε και ελειξε η υποθεση οχι να κοροιδευετε και να ειρωνευεστε!!!
Έπαιξες κι έχασες!

Μακάρι τα 15χρονα ελληνόπουλα σήμερα να έγραφαν τέτοια posts που να εξηγούν με επιστημονικές πηγές και να τοποθετούνται, δίνοντας στους άλλους να καταλάβουν το πραγματικό τους πρόβλημα.

Την καλύτερη απάντηση σου την δώσαμε αγαπητέ. Θες να την ξανακούσεις; Άκουσέ την, λοιπόν. Ούτε το 666 βλέπεις (και μόνο από το συμβάν, καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι τέτοιο είναι ανόητο), ούτε χαρισματικό άτομο είσαι, ούτε δαίμονες βλέπεις. Απλά θέλεις να διαφέρεις από τους άλλους και όπως είπα και πριν ... απλά δε σου βγήκε.

Κοίτα.
Αν δεν συμφωνείς με κάποιον, δεν κλαίγεσαι σε κανέναν ούτε για ban, ούτε για lock! Αυτά τα κάνουν αυτοί που είναι δειλοί και δεν μπορούν ν' αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.
Παράθεση:
να σου δωσουνε μια καλη απαντηση στα ερωτηματα σου και αυτα που σου συμβαινουνε
Παράθεση:
απορω τι μπαινετε στο φορουμ αν ειναι να λετε μπουρδες σε ατομα που ζητατε βοηθεια
Λυπάμαι.
Για έναν λόγο μόνο.
Γιατί σου δώσαμε μία απάντηση, πέρα από τα όρια του "μεταφυσικού", προσπαθώντας να σε κάνουμε να καταλάβεις, ότι δεν θα σε σώσει καμία παράλληλη διάσταση και κανένας μάγος, παρά μόνο η ίδια η επιστήμη. Τώρα, αν εσένα δε σου κάνει αυτό, τότε -για άλλη μία φορά- θα σου πω ότι ... απλά δε σου συμβαίνει τίποτα.
Παράθεση:
παω στοιχημα οτι οσοι εχουνε κανει τετοια θεματα και ζητανε βοηθεια εσυ τους κραζεις και τους κοροιδευεις
Λάθος. Προσπαθώ να καταλάβω αν παίζουν ή όχι.
Κι αν καταλάβω ότι δε παίζουν, τότε παραθέτω επιστημονικές εξηγήσεις.
Εσύ, βέβαια, είσαι το τέλειο δείγμα παιχνιδιού.

Παράθεση:
αντε πηγαινε σε καναν ψυχιατρο αγορακι μου γιατι εχεις σοβαροτατο προβλημα!! αντε που θα πεις οτι θελω και ψυχιατρο..
Τουλάχιστον, μέσα στο χάος του μυαλού σου, είπες και κάτι σωστό, αλλά μετά θα ξαναχάθηκες μάλλον στα 666 σου.
Η διαφορά μας είναι ότι ναι, αν μου συμβεί κάτι τέτοιο, αν νομίζω ότι βλέπω 666 στο διάβα μου, είμαι αρκετά ώριμος να κατανοήσω ότι όντως χρειάζομαι τέτοια βοήθεια. Προς το παρών, δε χρειάστηκε.
Το ότι θέλεις και ψυχίατρο, με κάνεις να πιστεύω ότι αγνοείς επιδεικτικά αυτά που έλεγα, αλλά όσο και να χτυπιέσαι, εγώ θα το ξαναπώ.
Το ότι λέμε σε κάποιον να επισκεφτεί να ψυχίατρο, δε το λέμε για κακό, αλλά για καλό. Γιατί πολύ απλά, είναι ο μόνος επιστήμονας που θα σε βοηθήσει. Τώρα, αν εσύ ξαναπείς ότι "αντε που θα πεις οτι θελω και ψυχιατρο", εγώ πάλι θα είμαι εδώ, για να στο υπενθυμίσω και κάποτε να το καταλάβεις!

Παράθεση:
δηλαδη οσοι γραφουνε ενα θεμα κατι παρομοιο σαν το δικο μου η π.χ ειδε καναν δαιμονα η καναν αγγελο παει να πει οτι θελει ψυχιατρο?? δεν μπορω να καταλαβω τι πινετε ρε παιδια πραγματικα
Τίποτα δε πίνουμε. Πίστεψέ μας!
Απλά προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα γεγονότα πρώτα με τη βοήθεια της επιστήμης και μετά με την μέθοδο του μεταφυσικού! Δηλαδή εσένα σου φάινεται ΤΟΣΟ παράλογο, να υπάρχουν άνθρωποι που να πιστεύουν ότι ούτε άγγελοι, αλλά ούτε δαίμονες υπάρχουν;
Πριν κάποια χρόνια, οι άνθρωποι πίστευαν ότι η Γη είναι επίπεδη. Όταν βγήκαν επιστήμονες και λέγανε ότι η Γη είναι στρόγγυλη, αυτό τους λέγανε. Τι πίνανε. Τώρα όποιος λέει ότι η Γη είναι επίπεδη, τον λέμε τι πίνει.

Έπαιξες κι έχασες για άλλη μία φορά!
Εγω παλι θα συμφωνησω με τον Vakryle......

Προσωπικα δεν ξερω τι περιμενες οταν ανεβασες την κριτικη σου, θα σου πω ομως οτι απο τη στιγμη που αποφασισες να εκτεθεις και να εκθεσεις την εμπειρια σου θα πρεπει να εισαι ετοιμος για την οποιαδηποτε κριτικη, και την καλη, και την κακη, και το κραξιμο αν το κοινο στο οποιο εξετεθεις (η εστω μερη του κοινου) κρινουν οτι τους δουλευεις (και πιστεψε με, πολλοι εδω μεσα πιστευουν οτι τους δουλευεις, ασχετως αν δεν εχουν βγει να στο πουν στα μουτρα σου)

Αν περιμενες χειροκροτηματα, λυπαμαι, αλλα εισαι στο λαθος φορουμ.

Για το θεμα που σου συμβαινει υπαρχουν πολλες εξηγησεις, καποιες απο τις οποιες καλως η κακως εχουν να κανουν με το μυαλο σου.

Ειναι παγια θεση μου οτι οταν μιλαμε για μεταφυσικο, και πριν ξεκινησουμε την κουβεντα για αυτο θα πρεπει να εχουμε ερευνησει και αποκλεισει τις οποιες φυσικες εξηγησεις.

Βλεπω λοιπον εσενα να αρνεισαι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ φυσικη εξηγηση και πας κατευθειαν στο μεταφυσικο, πραγμα που μου κανει πολυ περιεργο.

Περισσοτερο μου κανει οτι επιθυμεις επιβεβαιωση και προσοχη απο την μερια του κοινου, και λιγοτερο οτι ψαχνεις να βρεις λυση για ενα θεμα που σε απασχολει και σε προβληματιζει.

Οσον αφορα τα περι ειδικων που λες επετρεψε μου να σε βεβαιωσω οτι λογω εκπαιδευσης, πρακτικης και εμπειριας τυγχανω ειδικος, η εστω ειδικοτερος απο πολλους εδω μεσα που ειναι πανετοιμοι να δωσουν μια μεταφυσικη εξηγηση στα παντα. Εχω μαλιστα και τα χαρτια να στο αποδειξω, οποτε κοψε και παρ'το αλλιως γιατι θα βρεις......
Παρότι μη ειδικός και χωρίς τα απαραίτητα χαρτιά , θα παρέμβω λέγοντας ότι για να γράφει κάποιος σε ένα φόρουμ όπως αυτό, σίγουρα έχει κάποια τρέλα μέσα του, όποια και αν είναι αυτή.
Αν ο ψυχίατρος είναι εκείνος που θεραπεύει την τρέλα τότε όλοι μας θα πρέπει να τον επισκεφτούμε...

DarkeN
ο εγκέφαλος μας μπορεί και επεξεργάζεται χιλιάδες ερεθίσματα το δευτερόλεπτο και κρατάει μόνο εκείνα που μας ενδιαφέρουν κάθε στιγμή. Στη δική σου περίπτωση νομίζω ότι υποσυνείδητα ψάχνει για τις εμφανίσεις αυτού του αριθμού για να επιβεβαιώσει την πεποίθηση σου ότι τον βλέπεις παντού. Δεν μου φαίνεται ότι είναι παράλογο να συμβαίνει αλλά σίγουρα δεν το βρίσκω να είναι ευχάριστο. Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με κάποιον που εμπιστεύεσαι / εκτιμάς γιατί από μόνη της η συζήτηση μπορεί να σε βοηθήσει ...

Vakryle
Από εσένα δεν περίμενα τόσα "νευρα" ...
Αναλογως τι εννοεις με τον ορο "τρελα"

Γενικα ο ορος ειναι ατοπος.

Εν προκειμενου μιλαμε για συμπτωματα που εχουν να κανουν με την ποιοτητα ζωης του ανθρωπου, εκτος αν θεωρεις οτι το να βλεπει κανεις τριβολους και 666, το να ακουει φωνες εκει που δεν υπαρχουν ή το να εχει οσφριτικες παραισθησεις ειναι "φυσιολογικα" συμπτωματα που κανουν καποιον ξεχωριστο.

Η ιδεα ειναι να διερευνηθουν αυτα τα συμπτωματα και να επιβεβαιωθει, ή να αποκλειστει μια ψυχικη νοσος πριν αρχισουμε να μιλαμε για μεταφυσικα. Δυστυχως, ο μονος ειδικος και ικανος να το πραξει αυτο ειναι ο επιστημονας της ψυχικης υγειας, ειτε αυτος ειναι ιατρος, ειτε ψυχολογος.
Darken νομίζω ότι έχεις παρεξηγήσει κατά πολύ και εμάς και τη δουλειά του ψυχολόγου..Για να πάει κάποιος σε ένα ψυχολόγο δεν πρέπει να έχει κάποιος σχιζοφρένεια ή κάτι παρεμφερές ντε και καλά!
Καθημερινά κάνουμε πράγματα και όλα τα κάνουμε με τη δύναμη του μυαλού!Πολλοί μάλιστα έχουμε και κάποιες μικρές καθημερινές ''ψυχώσεις'' όπως το να βάζουμε τα παπούτσια μας σε ένα μόνο συγκεκριμένο σημείο ή να μετράμε λέξεις συλλαβές και άλλα πολλά..
Αυτά τα πράγματα ανήκουν επίσης στη δουλειά ενός ψυχολόγου..Το μυαλό παίζει πολλά παιχνίδια και ειδικά όταν πιστεύουμε σε κάτι έντονα είναι ακόμα πιο εύκολο να το προβάλουμε στη ζωή μας..
Αν έχεις πάθει ποτέ κρίση πανικού θα παρατηρήσεις ας πούμε πως συνήθως συνοδεύεται από έντονο φόβο..Πολλοί άνθρωποι σε μία κρίση πανικού φοβούνται ακόμη και πως θα πεθάνουν..Αυτό δε σημαίνει όμως πως αυτό που τους προβάλλεται είναι η αλήθεια,το δημιουργεί το άγχος..
Αυτό που προσπαθούμε λοιπόν να σου εξηγήσουμε εδω και 3 σελίδες αλλά δε λες να καταλάβεις είναι πως καμιά φορά κάποια ανεξήγητα φαινόμενα στη ζωή μας έχουν μια απόλυτα λογική εξήγηση και έχουν να κάνουν συχνά με το υποσεινηδητό μας!
Τώρα αν και ακόμα απο αυτή την εξήγηση συνεχίσεις να είσαι επιθετικός και να νομίζεις ότι σε λέμε τρελό τι να σου πω πρέπει να τσεκάρεις την αντίληψή σου!

Φιλικά !..
666
666
666
666
666
666
666
666
666
666

Άλλες 10 φορές σήμερα..... Υπομονή , θα το ξεπεράσεις.....
Κακιες.......

Έχουμε έναν χρήστη που λέγεται Inspired Hand.
Έχει ένα πρόβλημα. Υπαρκτό ή όχι, είναι πρόβλημα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Ο συγκεκριμένος χρήστης σε άλλο topic μας λέει ότι επηρεάζει το ότι ηλεκτρικό κοντά του. Αυτό το topic μπορεί να βρεθεί εδώ.

Ξέρω εγώ και ο κάθε ένας από τους σοβαρούς χρήστες του forum, αν αυτός ο χρήστης απλά παίζει ή αν έχει όντως πρόβλημα; Η απάντηση είναι όχι! Γιατί; Γιατί ούτε τον ξέρω, ούτε με ξέρει και επίσης γιατί μιλάμε στο forum του μεταφυσικού. Πρέπει να μάθω αν θέλει όντως να βοηθηθεί; Ναι! Γιατί αλλιώς (εγώ προσωπικα) δε θέλω να χάνω τζάμπα το χρόνο μου. Επομένως, τι γίνεται;

Από τον ίδιο τον χρήστη που παραθέτει το πρόβλημά του, θα πρέπει να αφήσει να εννοηθεί ότι όντως θέλει βοήθεια. Αυτός που πραγματικά θέλει βοήθεια θα ακούσει ΟΛΕΣ τις εκδοχές, για να καταλήξει στην πιο σωστή ή τουλάχιστον στην πιο συμφέρουσα για αυτόν. Παρέθεσα εγώ στον Inspired Hand κάτι που βρήκα από το Goole. Αυτό βρήκα, αυτό έδωσα. Άλλοι χρήστες είδαν ότι μπορεί να γίνει εποικοδομητικός διάλογος και παρέθεσαν κι αυτοί την άποψή τους, άσχετα αν συμφωνούν ή διαφωνούν μαζί μου. Χαίρομαι που διαφωνούν, γιατί έτσι ο χρήστης θα μπορεί να ακούσει περισσότερες απόψεις και να καταλήξει κάπου.

Έσυ, Darken, δεν δέχεσαι τίποτα άλλο από αυτό που θέλεις να ακούσεις. Και, ναι, θα γίνω και πιεστικός και μη αρεστός αν χρειαστεί. Γιατί δεν δέχομαι (αυτός είναι τρόπος ζωής) να με παραπλανεί κανένας (στο σημείο που μπορώ να το καταφέρω πάντα).

Καλώς ή κακώς ζούμε σ' ένα κόσμο που συμβαίνουν 2 τινά.
Το πρώτο είναι το Διαδύκτιο και το δεύτερο είναι η τεχνολογία.
Και τα δύο μας διδάσκουν ένα πράγμα. Ότι απαντήσεις μπορούν να βρεθούν σχεδόν για τα πάντα. Απαντήσεις χειροπιαστές. Απαντήσεις λογικές. Βέβαια, υπάρχουν και τα ... UFO sites ... , με την κακή έννοια, που έχουν ως σκοπό απλά να παραπλανήσουν τον ανίδεο κόσμο. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δε βλέπεις το 666 στο διάβα σου, γιατί αρνείσαι κάθε είδους βοήθεια.

Είμαι σίγουρος ότι έχεις δει πολλές ταινίες φανταστικού, όπως και όλοι μας. Ταινίες με εξορκισμούς, με εξωγήινους, ακόμη και με zombies. Σε κάθε σοβαρή ταινία (και όχι b movie), εμπλέκεται η Επιστήμη. Πλέον έχουμε φθάσει στο σημείο η κάθε ταινία με εξορκισμούς να πολεμάει την Επιστήμη, αποκορύφωμα η Έμιλυ Ρόουζ, που στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, γίνεται δικαστική διαμάχη. Ακόμη και οι ... ζομποταινίες ... έχουν να κάνουν με ιούς και όχι με ... ανάσταση νεκρών, όπως έκανε ο Romero. Θα μου πεις, αυτά είναι ταινίες, με ταινίες θ' ασχοληθούμε;

Θέλω να σου εξηγήσω 5 σελίδες τώρα (να τις 100στήσουμε) ότι αν πρώτα δεν αποκλείσεις την επιστημονική εξήγηση, την λογική, την χειροπιαστή, το ντοκουμέντο πως το λέν;, δε μπορείς να πας στο μεταφυσικό.

Το ότι αυτό το forum λέγεται metafysiko.gr δε σημαίνει ότι ακόμη και να φτερνιστούμε και να το γράψουμε εδώ, το φτάρνισμα ήταν αιτία Θεού, ή ότι είναι χαρισματικό άτομο. Αυτές είναι δοξασίες οι περισσότερες, πλέον ξεπερασμένες, παλιομοδίτικες, tres banale, so cliché!

Και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω, ποιο είναι τέλος πάντων το "κόλλημα" αυτό με το ψυχίατρο. Το έχω πει σε 300 topic, πάνω από 600 φορές!

Ο ψυχίατρος είναι ο πλέον νόμιμος εκπρόσωπος της Επιστημής της Ιατρικής, στον οποίον στρέφονται ολοένα και περισσότεροι για να θεραπεύσουν αυτό που τους συμβαίνει. Ξέρω, ότι σαν έννοια δεν ακούγεται ορθό και "ωραίο", αλλά πρέπει πλέον να καταλάβουμε ότι ζούμε εν έτη 2012 που αν δεν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις προκαταλήψεις, τότε δεν έχει νόημα πια η συνέχεια.
Παράθεση:
Vakryle
Από εσένα δεν περίμενα τόσα "νευρα" ...
Ναι, η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εγώ τα περίμενα, αλλά έφτασα στο αμήν, να μαλλιάζει η γλώσσα μου (σ.σ. το πληκτρολόγιο) να λέω ότι πρέπει να αποκλείσουμε πρώτα την εκδοχή της επιστημονικής εξήγησης με πράξεις, όχι με λόγια και μετά να αναλωθούμε σε 1 εκατομμύριο σελίδες με το μεταφυσικό του περιεχόμενο. Άνθρωπος είμαι κι έσκασα!

Αλήθεια, είναι τόσο περίεργα αυτά που λέω;

Edit, γιατί δεν έχω σταματήσει να γελάω!
Ο herculistas είναι ο μεγαλύτερος τρολάρας που έχω δει ποτέ.