ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Μικρος εβλεπα παραξενα πραγματα...

Μικρος εβλεπα παραξενα πραγματα...

Basilis20109 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2011-07-18 16:41
Καλησπερα..θα ηθελα να σας πω μερικα πραγματα που εβλεπα μικρος οταν ημουν στην κουνια που το θυμαμαι σαν να ηταν χτες...οταν ημουν στην κουνια καπιες φορες εβλεπα ενα κανδρο που ειχε κεντησει η μητερα μου και εβλεπα τα ελαφια που ειχε επανω να κουνιουνται,καποιες το βραδυ ενω ελειπε η μητερα μου απο το σπιτι και ημουνα μονος στο δωματιακι μου,καμια φορα εβλεπα κατσαριδες να πετανε και να μπενουνε μεσα στα ξυλα του καναπε,αλλες φορες ακουγα νιαουρισματα γατας και ακριβως μπροστα μου να εμφανιζονται μικρα λαστιχακια..το σπιτι που μεναμε ειχε πολυ υγρασια και τον χειμωνα εκανε πολυ κρυο...ελπιζω να μην με περασετε για τρελο !! σκεφτομουν να το γραψω στο φορουμ εδω και καιρο ..θα εκτιμουσα παρα πολυ αν μου απαντουσε καποιος στα γεγονοτα που σηνεβησαν οταν ημουνα μικρος
2011-07-18 17:36
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Basilis2010 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα..θα ηθελα να σας πω μερικα πραγματα που εβλεπα μικρος οταν ημουν στην κουνια που το θυμαμαι σαν να ηταν χτες...οταν ημουν στην κουνια καπιες φορες εβλεπα ενα κανδρο που ειχε κεντησει η μητερα μου και εβλεπα τα ελαφια που ειχε επανω να κουνιουνται,καποιες το βραδυ ενω ελειπε η μητερα μου απο το σπιτι και ημουνα μονος στο δωματιακι μου,καμια φορα εβλεπα κατσαριδες να πετανε και να μπενουνε μεσα στα ξυλα του καναπε,αλλες φορες ακουγα νιαουρισματα γατας και ακριβως μπροστα μου να εμφανιζονται μικρα λαστιχακια..το σπιτι που μεναμε ειχε πολυ υγρασια και τον χειμωνα εκανε πολυ κρυο...ελπιζω να μην με περασετε για τρελο !! σκεφτομουν να το γραψω στο φορουμ εδω και καιρο ..θα εκτιμουσα παρα πολυ αν μου απαντουσε καποιος στα γεγονοτα που σηνεβησαν οταν ημουνα μικρος
Το φαινομενο ειναι οτι θυμασαι την ζωη σου στην κουνια!!

Εγω δεν θυμαμαι τι εκανα πριν 1 χρονο !!

Και γενικως κανεις δεν θυμαται την ζωη του ...στην κουνια...

αρα αδυνατω να σε πιστεψω ...καλοπιστα παντα εεεε
2011-07-18 19:21
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mphx Εμφάνιση μηνυμάτων
Το φαινομενο ειναι οτι θυμασαι την ζωη σου στην κουνια!!

Εγω δεν θυμαμαι τι εκανα πριν 1 χρονο !!

Και γενικως κανεις δεν θυμαται την ζωη του ...στην κουνια...

αρα αδυνατω να σε πιστεψω ...καλοπιστα παντα εεεε
Φιλε μου δεν με ενδιαφερει ποιος θα με πιστεψει,και ποιος ΟΧΙ ..εγω την αληθεια λεω παντως και δεν εχω λογο να πω ψεματα!! και επισης ειναι σπανιοι οι ανθρωποι που θυμουνται την ζωη τους μεσα στην κουνια.
2011-07-18 19:59
Παράθεση:
...οταν ημουν στην κουνια καπιες φορες εβλεπα ενα κανδρο που ειχε κεντησει η μητερα μου και εβλεπα τα ελαφια που ειχε επανω να κουνιουνται,καποιες το βραδυ ...,καμια φορα εβλεπα κατσαριδες να πετανε και να μπενουνε μεσα στα ξυλα του καναπε,αλλες φορες ακουγα νιαουρισματα γατας και ακριβως μπροστα μου να εμφανιζονται μικρα λαστιχακια..το σπιτι που μεναμε ειχε πολυ υγρασια και τον χειμωνα εκανε πολυ κρυο...ελπιζω να μην με περασετε για τρελο !! σκεφτομουν να το γραψω στο φορουμ εδω και καιρο ..θα εκτιμουσα παρα πολυ αν μου απαντουσε καποιος στα γεγονοτα που σηνεβησαν οταν ημουνα μικρος
το σπιτι που μεναμε ειχε πολυ υγρασια

Ψαράκια ή βατραχάκια όμως (εξαιτίας της υγρασίας) δεν είδες! είδες;
2011-07-18 20:00
Παράθεση:
ok ετσι για να γινει συζητηση , θα σου αναλυσω τα γεγονοτα που περιγραφεις

1.το καδρο ηταν στραβο , κουνουσες το κεφαλακι σου μεσα στην κουνια οπως ησουν και νομιζες οτι το ελαφακι κουνιοταν
2.οι κατσαριδες ναι πετανε. και ναι πανε και τρυπωνουν σε διαφορα μερη.
(εδω ξερω θα μου πεις οτι ΟΝΤΩΣ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ..)
3.οι γατες νιαουριζουν .Ναι ειμαι σιγουρος.Πιστεψε με.
4.Τα λαστιχακια πεταγονται οταν τα τεντωνουμε και τα ριχνουμε σε καποιον ετσι για να τον πειραξουμε.
5.Ναι υπαρχουν σπιτια με υγρασια.
6.Ναι τυγχανει τους χειμωνες να κανει κρυο.

Ελπιζω να σου εδωσα οση σημασια ηθελες να λαβεις απο ενα τετοιο οφθαλμοφανες παραμυθι εεε?

Δεν ασχοληθηκες τοσα χρονια με το θεμα , και ξαφνικα θες να ασχοληθεις τωρα?
Εκτος και αν εισαι ακομα στην κουνια !!
Μην κοροιδεβεις βρισκεσαι σε σοβαρο φορουμ..μιλα καλητερα δεν με ξερεις κι απο χτες καταλαβες?? ελπιζω να μου απαντησει καποιος σοβαρος και αξιοπρεπης ανθρωπος και να μου εξηγησει τι ηταν ακριβως αυτο..δεν ασχοληθηκα τοσα χρονια διοτι δεν με ειχε ενδιαφερθει τοσο πολυ ως τωρα...σε οτι αλλο ανουσιο σχολιο απαντησεις να ξερεις οτι η απαντηση θα ειναι ουδεν σχολιο....
2011-07-18 20:01
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Litsa Εμφάνιση μηνυμάτων
το σπιτι που μεναμε ειχε πολυ υγρασια

Ψαράκια ή βατραχάκια όμως (εξαιτίας της υγρασίας) δεν είδες! είδες;
τι να πεις..μαζεφτικαν 10χρονα μου φενεται
2011-07-18 20:21
Παράθεση:
τι να πεις..μαζεφτικαν 10χρονα μου φενεται
Σου απαντησα σε Ο,ΤΙ εγραψες και περιεγραψες με απολυτη σοβαροτητα.

Τωρα αν δεν ηταν αυτα που περιμενες τι να σου κανω.

τι θες να σου πω?Οτι ησουν στο επικεντρο ενος παραμυθενιου σπιτιου οπου ξωτικα με μορφη κατσαριδων πετουσαν ολογυρα?
Οτι ζωντανευαν πινακες ?

Οτι ο χειμωνας ηταν περιεργως κρυος και υγρος ?

Λιτσα ειδε και απο αυτα , αλλα μας το αφηνει για το Μερος 2 του Παραμυθιου.!!
2011-07-18 20:42
Παράθεση:
Σου απαντησα σε Ο,ΤΙ εγραψες και περιεγραψες με απολυτη σοβαροτητα.

Τωρα αν δεν ηταν αυτα που περιμενες τι να σου κανω.

τι θες να σου πω?Οτι ησουν στο επικεντρο ενος παραμυθενιου σπιτιου οπου ξωτικα με μορφη κατσαριδων πετουσαν ολογυρα?
Οτι ζωντανευαν πινακες ?

Οτι ο χειμωνας ηταν περιεργως κρυος και υγρος ?

Λιτσα ειδε και απο αυτα , αλλα μας το αφηνει για το Μερος 2 του Παραμυθιου.!!
Δεν λεω παραμυθια...μιλαω με απολυτη σοβαροτητα!! εσυ λες οτι οτι λεω ειναι παραμυθια αλλα κανεις πολυ μεγαλο λαθος...τελος παντων!! δεν θα απαντησω σε αλλο σου σχολιο θα απαντησω σε αλλα μελη που ξερουν περισσοτερα
2011-07-18 21:16
Παράθεση:
Δεν λεω παραμυθια...μιλαω με απολυτη σοβαροτητα!! εσυ λες οτι οτι λεω ειναι παραμυθια αλλα κανεις πολυ μεγαλο λαθος...τελος παντων!! δεν θα απαντησω σε αλλο σου σχολιο θα απαντησω σε αλλα μελη που ξερουν περισσοτερα
Που ξερουν περισσοτερα?για κινουμενα ελαφακια? για κατσαριδες που πετανε?
για κρυους χειμωνες?
για ψυχασθενειες?

Ας τον αγκαλιασει καποιος σας παρακαλω...