ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προκαλώ...... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Προκαλώ...... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ThePriest45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
03/05/2004, 05:42:02
(ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ.. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ...ΑΝΤΜΙΝ...:Ρ)

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΤΕΡ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΑΣΟ...(ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ..ΑΥΤΑ ΔΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ..ΠΑΠΑ..)

quote:
Σου αντιστρέφω αυτό που λες και σου λέω να σταματήσεις να διαβάζεις οτιδηπότε και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις λίγο τη ζώη και τον κόσμο στηριζόμενος μόνο στο μυαλο σου και μετα έλα να συζητήσουμε...

το εχω πει κι εγω αυτο αγαπητε....
αλλα θυμαμαι καλα πως οταν ξεκινησε το τοπικ ειχες διαθεση να κουνβεντιασεις...μονο με οσους εχουν διαβασει πολλα βιβλια αλλα απο απαντησεις της ζωης στο κεφαλι τους.."μεδεν"=κοινως ασχετοι ανθρωποι σε ασχετο τοπικ...
αν εισαι ο ιδιος με τον προηγουμενο παπα (η αμφιβολια ειναι ενα τσιπακι που σου φυτευουν οσοι επαιξαν μαζι σου με πολλαπλες ταυτοτητες//αλλα ποτε δεν ειπαν οι δειλοι το λογο:)
τοτε θα θυμασαι.

να σου θυισω μια φραση του βουδα μαϋτρεγια...
αν δεν μπορεις να γινεις το παραδειγμα....μη διδασκεις τα λογια...
ειναι υπογραφη μου και τακτικημου.....

καλουμαι απο τους πολυδιαβασμενους..αλλα ασχετους....να καταπατω....
ωστε να επιβεβαιωνω την αγνοια τους..

την καλημερα μου.

και στον ψυχειατρο και στον παπα....και στον αστρολογο.....

(πολυσχιδης προσωπικοτητα...με ορθογραφικα τωρα πια....η χωρις :)

Technoshamanism
_ThePriest_Νέο Μέλος
03/05/2004, 15:19:49
Αγαπητή ΑΤΜΑ,

Ακόμα και τώρα φαίνεται πόσο μακριά ήσουν και είσαι από αυτά που έγραφα, πραγματικά δεν προκύπτει από πουθενά ότι είχα διάθεση να απαντήσω σε ανθρώπους που είχαν διαβάσει πολλά βιβλία, αντίθετα, πολλοί ήταν αυτοί που για να διαβάλουν αυτά που έγραφα αναφέρονταν σε βιβλία διάφορων ειδών…

Είναι κρίμα να δημιουργείς εντυπώσεις, λανθασμένες, γιατί εσύ θα είσαι αυτή που στο τέλος θα χάσει την αξιοπιστία των λόγων της…

Ακόμα κι εσύ τώρα αναφέρεις λόγια που δεν είναι δικά σου …

Δε διαφωνώ με το διάβασμα, διαφωνώ με την κουταμάρα….

Εγώ από την αρχή έλεγα ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να έχει ανάγκη κάποιο βιβλίο να του πει τι θα κάνει στη ζωή του….

Κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ζει βάσει των πραγματικών αναγκών του….

Ευχαριστώ…

giorgos1Νέο Μέλος
03/05/2004, 15:38:33
Φίλε παπά

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΖΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ?ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΡΙΚΙΣΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ.ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ.
ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.

ΦΙΛΙΚΑ

Gmelapsos

03/05/2004, 16:17:40
Καλημερα παπα μου!
λοιπον ισως να ειμαι μακρυα οπως λες...αλλα αναρρωηθηκες "Tι" ηταν αυτο που μας "χωριζει"...εννοω που βλεπεις εσυ την Αποσταση;
επειδη οσα γραφω ειναι απλα οσα νοιωθω + η ζωη μου εδιδαξε//
τα βιβλια παντα επιβεβαιωναν τις εκαστοτε αληθειες και οι απανταχου "διαβολοι" καλουνταν παντα να φυτρωνουν την αμφιβολια μεχρι εξουδετερωσεως...του γεγονοτος οτι ο θεος-ο προσωπικος μου- παντα εδινε σε μενα τα δυσκολα και τις απαντησεις μετα απο καθε ξεπερασμα τους...και Ποτε δεν εκανα πισω 9ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΝ!-"VIRTUAL-ITY"-
Δεν φοβηθηκα τη ζωη, παρα αφεθηκα και κυλησα στη ροη της τυχαια μοιραια αλλα καθολου ασκοπα οπως σιγουρα καποιοι που τοσα λιγα καταλαβαναν απο την ψυχη μου θα βιαζονταν να πιστοποιησουν(με το ζορι δηλαδη κοστουμακι να μου ραψουν...ενω ιδεα απο ραπτικη δεν εχουν ενω η ψυχη...το "σπουδασα" κι αυτο...:)

Αλλα "τι τα θες"!
οταν γραφουμε "δημοσια" καποιοι θα "καταλαβουν" και και καποιοι θα "καταλαβουν" ...
το θεμα ειναι ΤΙ!

Οσο για σενα,παπα μου, δεν βρισκω να λες κατι διαφορετικο απο τα οσα λεω...-ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΕΝΝΟΩ-
Ισως,με αλλα λογια ...αλλα ειναι το αυτο.

+ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ //ΕΝΩ Η "ΕΡΜΗ" ΔΥΝΑΜΑΙ....ΤΑ ΜΑΛΛΑ.

Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΠΑΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
"ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ"...

ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

ΥΠΟΛΟΓΗ;
ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ.
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΥΤΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΜΙΝ...

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 03/05/2004 16:41:42

_ThePriest_Νέο Μέλος
03/05/2004, 16:58:43
Αγαπητέ Γιώργο,

Εσύ ξέρεις που μεγάλωσα; Ξέρεις ποσά γράμματα ξέρω; Ξέρεις αν έχω περάσει ή περνάω δύσκολα ;; ξέρεις με ποιους συναναστρέφομαι και με ποιους όχι;

Η πατρίδα σου δε φροντίζει να συντηρεί αυτούς τους ανθρώπους με το ψεύτικο πρόσωπο;; έχει διώξει κανένα επειδή εκμεταλλεύτηκε κάποιον άλλο;;

Αυτά που λες είναι απλά μια κάλυψη, ήθελες να βρεις μια βάση για να υποστηρίζεις τις απόψεις σου και θεώρησες ότι οι κακουχίες της ζωής είναι ένα καλό υπόβαθρο αλλά φίλε μου δεν είσαι ο μόνος και ούτε βέβαια οποιαδήποτε κακουχία δικαιολογεί αυτά που λες…

Με τι ακριβώς καλά σε προίκισε η πατρίδα και με ποιο τρόπο;;;

Μου λες να σκεφτώ , εσύ έχεις σκεφτεί ότι αυτό που λες σε απομονώνει, λέγοντας ότι δεν σέβεσαι τον άνθρωπο περισσότερο από την πατρίδα επειδή κάποιοι άνθρωποι είναι ψεύτικοι, λες και μέσα σε 6 δις κόσμο στη γη μόνο εσύ είσαι ο αληθινός δεν υπάρχουν άλλοι…. Όπως καταλαβαίνεις μάλλον εσύ χρειάζεται να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα

Αγαπητή ΑΤΜΑ,

Μου λες ότι δεν βρίσκεις κάτι διαφορετικό, όταν πρωτόγραφα τα ίδια πράγματα όμως δεν έλεγες το ίδιο, αυτό είναι μια καλή εξέλιξη..

Κυρίως αντέδρασα στο προηγούμενο μήνυμα γιατί ανέφερες ότι ήθελα να μιλάω μόνο με «διαβασμένους» κάτι που δεν ισχύει..

Κατά τα αλλά αφού εσύ συμφωνείς με αυτά που λεω δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω, το θέμα είναι αν έχεις καταλάβει ποιες είναι πραγματικές σου ανάγκες και όχι αν εγώ καταλαβαίνω τι λεω.. ή ποιος είμαι και γιατί γράφω….

Ευχαριστώ..

03/05/2004, 18:21:04
quote:
το θέμα είναι αν έχεις καταλάβει ποιες είναι πραγματικές σου ανάγκες και όχι αν εγώ καταλαβαίνω τι λεω.. ή ποιος είμαι και γιατί γράφω….

ωραια.
το πως εγραφα περυσι εχει μαλλον να κανει με οσα διαβαζα απο απεναντι..προφανως δεν εχεις επακριβως καταλαβει πατερ τη διαφανη ιδυοσυγρασια ενος πλασματος που περναει απο τα τεσσενα στοιχεια και πεμπτουσιωνεται...
το ζητουμενο ξερει ςποιο ειναι;
ο ενας αληθινος ανθρωπος να εχει βρει τουλαχιστον αλλον ενα που να επιβεβαιωνει την υποκειμενικη του αληθεια..
τοτε παυει να μιλα αδικως...και ετσι ερχονται και αλλες επιβεβαιωσεις..
το θεμα ομως ειναι να μιλα ειλικρινα.

αναρρωτηθηκες για τις δικες μου αναγκες;....χμ...
εσυ τις γνωριζεις ντις δικες σου;

νομιζω πως εχω αναπτυξει μια καλη σχεση με Αυτο που ζει μεσα μου..
και αν μη τι αλλο αυτο που συνεχεια επαναλαμβανω ειναι...
πως δεν κοροιδευω τον εαυτο μου γραφοντας στο φορουμ πρπαγματα που δεν γνωριζω απο προσωπικη εμπερια ...αοριστως η πααπγαλια δηλαδη/και απο την αλλη να εχω ενα σωρο απο αποθημενα που με καταδυναστευουν/
ευχαριστω τοους δημιουργους μου που με επλασαν με τοση ενεργεια οση μπορει να μετακινησει βουνα...
και αδιαφορω για το γεγονος οτι θελουν παντα οι ανθρωποι να με μειωνουν ακομη κιαν επιλεγω παντα να προσφερω ετσι απλα....

θα μου πεις....ειναι βαθυτερη αναγκη σου να φερεις την αληθεια εκει που υπαρχουν ανθρωποι που θελουν λογω συμφεροντος να επικρατησει ενα σχεδιο ωφελιμιστικο...η ατομα που αν τα δεις/νοιωσεις/ακουσεις/...μονο αληθινα δεν ειναι..

τελος παντων
περυσι ηταν περυσι....
και μιλησες οντως με τους συντονιστες του εσωτερικα....
αυοτς που φαινονται....και αυτους που δε φαινονται...

φετος
περασες το τεστ....
ατμα...
και αν θες απαντησε μου....
εσυ γνωριζεις τις βαθυτατες αναγκες σου;
κι αν ναι
θα ειχες την ειλικρινια να γραφεις με την αυτοματη γραφη ο,τι σκεφτεσαι...δινωντας το ετσι απλα σαν σπορο για απειρα λουλουδι....Α
σ'εναν κηπο που ο ιδιοκτητης του...κοιμαται....στην αιωρα της ληθης....;

χμ....

με πολυδιαβασμενους ναι μιλησες-περυσι-
μα ηταν απειροι απο τα της ψυχης....
τωρα η πειρα της ζωης σου θα μου δωσει τις απαντησεις μου...

ακομη κι αν ερθει αποτομα μια αγελη....και με κατασπαραξει...μπαμ-μπαμ!

αναμενω παπα μου...(!)

Technoshamanism
_ThePriest_Νέο Μέλος
03/05/2004, 18:56:40
Αγαπητή ΑΤΜΑ ,

έχει τόση σημασία για σένα αν έχω βρει τι έχω ανάγκη;;

εγώ μπορεί να μην είμαι καν φυσικό πρόσωπο, μπορεί να είμαι ένας χαρακτήρας και τίποτα άλλο…

Αυτό που από την αρχή έλεγα είναι ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να καταλαβαίνει τις προτεραιότητες του..

Αυτό τι σημαίνει; Δεν είναι δυνατόν λόγου χάρη όταν δεν μπορείς να εξασφαλίζεις την τροφή σου η οποία θα σου δίνει τη δυνατότητα να ζεις , αντί να προσπαθείς να βρεις ένα τρόπο να την εξασφαλίσεις να διαβάζεις βιβλία γιατί ανεβάζουν το πνευματικό σου επίπεδο

Το παράδειγμα είναι ίσως υπερβολικό αλλά εμπεριέχει την ουσία όσων λεω..

Ένα άλλο παράδειγμα πιο απτό και πραγματικό είναι αυτό με αρκετούς αγρότες οι οποίοι μαζεύοντας τους κόπους μιας ζωής αντί να φροντίσουν να αγοράσουν ένα σπιτάκι ή να φροντίσουν για το μέλλον των παιδιών τους , έπαιξαν τα λεφτά τους στο χρηματιστήριο ή αγόρασαν μια BMW για να επιδεικνύονται στους συγχωριανούς τους.

Αν θες λοιπόν, η δική μου προτεραιότητα είναι να πω σε όσους μπορώ , όπως μπορώ ότι πρέπει να βρουν τις δικές τους προτεραιότητες.

Ευχαριστώ..

giorgos1Νέο Μέλος
03/05/2004, 19:20:05
den htan kalypsh ayta pou eipa kai oute ta eipa gia na dikaiologithw.kanenas den kserei tipota gia ton allo.o kathenas ekane thisies gia na zisei kai na epibiwsei se ayth th zwh.den lew oti eimai monadikos.kanenas mas den einai anthrwpos.etsi opws symperiferomaste exoume diwksei thn anthrwpia kai to mono pou den eimaste einai anthrwpoi.diakrinw sto yfos sou mia <>den eimai atomo pou tsakonetai.koitaw kai boithaw tous synanthrwpous mou oso mporw alla panw ap'ola bazw thn patrida giati mono ayth exei meinei na me ypostirizei.thelw na sou pw kati allo.
ta kalitera paidia pou exw gnwrisei sth zwh mou einai mesa sth nyxta.ayta ta paidia pou exoun mathei ti shmaine peina kai ftwxia.ayta ta paidia pou kseroun ti simainei na klebeis mia fratzola psomi gia na zhseis.ayta ta paidia anagkastikan na paroyn ayto to dromo.pisteyw oti me katalabaineis.
an theliseis na ksanamilisoume me filiko tono apeythine mou to logo.mpainw synaixeia edw.an hthela na tsakwthw ebgaina sto dromo pou exw pollous.edw esteila na pw th gnwmh mou.mporei na ksereis perisootera apo emena.den amfibalw.oso megalwnoume mathainoume.
se ayto tha symfwneis.

kati allo.NA ME SYNXWRESETE POY GRAFW ME AGGLIKOUS XARKTIRES ALLA DEN THELV NA KANW KAPOIO LATHOS.(ORTHOGRAFIKA)

filika

Gmelapsos

VIKINGΜέλος
03/05/2004, 23:37:28
quote:

...Mporei na me thewrisete allazona alla par'ol'auta tha ekfrasw tin apopsi mou gia tin pleiopsifia twn thematwn tou forum...

Thewrw oti ola auta peri epsilon , katagwgis ellinwn, siwnistwn ktl den einai tipota parapanw para anoisies. Einai i ekfrasi tis fantasias kapoiwn anthrwpwn twn opoiwn i apotyxia - sinithws - tis koinwnikis tous zwis, tous odigei sto na katafeugoun se themata opws ta proanaferthenta pou thewroun oti tous kanoun na ksehwrizoun.

Mporw na apodeiksw oti oi apopseis pou ekfrazontai einai toulaxiston astiriktes kai malista prokalw opoiondipote na mou apodeiksei to antitheto me epixeirimata....

OLA AYTA TA LEW GIATI PREPEI NA STAMATISOUNME OLOI NA ASXOLOYMASTE ME PRAGMATA POY TO MONO POU KANOYN EINAI NA MAS DIXAZOYN
H SKEPSI MAS PREPEI NA ANALWNETAI STIS PRAGMATIKES ANAGES MAS

..EYXARISTW..

Καλωσηρθες ThePriest στην ομορφη παρεα μας.
Αρχικα πιστεψα οτι εισαι Ιερεας αλλα μετα καταλαβα οτι δεν εισαι και ετσι εσβησα καποια πραγματα που εγραψα.

Και εγω προσωπικα πιστευω
οτι ενας λογος που καποιοι ανθρωποι(οχι ολοι,ισως οι περισσοτεροι
το κανουν για αυτο τον λογο που λες)
λογω αποτυχιας της κοινωνικης τους ζωης καταφευγουν σε θεματα οπως αυτα που αναφερεις φιλε ThePriest,θελοντας ετσι ισως να ξεχωρισουν.Συμπληρωνω λεγοντας οτι καποιες φορες μαλιστα ανθρωποι που εχουν αποτυχει στην κοινωνικη ζωη τους και ειναι απογοητευμενοι απο την ζωη γινονται μελη διαφορων οργανωσεων π.χ Παραθρησκευτικες
οργανωσεις κ.λ.π.
Αλλοι παλι κλεινονται σε καποιο μοναστηρι,στρεφονται σε καποια θρησκεια κ.λ.π,αλλοι κανουν κατι χειροτερο στρεφονται στον τζογο ή στα ναρκωτικα.

Αλλα ηθελα να σε ρωτησω,θεωρεις οτι στο Φορουμ δεν πρεπει να υπαρχουν
θεματα που ασχολουνται με την μεταφυσικη;Τι θεματα προτεινεις για συζητηση;Δεν σε απασχολουν εσενα ερωτηματα υπερβατικα;(π.χ υπαρξη Θεου,υπαρξη εξωγηινων κ.λ.π).

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Edited by - VIKING on 04/05/2004 01:22:06

Edited by - VIKING on 04/05/2004 01:27:53

04/05/2004, 01:22:53
Γειά σου παπά - κομήτη που εμφανίζεσαι και εξαφανίζεσαι από τις συζητήσεις ωσάν το προαναφερόμενο αστρικό φαινόμενο!
quote:
Αυτό που από την αρχή έλεγα είναι ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να καταλαβαίνει τις προτεραιότητες του..

Αυτό τι σημαίνει; Δεν είναι δυνατόν λόγου χάρη όταν δεν μπορείς να εξασφαλίζεις την τροφή σου η οποία θα σου δίνει τη δυνατότητα να ζεις , αντί να προσπαθείς να βρεις ένα τρόπο να την εξασφαλίσεις να διαβάζεις βιβλία γιατί ανεβάζουν το πνευματικό σου επίπεδο

Το παράδειγμα είναι ίσως υπερβολικό αλλά εμπεριέχει την ουσία όσων λεω..

Μια χαρά το βρίσκω το παράδειγμα!
Ας μιλήσουμε λοιπόν για ανάγκες. Η χαμηλώτερη και βασικότερη εξ αυτών είναι η ανάγκη της επιβίωσης(φυσιολογική ανάγκη) - του να έχουμε ψωμί να φάμε με άλλα λόγια. Οταν αυτή καλύπτεται, αρχίζει το άτομο να αναζητά ασφάλεια, κοινωνική αναγνώριση, ανεξαρτησία,και παραπέρα γνώση, πνευματικότητα και πάει λέγοντας. Πρέπει όμως να εξασφαλίσει τη βάση ώστε να μπορέσει να φτάσει στην κορυφή.

Μία πορεία η οποία ξεκινάει από τις βασικές ανάγκες και οδεύει προς τις πιο πνευματικές, είναι κατά τη γνώμη μου μία φυσιολογική πορεία ανθρώπου. Από πρακτική άποψη, δεν μπορούμε να μιλάμε για πνευματικές ανάγκες, όταν οι προηγούμενες δεν έχουν καλυφθεί σε ικανοποιητικό βαθμό. Από την άλλη μεριά όμως, οι ανάγκες για κάτι πνευματικότερο θα μας δώσουν ώθηση για να ξεπεράσουμε τις βασικότερες ανάγκες μας. Αλλά και να κατανοήσουμε πως βρισκόμαστε σε στάδιο ετοιμότητας για εξέλιξη, διότι τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι κολλάμε σε έναν αγώνα υπερκάλυψης κάποιων αναγκών, και ουσιαστικά αν και νομίζουμε ότι εξελισσόμαστε στην ουσία είμαστε στάσιμοι. Οι στόχοι, είναι κινητήριος δύναμη που μπορεί να μας πάει παραπέρα, ή και να μας βυθίσει πιο βαθιά εκεί που είμαστε. Επιλέγοντάς τους, ορίζουμε και τον δρόμο μας.

Σε γενικές γραμμές, ισχύουν δύο πράγματα:
Αφενός μεν, εμείς δημιουργούμε τις ανάγκες μας μέσα σε έναν δρόμο συνεχούς εξέλιξης,
και
Από τη στιγμή που κάποιες βασικές ανάγκες μας έχουν καλυφθεί ή βρίσκονται σε καλό δρόμο για να καλυφθούν, βάζουμε τις δικές μας προτεραιότητες και τους νέους στόχους μας.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

terpandrosΜέλος
24/08/2003, 03:17:49
Eimouna sthn paralia prin apo kana 40 lepto (sthn voula) me 3 paidia kai etsi opws pigename na fugoume na anevoume panw apo mia skala pou xei vlepoume ston toixo apo makria mia mavrh skia... etsi opws plhsiazoume htan mia gunaika me mavrh kamparntina kai mavra mallia sthn mapa ths kai mia mavrh tsanta me mia asprh kordela panw... kai plhsiazei pros to meros polu arga kai me argh fwnh leei mhpws exete tsigara..stamataw egw na ths dosw kai vlepw ta alla tria paidia na proxwran san na mhn akousan tpt ths dinw olo to paketo kai etsi opws to pairnei vlepw thnn mapa ths kai htan apisteuta asprh kai xerakianh gurw sta 30...paw trexontas sxedon na anevw thn skala kai etsi opws exw sxedon anevei mou leei anapthra exeis?? ths kanw oxi kai fevgw trexontas.. telika kai ta alla paidia thn eixan dei alla den dwsan shmasia.. alla meta otan suneiditopoiisan th egine eixa xestei apo ton fovo tous.. opws kai gw twra..
2:30wra to prwi
monh na koitazei oxi thn thalassa alla ta vraxia orthia
entelws erhmikh topothesia agnwsth ston polu kosmo
TI HTAN AUTH-O?
eimai entelws tromokratimenos

SiraxΝέο Μέλος
24/08/2003, 05:10:19
Ti pinete kai den mas dinete?????????

filika...

terpandrosΜέλος
24/08/2003, 05:14:56
Koita eimastan 4 atoma ama eimouna monos mou paizei kiolas :Pp

soldierΝέο Μέλος
24/08/2003, 06:16:48
Μπας κι ήταν καμμιά φρεσκοχωρισμένη κι είχε πάει στη παραλία να κλάψει τη μοίρα της; Τα βράχια μπορεί να τα κοίταγε για να δει αν μπορεί να τα σκαρφαλώσει να πέσει...

Γιατί δεν έκατσες να της πιάσεις κουβέντα ρε τερπάνδρε; Άσε που άμα κατάλαβε ότι τρόμαξες, μπορεί και να νομίζει ότι το παθες από την ασχήμια της... Οπότε καταλαβαίνεις: χωρισμός και τέτοια διαπίστωση => ιδανικός συνδυασμός για πολύνεκρο... Άμα ακούσουμε για καμμιά αυτοκτονία στις ειδήσεις σήμερα, το κρίμα στο λαιμό σου...

Keep the flame burning...

terpandrosΜέλος
24/08/2003, 07:02:53
Ok thn mavrh thn kamparntina me 30 vathmous th thn forage??

soldierΝέο Μέλος
24/08/2003, 07:27:25
Έχεις αναστατωθεί έτσι; Sorry που το πήρα χλιαρά το θέμα, ενώ εσύ είσαι αγχωμένος... Την περιγράφεις καλύτερα λίγο; Χαρακτηριστικά προσώπου, μήκος μαλλιών κ.λ.π. Μπορεί να την έχει δει και κάποιος άλλος στην περιοχή...

Πάντως αν δεν πρόκειται για κάτι άλλο, και ήταν απλά μια κοπέλα, μπορεί να ήταν γυμνή ή με τα εσώρουχα από μέσα (μπορεί να την πέταξε ο άλλος από το σπίτι, και της την έδωσε για κάλυμα, μπορεί να είναι ανώμαλη, πού ξέρεις) . Πάντως έχω φαντασία ο άτιμος...

Keep the flame burning...

CyBeR_JiMΜέλος
24/08/2003, 12:00:16
ENA Bacardi Coca-Cola ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!

-------------------------
Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...

-------------------------

SiraxΝέο Μέλος
24/08/2003, 18:15:41
Eimai sxedon sigouros oti pisw apo ka8eti to periergo krivetai mia logikh apantisi. Mporei ama skefteis ligo pio psixrema to 8ema na 8imi8eis kapoies leptomeries, pou prin logw ths taraxhs sou mporei na tis 3exnouses,kai na se kanoun na katalaveis oti AUTO pou eides htan telika mia kopela pou sou ekane traka sta tsigara.Oso anafora ta rouxa iparxoun xilia dio atoma pou tixainei na forane makrimanika to kalokairi(Treloi,narkomaneis,astegoi,...)

Kamia fora h an8ipovoli paizei perierga paixnidia...

lakmanΝέο Μέλος
24/08/2003, 19:24:39
Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και αρκετά άτομα που ακούνε Gothic μουσική και σε κάποια club όπως για κάποιο που έχω ακούσει στο Περιστέρι καθώς και για κανά δυο άλλα, τέτοιο ντύσιμο και μακιγιάζ είναι τουλάχιστον συνηθισμένα.

terpandrosΜέλος
24/08/2003, 20:47:35
esy les to dark sun sto peristeri :p sthn voula btw den exei tetia clubs oute eixe pote oute exw dei pote gothous sthn voula.. eixe kataspro proswpo teliws xerakiano kai xwris xeilia kai eixe mallia ws tous omou psilosgoura kai htan mprosta sto proswpo ths ... epishs milage paaaaaaara polu arga kai koitouse kai koinoutan arketa perierga..