ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Gonzalez32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
GonzalezΜέλος
02/05/2006, 17:27:00
Το ξέρατε ότι μπορείτε να δείτε το μέλλον σας στο πηγάδι. Ανήμερα του Αι Γιαννιού 12:00 το μεσημέρι, παίρνετε έναν καθρέφτη και πάτε σε ένα πηγάδι, βάζετε τον καθρέφτη, έτσι ώστε το φως του ήλιου να αντανακλά στον καθρέφτη, και το νερό του πηγαδιού να φαίνεται στον καθρέφτη, πάνω στον καθρέφτη βλέπετε εικόνες απ’ το μέλλον. Το έκανε μια φίλη της γιαγιάς μου και είδε το θάνατό της και σε λίγες μέρες πέθανε. Και εγώ το έκανα και είδα ότι θα πήγαινα στο εξωτερικό και σε ένα μήνα αυτό έγινε. Έχει κανείς εμπειρίες ή ξέρει κάτι παραπάνω γι’ αυτό;

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

02/05/2006, 17:38:24
θα το δοκιμασω και θα σου πω

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

morpheausΜέλος
03/05/2006, 02:24:10
Κάτι άσχετο πότε είναι του Αι Γιαννιού

Ζήσε την στιγμή πριν γίνει παρελθόν

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
03/05/2006, 02:56:45
quote:

Κάτι άσχετο πότε είναι του Αι Γιαννιού

Ζήσε την στιγμή πριν γίνει παρελθόν

Τώρα...πέρασε γμτ.... καμία αλλή γιορτή δεν παίζει που να μπορεί να γίνεται ??? Η θα πρεπει να περιμένουμε του χρόνου???

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

03/05/2006, 03:28:35
Μέχρι να έρθει του Αι Γιαννιού μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι άλλο. Εχει σχέση με τη γνωστή ταινία τρόμου Candyman. Αν πείτε 5 φορές μπροστά στον καθρέπτη τη λέξη "Candyman" ο αιμοβόρος φονιάς Candyman με το γάντζο αντί για χέρι και θώρακα μέλισσας θα εμφανιστεί στο χώρο σας για να σας εξοντώσει. Εγώ δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί φοβάμαι πολύ...

Ιδού

Για κάντε το αν τολματε πουλάκια μου!!!
Candyman X 5 στον καθρέφτη=σας έφαγε το μάυρο σκοτάδι!!!!

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

Edited by - Agnostic on 03/05/2006 03:29:52

03/05/2006, 09:37:02
αυτο με τον καντυ μαν το εκανα
γιναμε πολυ καλα φιλαρακια
να φανταστεις οταν μου τελιωνει το μελι δεν παω στο σουπερ μαρκετ αλλα στον καθρευτη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

GonzalezΜέλος
03/05/2006, 14:13:49
Ρε παιδια εγώ δεν το έχω δοκιμάσει άληη μέρα επειδή οι γιαγιάδες μου μου λέγαν όχι μόνο του Αι Γιαννιού, γιατί δεν το δοκιμάζετε και εσείς να δείτε αν λειτουργεί κι άλλες μέρες

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

03/05/2006, 15:14:29
quote:
Ρε παιδια εγώ δεν το έχω δοκιμάσει άληη μέρα επειδή οι γιαγιάδες μου μου λέγαν όχι μόνο του Αι Γιαννιού, γιατί δεν το δοκιμάζετε και εσείς να δείτε αν λειτουργεί κι άλλες μέρες

Πού να βρεις πηγάδι στην απέραντη τσιμεντούπολη Αθήνα???

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

ΒρίλΜέλος
03/05/2006, 15:19:51
Να σε ρωτήσω κάτι ?

Άσχετο με το τελετουργικό που λές...

Είσαι μοιρολάτρης ?

Πιστεύεις ότι εσύ, εγώ, οποισδήποτε υπάρχει, και όλο το "υπάρχω" του είναι προκαθορισμένο από πρίν, είναι "γραμμένο" και "ότι γράφει δεν ξεγράφει" ?

Να σε ρωτήσω κάτι απλό.

Άν όλα είναι προγεγραμένα, τότε τι νόημα έχει να μάθεις το μέλλον σου -με αυτό το τελετουργικό που περιγράφεις ή οποιδήποτε άλλο ?
Τι νόημα έχει να το μάθεις, αφού θα συμβεί είτε το μάθεις έιτε δεν το μάθεις. Σε ρωτάω ειδικά, μια και πιστεύεις, ότι δεν μπορείς και να το αλλάξεις. Τι νόημα έχει να το ξέρεις ? Για να βασανίζεσαι ?

Σε επέκταση, τι νόημα έχει και να υπάρχεις, εφόσον όλο το "υπάρχω" σου είναι προγεγραμένο. Απλά για να ... εκπληρώσεις το .. προγεγραμμένο ?
Πολυ ανιαρό το βρίσκω. Και δε βλέπω κάν έναν λογο ύπαρξης σε αυτό το σχέδιο.

Προτιμώ το άλλο, αυτό που λέει ότι ο κάθε άνθρωπος φτιάχνει μόνος του τη μοίρα του.

Θάθελα να μου απαντήσεις.

wainamoinenΜέλος
03/05/2006, 16:01:44
Πριν μερικά χρόνια είχα μια παρόμοια συζήτηση
με μια φίλη μου.
Είχε την άποψη ότι τα πάντα ήταν γραμμένα. Απελπισία και
κατάθληψη, κάθε φορά που ανοίγμε το συγκεκριμένο θέμα.
Μετά απο σκέψεις βρήκα την λύση και χαρούμενη της λέω,
έστω ότι το μέλλον είναι γραμμένο.
Είναι γραμμένο το τι θα συμβεί αλλά μπορείς να φτάσεις εκεί
μέσω διαφόρων διαδρομών,της επιλογής σου.
Όχι, μου λέει, δεν κατάλαβες,όλα είναι γραμμένα, ακόμα και το
πως θα φτάσεις εκεί. Καλά, έστω ότι έιναι
έτσι, ότι ακολουθούμε μια ήδη διεγραμμένη πορεία,
αλλά το θέμα είναι τι θα αποκομοίσουμε απο αυτήν, πως θα την βιώσουμε και πόσο θα εξελιχθούμε, ώστε να ανέβουμε
κάποιο πνευματικό σκαλοπάτι.
Αλλά πάλι υπήρχε η πιο απαισιόδοξη απάντηση. Μα και αυτά
που σκέφτεσαι, είναι γραμμένο να τα σκέφτεσαι έτσι ακριβώς.

Και με την σειρά μου ρωτάω, εσείς σε ποιόν βαθμό θεωρείτε
καθορισμένο το μέλλον ?

Προσωπικά προκειμένου να αυτοκτονήσω, ιοθέτησα πλήρως την άποψη του Βριλ.
"Προτιμώ το άλλο, αυτό που λέει ότι ο κάθε άνθρωπος φτιάχνει μόνος του τη μοίρα του."

Ευχαριστώ σας

GonzalezΜέλος
03/05/2006, 17:38:50
quote:

Να σε ρωτήσω κάτι ?

Άσχετο με το τελετουργικό που λές...

Είσαι μοιρολάτρης ?

Πιστεύεις ότι εσύ, εγώ, οποισδήποτε υπάρχει, και όλο το "υπάρχω" του είναι προκαθορισμένο από πρίν, είναι "γραμμένο" και "ότι γράφει δεν ξεγράφει" ?

Να σε ρωτήσω κάτι απλό.

Άν όλα είναι προγεγραμένα, τότε τι νόημα έχει να μάθεις το μέλλον σου -με αυτό το τελετουργικό που περιγράφεις ή οποιδήποτε άλλο ?
Τι νόημα έχει να το μάθεις, αφού θα συμβεί είτε το μάθεις έιτε δεν το μάθεις. Σε ρωτάω ειδικά, μια και πιστεύεις, ότι δεν μπορείς και να το αλλάξεις. Τι νόημα έχει να το ξέρεις ? Για να βασανίζεσαι ?

Σε επέκταση, τι νόημα έχει και να υπάρχεις, εφόσον όλο το "υπάρχω" σου είναι προγεγραμένο. Απλά για να ... εκπληρώσεις το .. προγεγραμμένο ?
Πολυ ανιαρό το βρίσκω. Και δε βλέπω κάν έναν λογο ύπαρξης σε αυτό το σχέδιο.

Προτιμώ το άλλο, αυτό που λέει ότι ο κάθε άνθρωπος φτιάχνει μόνος του τη μοίρα του.

Θάθελα να μου απαντήσεις.

Δεν είμαι ο απόλυτος μοιρολάτρης αλλά ούτε ζω το σήμερα, χωρίς να με νοίαζει το αύριο. Εν μέρει πιστεύω ότι ο άνθρωπος φτιάχνει μόνος του τη μοίρα του, αλλά αν κάποια πράγματα είναι γραπτά να γίνουν, θα γίνουν. Μην πιάνεσαι από αυτό που λέω "ότι γράφει δεν ξεγράφει", αυτό το λέω από μια εμπειρία που είχα. Κοίταξε να δεις στο Βόλο, έχω κάτι συγγενείς και ένας από αυτούς έκανε αυτό με το πηγάδι και είδε ότι θα πνιγεί, το απέτρεψε, αλλά ένα χρόνο αργότερα πνίγηκε όταν είχε πάει για ψάρεμα. Γι’ αυτό σου λέω, άμα είναι να πεθάνεις π.χ. από πνιγμό, από αυτό θα πας και όχι από κάτι άλλο, ότι είναι γραπτό να γίνει δεν αλλάζει. Εγώ πάλι δεν δημιούργησα αυτό το θέμα για να βασανήσω τους ανθρώπους, σε περίπτωση που δουν κάτι κακό στο μέλλον τους, εγώ το δημιούργησα, γιατί το θεώρησα παράξενο και ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό, όπως π.χ. ο eViL με το ποτηράκι

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

03/05/2006, 21:27:52

το θεμα ειναι να μην πεσετε μεσα στο πηγαδι και δειτε οντως τον θανατο σας στον καθρεπτη...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

05/05/2006, 00:27:23
Αν κατουρήσεις στο πηγάδι
τότε τι γίνεται?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

ΒρίλΜέλος
05/05/2006, 09:34:42
quote:

Αν κατουρήσεις στο πηγάδι
τότε τι γίνεται?

Άστα.
Πήρε φωτιά το σύμπαν...

mariha2912Μέλος
07/05/2006, 08:56:41
ΚΑΙ ΒΡΕ Gonzalez , ΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΣΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ SMS ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ,Η ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Π.Χ. ?

ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΞΕΦΩΤΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,ΤΟΤΕ ΘΕ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ,ΚΤΛ ΚΤΛ...
ΟΤΙ ΔΕΙΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ...

GonzalezΜέλος
07/05/2006, 16:23:54
quote:

ΚΑΙ ΒΡΕ Gonzalez , ΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΣΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ SMS ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ,Η ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Π.Χ. ?

ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΞΕΦΩΤΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,ΤΟΤΕ ΘΕ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ,ΚΤΛ ΚΤΛ...
ΟΤΙ ΔΕΙΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ...

Κοίτα να δεις mariha, είδα ότι θα ταξιδεύω με αεροπλάνο και μετά από μία μέρα ο πατέρας μου μου ανακοίνωσε ότι θα πάμε στην Αμερική για να συναντήσουμε τη νονά μου, ήταν καλοκαίρι εκείνη την εποχή που το είδα

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

GonzalezΜέλος
07/05/2006, 21:52:34
Sorry guys, έκανα ένα λάθος δεν ήθελα να πω "ήταν καλοκαίρι την εποχή που το είδα" αλλά "’ηταν καλοκαίρι την εποχή που πήγαμε"

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
07/05/2006, 23:22:35
Πρώτα μας λές οτι πήγες μετά απο ένα μήνα στο εξωτερικό....

quote:

Gonzalez λέει....

Το ξέρατε ότι μπορείτε να δείτε το μέλλον σας στο πηγάδι. Ανήμερα του Αι Γιαννιού 12:00 το μεσημέρι, παίρνετε έναν καθρέφτη και πάτε σε ένα πηγάδι, βάζετε τον καθρέφτη, έτσι ώστε το φως του ήλιου να αντανακλά στον καθρέφτη, και το νερό του πηγαδιού να φαίνεται στον καθρέφτη, πάνω στον καθρέφτη βλέπετε εικόνες απ’ το μέλλον. Το έκανε μια φίλη της γιαγιάς μου και είδε το θάνατό της και σε λίγες μέρες πέθανε. Και εγώ το έκανα και είδα ότι θα πήγαινα στο εξωτερικό και σε ένα μήνα αυτό έγινε. Έχει κανείς εμπειρίες ή ξέρει κάτι παραπάνω γι’ αυτό;

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

Και μετά μας λές οτι πήγες το καλοκαίρι στο εξωτερικό.....

quote:

Gonzalez λέει......

Sorry guys, έκανα ένα λάθος δεν ήθελα να πω "ήταν καλοκαίρι την εποχή που το είδα" αλλά "’ηταν καλοκαίρι την εποχή που πήγαμε"

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

Μα του Αγίου Ιωάννη είναι στις 7 Ιανουαρίου.... και από Γεννάρη μέχρι καλοκάιρι είναι περισσότερο από ένα μήνα...

Μού φαίνεται δεν ξέρεις τί λές...και σκαριφίζεσαι πολλά πράγματα...
Όντως οτι γράφει δεν ξεγράφει...

Φιλικά...

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

e_shadowΜέλος
07/05/2006, 23:43:55
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους!

Προφανώς εννοεί του Αι Γιάννη του κλήδονα

τότε που καίμε τα μαγιάτικα στεφάνια

Και πηδάμε τις φωτιές

Όχι τη γιορτή του Γενάρη!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

08/05/2006, 00:39:18
quote:

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

μην το ξεχνας...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr