- ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Μού φαίνεται δεν ξέρεις τί λές...και σκαριφίζεσαι πολλά πράγματα...
Κααααλά !
Να΄τανε και ο μόνος....
quote:
Το ξέρατε ότι μπορείτε να δείτε το μέλλον σας στο πηγάδι
Πιάνει και για το στοίχημα, γιατί τώρα τελευταία μας εχει φάει ο κουβάς...![]()
quote:
Πιάνει και για το στοίχημα, γιατί τώρα τελευταία μας εχει φάει ο κουβάς...
Εκεί πιθανόν να πιάνει η ανάγνωση του «Match Money». Γράφει και ο Γεωργίου εκεί. Πάντως θα σε συμβούλευα να το κόψεις αφού δε μπα να’ σαι το υπέρτατο μέντιουμ ή και ο πιο μουράτος προφήτης?? Πιο πολλά θα χάνεις παρά θα κερδίζεις. Κοινώς στον κουβά θα πας θες δε θες. Ευτυχώς ξύπνησα εγκαίρως και δεν κλέω πλέον τα λεφτά μου...
Αχ αυτός ο κουβάς...

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
το εκανα σε αυτο στο βιλατζ/ρεντη και βγηκε μια αγγλιδα και με φασκελωνε.
να υποθεσω οτι αυτο ειναι το μελλον μου?
![]()
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
quote:
βασικη προυποθεση βεβαια, να βρεις προθυμο πηγαδι να συνεργαστει.το εκανα σε αυτο στο βιλατζ/ρεντη και βγηκε μια αγγλιδα και με φασκελωνε.
να υποθεσω οτι αυτο ειναι το μελλον μου?
Μην αποκλείεις τίποτα null n void, πού ξέρεις δεν νομίζω ότι το πηγάδι έχει θέληση αν είδες ότι η αγγλίδα σε έδερνε αυτό θα γίνει
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
quote:
να υποθεσω οτι γνωριζεις την διαφορα της λεξης φασκελωνω απο την λεξη δερνω, σωστα?ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Sorry γράψε λάθος
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
Εγώ πάντως το βραστό αυγό μπορεί και να το χλαπάκιαζα αντί να το πέταγα στο πηγάδι...διότι τρελαίνομαι για αυγά βραστά, με αλατάκι-πιπεράκι
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
γιατί ξεκινάει σε λίγο και το μουντιάλ,
να ξέρω δηλαδή τι στοίχημα θα παίξω...
Τρινιτάντ &Τομπάγκο για 500/1,
ή Ιράν για 350/1 ?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

(clickable)
Ξέρετε πολλά παιδάκια που θα αντάλασαν μια μερίδα πατάτες τηγανιτές με ένα μεγάλο πιάτο χόρτα βραστά; Φυσικά όχι! Όμως αν μεγαλώνοντας, μας έπειθε κάποιος πως αυτές ήταν οι γευστικές μας προτιμήσεις ... θα τρώγαμε πιο υγιεινά;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)