ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Internet: Μιλάτε με ανήλικο ? Θα τον αναγνωρίσετε από τα πολλά ορθογραφικά λάθη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Internet: Μιλάτε με ανήλικο ? Θα τον αναγνωρίσετε από τα πολλά ορθογραφικά λάθη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Vril55 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
11/08/2005, 16:59:18
quote:

Οπότε λοιπόν .. μεγάλη προσοχή σε αυτούς που συστήνονται ώς ανήλικοι...

Για σου Αλζαρρό,

Ημε ανύληκως. Θα μαι πρωσαίχης ?

Edited by - Vril on 11/08/2005 17:00:20

11/08/2005, 17:09:01

τς τς τς...

μα που πάει το μυαλό σου αγαπητέ allzzaro?

απλά μετά τις απαραίτητες "συστάσεις" έβαλε μυαλό το παιδί...

πως κάνεις έτσι κι εσύ πια? απλά μεγάλωσε μέσα σε μια μέρα!

και πάλι τς τς τς...

Galadriel

Υ.Γ. μπααα... αγαπητέ βριλ, ό,τι και να κάνεις δαιν διαφέβγοισ τυσ πρωσοχίς

in God we trust

11/08/2005, 18:21:20
quote:

Για σου Αλζαρρό,

Ημε ανύληκως. Θα μαι πρωσαίχης ?

Nαί.. ναί...

Βέβαια .. νομίζω οτι εχω εκφράσει δημοσίως τη συμπαθειά μου προς τους ανήλικους και τους συμπαρασκέκομαι αμέριστα... μιας και ανάμεσα σε αυτούς τους ανορθόγραφους .. οπως τους προσδιορίζει ο vril είναι και ο γιός μου... καθώς και αρκετοί φίλοι του...

quote:
μα που πάει το μυαλό σου αγαπητέ allzzaro?

απλά μετά τις απαραίτητες "συστάσεις" έβαλε μυαλό το παιδί...

Moυ έκανε εντύπωση βρε galadriel δεν θέλω να πώ ποιός είναι.. δεν θα ήταν σωστό.. αλλά διαπίστωσα οτι εδώ μέν μπέρδευε τα μπούτια του.. και στο mystica είναι σφαιράτος... τώρα αν μεγάλωσε .. τι να σου πώ... τεσ/πα...
Αυτό το τόπικ με τα ανήλικα μου αρέσει...
Να κάνω και εγώ τον ανήλικο να φάω τις κλωτσιές της ζωής μου...

11/08/2005, 18:28:58
quote:

εχω εκφράσει δημοσίως τη συμπαθειά μου προς τους ανήλικους και τους συμπαρασκέκομαι αμέριστα... μιας και ανάμεσα σε αυτούς τους ανορθόγραφους .. οπως τους προσδιορίζει ο vril είναι και ο γιός μου... καθώς και αρκετοί φίλοι του...

Μα, δεν το λέω εγώ ! Ο αρθρογράφος το λέει !

Κάπου πιο πάνω είπα, οτι "να, δέστε τι δημοσιεύεται, και μετά με λέτε εμένα κακό".

Το βρήκες ?

Ο δικός μου πάντως, δεν ασχολείται με το ίντερνέτ. Έχει άλλα να κάνει...

11/08/2005, 18:36:46
quote:
Το βρήκες ?

ε.. τι να βρώ??

Ποιός σε είπε κακό?? Αυτό που λένε κακό vril είναι το χαιδευτικό σου..

quote:
Ο δικός μου πάντως, δεν ασχολείται με το ίντερνέτ. Έχει άλλα να κάνει...

Ο δικός σου ... είναι μικρός ακόμα..

11/08/2005, 18:43:50
quote:

ε.. τι να βρώ??

Ότι υπάρχουν και πιο κακοί από μένα...

Δυστυχώς !

quote:

Ποιός σε είπε κακό?? Αυτό που λένε κακό vril είναι το χαιδευτικό σου..

Και πολύ μ αρέσει !

quote:

Ο δικός σου ... είναι μικρός ακόμα..

Ακριβώς !

Τελικά, είσαι ... παρατηρητικός !

11/08/2005, 18:49:19

ε, εντάξει αγαπητέ allzzaro δεν προβλημάτισε μόνο εσένα προφανώς αυτή η αλλαγή...

εδώ ολόκληρος "αρχάγγελος" και προβληματίστηκε

πάντως είναι αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα "μεγαλώνουν" τα "παιδιά" στις μέρες μας

πάντως, για να σταματήσουμε τα κουτσομπολιά και να μείνουμε στο θέμα μας... πιστεύω πως ακόμα και αν ένα νεαρό άτομο γράφει ορθογραφημένα και δεν πέφτει σε αντιφάσεις ως προς την σεξουαλικότητα του, πάλι γίνεται αντιληπτό κάποια στιγμή από τον γενικότερο τρόπο σκέψης του...

φυσικά, το αντιγράφειν "προφίλ" άλλων ηλικιακών ομάδων δεν είναι παράξενο στους χώρους των φόρουμ, αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι το συνηθισμένο...

Galadriel

in God we trust

11/08/2005, 18:56:33
quote:

πάντως είναι αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα "μεγαλώνουν" τα "παιδιά" στις μέρες μας

Κάτι είχε πάρει το ραντάρ μου, δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιον...

Τέλος πάντων.

Κοντά τρία χρόνια το διαβάζω το Esoterica, από τον Αύγουστο 2002, άλλαξαν πολλά από τότε και ... δυστυχώς όχι πρός το καλύτερο.

Για θυμηθείτε και οι δυό, πώς "γνωριστήκαμε" ????
(*με ποιά αφορμή)

11/08/2005, 19:03:58

ούτε θέλω να το θυμάμαι...

απίστευτη ιστορία ήταν...

ουφ! τα μνημόσυνα πιάσαμε πάλι...

Gal

in God we trust

11/08/2005, 19:12:05
quote:
[Ακριβώς !

Τελικά, είσαι ... παρατηρητικός !

/quote]

To εχω αυτό το κουσούρι..

[quote] Ότι υπάρχουν και πιο κακοί από μένα...

Δυστυχώς !

Πιο κακοι?? δύο είσαστε... ο κακός λύκος και ο κακός vril...

11/08/2005, 19:14:11
quote:

Πιο κακοι?? δύο είσαστε... ο κακός λύκος και ο κακός vril...

Α! Αυτός δε μου μιλάει, ΟΠΟΥ και αν με δεί !

RebeccaΝέο Μέλος
29/02/2004, 21:31:02
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΘΟ
Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ (Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 1/2 ΕΤΩΝ)ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ?

01/03/2004, 00:30:59
Τα παιδάκια,ειδικά σε μικρές ηλικίες,σίγουρα έχουν κάποιες δυνατότητες-χαρίσματα.

Παιδάκια που ξαφνικά μιλούν ξένες γλώσσες.Που βλεπουν μέσα από τοίχους.Που μαντεύουν τη σκέψη!
Τα παιδάκια,αυτά τα φωτεινά,αγνά αγγελάκια,είναι περισσότερο κοντά στο θείο.
Απαλλάγμενα ακόμα,από τον τρόπο σκέψης που σιγά σιγά θα τους μάθουμε,έξω από κάθε καλούπι,έχουν ανεπτυγμένες ικανότητες.
Καθάριο πνεύμα!
Αθώα ματιά,που βλέπει και γκρεμίζει τοίχους.
Που εισχωρεί στο στενό-χωρο νου των ενηλίκων.
Θυμούνται τη γνώση που είχαν πριν γεννηθούν.
Ξανα-θυμούνται....

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

athakandrΜέλος
02/03/2004, 00:38:14
Καλό!

Δηλ. είναι βέβαιο ότι υπάρχει προηγούμενη ζωή, είναι επίσης βέβαιο ότι οι μεγάλοι θυμούνται και επομένως τίθεται το ερώτημα!!! Θυμούνται και τα παιδιά?

Κάπως προχωρημένη η σκέψη ... !

02/03/2004, 02:07:04
athakandr,καταρχήν καλωσόρισες!
quote:
Δηλ. είναι βέβαιο ότι υπάρχει προηγούμενη ζωή, είναι επίσης βέβαιο ότι οι μεγάλοι θυμούνται και επομένως τίθεται το ερώτημα!!! Θυμούνται και τα παιδιά?

Κάπως προχωρημένη η σκέψη ... !

Είδες να γράψω κάπου πως υπάρχει προηγούμενη ζωή?
Είπα μήπως πως οι μεγάλοι θυμούνται?
Απλά είπα πως πριν γεννηθούμε είμασταν κάπου.
Εκεί που είμασταν λοιπόν,είχαμε τη γνώση.
Με τη γέννησή μας δυστυχώς μπήκαμε στη λήθη.
Τα μικρά αθώα παιδάκια είναι όμως περισσότερο κοντά στην α-λήθη ή αλλιώς αλήθεια.
Η γνώση ως ανάμνηση.
Γνωρίζω=ξαναθυμάμαι
Κάτι που βέβαια δεν είπα εγώ η μικρή και αφελής αν θες γυναίκα,αλλά ο Πλάτωνας.
Καλωσόρισες και πάλι φίλε ή φίλη μας

02/03/2004, 10:08:09
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ 2-3 ΕΤΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ****ΣΥΜΠΤΩΣΗ?****

Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΔΕ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ 1978 ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 14-15 ΕΤΩΝ.
Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΤΩΡΑ 2-3 ΕΤΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΑΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ?????

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

inandaboveΜέλος
02/03/2004, 12:39:16

Στους ασιατικούς πολιτισμούς (όπου η ιδέα της μετενσάρκωσης είναι αναπόσπαστο μέρος της πίστης των ανθρώπων) υπάρχουν πολυάριθμες αναφορές στις "αναμνήσεις" μικρών παιδιών από προηγούμενες ζωές τους. Ορισμένες φορές, μάλιστα, συνοδεύονται από εκ γενετής σημάδια στο σώμα τους, που φέρονται να σχετίζονται άμεσα με τον τρόπο θανάτου στην προηγούμενη ενσάρκωση.
Το αν υπάρχει ή όχι μετενσάρκωση, θεωρώ ότι είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα, εκ των πραγμάτων. Είναι όμως λογικό να υποθέσουμε ότι -εάν κάτι τέτοιο πράγματι υφίσταται- τα παιδιά, ως πιο αγνά και καθ΄ότι δεν έχουν ακόμα αναπτύξει τις αντιστάσεις των μεγάλων, είναι πιο καλοί δέκτες της οιασδήποτε ανάμνησης ή προαποκτηθείσας γνώσης.

sparveriusΜέλος
02/03/2004, 13:32:45
Ας μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι τα μικρά παιδιά έχουν σωματικές ικανότητες που με την πάροδο του χρόνου χάνονται. Π.χ. τα μωρά ηλικίας μέχρι 6 μηνών μπορούν να καταπίνουν και να αναπνέουν ταυτόχρονα. Θέλω να πω ότι τελικά ένα μικρό παιδί είναι πιο πολύπλοκος και "κρυμμένος" οργανισμός από ότι ένας ενήλικας.

02/03/2004, 20:05:06
Ειλικρινά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τις μεταμψυχώσεις.Δεν τις αποκλείω όμως,ακριβώς γιατί δεν είμαι σίγουρη.
Μέσα από τον Χριστιανισμό δεν βγαίνει τέτοιο συμπέρασμα.Το αντίθετο θα έλεγα.
Η δική μου άποψη,και παρατηρώντας τέτοια φαινόμενα(κυρίως παιδιών) από πολύ κοντά,τίνει προς άλλες ικανότητες ή χαρίσματα.
Ψυχοκινητικά,τηλεπάθεια.
Όταν ένα παιδί βλέπει πίσω από τοίχους,όταν μαντεύει τη σκέψη,το μέλλον..αυτα με παραπέμπουν εκεί.
Σαφώς υπάρχουν κι άλλα περιστατικά,σαν αυτό που ανέφερε ο Avatar,αλλά και η Rebecca.
Ακόμη συχνά ακούμε για παιδάκια που ξαφνικά μιλούν μια ξένη γλώσσα.
Στα περιστατικά αυτά των δυο φίλων μας,ίσως να ισχύει η γεννετική,γονιδιακή μνήμη.
Για τις ξένες γλώσσες,και ότι άλλο έχει να κάνει με γνώση,δεν ξέρω το μυαλό μου πάει πάλι σε αυτό το :<Η γνώση ως ανάμνηση> Που έγραψα παραπάνω.
Σε αυτό κατέληξα όταν μια μέρα διαπίστωσα έκπληκτη πως ο γιος μου μπορεί να κάνει μαθηματικές πράξεις,ενώ ήταν μόλις 2 ετών.
Και χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να του τις δείξει κανείς.

athakandrΜέλος
03/03/2004, 00:10:41
quote:

Είδες να γράψω κάπου πως υπάρχει προηγούμενη ζωή?
Είπα μήπως πως οι μεγάλοι θυμούνται?

Ελευθερία δεν απαντούσα σε σένα αλλά στην Rebecca!