- Αντί επιλόγου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Θα ήθελα να δηλώσω πως αποσύρομαι από το σάιτ, όχι για παιδιάστικους λόγους τσατίλας(δηλαδή του τύπου "φεύγω κακοί" και τέτοια), αλλά για τους δυο ακόλουθους λόγους.
Ο πρώτος και λιγότερο σημαντικός. Κουράστηκα από την προσωπική αντιπαράθεση. Δεν μπορώ να δεχτώ την υποβάθμιση της προσωπικότητάς μου και των απόψεών του σε παιδικές και παραεπιστημονικές.
Ο δεύτερος και πολύ σημαντικότερος. Διέγνωσα ότι μέσα στην πολυτάραχη ζωή μας, έχουμε δημιουργήσει ένα σωρό φανταστικούς εχθρούς. Πέρα από προτροπές για αυτογνωσία κτλ., πιστεύω πως αυτή την στιγμή η Ελλάδα βράζει σαν ηφαίστειο. Οι Έλληνες(χριστιανοί και μη, δεξιοί και αριστεροί, παναθηναικοί και ολυμπιακοί) αλληλοτρώγονται, και απ' αυτό κάποιοι τρίτοι έχουν μεγάλο κέρδος. Δεν ξέρουμε τί μας φταίει, ποιος μας φταίει και θέλουμε να ξεσπάσουμε σε εκείνον που νομίζουμε εχθρό, συνήθως σε κάποιον αδύναμο που απλώς έχει διαφορετική κοσμοθέαση από εμάς.
Θα ήθελα λοιπόν να κάνω μια καλή πράξη, για να δείξω πως το πρόβλημα της ζωής μας δεν είναι ο Χριστιανισμός ή το Δωδεκάθεο. Να προτρέψω με αυτήν την πράξη μου άλλους Χριστιανούς, στο να μην έρχονται εδώ με επιθετικές διαθέσεις για κάτι που μισούν, και επίσης μη Χριστιανούς να αντιμετωπίζουν με περισσότερη επιείκεια τον Χριστιανισμό. Ας το δούμε πλέον ιδεολογικά το θέμα, ας εξετάσουμε τις ιδέες δίχως τα ιερατεία που εκπροσωπούν την καθεμία και προωθούν τον οπαδισμό.
Πρέπει πια να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την ατελείωτη αντιπαράθεση σε χίλια δυο πράγματα, και να ενωθούμε απέναντι σε αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙ καταπατούν την ζωή μας. Κοινώς let us know our true enemy.
Πάντως θα ήθελα να πω ότι το σάιτ περιέχει πολλά ενδιαφέροντα θέματα, και φυσικά είναι ευχάριστο να τα διαβάζω.
Σας ευχαριστώ.
δεν χρειάζεται να φύγεις....
quote:
Χριστο Ελ,
δεν χρειάζεται να φύγεις....
παραβίαση της ποινής, αλλά το κρίνω αναγκαίο.
Αντί Χριστος Ελ, να αραδιάζεις "φιλιππικούς", προσπάθησε να αντικρούσεις με επιχειρήματα τον Aitherovamon και να αποκαταστήσεις, την "τιμή" σου!!!
Μπορείς να το κάνεις?
Σαφώς όχι.
Γιατί?
Επειδή ο Aitherovamon, είναι απόλυτα σωστός, απέναντι στις αιτιάσεις σου, οι οποίες το λογότερο που θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει, είναι αστικοί μύθοι.
Σημείωσε δε, το point!
Οι αστικοί μύθοι, δεν είναι αποδεκτοί απο νοήμονες ανθρώπους.
Υ.Γ
Αν φύγεις έτσι άδοξα, που θα βρίσκω εγώ να ξεσπάω?![]()
![]()
![]()
Ο Χριστιανός Ορθόδοξος, δεν μου κάνει καρδιά, να τον πειράζω.Είναι εντελώς...απογειωμένος!
Κατα τα άλλα, θα επανέλθω στις 27/1
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Κουράστηκα από την προσωπική αντιπαράθεση
Ναι αλλά μέσα απο αυτή την αντιπαράθεση...κάτι κερδίζεις φίλε μου.
Εγώ θα έλεγα οτι η επικοδομητική αντιπαράθεση, με επιχειρήματα, είναι στη ζωή κάτι σαν πυξίδα, σε χαλάει?
quote:
let us know our true enemy
Ναι μπράβο, σιγά να μην αφήσουνε να ξεκουκουλωθεί το αόρατο κτήνος με τα 100 μαστίγια, ο χειρότερος εχθρός φίλε μου είναι ο αόρατος ή τέλως πάντων ο ακαθόριστος παράγοντας Χ.
Πρέπει να ματώσεις διαννοητικά για να τον εντοπίσεις και ΑΝ αυτό συμβεί τότε το ποιό τρομακτικό είναι πως ίσως καταλάβεις οτι αποτελείς κομμάτι του εχθρού που κυνηγούσες.
Βιάζεσαι φίλε, μάλλον χρειάζεσαι ένα διάλειμα για να φρεσκαριστείς, ο κλειδαράς πάντως εδώ θα είναι, όποτε θες (μετά τις 12 τη νύκτα), βάρα το κουδούνι, το μαγαζί διανυκτερεύει.![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Και πολύ το άργησες.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Χρίστος ΈλΚαι πολύ το άργησες.
Ναι, η αλήθεια είναι πως κάπου δεν κολλάω σε φιλοσοφικούς, επιστημονικούς κύκλους πανεπιστημίων.
ΥΓ Σε περιμένω και εσένα για χέβυ μέταλ στην Ακρόπολη. Φέρε και την κιθάρα σου να αγωνιστούμε.
quote:Μετά από την τελευταία ανάρτηση του Aitherovamon κάθησα και το σκέφτηκα.
Θα ήθελα να δηλώσω πως αποσύρομαι από το σάιτ, όχι για παιδιάστικους λόγους τσατίλας(δηλαδή του τύπου "φεύγω κακοί" και τέτοια), αλλά για τους δυο ακόλουθους λόγους.
Ο πρώτος και λιγότερο σημαντικός. Κουράστηκα από την προσωπική αντιπαράθεση. Δεν μπορώ να δεχτώ την υποβάθμιση της προσωπικότητάς μου και των απόψεών του σε παιδικές και παραεπιστημονικές.
Ο δεύτερος και πολύ σημαντικότερος. Διέγνωσα ότι μέσα στην πολυτάραχη ζωή μας, έχουμε δημιουργήσει ένα σωρό φανταστικούς εχθρούς. Πέρα από προτροπές για αυτογνωσία κτλ., πιστεύω πως αυτή την στιγμή η Ελλάδα βράζει σαν ηφαίστειο. Οι Έλληνες(χριστιανοί και μη, δεξιοί και αριστεροί, παναθηναικοί και ολυμπιακοί) αλληλοτρώγονται, και απ' αυτό κάποιοι τρίτοι έχουν μεγάλο κέρδος. Δεν ξέρουμε τί μας φταίει, ποιος μας φταίει και θέλουμε να ξεσπάσουμε σε εκείνον που νομίζουμε εχθρό, συνήθως σε κάποιον αδύναμο που απλώς έχει διαφορετική κοσμοθέαση από εμάς.
Θα ήθελα λοιπόν να κάνω μια καλή πράξη, για να δείξω πως το πρόβλημα της ζωής μας δεν είναι ο Χριστιανισμός ή το Δωδεκάθεο. Να προτρέψω με αυτήν την πράξη μου άλλους Χριστιανούς, στο να μην έρχονται εδώ με επιθετικές διαθέσεις για κάτι που μισούν, και επίσης μη Χριστιανούς να αντιμετωπίζουν με περισσότερη επιείκεια τον Χριστιανισμό. Ας το δούμε πλέον ιδεολογικά το θέμα, ας εξετάσουμε τις ιδέες δίχως τα ιερατεία που εκπροσωπούν την καθεμία και προωθούν τον οπαδισμό.
Πρέπει πια να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την ατελείωτη αντιπαράθεση σε χίλια δυο πράγματα, και να ενωθούμε απέναντι σε αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙ καταπατούν την ζωή μας. Κοινώς let us know our true enemy.
Πάντως θα ήθελα να πω ότι το σάιτ περιέχει πολλά ενδιαφέροντα θέματα, και φυσικά είναι ευχάριστο να τα διαβάζω.
Σας ευχαριστώ.
Χρίστος Ελ μην τα παρατάς, ο κάθε άνθρωπος βλέπει διαφορετικά τα πράγματα.
Μην σταματάς να δημιουργείς και να γράφεις αν θεωρείς αυτά που λες πρωτότυπες ιδέες, είναι η δικιά σου αντίληψη των πραγμάτων.
Και εγώ ενώ δεν έχω ασχοληθεί με τον επιστημονικό κλάδο σε άλλο θέμα έφαγα τα μούτρα μου, όταν είπα ότι η βαρύτητα για μένα είναι εικονική, και μέσα στο μυαλό μας, μετά όμως είδα ότι το εικονικά έχει ειπωθεί και από τον Δανέζη και επιβεβαιώθηκα ως προς την άποψη μου, ήταν δικιά μου όμως η επιβεβαίωση.
Βέβαια θα μου πεις όταν ειπώθηκε από εμένα το θεώρησαν ασυναρτησία, ενώ από τον Δανέζη όχι, είναι δύσκολο να θέτεις τέτοιες θεωρίες και να μπορέσει να σε αντιληφθεί ο άλλος, οι διαφωνίες υπάρχουν.
Βέβαια εσύ έγινες ακραίως σε κάποιες δηλώσεις και γιαυτό υπήρξε και τέτοια αντιπαράθεση, από την άποψη είσαι χριστιανός και λες τέτοια πράγματα;
Οπότε δεν είναι θέμα του ότι είσαι χριστιανός, ναι βέβαια σε αυτόν τον τίτλο υπάρχει προκατάληψη, αλλά έτσι είναι δεν φταίμε εμείς σε αυτό.
Ο χριστιανός έχει συνοδευθεί δυστυχώς από τον πιστό που πάει εξομολογείται και κάνει ότι του λέει ο Ιερέας πιστεύει ότι του έχει πει η εκκλησία και ούτω κάθε εξής, δεν είναι ότι το βλέπουν σαν ιδεολογία, όπως το να δηλώσεις άθεος.
Ναι την γνώμη μας μπορούμε να την πούμε αλλά δεν σημαίνει ότι θα περάσουμε και τις απόψεις μας, οπότε μην απογοητεύεσαι και συνέχισε.
Ήθελα να σου κάνω και μία ερώτηση εδώ και πολύ καιρό, ήθελα να σε ρωτήσω ταυτίζεις τον χριστιανισμό με το δωδεκάθεο;
quote:quote:Μετά από την τελευταία ανάρτηση του Aitherovamon κάθησα και το σκέφτηκα.
Σας ευχαριστώ.
Χρίστος Ελ μην τα παρατάς, ο κάθε άνθρωπος βλέπει διαφορετικά τα πράγματα.
Μην σταματάς να δημιουργείς και να γράφεις αν θεωρείς αυτά που λες πρωτότυπες ιδέες, είναι η δικιά σου αντίληψη των πραγμάτων.
Και εγώ ενώ δεν έχω ασχοληθεί με τον επιστημονικό κλάδο σε άλλο θέμα έφαγα τα μούτρα μου, όταν είπα ότι η βαρύτητα για μένα είναι εικονική, και μέσα στο μυαλό μας, μετά όμως είδα ότι το εικονικά έχει ειπωθεί και από τον Δανέζη και επιβεβαιώθηκα ως προς την άποψη μου, ήταν δικιά μου όμως η επιβεβαίωση.
Βέβαια θα μου πεις όταν ειπώθηκε από εμένα το θεώρησαν ασυναρτησία, ενώ από τον Δανέζη όχι, είναι δύσκολο να θέτεις τέτοιες θεωρίες και να μπορέσει να σε αντιληφθεί ο άλλος, οι διαφωνίες υπάρχουν.
Βέβαια εσύ έγινες ακραίως σε κάποιες δηλώσεις και γιαυτό υπήρξε και τέτοια αντιπαράθεση, από την άποψη είσαι χριστιανός και λες τέτοια πράγματα;
Οπότε δεν είναι θέμα του ότι είσαι χριστιανός, ναι βέβαια σε αυτόν τον τίτλο υπάρχει προκατάληψη, αλλά έτσι είναι δεν φταίμε εμείς σε αυτό.
Ο χριστιανός έχει συνοδευθεί δυστυχώς από τον πιστό που πάει εξομολογείται και κάνει ότι του λέει ο Ιερέας πιστεύει ότι του έχει πει η εκκλησία και ούτω κάθε εξής, δεν είναι ότι το βλέπουν σαν ιδεολογία, όπως το να δηλώσεις άθεος.
Ναι την γνώμη μας μπορούμε να την πούμε αλλά δεν σημαίνει ότι θα περάσουμε και τις απόψεις μας, οπότε μην απογοητεύεσαι και συνέχισε.
Ήθελα να σου κάνω και μία ερώτηση εδώ και πολύ καιρό, ήθελα να σε ρωτήσω ταυτίζεις τον χριστιανισμό με το δωδεκάθεο;
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Μαρία!
Όχι δεν έχω τίποτα με τα άτομα εδώ. Δεν με πειράζει τί πιστεύουν, θα ήμουν πολύ τρελός αν με πείραζε. Εγώ δεν ανήκω σε κανένα ιερατείο και μισώ την φανατίλα της κάθε εξουσίας, ξέρεις, αυτό το βλέμμα το "υπεράνω", που σε διατάζει με το "έτσι θέλω". Απλώς θεωρώ βλακεία να αλληλοτρωγόμαστε για το αν υπάρχει ο Ιησούς Χριστός ή οι εξωγήινοι. Για το αν υπάρχουν είτε οι άγγελοι, είτε οι Έψιλον που μας προστατεύουν. Είμαστε σαν τους βλάκες των γηπέδων έτσι. Έχεις δει πως οι ανεγκέφαλοι οπαδοί των γηπεδών ξεσπάνε όπου να' ναι, απλώς για να ξεσπάσουν; Αυτό είναι ότι χειρότερο και ΑΥΤΟ θέλει το σύστημα.
Το πιστεύεις σε όλο το ίντερνετ πως δεν έχω βρει ούτε μια συζήτηση που να μην έχει σταθεί στην αντικειμενικότητα; Ειδικά είχα γίνει άρρωστος με το youtube. Είχα κολλήσει με κάτι τύπους και αλληλοτρωγόμασταν για μέρες. Χιλιάδες posts.
Πράγματι πολλά πράγματα που έχω πει είναι μη επιστημονικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος ΠΡΕΠΕΙ να απορρίψει μια κοσμοθέαση εξαιτίας μου. Γιατί μπορεί να την υποστηρίζουν και αληθινοί επιστήμονες. Αν θέλει δηλαδή να ακούσει κάποιος για το Γεωκεντρικό Σύστημα, δεν θα ρωτήσει εμένα, αλλά θα πάει στον επιστήμονα που έχει γράψει βιβλία. Γιατί εγώ θα κάνω ένα σωρό λάθη, φυσικά και παραδέχομαι πως σφάλλω.
Αλλά αυτό που δεν κατάλαβε ο Αιθεροβάμον, και με χαρακτήρισε "άνθρωπο που θέλει να έχει γνώμη για τα πάντα", είναι πως ναι γουστάρω να έχω άποψη, αλλά δεν καίγομαι αν η άποψή μου είναι σωστή ή λάθος. Και αν βρίσκομαι σε άγνοια πάνω σε ένα θέμα, δεν θα νιώσω άσχημα αν μου την πουν οι πιο διαβασμένοι. Και αν κάνω λάθος... κάτι τρέχει στα γύφτικα που λέμε. Δεν το θεωρώ ντροπή. Ουδείς τέλειος. Καταλαβαίνω και την νοοτροπία και των πτυχιούχων όμως. Έχουν κοπιάσει και δεν θέλουν να θεωρηθεί ο κόπος τους χαμένος. Τόσο διάβασμα ρίξανε.
Όμως κοίτα να δεις, που ισχύει εκείνο που λες. Δηλαδή καθένας θα έχει άλλη άποψη. Δυο επιστήμονες ας πούμε διαβάσανε πολύ, και τελικά καταλήξανε σε αντιφατικά συμπεράσματα. Σχετικά με αυτό που λες για την βαρύτητα, ναι και πολύ επιστήμονες υποστηρίζουν αυτό που λες, μάλιστα είχα στείλει το κεφάλαιο ενός γεωκεντριστή επιστήμονα πάνω σε αυτό - To be pression or to be gravity.
Φυσικά και θα σας διαβάζω, είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις.
Απλώς θέλω να ξεκουραστώ λίγο, αντί να ποστάρω δηλαδή σε πολλά σάιτ, να διαβάζω. Φυσικά και έχουμε πολλά να μάθουμε, κανείς δεν είναι ξερόλας. Δεν είπα ότι ξέρω τα πάντα. Θα ήταν πολύ γελοίο κάτι τέτοιο.
Ευχαριστώ!
..ο σοφος ανθρωπος Χριστο φαινεται απο τον τροπο που αντιμετωπιζει αντιξοα περιβαλλοντα αντιρρητικα κι εχθρικα των ιδεων και πραξεων του...
....αν ειναι αοπλος δειχνει υποκριτικη υποταγη κι υπακοη σε εκεινους που ειναι οπλισμενοι και δε το βαζει στα ποδια απο την στιγμη που τον ενδιαφερει να μπολιασει με τις ιδεες του μια περιχη διαλογου και κινησης ιδεων για παραδειγμα ...η μια ολοκληρη κοινωνια ...που αποτελει πεδιο καταληψης πανοπλων εχθρων των ιδεων του ...
....εισαι πιο χρησιμος περισσοτερο χρησιμος μεσα σε μια τεΤοια κοινοτηα παρα εξω απο αυτην..
ΤΟΤΕ
... δειξε υποταγη και γινε υποκριτης μπροστα στους οπλισμενους και να γνωριζεις οτι η υποκρισια σου μερικες φορες μπορει να παραξει πολυ περισσοτερους καρπους απο την ευθυτητα και ειλικρινεια .....
... να παιζεις του εχθρους με τα ψεματα σου και τους μυθους σου ...
...να συμβιβαζεσαι φαινομενικα για να τους κρατας σε αποσταση ασφαλειας ...κι αν ποτε αποκτησεις και συ ""οπλα"" δωσε ενα μαθημα δικαιοσυνης στους εχθρους οχι ομως κι εκδικησης αποδεικνυωντας την ηθικη ανωτερωτητα σου ,,,
...οταν η αληθεια σου κινδυενευει απο εχθρους αυτα να κανεις ...
...κι επιπλεον ειμαστε τοσοι οι συνδιαιτημονες που μοιραζομαστε τις ιδεες εδω μεσα θα ηταν προσβολη για μας η εγκαταλειψη ενος "διαφωτιστη" για να σε πουμε ετσι ...
αμμαν!!!......
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 23/01/2014 17:52:55
quote:
ΜΥΘΗΡΑ
...κι επιπλεον ειμαστε τοσοι οι συνδιαιτημονες που μοιραζομαστε τις ιδεες εδω μεσα θα ηταν προσβολη για μας η εγκαταλειψη ενος "διαφωτιστη" για να σε πουμε ετσι ...
Κορυφαίο τρολάρισμα! Προσκυνώ ταπεινά.
quote:
σχολιο 1..ο σοφος ανθρωπος Χριστο φαινεται απο τον τροπο που αντιμετωπιζει αντιξοα περιβαλλοντα αντιρρητικα κι εχθρικα των ιδεων και πραξεων του...
....αν ειναι αοπλος δειχνει υποκριτικη υποταγη κι υπακοη σε εκεινους που ειναι οπλισμενοι και δε το βαζει στα ποδια απο την στιγμη που τον ενδιαφερει να μπολιασει με τις ιδεες του μια περιχη διαλογου και κινησης ιδεων για παραδειγμα ...η μια ολοκληρη κοινωνια ...που αποτελει πεδιο καταληψης πανοπλων εχθρων των ιδεων του ...
....εισαι πιο χρησιμος περισσοτερο χρησιμος μεσα σε μια τεΤοια κοινοτηα παρα εξω απο αυτην..
ΤΟΤΕ... δειξε υποταγη και γινε υποκριτης μπροστα στους οπλισμενους και να γνωριζεις οτι η υποκρισια σου μερικες φορες μπορει να παραξει πολυ περισσοτερους καρπους απο την ευθυτητα και ειλικρινεια .....
... να παιζεις του εχθρους με τα ψεματα σου και τους μυθους σου ...
...να συμβιβαζεσαι φαινομενικα για να τους κρατας σε αποσταση ασφαλειας ...κι αν ποτε αποκτησεις και συ ""οπλα"" δωσε ενα μαθημα δικαιοσυνης στους εχθρους οχι ομως κι εκδικησης αποδεικνυωντας την ηθικη ανωτερωτητα σου ,,,
...οταν η αληθεια σου κινδυενευει απο εχθρους αυτα να κανεις ...
αμμαν!!!......
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 23/01/2014 17:52:55
Σε ευχαριστώ και εσένα Μύθηρα πάρα πολύ.
Απλώς να πω ότι δεν είμαι "διαφωτιστής" και υστερώ σε γνώσεις απ' όλα τα μέλη εδώ μέσα. Δεν με πειράζει αυτό, γιατί δεν θέλω δόξα, τιμές και παράσημα για τις γνώσεις μου. Γενικώς δεν θέλω αναγνώριση. Δεν ήρθα για να γράψω διαγώνισμα ή να την πω.
Εγώ την σκέφτομαι την γνώση σαν κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει στην ζωή μας, παρά σαν κάτι που σχετίζεται με την ανταγωνιστικότητα. Πω ρε παιδί μου ανταγωνιστικότητα στις σχολές. Τί κακό είναι αυτό;
Μην φοβάσαι, δεν παραδίδω τα όπλα μου και δεν γίνομαι έρμαιο κανενός!![]()
Πραγματικά, γιατί*;

*
- γιατί φλερτάρεις με την ιδέα;
- γιατί να μας αφήσεις;
- γιατί δείχνεις να φλερτάρεις με την ιδέα;
δεν μπορεί να λείπει το κυρίως θέμα.
Στο παρακάτω link, ο λόγος που αποχωρεί το μέλος Χρίστος Έλ:
Η Γη ΔΕΝ κινείται - Τα θρησκευτικά ψέμματα της "Επιστήμης"
Για να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα
και σε καμιά περίπτωση "αντί απολογίας", μια και πολυδιαφημίστηκε το username μου.
Κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του
Χρίστος Έλ, είτε παραμείνεις στο esoterica είτε όχι,
επεξεργάσου λίγο την παρακάτω πληροφορία:
Forum = δημοσιοποίηση ιδεών-> ανταλλαγή απόψεων-> διάλογος-> κριτική
Site/blog = ανάρτηση ιδεών/απόψεων/μανιφέστων/οραμάτων κι οτι άλλο μπορεί να έχει ο μπαξές του καθενός. and thats all

Αυτό που γράφει ο Αιθεροβάμων στο τέλος είναι σωστό:
Forum = δημοσιοποίηση ιδεών-> ανταλλαγή απόψεων-> διάλογος-> κριτική
Χωρίς κριτική δεν κερδίζουμε τίποτα. Οπως και να χει καλή εσωτερική αναζήτηση :)
Μπορεί οι απόψεις μας να αποκλίνουν και ενδεχομένως να υπήρξαν και ακραίες τοποθετήσεις εκατέρωθεν και αμφιπλεύρως.
Εγώ θα σου έλεγα, άραξε, κάνε τις βόλτες σου, πέρνα καλά, ηρέμησε μην αγχώνεσαι και όποτε έχεις κέφι και όρεξη, φτιάξε έναν καφέ, άραξε στο κομπυούτερ και γράψε μας τις απόψεις σου.
Κουβέντα να γίνεται και πάντα θα βγαίνει κάτι καλό για όλους τους συμετέχοντες και μη.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Edited by - DSM on 24/01/2014 02:27:29
Αϋπνίες έχουμε?
Καλά εντάξει, εγώ βαράω διανυκτέρευση λόγω επαγγέλματος?
Εσύ, πως κι' έτσι?![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
http://www.youtube.com/watch?v=haN2aqCFLlQ
Αφιερωμένο στον θεματοθέτη. Εσύ μπορεί να μην το γνωρίζεις, αλλά είσαι απίστευτη πηγή έμπνευσης.