ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΛΑΝΗΤΗΣ (Χ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΛΑΝΗΤΗΣ (Χ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Smart Alex-60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
Smart Alex-Μέλος
31/07/2003, 17:34:35
Hallo Hallo..
Poly endiaferon to forum auto..
Exete na grapseme meres omws... Pou phgate oloi? parathsate tis anazhthseis kai tous planhtes X kai tis profities kai trexete stis thalasses gia mpania?
Ok Ok.. thn kanw ki egw gia thalassa kai tha kanw kai kamia voutia mhpws ekserevnisw kai kanena arxaio politismo sta vathh ths..
( sta 1-2 metra lete na vrw tpt? )

Victory or Valhalla

IonakΝέο Μέλος
31/07/2003, 20:06:10
Γεια σας
Θα ήθελα να σημειώσω κάτι που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του φόρουμ και που μου είχε διαφύγει στην αρχή.
XΘΩN ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες τη Γη (εξ' ου και «χθόνιος»).
O αντικρυστός πλανήτης που βρίσκεται πίσω από τον ήλιο (για μας) ονομαζώταν ANTIXΘΩN.

Ionak

01/08/2003, 17:35:32
quote:

XΘΩN ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες τη Γη (εξ' ου και «χθόνιος»).
O αντικρυστός πλανήτης που βρίσκεται πίσω από τον ήλιο (για μας) ονομαζώταν ANTIXΘΩN.

Δηλαδή τώρα δεν ονομάζεται έτσι?
Από που είναι οι πηγές σου?

"Τάδε έφη Avallon"
IonakΝέο Μέλος
01/08/2003, 20:11:49
Όπως είπα έτσι ονομάχεται στα αρχαία κείμενα. Tώρα δεν ονομάζεται καθόλου διότι «δεν υπάρχει».
Όσο για τις πηγές μου δεν θυμάμαι αν είναι στα «Oρφικά» ή στον Iσίοδο ή κάπου αλλού, αλλά αν έχω λίγο χρόνο θα ψάξω για να είμαι πιο συγκεκριμένος στις αναφορές που κάνω.

Ionak

nitro912grΜέλος
02/08/2003, 00:56:16
akoma den mas xtipise tipota oute blepoume tipota na erxete

ego prosopika den eixa dosei kai megali basi sto oti erxete enas planitis pros emas alla eixa kratisei kai mia pisini sto 8ema

alla apo oti blepo tipota den epali8euete opote pote den prokite na doume kati tetio

pi8anon stin teliki na itan akoma ena marketing trick gia na pouli8oun ta biblia pou eixan kikloforisei prin apo kana xrono kai elege gia ton planiti pou plisiazei

I Stand Alone

02/08/2003, 08:22:23
Mπορεί να έρθει σαν...χριστουγεννιάτικο δωράκι...

"Τάδε έφη Avallon"
nitro912grΜέλος
02/08/2003, 14:48:15
les?

kai meta 8a leme

santa nibiru come to earth

I Stand Alone

ΕυθύμηςΜέλος
09/11/2003, 18:29:22
Ωραία συζήτηση.

Παιδιά, συγνώμη αν σας το χαλάσω...ίσως αποδειχτεί όμως ότι αυτό που λέτε συμβαδίζει με αυτό που, πραγματικά, λένε οι Μάγιας ότι θα γίνει το 2012.

Επικολλώ από το http://www.manataka.org/page183.html

"It will change," Mr. Barrios observes. "Everything will change." He said Mayan Daykeepers view the Dec. 21, 2012 date as a rebirth, the start of the World of the Fifth Sun. It will be the start of a new era resulting from--and signified by--the solar meridian crossing the galactic equator and the earth aligning itself with the center of the galaxy.

At sunrise on December 21, 2012--for the first time in 26,000 years--the Sun rises to conjunct the intersection of the Milky Way and the plane of the ecliptic. This cosmic cross is considered to be an embodiment of the Sacred Tree, The Tree of Life--a tree remembered in all the world's spiritual traditions. Some observers say this alignment with the heart of the galaxy in 2012 will open a channel for cosmic energy to flow through the earth, cleansing it and all that dwells upon it, raising all to a higher level of vibration. This process has already begun, Mr. Barrios suggested. "Change is accelerating now, and it will continue to accelerate."

TrivilΝέο Μέλος
10/11/2003, 01:07:01
ειναι αυτο που λεγανε στις ειδησεις και στα ραδιοφωνα πριν 1-2 μηνες οτι το 2012 ή 2014 (δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ειπαν) θα συγκρουστει πανω μας καποιος πλανητης;

-----
Rules are made to be broken...

8anosΝέο Μέλος
12/11/2003, 21:15:50
Αγαπητοι φιλοι,

Ο πλανήτης Χ ειναι ενα θεμα πολυ ενδιαφερων. Το τι πιστευω εγω ειναι
το εξης: Φιλε μου nitro912gr ειδα το σχημα σου και εχω να
πω τα οτι δεν με πειθει καθόλου. Ο μακρινότερος πλανήτης του ηλιακου
μας συστήματος είναι ο Πλουτων ο οποιος βρισκεται σε μία αποσταση
(4300 μικρότερη με 7000 μεγαλυτερη) εκατομμυρια χιλιομετρα απο τον ηλιο. Ανακαλυφτηκε το 1930. Ο Ποσειδώνας εχει ανακαλυφτει το 1846. Ο Πλουτων για χιλιαδες χρονια 'παιζει' μια κατω απο την τροχια του Ποσειδώνα και μια στην δικία του. Για 20 χρόνια απο το 1979 μεχρι το 1999 ακολουθουσε την τροχια του Ποσειδώνα. Αρχες 2000 μπηκε στην δικια του τροχια η οποια θα διαρκέσει για 200 χρονια, επειτα θα κοντευσει τον Ποσειδώνα και θα παρασυρθει απο την τροχια του ξανα για αρκετα χρόνια.

Γιατι συμβαίνει αυτο; Γιατι απλα ο Πλουτων βρίσκεται πολυ μακρία απο τον ήλιο ο οποιος δεν μπορει να τον ελξη σε τετοιο βαθμο που να αρκετος να δημιουργήσει την δικια του μόνιμη/σταθερή τροχια.

Για να ολοκληρώσει ενα τον γύρω του ήλιου θέλει 248 χρόνια. Στο σχεδιάγραμμα του φίλου nitro912gr ο πλανήτης Χ για εναν γύρω του ηλιου θέλει 4200 χρόνια. Καντε τις πραξεις με απλα μαθηματικα και θα δείτε την αποσταση του απο τον ηλιο. Αμα ο αποσταση του Πλουτων (5900 κατα μέσο ορο)χιλιαδες χιλιομετρα απο τον ηλιο δεν ειναι αρκετη για μια σταθερη τροχια, πως ειναι δυνατον ο Πλανητης Χ να διατηρείται σε τροχια οταν βρίσκεται σε εκατοντάδες χιλιαδες χιλιομετρα μακρια απο τον ηλιο;;;;

Πολυ απλα ο ηλιος μας δεν ειναι αρκετος να κρατησει τον Πλανήτη Χ στο ηλιακο μας σύστημα.

Επομένως, ή Πλανήτης Χ δεν υπάρχη ή αμα ναι...τοτε για να βρισκεται σ'αυτη την τροχια πρεπει να βοηθιεται απο τεχνικα μεροι. Μιλάμε τοτε για ενα Πλανήτη όχημα/διαστημόπλοιο/κοσμοσκάφος. Κατι σαν την Κούφια Σελήνη!!! Τα συμπεράσματα δικά σας φιλοι μου...

Η μόρφωση σε πάει παντού...

nitro912grΜέλος
12/11/2003, 22:17:03
i mi sta8eri troxia tou ploutona den ginete logo tou mi eparki baritikou paidiou tou iliou alla lene oti kapoio allo baritiko pedio prepei na to epireazei opote dimiourgounte erotimatika gia ton planiti X o opoios me to pedio tou 8a ton epireaze

I Stand Alone

GrossmanΝέο Μέλος
14/11/2003, 12:37:49
....σε απόσταση περίπου 135 AU, το όριο όπου η μηδενίζεται επίδραση του Ήλιου και αρχίζει το διαστρικό Διάστημα...

Μην περιμένεις το αύριο να πεις Σ'αγαπώ

17/11/2003, 23:51:42
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας
Αν και παρακολουθώ τα θέματα των forums πάνω από ένα χρόνο , δέν αποφάσιζα να πάρω μέρος στίς συζητήσεις και όλο ανέβαλα την συμμετοχή μου γιά αργότερα .
Αφορμή γιά να αποφασίσω τελικά να συμμετάσχω στις συζητήσεις , είναι το θέμα για τον πλανήτη Χ και τις απόψεις που εκφράζονται γι’αυτόν στο βιβλίο του ZECHARIA SITCHIN .
Κάτα την γνώμη μου λοιπόν αυτό το βιβλίο δεν είναι τίποτε άλλο από ένα Best seller που απευθύνεται σε αμερικανάκια και Βιβλοπλήκτους . Ο Άνθρωπος πήρε την μυθολογία των Σουμερίων πρόσθεσε λίγο Deningen , όρα πλανητοδρόμιο του Baalbec , έβαλε Αιγυπτιακή μυθολογία , το πρόσωπο του Άρη , τις πυραμίδες και τήν σφίγγα , που απεικονίζει το κεφάλι του Νιγκίοζιντα του αρχιτέκτονα των πυραμίδων , εξήγησε γιατί οι πυραμίδες ειναι κατεστραμμένες (δεν του είπε κανένας για τον χαλίφη Αλ Μαμούν)και μαζί με πολά άλλα έφτιαξε το περίφημο βιβλίο του , για να μας πείσει οτι οι προπάτορες όλων μας είναι οι Σουμέριοι οι προπάτορες των Εβραίων , οι οποίοι φτιάχτηκαν από τους Ανουνάκι του πλανήτη Νιμπιρού.
Ειλικρινά κατα την γνώμη μου , είναι το πιό φαντασιόπληκτο βιβλίο που έχω διαβάσει , μετά την Μυστική Αίγυπτο του ανεκδιήγητου Πωλ Μπράντον .
Και αναρωτιέμαι , οπως πιστεύω και αλοι φίλοι , είναι δυνατόν να υπαρχει ζωή σε ένα πλανήτη που πραγματοποιεί κύκλο γύρω από τον Ήλιο κάθε 3600 χρόνια ? Σε τι απόσταση πρέπει να βρίσκεται , πως φωτίζεται και θερμαίνεται , πως παραμένει σε τροχιά αφού η έλξη του Ήλιου μετα βίας συγκρατεί τον Πλούτωνα ?
Είναι δυνατόν οι Ανουνάκι , μία φυλή με τόσο προηγμένο πολιτισμό , που τους επιτρέπει να έχουν διαστημόπλοια και να κάνουν διαπλανητικά ταξίδια να έχουν γλώσσα σημειολογική και όχι ενοιολογική και το συντακτικό τους να θυμίζει ερυθρόδερμους ?
Είναι δυνατόν ο Ζιουσούντρα (ο Νώε των Σουμερίων να έφτιαξε Κιβωτο υποβρύχιο με χέδιο που του έδωσε ο Ένκι ? Γιά να σώση τα διάφορα ειδη από τον κατακλυσμό όταν αν δεν εισαι ναυπηγός 200 σχέδια να σου δώσουν δεν φτιαχνεις ούτε βάρκα .
Προσωπική μου λοιπόν άποψη επάνω σ΄αυτό το θέμα είναι οτι ο πλανήτης Χ δεν είναι άλος από τον Φαέθονα ή Αντιχθόνα των προγόνων μας , που όχι μόνο τον καταμετρόυσαν λέγοντας οτι το Ηλιακό μας σύστημα αποτελείται από 10 πλανήτες από τους οποίους ορατοί ήταν οι 9 , αλά προσδιώριζαν και την θέση του λέγοντας οτι είναι έκτος κατά σειρά μεταξύ Ουρανού και Άρεως .
Σέ εκείνο λοιπόν το σημείο οι αστρονόμοι ανακάλυψαν στο μεγάλο κενό μεταξύ Διός και Άρεως μία ζώνη μετεωρητών που μερικοί πιστεύουν οτι ανήκαν σε έναν πλανήτη ο οποίος ανατινάχτηκε και διασκορπίστηκε .
Αν όντως λοιπόν έχουν έτσι τα πράγματα σίγουρα η έκρηξη αυτή θα επηρέασε τους γύρω πλανήτες αλοιώνοντας την φορα περιστροφής τους με ανυπολόγιστες συνέπειες στον όποιον πολιτισμό υπήρχε . Αυτό δένει κατά την γνώμη μου και με αυτά που είπαν οι Αιγύπτιοι ιερείς στόν Πλάτωνα ,ότι οι πυραμίδες υπήρχαν όταν ο ήλιος ανέτειλε και έδυσε δύο φορές από το ίδιο σημείο που σημαίνει οτι προυπήρχαν του κατακλυσμού (σε αντίθεση με το βιβλίο του SITCHIN).
Και τέλος θα ήθελα να προσθέσω το εξής οτι σε όλους τους λαούς υπάρχουν μνήμες ενός κατακλυσμού Ζιουσούντρα , Ούτ Ναπιστίμ , Νώε κλπ , στούς Έλληνες υπάρχουν μνήμες δύο κατακλυσμών , του Ώγυγη και του Δευκαλίωνα .
Με χαρά περιμένω τις κρίσεις σας .

18/11/2003, 00:00:05
Διόρθωση , τό κένο είναι μεταξύ Διός και Άρεως

18/11/2003, 00:56:50
υπηρξε καποτε ενας πλανητης,ο οποιος ειχε το ονομα "ΚΡΥΠΤΩΝΑς",..

μια καταστροφη απειλουσε τον τοπο οπου μεγαλωσε ο ΚΑΛ-ΕΛ(καλος

ελλην ;;;;;;;) ετσι σταλθηκε σε εναν πλανητη,ο οποιος ονομαζεται ΓΑΙΑ,

σε μια πολη ,η οποια ονομαζεται ΜΕΤΡΟΠΟΛΗς ...η συνεχεια στον

ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ....

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

prometheasΜέλος
18/11/2003, 08:57:16
quote:

Διόρθωση , τό κένο είναι μεταξύ Διός και Άρεως

Η γνωστή ζώνη των αστεροειδών....

18/11/2003, 22:13:13
Φίλε Mano , πουθενά στο γράμμα μου δεν υποστηρίζω οτι οι Έλληνες κατέβηκαν απο άλλους πλανήτες , αυτά που έγραψα ηταν οι προσωπικές μου απόψεις για το βιβλίο του Zecharia Sitchin και αναφορές μου στο τι έλεγαν οι πρόγονοι μας γιά το ηλιακό μας σύστημα και τον δέκατο πλανήτη του τον Φαέθοντα ή Αντιχθόνα , ο οποίος κατά την γνώμη μου θα πρέπει να εναι ο μυστηριώδης πλανήτης Χ και όχι ο Νιμπιρού .
Ο Πλάτωνας μας εξηγεί τον μύθο του Φαέθωντα , του γιού του Ήλιου , λεγοντάς μας οτι ο μύθος προήλθε απο την ανάμνηση κάποιας παράλλαξης των ουρανίων σωμάτων που βρίσκονται κοντά στην Γη , με αποτέλεσμα να πέφτει για αρκετά χρόνια φωτιά επάνω στην Γη , προκαλώντας τεράστιες καταστροφές .
Τον Φαέθοντα όμως τον γνωρίζουν και τον αναφέρουν και άλλοι Έλληνες αστρονόμοι όπως ο Ερατοσθένης , ο Φιλόλαος κλπ και τον τοποθετούσαν μεταξύ Διός και Άρεως .
Στον Φαέθοντα επίσης αναφέρεται και ο Κέλσος ο οποίος μας πληροφορεί και για την (εκπύρωση) ανατίναξή του , την οποία μάλιστα συνδέει και με τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα , επίσης αναφέρει οτι αυτή ήταν η τελευταία ανατίναξη που συνέβη υπονοώντας οτι υπήρξαν και παλαιότερες .
Τώρα ,αν στον πλανήτη αυτόν υπήρχε ζωή ή Άνθρωποι με υψηλό πολιτισμικό επίπεδο που τον εγκατέλειψαν και ήλθαν στην Γη και αν ήταν Έλληνες , Σουμέριοι , Ανουνάκι , Τούρκοι ή Σερβοκροάτες , αυτό ειναι μιά άλλη υπόθεση , στήν οποία δεν μπορούμε να δώσουμε σαφή απάντηση ,τουλάχιστον τώρα και στην οποία ουδέποτε αναφέρθηκα .

18/11/2003, 22:52:50
Φίλε Mano , πουθενά στο γράμμα μου δεν υποστηρίζω οτι οι Έλληνες κατέβηκαν απο άλλους πλανήτες ,

φιλε sesostris ,αν με γνωριζες και ηξερες τον τροπο γραφης μου ,θα διαπιστωνες πως οταν ειναι να απαντησω σε καποιον η καποιους ,τοποθετω πρωτα το ονομα του....

παρατηρησες καπου να το κανω ;;;;;;;;;

παρατηρησες να αναφερομαι συγκεκριμενα ;;;;;;

δειξε μου που σε παρακαλω :))

γενικα απευθυνθηκα για να γνωρισουμε ολοι πως στην αμερικη δημιουργηθηκε μια ιστορια ,που εχει ονομασιες ελληνικες ,οχι απο ελληνες ...απλα

τωρα αν θεωρεις οτι καπου εκαα μνια ειδικα πανω στα γραφωμενα σου ζητω συγνωμη

με απερντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

IxnilatisΝέο Μέλος
20/11/2003, 02:57:53
Καλησπερα και απο μενα.Οσο αναφορα τον πλανητη (χ)και ολεε τις αναφορες που εχουν γινει αν καποιος διαβασει το βιβλιο του david icke το μυστικο ολων των εποχων γινεται εκει αναφορα για το οτι το γενος προερχεται απο εξωγηινους απο αλλον πλανητα οτι αυτοι οι εξωγηινοι απλωθηκαν αναμεσα μας στην εποχη των Σουμεριων και μεχρι σημερα ελεχουν τα παντα με την Βαβυλωνια Αδελφοτητα οι οποια εχει μελη της μεχρι και σημερα και μαλιστα ο Ιcke τα κατανομαζει βλεπε bush.kisinger.πολλοι βασιλεις και αλλοι..Και οτι ολοι αυτοι που ανηκουν σε αυτην την αδελφοτητα ανηκουν στο γενος των σαυροειδων ανθρωποειδων που εχουν την ευκαιρια να μεταλασονται ενα προνομιο που το εχουν παρει απο τους προγονους τουσ που ηρθαν χιλιαδες χρονια πριν και κατοικησαν στην περιοχη της μεσοποταμιας.εκει που βρισκοντουσαν και οι σουμεριοι.
Εγω εχω ενα ευλογο ερωτημα να σας κανω.Ολες αυτες οι σινομοσιολογιες οι καταστροφολογιες ο ερχομος καπιων απο καπου οι Ε η δευτερα παρουσια η καταστροφες οι Εξωγηινοι η βαβηλωνια αδελφοτητα δεν εχουν ολα ενα κοινο παρανομαστη μια νοηματικη ιδεα ιδια που αλλαζει μοναχα απο καθε δημιουργο η συνγραφεα ονομαστικα και διαφορετικα με αλλη ιστορια παραμενοντας φυσικα οι πραξεις και το τι θα γινει περιπου το ιδιο?Εμενα με βαζει σε σκεψεις αυτο..

mp-----

22/11/2003, 00:48:15
Φίλε Manos , την συγνώμη στην ωφείλω εγώ που παρερμήνευσα τα γραφόμενά σου . Τώρα όσον αφορά εμάς τους Έλληνες , η προσωπική μου άποψη είναι οτι αποτελούμε συνέχεια προηγούμενων πολιτισμών , αρχαιοτέρων των Σουμερίων (όχι κατ'ανάγκη εξωγήινων) .
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξα τόσο από την μυθολογία μας , όσο και από τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς .
Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα άσχετο με το παρόν forum .