- Μικροτερη των περιστασεων η εκκλησια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
H πληρωμή των Δημοσίων Υπαλλήλων γίνεται μέσω Τραπέζης.
Η πληρωμή των Δημοσίων Υπαλλήλων γίνεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
quote:
Το ότι απαγορεύεται κάποιος να αρνηθεί να πάρει το μισθό του, είναι τουλάχιστον ανέκδοτο.
Εγώ έγραψα επί λέξη:
"Άρα, παρ' όλη την "άρνηση" του μισθού του, αυτός καταβάλλεται κανονικά."
Ο μισθός καταβάλλεται κανονικά στο δικαιούχο και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να παραμείνει στο κράτος (εφ' όσον είναι στη διάθεση του δικαιούχου και έχει αφαιρεθεί από την αντίστοιχη πίστωση).
Ο μόνος τρόπος για να "δωρηθεί" στο κράτος είναι να εισπραχτεί και να αποδοθεί εκ νέου.

macedon
quote:
europaiosquote:
H πληρωμή των Δημοσίων Υπαλλήλων γίνεται μέσω Τραπέζης.Η πληρωμή των Δημοσίων Υπαλλήλων γίνεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
quote:
Το ότι απαγορεύεται κάποιος να αρνηθεί να πάρει το μισθό του, είναι τουλάχιστον ανέκδοτο.Εγώ έγραψα επί λέξη:
"Άρα, παρ' όλη την "άρνηση" του μισθού του, αυτός καταβάλλεται κανονικά."Ο μισθός καταβάλλεται κανονικά στο δικαιούχο και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να παραμείνει στο κράτος (εφ' όσον είναι στη διάθεση του δικαιούχου και έχει αφαιρεθεί από την αντίστοιχη πίστωση).
Ο μόνος τρόπος για να "δωρηθεί" στο κράτος είναι να εισπραχτεί και να αποδοθεί εκ νέου.
macedon
Έχεις κάνει εκκαθαριστής macedon? Μην εκτίθεσαι.
Ως δάσκαλος θα γνωρίζεις φαντάζομαι ότι πολλοί συνάδελφοί σου δεν δίνουν το λογαριασμό τους για να τους κατατεθεί η αποζημίωση των εκδρομών (συνήθως οι αποσπασμένοι, όπου οι εκκαθαριστές δε γνωρίζουν το λογαριασμό τους, γιατί πληρώνονται από αλλού.)
Η πληρωμή των εκδρομών γίνεται μέσω της ΥΔΕ και αυτή απαιτεί λογαριασμό.
Αν για τον Α' ή Β' λόγο δε δοθεί ο λογαριασμός του, πολύ απλά αυτός δεν πληρώνεται.
Το Λογιστήριο του κράτους δεν βγάζει καμία μισθοδοσία πέρα του οίκου του.
Αυτό απλά βγάζει το μπάτζετ. Αν μία υπηρεσία πέσει λίγο έξω ή ακόμη και περισσότερο, δεν τρέχει κάστανο γιατί ήδη υπάρχει πρόβλεψη για τέτοιες περιπτώσεις.
Η μισθοδοσία τώρα γίνεται από το φορέα.
Εσύ για παράδειγμα για να πληρωθείς η διαδικασία γίνεται ως εξής:
Ο εκκαθαριστής του Γραφείου ή της Διεύθυνσης από την οποία μισθοδοτήστε, υπολογίζει την μισθοδοσία.
Στη συνέχεια ανεβάζει το αρχείο σε xml, στην ΕΑΠ και αυτή αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση των πληρωμών.
Μέσα στο αρχείο αυτό υπάρχει ο λογαριασμός του κάθε εκπαιδευτικού. Θα πάει λοιπόν η εντολή στην τράπεζα ώστε να κατατεθούν τα χρήματα στον εν λόγω λογαριασμό.
Δεν ξέρω τώρα αν είστε εκτός ΕΑΠ, γιατί με μετάθεση μου ήρθαν φέτος από Διευθύνσεις που είναι πολύ πίσω ακόμη σε αυτό.
Μία δασκάλα, που είχε έρθει από μετάθεση πέρσι, επειδή μέχρι και πέρσι πληρώναμε μόνο μέσω eurobank, αφού της εξήγησα ότι προς το παρόν δεν υπάρχει η δυνατότητα για πληρωμή μέσω άλλης τραπέζης, μου έδωσε έναν λογαριασμό της eurobank.
Όταν έγιναν οι πληρωμές διαπιστώθηκε ότι αυτή δεν πληρώθηκε γιατί τον λογαριασμό αυτόν είχε να τον κινήσει χρόνια και χωρίς υπόλοιπο αυτός έκλεισε.
Έτσι έμεινε απλήρωτη. Πληρώθηκε μετά από μέρες σε νέο λογαριασμό που πήγε και άνοιξε και κατόπιν συνεχής οχλήσεως της ΕΑΠ από μέρους μου.
Αν λοιπόν εσύ κλείσεις το λογαριασμό στον οποίο πληρώνεσαι από την υπηρεσία σου, για τον χ ή ψ λόγο, πολύ απλά θα μείνεις απλήρωτος.
Αν πάλι δεν κινήσεις ο ίδιος τις διαδικασίες πληρωμής σου, θα μείνεις για πάντα απλήρωτος.
Εάν εμένα δε με ειδοποιούσε η δασκάλα, που να ήξερα εγώ τι είχε συμβεί? Θα προχωρούσα τον άλλον μήνα στην επόμενη μισθοδοσία και αυτή θα παρέμενε απλήρωτη.
Ο μισθός λοιπόν εφόσον δεν βρει το λογαριασμό στον οποίο θα κατατεθεί, θα παραμείνει στον ειδικό λογαριασμό της ΕΑΠ.
Μέχρι και πέρσι που πληρώναμε εκτός ΕΑΠ, στο λογαριασμό του φορέα μου μαζεύονταν αρκετά ψιλολόγα από τις εκδρομές που σου ανέφερα πιο πάνω.
Περίπου 60,00 το χρόνο. Με αυτά καλύπταμε την πίτα της χρονιάς και τα γνωστά, αναψυκτικά κ.λ.π.
Venizelos The Greek MIA MEΡΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"
Edited by - europaios2 on 17/09/2011 01:15:25
quote:
Έχεις κάνει εκκαθαριστής macedon? Μην εκτίθεσαι.
Ε, μια και έκανες εσύ, πες μας ![]()
quote:
Ως δάσκαλος θα γνωρίζεις φαντάζομαι ότι πολλοί συνάδελφοί σου δεν δίνουν το λογαριασμό τους για να τους κατατεθεί η αποζημίωση των εκδρομών
"Αποζημίωση των εκδρομών"; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στους δασκάλους, αγαπητέ εκκαθαριστή.
quote:
Αν λοιπόν εσύ κλείσεις το λογαριασμό στον οποίο πληρώνεσαι από την υπηρεσία σου, για τον χ ή ψ λόγο, πολύ απλά θα μείνεις απλήρωτος.
Άσχετα με το τι θα μείνω εγώ, τα χρήματα του μισθού μου ΔΕΝ είναι στη διάθεση του κράτους. Δεν μπορεί δηλαδή να πει "α, αυτός δεν πληρώθηκε, φέρτα εδώ να τα βάλουμε κάπου αλλού". Παραμένουν στη διάθεση του δικαιούχου.
quote:
Ο μισθός λοιπόν εφόσον δεν βρει το λογαριασμό στον οποίο θα κατατεθεί, θα παραμείνει στον ειδικό λογαριασμό της ΕΑΠ.
Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε (πού είναι το νέο θα μου πεις...)
Να στο πω μια τελευταία φορά, μπας και το κατανοήσεις.
ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να παραιτηθεί από το μισθό του ώστε να τον δωρήσει έτσι στο κράτος. Ο μισθός παραμένει στη διάθεση του δικαιούχου και ΔΕΝ επιστρέφει στα κρατικά ταμεία. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει λογαριασμός για να κατατεθεί, ο μισθός ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ. Μπορεί να μη γίνεται εκροή από τον ειδικό λογαριασμό της ΕΑΠ αλλά το ποσό είναι δεσμευμένο.
Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά πως η κίνηση του εν λογω Μητροπολίτη, ήταν καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς ουσιαστικά δεν δωρίζει τίποτε στο κράτος.

macedon
Παίρνετε χρήματα για κάθε εκδρομή, ακόμη και περίπατο που πηγαίνετε ναι ή όχι?
-Παίρνετε. ![]()
-Τα χρήματα αυτά εφόσον για ένα α, χρονικό διάστημα δεν αναζητηθούν, επιστρέφουν οριστικά στον φορέα, ή στο Λογιστήριο του κράτους.
Πολλά ποσά που δεν αξιοποιήθηκαν στους διάφορους ΚΑΕ και αφορούν αποζημιώσεις όπως π.χ. για υπερωρίες, για τους χ ή ψ λόγους, αυτοί γίνονται σκούπα στο τέλος τους έτους.
Μπορούν όμως να αναζητηθούν εκ νέου και μέσα στην πενταετία.
Εκτός από ορισμένες περιπτώσεις όπως οι υπερωρίες για το πρώτο δίμηνο του νέου Σχ. έτους για παράδειγμα. Έτσι εάν ο εκκαθαριστής για τους χ ή ψ λόγους δεν υποβάλει στην ΥΔΕ τις καταστάσεις αποζημιώσεως των υπερωριών για το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου, μέσα στο 2011, χάνεται για πάντα η αποζημείωση, παρόλο που στον ΚΑΕ 0516 έχει γίνει πρόβλεψη γι' αυτό.
Οι τακτικές αποδοχές όμως είναι διαφορετικό πράγμα. Δε γνωρίζω για πόσο χρονικό διάστημα αυτές παραμένουν εν ισχύ και διεκδηκήσημες. Ίσως το κράτος μετά από ένα α χρονικό διάστημα να τις καταθέτει στο Τ.Παρακ. Αλλά και εκεί να κατατεθούν εφόσον δεν αναζητηθούν μετά από ένα α χρονικό διάστημα παραμένουν οριστικά στο κράτος.
Αν λοιπόν κάποιος δε θέλει τις μηνιαίες τακτικές του αποδοχές, μπορεί εύκολα να μην τις δέχεται κλείνοντας το λογαριασμό του στην Τράπεζα.
-Εσύ δεν καταλαβαίνεις, έγινες και εκκαθαριστής τώρα.....![]()
Αν λοιπόν ο Μητροπολίτης δε θέλει τις μηνιαίες τακτικές του αποδοχές για τους χ, ή ψ λόγους θα πρέπει να κλείσει το λογαριασμό του στην τράπεζα. Τόσο απλό είναι. Το αν θα τις αναζητήσει αργότερα και πόσο είναι το χρονικό διάστημα που μπορεί να το κάνει αυτό, χωρίς να χάσει το δικαίωμα, δε γνωρίζω, γιατί δε μου έχει τύχει τέτοια περίποτωση.
Ωστόσο αν το θυμηθώ μέσα στην εβδομάδα θα επικοινωνήσω με συνάδελφο στο Γ.Λ.Κ. και της ΕΑΠ, για να μου πουν.

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)
"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"
Edited by - europaios2 on 17/09/2011 10:42:21
quote:
Παίρνετε χρήματα για κάθε εκδρομή, ακόμη και περίπατο που πηγαίνετε ναι ή όχι?
Όχι, εκκαθαριστή της συμφοράς.

macedon
quote:
europaiosquote:
Παίρνετε χρήματα για κάθε εκδρομή, ακόμη και περίπατο που πηγαίνετε ναι ή όχι?Όχι, εκκαθαριστή της συμφοράς.
macedon
ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ
Την αποζημίωση εκδρομών δικαιούται ο εκπαιδευτικός ο οποίος συνοδεύει μαθητές σε εκδρομή, πέραν του ωραρίου του σχολείου. Η αποζημίωση αυτή μπορεί να είναι με ή χωρίς διανυκτέρευση, και το ποσό της αποζημίωσης εξαρτάται από την διάρκεια της εκδρομής και αν υπάρχουν ή όχι αποδείξεις διανυκτέρευσης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Για την αποζημίωση ημερήσιας ΕΚΔΡΟΜΗΣ, η αμοιβή ισούται με το 1/3 της αποζημίωσης εκτός έδρας, δηλαδή με 9,78 €. Σε αυτό το ποσό υπάρχει κράτηση υπέρ Μ.Τ.Π.Υ. 2 % .
Για την αποζημίωση ΕΚΔΡΟΜΗΣ δύο και περισσοτέρων ημερών, η αποζημίωση ισούται με το 1/3 της αποζημίωσης εκτός έδρας (9,78 € ) για την ημέρα επιστροφής, και με το ποσό των 29,35 € για κάθε μια επιπλέον ημέρα.
Στο ποσό αυτό προστίθεται και η αποζημίωση διανυκτέρευσης, η οποία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ το ποσό των 35,22 € ανά ημέρα.
Η κράτηση υπέρ Μ.Τ.Π.Υ. 2 % υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην αποζημίωση εκτός έδρας και όχι στο ποσό διανυκτέρευση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Την αποζημίωση των 29,35 € δικαιούται ο εκπαιδευτικός που συνοδεύει σε εκδρομή ΜΟΝΟ όταν προσκομίσει και απόδειξη διανυκτέρευσης. Αν δεν υπάρχει απόδειξη διανυκτέρευσης τότε ανεξαρτήτως διάρκειας της εκδρομής, η αποζημίωση περιορίζεται στο ποσό των 9,78 € μόνο."

Είπα και προηγουμένως ότι οι δάσκαλοι δεν παίρνουν αποζημίωση για εκδρομές. Τι έρχεσαι και μου παραθέτεις μια νομοθεσία που δεν ξέρεις καν πού αναφέρεται και για τί πράγμα μιλάει;
Για να μαθαίνεις λοιπόν και συ (ως ξερόλας) και ο εκκαθαριστής του Κιάτου:
Η νομοθεσία για την αποζημίωση των εκπαιδευτικών που μετακινούνται εκτός της έδρας τους για εκτέλεση υπηρεσίας βασίζεται στο Ν.2685/99 που ορίζει τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια αποζημίωσης των μετακινούμενων υπαλλήλων εκτός έδρας.
Με την ΥΑ Γ2/13324/7-2-2006 (ΦΕΚ 206 Β΄) ορίζεται το είδος των πολυήμερων και ημερήσιων εκδρομών που δικαιούνται οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Στην εγκύκλιο 4268/31.5.1990 αναφέρεται ότι οι εκπαιδευτικοί που συνοδεύουν τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ημερήσιες ή πολυήμερες εκδρομές, θεωρείται ότι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία και άρα δικαιούνται αποζημίωσης, σύμφωνα με το Ν.2685/99.
Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση δεν προβλέπονται πολυήμερες εκδρομές και ως εκ τούτου δεν προβλέπεται και αποζημίωση. Οι πολυήμερες εκδρομές (π.χ. στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών στο εσωτερικό ή το εξωτερικό) πραγματοποιούνται πάντα (με εντολή του Υπουργείου) κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων ή του Πάσχα και δεν εμπίπτουν στην παραπάνω νομοθεσία για την αποζημίωση.
Εν κατακλείδει: Η νομοθεσία που παράθεσες έχει εφαρμογή μόνο στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Κατάλαβες ξερόλα;

macedon
Αύριο ή μεθαύριο θα σκανάρω κατάσταση με αποζημίωση.
-Πολύ στόκος βρε macedon!.....στόκο σε άφησα, στόκο σε ξαναβρήκα! ![]()

Edited by - europaios2 on 18/09/2011 21:55:31
quote:
Αύριο ή μεθαύριο θα σκανάρω κατάσταση με αποζημίωση.
Ναι, μπράβο. Σκάναρε μια κατάσταση με αποζημιώσεις της πρωτοβάθμιας και ανέβασέ το να το δούμε και μεις...
Βέβαια, είναι άξιον απορίας πού θα βρεις κατάσταση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όταν εσύ εργάζεσαι στη δευτεροβάθμια, αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις...

macedon
Edited by - macedon on 18/09/2011 22:39:42

Αυτό είναι το νέο σχέδιο των πολυκατοικιών , με άδεια οικοδομής από την "Ναοδομία" , που μπορούν να ανεγερθούν δίχως περιορισμούς οπουδήποτε , ακόμα και μέσα σε δασικές εκτάσεις . Το κυριότερο απ' όλα όμως είναι ότι απαλλάσσονται και από την έκτακτη εισφορά ακινήτων !!
*
quote:
Άστον ψηλέ, δεν ξέρει τι του γίνεται.
Αρχίζω να υποψιάζομαι πως κάτι τέτοιο συμβαίνει και όσο πάει χειροτερεύει.
Αφού να φανταστείς, τις κρατήσεις σε εμάς, τις παρουσίαζε ως ετήσιες αυξήσεις!!!
*Εγώ αυτό που βρήκα, αυτό παρέθεσα. Στο άρθρο πουθενά δεν κάνει διάκριση μεταξύ πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
..... μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά, τελικά ποιος από τους δυο ψεύδεται .......; ένας Δίας ή ένας σατάν το γνωρίζει! ![]()

quote:
Εγώ αυτό που βρήκα, αυτό παρέθεσα. Στο άρθρο πουθενά δεν κάνει διάκριση μεταξύ πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Δεν το είδες γιατί:
1. Έχεις μαύρα μεσάνυχτα από την εκπαίδευση
2. Δεν έχεις συνθετική σκέψη.
Το λέει καθαρά:
"Την αποζημίωση εκδρομών δικαιούται ο εκπαιδευτικός ο οποίος συνοδεύει μαθητές σε εκδρομή, πέραν του ωραρίου του σχολείου."
Δεν υπάρχουν εκδρομές πέραν του ωραρίου του σχολείου στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

macedon
Οπότε ότι ποιο εύκολο είναι να κάτσω να βγάλω μια φωτοτυπία στις καταστάσεις, να σβήσω τα επίθετα και τα ΑΦΜ, με ένα μπλάνκο για ευνόητους λόγους και να το σκανάρω.
Θέμα χρόνου είναι μόνο.
Από εκεί κι έπειτα σου ζήτησα απόδειξη του ισχυρισμού σου ότι: "Στον προϋπολογισμό του 2011 για παράδειγμα, προβλέπονται 6.654.000 ευρώ για 81 αρχιερείς, που μας δίνει μέσο όρο 82.000 ευρώ το χρόνο ή 6.800 ευρώ το μήνα"?
Την πηγή με λίγα λόγια....![]()
σε ρώτησα και που βρήκες τα
quote:
εσύ δεν ξέρω πότε ήσουν τελευταία φορά δάσκαλος, αφού αγνοείς το ότι οι δάσκαλοι αμείβονται, έστω και πενιχρά για τις εκδρομές τους.
Είναι γιατί τα τελευταία 25 χρόνια που είμαι δάσκαλος, αγαπητέ βοηθέ λογιστή, δεν θυμάμαι να έχω πάρει αποζημίωση για καμία εκδρομή, ούτε γνωρίζω κάποιον που να έχει πάρει...
Ενδεχομένως βέβαια να παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εκδρομές στην πρωτοβάθμια πέραν του διδακτικού ωραρίου.
quote:
Από εκεί κι έπειτα σου ζήτησα απόδειξη του ισχυρισμού σου ότι: "Στον προϋπολογισμό του 2011 για παράδειγμα, προβλέπονται 6.654.000 ευρώ για 81 αρχιερείς, που μας δίνει μέσο όρο 82.000 ευρώ το χρόνο ή 6.800 ευρώ το μήνα"?
Το ποσό στο ΦΕΚ δημοσίευσης του προϋπολογισμού (πού αλλού άραγε να το έβρισκα;)
Τα στοιχεία για τον αριθμό των αρχιερέων από τον ιστοχώρο της εκκλησίας της Ελλάδας.

macedon

Η εν λόγω κατάσταση αφορά τις αποζημιώσεις των εκπαιδευτικών από τη συμμετοχή τους σε εκδρομές ενός από τα δύο Γραφεία του Ν. Κορινθίας.

Δε χωρά καμία αμφιβολία ότι και πάλι έγινες ρεζίλι, αφού εμμένεις σε κάτι για το οποίο έχεις μαύρα μεσάνυχτα.![]()
- Για το άλλο θέμα το ότι το γράφει το ΦΕΚ, έτσι κοφτά και ξερά που το λες, απλά δείχνει ότι κάτι κρύβεις.....αλλιώς θα έφερνες το κείμενο πανηγυρίζοντας.
Μέχρι να το κάνεις λοιπόν και να δούμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα όπως λες, θεωρείται μούσι.
Έχεις βεβαρυμένο παρελθόν macedon....δε φταίω εγώ!....και καλημέρα να λες, θα πρέπει να κοιτάμε ψηλά στον ουρανό...να δούμε αν είναι έτσι! ![]()

quote:
25 χρόνια δάσκαλος και δεν ξέρεις τίποτα ε?....φαντάζομαι πως θα τα παιρνάς σαν δάσκαλος.....απόσπαση...της απόσπασης....ω! απόσπαση!
Δεν έχω πάρει ποτέ απόσπαση στο εσωτερικό βρε τενεκέ. Δεν χρειάστηκε.
quote:
έτσι εξηγείται πως βρέθηκες αντί να διδάσκεις στην πρεσβεία.....κ.λ.π....
Η απόσπασή μου στις Η.Π.Α. ξεκίνησε το 2002 και έληξε το 2008, μετά από 6 (5+1) χρόνια, όπως ισχύει για όλους τους εκπαιδευτικούς (περίπου 300 κάθε χρόνο) που έπαιρναν παρόμοια απόσπαση στο εξωτερικό. Οι διαδικασίες εξέτασης και τα αποτελέσματά της αναρτώνται στο internet και μπορεί να τα ελέγξει ο καθένας.
Όσο για το πώς βρέθηκα στην Πρεσβεία to 2003, ήταν γιατί θεωρήθηκε ότι ήμουν απαραίτητος εκεί. Απόδειξη ότι παρ' ό,τι έφυγα το 2004 από την Πρεσβεία, δεν έκαναν τον κόπο ούτε να αλλάξουν το e-mail που είναι το ίδιο από τότε: macedon@greekembassy.org. Ίσως να μην ξέρουν και πώς γίνεται βέβαια...
quote:
Η εν λόγω κατάσταση αφορά τις αποζημιώσεις των εκπαιδευτικών από τη συμμετοχή τους σε εκδρομές ενός από τα δύο Γραφεία του Ν. Κορινθίας.
Η εν λόγω κατάσταση δείχνει κάποιους που έχουν κάνει πολυήμερες εκδρομές (1 και 2 διανυκτερεύσεις) και οι οποίες (εκτός αν ήταν στο πλαίσιο πολιτιστικών ανταλλαγών) απαγορεύονται ρητά από το ΠΔ 201, άρθρο 13 για παιδιά του δημοτικού.
Οπότε είτε οι παραπάνω δεν είναι δάσκαλοι είτε δεν είναι κοινές εκδρομές αλλά ανταλλαγές.
quote:
Δε χωρά καμία αμφιβολία ότι και πάλι έγινες ρεζίλι, αφού εμμένεις σε κάτι για το οποίο έχεις μαύρα μεσάνυχτα
Ναι, ευτυχώς υπάρχουν και οι βοηθοί λογιστές των ΤΕΙ και ξεστραβώνουν τους εκπαιδευτικούς της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ![]()
![]()
quote:
Για το άλλο θέμα το ότι το γράφει το ΦΕΚ, έτσι κοφτά και ξερά που το λες, απλά δείχνει ότι κάτι κρύβεις
Τι να κρύψω βρε λογιστάκο; Βρες το ΦΕΚ και πες μας τι γράφει.
quote:
αλλιώς θα έφερνες το κείμενο πανηγυρίζοντας.
Το διάβασα όταν δημοσιεύτηκε, πριν ένα χρόνο. Δεν πιστεύω να θέλεις να κρατάω ό,τι εκδίδει το Εθνικό Τυπογραφείο, επειδή ενδεχομένως κάποιος αυτιστικός κάποτε θα αμφισβητούσε τον προϋπολογισμό της χώρας... Βρες το ΦΕΚ και διέψευσέ με...
quote:
Έχεις βεβαρυμένο παρελθόν macedon....δε φταίω εγώ!....και καλημέρα να λες, θα πρέπει να κοιτάμε ψηλά στον ουρανό...να δούμε αν είναι έτσι!
Α, μην κατηγορείς τους άλλους για τη δική σου έλλειψη εγκεφαλικής λειτουργίας. Το ότι έχεις εσύ αδυναμία κατανόησης, δεν σημαίνει ότι οι άλλοι ψεύδονται... Έτσι, αντί για το "βεβαρυμένο παρελθόν" μου, τις αιτίες θα πρέπει να τις αναζητήσεις μάλλον στη βεβαρυμένη κληρονομικότητά σου...

macedon
quote:
macedon:
Δεν έχω πάρει ποτέ απόσπαση στο εσωτερικό βρε τενεκέ. Δεν χρειάστηκε.Η απόσπασή μου στις Η.Π.Α. ξεκίνησε το 2002 και έληξε το 2008, μετά από 6 (5+1) χρόνια, όπως ισχύει για όλους τους εκπαιδευτικούς (περίπου 300 κάθε χρόνο) που έπαιρναν παρόμοια απόσπαση στο εξωτερικό. Οι διαδικασίες εξέτασης και τα αποτελέσματά της αναρτώνται στο internet και μπορεί να τα ελέγξει ο καθένας.
Όσο για το πώς βρέθηκα στην Πρεσβεία to 2003, ήταν γιατί θεωρήθηκε ότι ήμουν απαραίτητος εκεί. Απόδειξη ότι παρ' ό,τι έφυγα το 2004 από την Πρεσβεία, δεν έκαναν τον κόπο ούτε να αλλάξουν το e-mail που είναι το ίδιο από τότε: macedon@greekembassy.org. Ίσως να μην ξέρουν και πώς γίνεται βέβαια...

quote:
macedon:
Η εν λόγω κατάσταση δείχνει κάποιους που έχουν κάνει πολυήμερες εκδρομές (1 και 2 διανυκτερεύσεις) και οι οποίες (εκτός αν ήταν στο πλαίσιο πολιτιστικών ανταλλαγών) απαγορεύονται ρητά από το ΠΔ 201, άρθρο 13 για παιδιά του δημοτικού.Οπότε είτε οι παραπάνω δεν είναι δάσκαλοι είτε δεν είναι κοινές εκδρομές αλλά ανταλλαγές.
Kαλά δεν ντρέπεσαι να λες συνεχώς βλακείες?
Γράμματα δεν ξέρεις? Γράφει πουθενά για πολυήμερες εκδρομές? και πολιτιστικές ανταλλαγές?
Η αποζημίωση των εκδρομών γίνεται προς όλους τους δασκάλους που συμμετάσχουν σε εκδρομές άνω των 40χμ. Μέχρι και το 2009 και άνω των 60 από το 2010 και μετά.
Το ότι έγραψα ακόμη και για κάθε περίπατο οφειλόταν στο ότι ήθελα να δω πως θα αντιδράσεις, γιατί υπέθεσα ότι θα ρώταγες τουλάχιστον κάποιον συνάδελφό σου, οπότε θα έμπαινες στη χαρά να το αναφέρεις.....έπεσα όμως πολύ έξω.....είσαι τελείως για τα μπάζα....
quote:
macedon:
Ναι, ευτυχώς υπάρχουν και οι βοηθοί λογιστές των ΤΕΙ και ξεστραβώνουν τους εκπαιδευτικούς της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης
Μόνο που εμένα όρισαν ως αναπληρωτή εκκαθαριστή στη Διεύθυνση Π.Ε. ολόκληρου του Ν. Κορινθίας και όχι κάποιον δασκαλάκο!
Βλέπεις εκκαθαριστής ορίζεται ανέκαθεν ο Διευθυντής....γνωρίζει δε γνωρίζει....οπότε χρειάζεται ο αναπληρωτής για να δουλέψει το σύστημα.
Βέβαια δεν έχω τις περγαμηνές τις δικές σου, δάσκαλος....συγγραφέας, όπου γράφει δυο βιβλία το χρόνο και διαβάζει καμιά 60ρια?....κάπου εκεί...δε θυμάμαι καλά...και φυσικά το ίδιο έτος προσπαθεί να πάρει το πτυχίο του ψεύτη.
Αλήθεια το πήρες? είσαι και επίσημα τώρα? ....ψεύτης με πτυχίο?![]()
Το βιβλίο σου πάλι πως πάει? Από βόδια η Ελλάδα δόξα το Θεό!...φαντάζομαι ότι θα έχεις τρελές πωλήσεις!
quote:
macedon:
Τι να κρύψω βρε λογιστάκο; Βρες το ΦΕΚ και πες μας τι γράφει.
Εγώ λέω ότι λες ψέματα! Εσύ καλείσαι να μας αποδείξεις ότι λες αλήθεια.
quote:
macedon:
Το διάβασα όταν δημοσιεύτηκε, πριν ένα χρόνο. Δεν πιστεύω να θέλεις να κρατάω ό,τι εκδίδει το Εθνικό Τυπογραφείο, επειδή ενδεχομένως κάποιος αυτιστικός κάποτε θα αμφισβητούσε τον προϋπολογισμό της χώρας... Βρες το ΦΕΚ και διέψευσέ με...
Άρα παραμύθια λες.
Εάν είχε πέσει στα χέρια σου όπως λες θα το είχες κρατήσει για να το παρουσιάσεις με την πρώτη ευκαιρία.
quote:
macedon:
Α, μην κατηγορείς τους άλλους για τη δική σου έλλειψη εγκεφαλικής λειτουργίας. Το ότι έχεις εσύ αδυναμία κατανόησης, δεν σημαίνει ότι οι άλλοι ψεύδονται... Έτσι, αντί για το "βεβαρυμένο παρελθόν" μου, τις αιτίες θα πρέπει να τις αναζητήσεις μάλλον στη βεβαρυμένη κληρονομικότητά σου...
Για μια ακόμη φορά απέδειξες το πόσο λίγος είσαι απέναντί μου.
Για πρωινό σε έχω macedon!![]()

Edited by - europaios2 on 21/09/2011 20:24:45
quote:
macedon:
Η εν λόγω κατάσταση δείχνει κάποιους που έχουν κάνει πολυήμερες εκδρομές (1 και 2 διανυκτερεύσεις) και οι οποίες (εκτός αν ήταν στο πλαίσιο πολιτιστικών ανταλλαγών) απαγορεύονται ρητά από το ΠΔ 201, άρθρο 13 για παιδιά του δημοτικού.Οπότε είτε οι παραπάνω δεν είναι δάσκαλοι είτε δεν είναι κοινές εκδρομές αλλά ανταλλαγές.

Ψευταράκο!!...... Να! δύο νηπιαγωγοί συνόδευσαν τα νήπια σε πολυήμερες εκδρομές (1 και 2 διανυκτερεύσεις) οι οποίες είναι στα πλαίσιο πολιτιστικών ανταλλαγών ........ στας Αθήνας!!!

Α! ναι μη το ξεχάσω....έπεσε στα χέρια μου εγκύκλιος με ειδικά μισθολόγια, όχι πρόσφατη αλλά δεν έχει καμία σημασία οι διαφορές με το σήμερα το πολύ πολύ να είναι μικρές.
....αναφέρομαι στην παπαριά που είχες γράψει: "macedon: "Στον προϋπολογισμό του 2011 για παράδειγμα, προβλέπονται 6.654.000 ευρώ για 81 αρχιερείς, που μας δίνει μέσο όρο 82.000 ευρώ το χρόνο ή 6.800 ευρώ το μήνα"?
...... προκειμένου να μειώσεις τον Ψηλό όταν είχε γράψει:
Ψηλός:
"ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος ζήτησε διακοπή της μισθοδοσίας του.
(...)Ο μισθός του είναι μικρότερος από 2.000 ευρώ."
Μάντεψε.....είναι μικρότερος από 2.000 ευρώ....ψευταράκο.....είσαι και γκαντέμης πανάθεμά σε....![]()

quote:
Α! ναι μη το ξεχάσω....έπεσε στα χέρια μου εγκύκλιος με ειδικά μισθολόγια, όχι πρόσφατη αλλά δεν έχει καμία σημασία οι διαφορές με το σήμερα το πολύ πολύ να είναι μικρές.
....αναφέρομαι στην παπαριά που είχες γράψει: "macedon: "Στον προϋπολογισμό του 2011 για παράδειγμα, προβλέπονται 6.654.000 ευρώ για 81 αρχιερείς, που μας δίνει μέσο όρο 82.000 ευρώ το χρόνο ή 6.800 ευρώ το μήνα"?...... προκειμένου να μειώσεις τον Ψηλό όταν είχε γράψει:
Ψηλός:
"ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος ζήτησε διακοπή της μισθοδοσίας του.
(...)Ο μισθός του είναι μικρότερος από 2.000 ευρώ."Μάντεψε.....είναι μικρότερος από 2.000 ευρώ....ψευταράκο.....είσαι και γκαντέμης πανάθεμά σε....
Από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Παιδείας για το έτος 2011.

macedon
Edited by - macedon on 16/10/2011 01:03:02

macedon