- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Το ότι υπήρχαν οι περιορισμοί για 9 μήνες στο topic (Ημερολόγιο Just A Man), δεν δημιούργησαν πιστεύω κανένα λειτουργικό πρόβλημα στην λειτουργία του forum.
Δεν αισθάνομαι ότι έχω να απολογηθώ σε κάτι. Και ειδικότερα σε πληγωμένους εγωισμούς.
Το πρόβλημα δεν είναι του esoterica, αλλά του εσωτερικού εαυτού μας.
Αυτό δικαίωση και Αγάπη είναι δύο φωτιές που δεν μπορούνε να καίνε ταυτόχρονα μέσα σε μια καρδιά.
Ας διαλέξουμε ποιο κερί θα ανάψουμε μέσα μας.
Να είστε όλοι καλά. Εύχομαι να έχουμε αναμένω το εσωτερικό Φως της Αγάπης στις καρδιές μας.
just a man
Απάντηση έλαβες, εάν όμως θέλεις να ακούσεις αυτά που επιθυμείς δεν θα τα ακούσεις ποτέ γιατί δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να εκφράζεται με τον τρόπο που εσύ θέλεις.
Εάν θέλεις να κάνεις σοβαρή συζήτηση πρώτα απ΄όλα πρέπει να ακούς τι σου λένε.
Η Αμαλία εξήγησε αυτό που δεν είχες καταλάβει εξ αρχής, στο τελευταίο της μήνυμα, στο παραθέτω.
«Τώρα, ως διαφορετικοί άνθρωποι, μπορεί να διέφεραν σε μικρό βαθμό οι επιλογές των αποσπασμάτων. Δηλαδή, στο copy - paste, κάποια φράση περισσότερο ή λιγότερο. Εφόσον δεν αλλάζει το νόημα στην παράθεση των αποσπασμάτων, δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να το συζητάμε και να αναλωνόμαστε σ' αυτό το θέμα.»
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες σε αυτή την παράγραφο? Πόσο πιό επεξηγηματική να είναι?
Σχετικά με την ερώτηση που σου έκανα «Τι είναι αυτό που κέρδισες με το να ασχοληθείς?» δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις, μην με παραπέμπεις όμως εκεί γιατί δεν υπάρχει απάντηση.
Εάν μου έχει διαφύγει κάτι μπορείς να μου το δείξεις, εάν επιθυμείς.
quote:
μιας και δε διαφέρουν ιδιαίτερα.
απο αυτο
quote:
μπορεί να διέφεραν σε μικρό βαθμό οι επιλογές των αποσπασμάτων.
στην πρωτη περιπτωση λεει οτι εχω παραποιησει τα στοιχεια στην δευτερη λεει οτι μπορει πιθανον ισως να επελεξα καποια διαφορετικα
αποσπασματα
quote:
Εάν θέλεις να κάνεις σοβαρή συζήτηση πρώτα απ΄όλα πρέπει να ακούς τι σου λένε.
Η Αμαλία εξήγησε αυτό που δεν είχες καταλάβει εξ αρχής, στο τελευταίο της μήνυμα, στο παραθέτω.
***ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ*** λεγοντας οτι εχω αλλαξει τα στοιχεια και ειπε οτι πιθανον μπορει ισως ...
quote:
Σχετικά με την ερώτηση που σου έκανα «Τι είναι αυτό που κέρδισες με το να ασχοληθείς?» δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις, μην με παραπέμπεις όμως εκεί γιατί δεν υπάρχει απάντηση.
Εάν μου έχει διαφύγει κάτι μπορείς να μου το δείξεις, εάν επιθυμείς.
η απαντηση υπαρχει εκει που σε εστηλα αλλα λογο του οτι δεν την ειδες μπορω να στην μεταφερω εδω
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=11&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=8806
quote:
προσωπικα με νοιαζει ο συνανθρωπος μου σε αντιθεση με σενα που σε νοιαζει ο συνσταυλιτης σου
και οταν βλεπω θεματα που κατα την αποψη μου επιρεαζουν ατομα τοτε θεωρω οτι πρεπει να καταθεσω την αποψη μου θετικη η αρνητικη
απο την στιγμη που λες οτ ιειναι μονο για ορθοδοξους τοτε πρεπει να το ανοιξεις σε σελιδα που ειναι μονο για ορθοδοξους
απο την στιγμη που εχει ανοιχτει εδω
πρεπει να δεχτεις ολα τα μελη που θελουν να συμετεχουν στο θεμα σου
αυτο που κερδισα ηταν οτι ο τζαστ ε μαν επετρεψε σε ολους ναγραφουν στο θεμα του
αν κατι δεν σου αρεσει η δεν το καταλαβενεις η θες κατι αλλο να πω ρωτησε με
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Edited by - gigenis on 11/01/2007 14:25:04
brie boyΕδώ υποτίθεται πως είμαστε κρυμμένοι πίσω από nickames για να μπορούμε να λέμε ελεύθερα την γνώμη μας, χωρίς να φοβόμαστε για την αποδοχή των άλλων, ή για τον κοινωνικό αντίκτυπο, όπως συμβαίνει εκεί έξω.
allzaro
Oπως λέει και ο αείμνηστος Μ. Πλωρίτης ``πολίτης ελεύθερος είναι όποιος τολμά να στηλιτεύει τους υπεύθυνους για τις όποιες ατασθαλίες τους`` με την προυπόθεση οτι ομιλεί επώνυμα.Δεν κρυβόμαστε ολοι μας λοιπόν brie boy.
Εσύ?
Φοβερό επιχείρημα. Με τάπωσες. Σιγά μην δώσω και αριθμό ταυτότητας για να μιλάω όταν βλέπω κάτι που με ενοχλεί στο Esoterica.
Αυτό που λέει ο Πλωρίτης μπορεί να εφαρμοστεί μια χαρά εκεί έξω, και μάλλον πρέπει να εφαρμόζεται (χμ, αν και πάλι έχω τις επιφυλάξεις μου, και στην τελική δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα διαφωνώ με τον Πλωρίτη) όχι όμως και στην αυτοκρατορία της ανωνυμίας, στο Ίντερνετ.
Στην τελική, ποιος είναι επώνυμος εδώ μέσα, και αποτελώ εγώ εξαίρεση;
Γιατί,γράφουν μήπως επώνυμα η Αμαλία, ο Admin, η Gretel ή ο Dying Incubus; Ή μήπως εσύ; Εγώ αγνοώ το πραγματικό όνομα όλων.
Όσα χρόνια είμαι εδώ, μόνο ο Johnniebegood, είχε το θάρρος να δηλώσει επώνυμα ποιος είναι. Και λάθος του, αν θες την γνώμη μου. Δεν είχε λόγο να δώσει το χέρι σε κανέναν.
Τελικά έχεις κάτι να πεις σχετικά με όσα λέω, ή απλώς σε ενοχλεί που τα λέω πίσω από ένα nick, όπως όλοι εδώ γύρω;
Εάν νομίζεις ότι σου έχουμε δώσει κάποιο δικαίωμα να απευθύνεσαι απέναντί μας με τρόπους σαν αυτόν, κάνεις μεγάλο λάθος.
Προφανώς δε θα σου μάθουμε εμείς να εκφράζεσαι με την απαιτούμενη ευγένεια σε έναν διάλογο με άλλους ανθρώπους, αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχει πιθανότητα να μπορείς να τα καταφέρεις.
quote:
...στην πρωτη περιπτωση λεει οτι εχω παραποιησει τα στοιχεια......λεγοντας οτι εχω αλλαξει τα στοιχεια και ειπε οτι πιθανον μπορει ισως ...
... ο τζαστ ε μαν επετρεψε σε ολους ναγραφουν στο θεμα του...
Επίσης, την επόμενη φορά που θα επιχειρήσεις να δημιουργήσεις κατασκευασμένες και αναληθείς εντυπώσεις για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, θα σου προτείναμε να το σκεφτείς καλύτερα.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Στην τελική, ποιος είναι επώνυμος εδώ μέσα, και αποτελώ εγώ εξαίρεση;
Γιατί,γράφουν μήπως επώνυμα η Αμαλία, ο Admin, η Gretel ή ο Dying Incubus; Ή μήπως εσύ; Εγώ αγνοώ το πραγματικό όνομα όλων.
Brie Boy, οι υπέυθυνοι του ESOTERICA εμφανίζονται επώνυμα σε όλες τις δραστηριότητες.
Εκτός από τις δύο ανοιχτές συγκεντρώσεις για τα μέλη του ESOTERICA που ως τώρα έχουν γίνει και που φυσικά εμφανιστήκαμε επώνυμα,
εκτός από τα συνέδρια που συμμετείχαμε και που οποιοσδήποτε είχε τη δυνατότητα να μας γνωρίσει προσωπικά (πράγμα το όποιο έχει γίνει, όχι μόνο από μέλη των forums, αλλά κι από ανθρώπους που διαβάζουν το ESOTERICA),
εκτός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του ESOTERICA (επίσης επώνυμες),
κ.λπ., κ.λπ....
έχουμε πολλάκις προσκαλέσει μέλη για συνάντηση, με πολλούς ανθρώπους έχουμε συναντηθεί και γενικότερα, στο σύνολο των δράσεών μας παρουσιαζόμαστε ως άνθρωποι με ονοματεπώνυμο κι όχι με username.

Ψυχή μου,
Δεν πιστεύω πως για να διαχειρίζεσαι ένα φόρουμ πρέπει να υποβάλλεις τα διαπιστευτήρια σου στον καθένα. Ούτε καν θεωρώ πως οι γνώμες χρειάζονται ονοματεπώνυμο για να γίνουν σεβαστές.
Αλλά απάντησε μου, αν θες, σε αυτό: Πιστεύεις ότι για να πω κάτι που μπορεί να με ενοχλεί κάποιο στιγμή για το site ή για κάποιο μέλος εδώ, πρέπει να το κάνω επώνυμα;
quote:
Αγαπητέ, τα μέλη τα οποία αναφέρεις πιο πάνω συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου nicname εχουν συναντηθεί και γνωρίζουν ποιοί είναι ποιοί. ![]()
quote:
Τελικά έχεις κάτι να πεις σχετικά με όσα λέω, ή απλώς σε ενοχλεί που τα λέω πίσω από ένα nick, όπως όλοι εδώ γύρω;
Ναι.. και θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μου το εξηγήσεις.
Γιατί κάποιος που θέλει να στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα, καταστάσεις κλπ.. να μην χρησιμοποιεί το κανονικό του nic και να μπαίνει ως κλώνος.![]()
quote:
Όσα χρόνια είμαι εδώ, μόνο ο Johnniebegood, είχε το θάρρος να δηλώσει επώνυμα ποιος είναι. Και λάθος του, αν θες την γνώμη μου. Δεν είχε λόγο να δώσει το χέρι σε κανέναν.
Oχι ακριβώς brie boy.
Το ότι ο Johnniebegood μπαίνει επώνυμα και λέει ότι λέει.. πραγματικά τον θαυμάζω και ξέρεις γιατί?
Γιατί εχει αυτό που λένε... ``μπέσα``.
Με εχεις δεί ποτέ να σχολιάσω , ή να κατακρίνω τα λεγόμενα του Johnniebegood? ΠΟΤΕ.
Το ιδιο θα έκανα και με εσένα.. αν εμπαινες με πραγματικό σου nick.![]()
Edited by - allzzaro on 11/01/2007 20:02:13
Gigeni ήθελα να απαντήσω στο μήνυμά σου αλλά δεν πρόλαβα χθες, σήμερα είδα ότι έχει γίνει επέμβαση γι΄αυτό δεν θα απαντήσω.
quote:allzzaro
Γιατί κάποιος που θέλει να στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα, καταστάσεις κλπ.. να μην χρησιμοποιεί το κανονικό του nic και να μπαίνει ως κλώνος.
φιλε allzzaro, η Brie Boy δεν ειναι κλωνος - γραφει με το ιδιο νικ απο τοτε που την γνωρισα
αντιθετως ο χεντριξ ηταν γνωστης καταστασεων που συνεβησαν πριν καν μπω εγω στο φορουμ - αρα εχει αλλαξει νικ αρκετες φορες χωρις να το δηλωσει
quote:quote:
Όσα χρόνια είμαι εδώ, μόνο ο Johnniebegood, είχε το θάρρος να δηλώσει επώνυμα ποιος είναι. Και λάθος του, αν θες την γνώμη μου. Δεν είχε λόγο να δώσει το χέρι σε κανέναν.Oχι ακριβώς brie boy.
Το ότι ο Johnniebegood μπαίνει επώνυμα και λέει ότι λέει.. πραγματικά τον θαυμάζω και ξέρεις γιατί?
Γιατί εχει αυτό που λένε... ``μπέσα``.
Με εχεις δεί ποτέ να σχολιάσω , ή να κατακρίνω τα λεγόμενα του Johnniebegood? ΠΟΤΕ.
Το ιδιο θα έκανα και με εσένα.. αν εμπαινες με πραγματικό σου nick.
την εχω συναντησει απο κοντα την brie boy, οπως συναντησα εσενα, την αμαλια και πολλα άλλα μελη
δεν ειναι κλωνος σε διαβεβαιω, και εχει "μπεσα"
quote:Brie Boy
δεν ειμαι ο μονος, ουτε καν ο πρωτος
το ιδιο εκαναν εξ αρχης και ο πανειος και ο ντιμ καρ, και κανα δυο που τους ξεχναω λογω εμενταλ
δεν το θεωρω λαθος εφοσον εισαι αυτος που εισαι και θελεις να μεταδωσεις κατι
εσυ που με ξερεις γνωριζεις οτι δεν εξαρτωμαι απο κανεναν για να υπαρξω
ΥΓ. οσον αφορα την μπεσα που ανεφερε ο φιλος allzzaro, ρωτησα και ρωταω στα ισα: για ποιο λογο κλειδωθηκε το τοπικ ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη?
1. επειδη ειχε πολλες σελιδες? ![]()
2. επειδη κοντραριστηκα με τον χεντριξ?
(που ειναι αυτος ο καλος ανθρωπας, τον πεθυμησα)
3. πληγωσα τον εγωισμο καμιας ευαισθητης ψυχης? ![]()
4. δεν γνωριζω, δεν απαντω ![]()

quote:
την εχω συναντησει απο κοντα την brie boy, οπως συναντησα εσενα, την αμαλια και πολλα άλλα μελη
δεν ειναι κλωνος σε διαβεβαιω, και εχει "μπεσα"
Οκ... Γιάννη μου. Δεν το γνώριζα..
quote:
δεν το θεωρω λαθος εφοσον εισαι αυτος που εισαι και θελεις να μεταδωσεις κατι
Γιάννη μου.. λάθος μου θα ηταν αν έμενα αμέτοχος. ![]()
Απο τη στιγμή που βλέπω, μέλη που έχω γνωρίσει και συμπαθώ να βρίσκονται στην διαδικασία αυτή νοιώθω την ανάγκη να επέμβω και εγώ με τον τρόπο μου.
Δεν θα ήθελα με κανέναν τρόπο τα λεγόμενα μου να καταλήξουν ως ``λάδι στη φωτιά`` και αυτός είναι ο λόγος που σχολίασα την brie boy.
Ηρεμα .. λοιπόν παιδιά.. και νομίζω οτι εάν υπάρχει καλοπροαίρετη διάθεση ολα γίνονται. ΟΛΑ...
Εγώ αυτό θέλω να μεταδώσω και τίποτα παραπάνω.- ![]()
quote:
ΥΓ. οσον αφορα την μπεσα που ανεφερε ο φιλος allzzaro, ρωτησα και ρωταω στα ισα: για ποιο λογο κλειδωθηκε το τοπικ ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη?1. επειδη ειχε πολλες σελιδες?
2. επειδη κοντραριστηκα με τον χεντριξ? (που ειναι αυτος ο καλος ανθρωπας, τον πεθυμησα)
3. πληγωσα τον εγωισμο καμιας ευαισθητης ψυχης?
4. δεν γνωριζω, δεν απαντω
Ρε jonniebegood το 5είναι ντέτοπέντεντεεετοπέντεντεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Ξέχασες το 5.![]()

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
Αλλά απάντησε μου, αν θες, σε αυτό: Πιστεύεις ότι για να πω κάτι που μπορεί να με ενοχλεί κάποιο στιγμή για το site ή για κάποιο μέλος εδώ, πρέπει να το κάνω επώνυμα;
Όχι Brie Boy, δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις επώνυμα.
Σημασία έχει, εάν κάποιος θέλει να κάνει κριτική, να την έχει στοιχειοθετήσει επαρκώς και να κάνει την κριτική του καλοπροαίρετα και με δημιουργική σκοπιμότητα.
allzzaro, σχετικά με την φράση σου που αφορούσε τους κλώνους, καλό είναι να μην "καίμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά" ε; ![]()
Δεν υπάρχει καμιά υπόνοια ότι η Brie Boy γράφει με διπλό λογαριασμό.
Επίσης να σημειώσω, πως το να κάνει κάποιος κριτική επώνυμα ή ανώνυμα, είναι ανεξάρτητο από αυτά που ανέφερα πιο πάνω στην Brie Boy (σχετικά με την στοιχειοθέτηση και τη δημιουργική σκοπιμότητα).

Ψυχή μου,
quote:
ΥΓ. οσον αφορα την μπεσα που ανεφερε ο φιλος allzzaro, ρωτησα και ρωταω στα ισα: για ποιο λογο κλειδωθηκε το τοπικ ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη?1. επειδη ειχε πολλες σελιδες?
2. επειδη κοντραριστηκα με τον χεντριξ? (που ειναι αυτος ο καλος ανθρωπας, τον πεθυμησα)
3. πληγωσα τον εγωισμο καμιας ευαισθητης ψυχης?
4. δεν γνωριζω, δεν απαντω
jonniebegood τους λόγους για τους οποίους απενεργοποιήθηκε προσωρινά (και ίσως οριστικά, ανάλογα με το εάν θα επέλεγες να συνεχιστεί για ένα μήνα, ή να απενεργοποιηθεί τελικά με την προσθήκη ενός μηνύματος από εσένα) το θέμα της Πεντέλης, τους έχουμε εξηγήσει και εδώ, αλλά και στο ίδιο το θέμα.
Πιστεύεις ότι ξαναρωτώντας θα απαντήσουμε κάτι διαφορετικό, ή ότι αυτά που γράψαμε δεν τα εννοούμε;
Μιας και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την προσωρινή απενεργοποίηση του θέματος και δεν μας απάντησες πότε θέλεις να το επανενεργοποιήσουμε για να στείλεις μία τελευταία απάντηση (εφόσον δεν θέλεις να συνεχιστεί για ακόμα έναν μήνα, όπως είχαμε προτείνει ως επιλογή), στο υπενθυμίζουμε:
Μέχρι την Δευτέρα το βράδυ, απάντησέ μας πότε θέλεις να γράψεις το μήνυμα κλεισίματος, αλλιώς θα αναγκαστούμε να επισφραγίσουμε την απενεργοποίησή του εμείς.
Όπως επίσης έχουμε δηλώσει, μπορείς να ανοίξεις δεύτερο μέρος, δίνοντας προσοχή από τη δική σου την πλευρά (ως θεματοθέτης και συνεπώς ως συντονιστής της συζήτησης), να αποθαρρύνεις την καλλιέργεια μη δημιουργικών αντιπαραθέσεων. Εάν ωστόσο υπάρξουν περιπτώσεις που σε φέρουν σε δύσκολη θέση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας, όπως γίνεται με όλα τα μέλη και για όλα τα θέματα.

Ψυχή μου,
Παρολαυτά, όποιος θέλει να διαβάσει τα τελευταία κείμενα του gigenis, βρίσκονται δημοσιευμένα στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
Έχουμε γράψει σε προηγούμενα μηνύματα τους λόγους για τη μεταφορά των κειμένων αυτών. Από κει και πέρα, είναι θέμα κατανόησης.

Ψυχή μου,
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
allzzaro, σχετικά με την φράση σου που αφορούσε τους κλώνους, καλό είναι να μην "καίμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά" ε;
Δεν υπάρχει καμιά υπόνοια ότι η Brie Boy γράφει με διπλό λογαριασμό.
εεε.. ναί...
μάλλον .. για να το επιβεβαιώνει και ο Γιάννης .. αλλά και εσύ.. σίγουρα... αλλά..sorry βρε παιδιά..με τόσα και τόσα πού γίνονται ..