ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΤΥΦΕΩΝΑΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
WarfaceΜέλος
30/09/2003, 00:58:01
ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΤΗΜΟΥΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ...

WarfaceΜέλος
30/09/2003, 01:35:08
ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΤΙ ΔΥΟ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΒΑ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΣΥΧΝΩΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΗΛ. ΡΕΥΜΑ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΟΗΜΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΜ ΜΕ ΠΙΟ ΕΞΕΛΗΓΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

ΑΓΓΕΛΟΣ

FysikosΝέο Μέλος
30/09/2003, 02:06:35
Επισης θα ήθελα να διευκρινειστει γιατι θεωρεις(υποθετεις) οτι δεν υπαρχει βαρυτητα μεσα στην κουφια γη

Για να είμαι κι εγω ξεκαθαρος μαζι σας θα πω καποιες παρατηρησεις για τη μελετη σας.

1)Εφ'οσον θεωρείτε οτι όλη η μαζα της γης κατανεμεται στον εξωτερικο φλοιο ειναι προφανες οτι δεν χρειαζεται κανενας υπολογισμος πυκνοτητας για να αποδειχθει οτι ο εσωτερικος ηλιος εχει μηδενικη πυκνοτητα,δηλαδη δεν υπαρχει αφου ολη η μαζα βρισκεται στον εξωτερικο φλοι....οποτε δεν καταλαβαινω τι θελετε να πειτε με την αναφορα που κανετε για την πυκνοτητα.

2)Συνεπεια του προηγουμενου ειναι απλα να καταριφθει η θεωρια της κουφιας γης η οποια θεωρει οτι υπαρχει ηλιος στο εσωτερικο της..

3) Αρα λοιπον αφου θελουμε να κανουμε μια μελετη για την κουφια γη με εσωτερικο ηλιο θα πρεπει εκ των πραγματων να γνωριζουμε ποση θεωρουν οι μελετητες την ακτινα του εσωτερικου ηλιου και να υπολογισουμε τη μαζα του.

Εκτος εαν η θεωρια της κουφιας γης δεν θεωρει οτι υπαρχει εσωτερικος ηλιος.... (αλλα δεν το νομιζω)

AngelosΜέλος
30/09/2003, 10:24:51
Χμμ δεν τα καταφερα πολυ καλα μαλλον. θα δοκιμάσω να τα ξαναπω πιο κατανοητα.

Warface

Στην "θεωρία" της κούφιας γης, το βάρος του σφαιρικού φλοιού κατανέμεται στην εσωτερική επφάνεια της κοιλότητας. Η πίεση που εμφανίζεται εκει είναι ιση με το ΒΑΡΟΣ του φλοιού δια το ΕΜΒΑΔΟ της επιφάνειας. Αν κανεις τη διαίρεση προκύπτει οτι αυτη η πίεση ειναι 5 εκατομμυρια τονοι ανα τετραγωνικό μέτρο.

Αν η Γή είναι κούφια τότε ο φλοιός θα καταρεύσει. Γιατί ?
Διοτί ΚΑΝΕΝΑ υλικό δεν μπορεί να αντέξει πιέση 5 εκατομυρια τονους ανα τετραγωνικό μέτρο αν δεν έχει απο κάτω του αλλο υλικό να στηριχτεί. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κοίλωμα που τα τοιχωματα του δέχονται τοση πίεση καταρρέει.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Ενα υποβρύχιο οσο γερό και να είναι συνθλίβεται απο την πίεση του νερου αν κατέβει αρκετά βαθιά στη θάλασσα.
(Και μιλάμε για 5-10 χιλιόμετρα. Φαντάσου τι πίεση υπάρχει στα 1200 χιλιόμετρα που υποτίθεται οτι βρίσκεται η κοιλότητα της κούφιας γης)

Τι συμβαινει στην πραγματικότητα ?
Ο εξωτερικός φλοιός στηρίζεται σε ένα αλλο φλοιο λιγο πιο κάτω που και αυτός στηρίζεται σε έναν άλλο ακομα πιο κάτω και ούτω καθεξής μέχρι το κέντρο της Γης.

ΑΡΑ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ.

fysike

Η "μελέτη" του gigenis δείχνει οτι ένας σφαιρικός φλοιός με εσωτερική ακτινα 5000 χιλιομετρα, πάχος 1000 χιλιομετρα και μάζα οση η μάζα της Γης θα έχει μέση πυκνότητα 11 gr/cm^3. Κάτι που δεν είναι εξωπραγματικό (αρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της κούφιας Γης).

Η "μελέτη" η δική μου δείχνει οτι η υδροστατική πίεση ενός τέτοιου φλοιού είναι 5 εκατομύρια τονοι ανα τετραγωνικό μέτρο και άρα κοίλωμα μέσα στο φλοιό ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει γιατι θα καταρέυσει.

ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ. (κάπου το ξαναείπα αυτο νομίζω)

Με ρωτάς γιατί "υποθετω οτι δεν υπάρχει βαρύτητα στο εσωτερικό της κουφιας γης". Μακαρι να το υπέθετα εγω.
Εχει ηδη ανακαλυφθει εδω και 200 χρονια οτι
στο εσωτερικό ενός κούφιου σφαιρικού φλοιού η ένταση του βαρυτικού πεδίου είναι μηδεν.

ΠΡΟΣΕΞΕ ! οχι το ΔΥΝΑΜΙΚΟ. Η ΕΝΤΑΣΗ του πεδίου ειναι μηδεν.
Φυσική γ λυκείου ! Νομος του Gauss ! Για την αυστηρή απόδειξη ψάξε στο βιβλίο της φυσικής του πρώτου έτους στο κεφάλαιο "παγκόσμια έλξη".

Υ.Γ. Θελω να μου πεις για το σβουράκι που πετάει (οχι εδώ, στα "μαθήματα φυσικής")!

WarfaceΜέλος
30/09/2003, 16:18:53
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

WarfaceΜέλος
30/09/2003, 16:38:29
ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΠΙΚΑ ΚΛΙΜΑΤΑ. ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ.

30/09/2003, 23:19:56
παιδια προσεχτε με λιγο(με το παιδια εννοω φιλοι) δεν ειπα οτι στην εσω γη εχουμε μυδενηκη βαρυτητα ολλοι αυτοι που δεχονται την θεωρια λενε οτι το κεντρο της βαρυτητας ειναι στο μεσο του φλοιου με αποτελεσμα να εχουμε τις ιδιες αρχες της βαρυτητας και στην εσω γη.

fysike σε αυτη την αποδειξη εβαλα τον εσω ηλιο με 0 πυκνοτητα αν του δωσουμε οποια πυκνοτητα τοτε θα εχουμε ενα αποτελεσμα ποιο θετικο για τους υποστηρικτες της κουφιας γης ο ηλιος θεωρουν πως εχει διαμετρο γυρο στα 50-500 χιλιομετρα και ζυγιζει εκατομμυρια τονους

ostria οταν τα ζωα πανε να γενησουν τα μικρα τους πανε σε μερι με ιδανικες συνθηκες(τροφη λιγους εως ανηπαρκτους εχθρους και καταληλο κλιμα)αν για οποιονδηποτε λογο κατι απο αυτα δεν ειναι στα μετρα που πρεπει τοτε δεν υπαρχουν απογονοι,για να ειμαι ποιο σωστος οσοι γενηθουν δεν επηζουν

η θερμοκρασια δεν ανεβηκε τα τελευταια χρονια με το φαινομενο του θερμοκηπιου η θερμοκρασια ειναι 30 βαθμους μεγαλητερη απο οτι θα επρεπε να ειναι. για να το κανω ποιο κατανοητο
οταν λεμε οτι στην πεδιαδα ο καιρος ειναι ποιο καλος απο το βουνο τον χειμωνα και μια μερα που εχει -5 στα πεδινα παμε στο βουνο και εχει 3 τοτε κατι δεν παει καλα αυτο γινετε και στους πολους η θερμοκρασια ειναι 30 βαθμους ποιο πανω απο αυτην που θα επρεπε συμφωνα με αυτα που λενε οι επιστημονες.

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

beyondΜέλος
01/10/2003, 08:56:02
ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΗΤΙΔΟΡΦΑ ? ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΖΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?

AngelosΜέλος
01/10/2003, 14:49:34
gigenis

quote:

ολοι αυτοι που δεχονται την θεωρια λενε οτι το κεντρο της βαρυτητας ειναι στο μεσο του φλοιου με αποτελεσμα να εχουμε τις ιδιες αρχες της βαρυτητας και στην εσω γη.

Και όμως, σύμφωνα με το νομο της παγκόσμιας έλξης, η ένταση του βαρυτικού πεδίου στο εσωτερικό ενός κούφιου σφαιρικού φλοιού είναι μηδεν. Δηλαδή, στο εσωτερικό της υποτιθέμενης κούφιας Γης τα αντικείμενα θα αιωρούνται. Αλλο ένα φάουλ απο τους "οπαδούς" της κούφιας γης.

'Αγγελος

01/10/2003, 14:58:59
Χαιρετώ τους φίλους του Esoterica...

δεν είμαι ο Πασχάλης αλλά η Μαρίνα. Μια και χρησιμοποιούμε το ίδιο PC δεν θα χρησιμοποιήσω άλλο login προς το παρόν τουλάχιστον... 'Εχω καιρό να ξαναασχοληθώ με τα forums... μια είχα ασχοληθεί με το spiritweb παλιά... αλλά οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι το έκλεισαν... για πολλούς και διάφορους λόγους...

Χαίρομαι που και στην Ελλάδα γίνεται μία τέτοια προσπάθεια συνάντησης ερευνητών... Είναι ότι καλύτερο για να προετοιμαστεί το έδαφος για κάτι ανώτερο στον μέλλον... Το όραμα μου είναι μια πνευματική ακαδημία όπου η επιστήμη και ο εσωτερισμός θα συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον με σκοπό να ηρεμήσουν, να στηρίξουν και να προστατέψουν τον άνθρωπο βάζοντας γερές βάσεις για την εποχή του Υδροχόου η οποία θα έχει σαν σκοπό να προάγει τον ανθρωπισμό και την γνώση.

Γυρίζοντας στο θέμα μας, θα προσπαθήσω να καταθέσω την εσωτερική κατανόησή μου για την Κούφια Γη, μια και στο παρελθόν υπήρξα φανατική οπαδός και είμαι εκείνη που έφερε το βιβλίο "Τέλος, δεν είμαστε μόνοι" στην Ελλάδα πιστεύοντας ότι υπηρετούσα τότε ένα κομμάτι του θείου σχεδίου. Το βιβλίο αυτό περιγράφει (μέσα από τηλεπαθητικά μυνήματα με τους Λεμούριους)μία υπόγεια πολιτεία λεγόμενη "Τέλος" μέσα στο βουνό Σάστα της Καλιφόρνιας... (αν και Καλιφορνέζικη αρκετά Ελληνική ακόμα και στην αρχιτεκτονική των κτιρίων της) όπου είχαν αναπτύξει μία ουτοπική κοινωνία, Χριστής (θεωμένης) Συνειδητότητας, ζώντας 30,000 χρόνια σε μια ζωή, με διαγαλαξιακό διαδύκτιο, ufo κτλ. κτλ. (διαβάστε το βιβλίο αξίζει)

Αξίζει όμως ως ένα παραμύθι όπως η Κοκινοσκουφίτσα, ο Αι Βασίλης ή οι παραβολές του Χριστού ή η Αρχαία μας Μυθολογία που όλα έχουν σαν σκοπό να μεταφέρουν μια ηθική κατανόηση σε όσους από εμάς είναι παιδιά ακόμα και χρειάζονται παραμυθάκια για να κατανοήσουν τις μεγάλες αλήθειες...

Το βιβλίο αξίζει ως ένας χάρτης ή ένας οδηγός για να προσεγγίσουμε ή να χτίσουμε μία τέλεια κοινωνία. Ο Πλάτωνας μέσα από την "Πολιτεία" του, όπως και πολλοί άλλοι μυημένοι, έκφρασε την ίδια επιθυμία, δηλαδή την προσέγγιση ένος Επίγειου Παραδείσου... Δυστυχώς όμως όπως όλα τα δόγματα... (ή καλύτερα όπως όλες οι ανθρώπινες δημιουργίες) έχει και την σκιά του... Δηλαδή έχει δημιουργηθεί μία ομάδα δογματικών (φανατικών) (ειδικά στην Αθήνα) που πιστεύουν ότι η κοκινοσκουφίτσα είναι πραγματική και προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της... :-) Μάταια προσπαθώ να τους εξηγήσω ή να τους προειδοποιήσω για την νοητική παγίδα (μια και αισθάνομαι κάποια ευθύνη για το όλο θέμα), αλλά μάλλον χρειάζεται απλά και αυτοί να περπατήσουν τα μεταφυσικά μονοπάτια ή να διανύσουν την δική τους μεταφυσική οδύσσεια μέχρι να κατανοήσουν αφού πρώτα παλέψουν με τα διάφορα εσωτερικά/εξωτερικά τους τέρατα...

Μάλιστα για να μην τους κατηγορώ υπήρξα και εγώ μία φανατική οπαδός και μέσα από το μεταφυσικό μου πάθος, πίστεψα ότι ήμουν μεγάλη ιέρεια και πριγκίπισα πριν από 12,000 χρόνια στην Λεμούρια... Και μάλιστα για να επιβεβαιώσω την τρελή μου πίστη... βρήκα και την μητέρα μου, την τότε βασίλισσα Καλίφα (από όπου ονομάστηκε η California) που ήταν η εκδότρια του βιβλίου όπου και αυτή καταλυμένη από το παράλογο πάθος της με αναγνώρισε σαν την τότε κόρη της... :-))))

Αυτά όλα τα καταθέτω σαν αυτοσαρκασμό (αλλά και μια προειδοποίηση) δείχνοντας μέχρι που μπορεί να φτάσει η τρέλα, η ελειπής γνώση, η παράλογη πίστη, η αλαζονεία, η τάση προς φυγή από την καθημερινότητα, αλλά και ο υπαρξιακός φόβος του ανθρώπου που απείλεται σήμερα προς καταστροφή από τις ίδιες τις δημιουργίες του...

Τώρα τα θυμάμαι και γελάω... αλλά χαίρομαι που πέρασα την εμπειρία του ψώνιου και ξεκολώντας πήρα μαζί μου μπόλικο χρυσάφι γνώσης και τώρα σας το καταθέτω... Μην τα δεχτείτε δογματικά... Ερευνήστε τα... αλλά είμαι σίγουρη ότι θα καταλήξετε και εσείς εκεί που κατέληξα, αφού η αλήθεια είναι πάντα ΜΙΑ.

1. Ο Μύθος της κούφιας Γης δηλώνει τον εσωτερικό μας κόσμο... ή καλύτερα το υποσυνείδητο της ανθρωπότητας. Βάση φυσικής επιστήμης δεν υπάρχει περίπτωση να κατοικήται το κέντρο ή ο φλοιός της Γης, και αυτήν την γνώση αγνοούν οι περισσότεροι οπαδοί της θεωρίας... Οι Λεμούριοι αδερφοί δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μίγμα διαίσθησης του ανθρώπου για αιθερικές οντότητες, για πνευματικές οντοτήτες ανώτερων σφαιρών... (κοσμικοί δασκαλοί - τελειωμένες ψυχές), και από παλιές μνήμες αρχαίων γήινων πολιτισμών (που αιωρούνται στο μαγνητικό ρευστό, ακάσα, ή υποσυνειδήτο της ανθρωπότητας).

2. Επίσης, η θεωρία αυτή προσφέρει ένα όραμα του ανθρώπου για το πως θα καταλήξει να ζει στον πλανήτη Γη, προσεγγίζοντας όσο το δυνατόν την τελειότητα... Και λέω προσέγγιση γιατί μόνο στην φαντασία μας (σαν ιδέα) υπάρχει το τέλειο... Το υλικό επίπεδο είναι πάντα ατελής, μιας και ένα όραμα μας όταν πάει να υλοποιηθεί δεν πετυχαίνει πότε όπως ακριβώς το φανταστήκαμε, ή το σχεδιάσαμε...

3. Η Λεμούρια δεν υπήρξε ποτέ... Είναι ένας μυητικός μύθος... και ένας απόηχος της μνήμης της Ατλαντίδας, η οποία ήταν η Κρήτη... ο Μινωνικός πολιτισμός (ευρήματα της Ατλαντίδας βρέθηκαν στην βυθισμένη πόλη στο λιμάνι του Ηρακλείου) Αυτοί ήταν οι Δάσκαλοι των Αιγυπτίων, (των αρχαίων Ροδόσταυρων) και οι Αιγύπτιοι ξαναμετέφεραν την γνώση πίσω στην Ελλάδα μέσω του κύριου φιλοσοφικού κορμού Πυθαγόρα-Πλάτωνα-Αριστοτέλη.

4. Η Θεωρία της Κούφιας Γης προσφέρει επίσης μία νεο-εποχήτικη θρησκευτική αντίληψη, αντικαταστώντας τους Αγίους του Χριστιανισμού, με τους Λεμούριους κτλ προχωρημένους "Κούφιους" Αδερφούς μας που θα έρθουν να μας σώσουν από την απειλή κάποιου τρελού "Bush"... θα μας λύσουν όλα τα υπαρξιακά μας προβλήματα, δείχνοντας μας πως να νικήσουμε τον φυσικό θάνατο (το ελιξίριο της αθανασίας), ή πως να μάθουμε ταξιδεύοντας στο σύμπαν. 'Αρα γίνεται η ίδια μετάθεση, όπως και στον Χριστιανισμό, δουλοπρέπειας προς κάτι ανώτερο από εμάς που γνωρίζει και θα μας σώζει εάν συνεργαστούμε ή υποταχτούμε σε αυτό... Και εδώ βρίσκεται το επικίνδυνο σημείο της θεωρίας της Κούφιας Γης, γιατί ότι δημιουργεί φανατικούς θρησκευτικούς οπαδούς, ή μάντρες προβάτων, προάγει την δουλία και όχι την ελευθερία του ανθρώπου...

Η γνώση ελευθερώνει, το δόγμα υποδουλώνει...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Μαρίνα

doraki19sakelΝέο Μέλος
22/08/2008, 09:03:35
TA PNEUMATA YPARXOUN I TOULAXISTON,,,UPARXOUN GIA MERIKOUS(ELAFRO-ISKWTOUS)...I DIKIA MOU ISTORIA...XEKINISE OTAN IMOUN POLY MIKROULA..NOMIZW IMOYNA TOTE 6 XRONWN...OI GONEIS MOU ME EIXAN AFISEI STO SPITI KAI MOU EIXANE PEI OTI XREIASTW NA TO PW STON PAPPOU MOU POU MENEI AKRIBWS DIPLA KAI MOIRAZOMASTE TIN IDIA AYLI...EGW EKEINO TON KAIRO 8UMAMAI OTI EPAIZA PANTA KATW APO TO TRAPEZI..KAI OTI I MAMA MOY MOU EIXEPAREI MIA KASETA ME TA TRAGOUDIA APO TIS GIORTES OLOU TOU XRONOU(TA KALANTA..IR8ES PALI TRELO KARNNABALI...)ALLA PEITE MO GIATI EPREPE NA BALOUN MESA KAI TO XRISTOS ANESTEI???TI 8ELW N PW...(??)8ELW N PW OTI APLAA DEN MOU ARESE TO TRAGOUDI...(6XR EKKLISIASTIKA 8A AKOUGA?)KAI EIPANA VGW APOTO TRAPEZI GIA NA TO ALAXW...KAI EKEI ARXISE I MIKRO ISTORIOULA MOU..XAMILWSE I MOUSIKI PRIN PROLABW KAN NA VGW APO TO TRAPEZI KAI 8UMAMAI NA AKOUW MIA POLU BARIA ANASA APO TO POU8ENA ..KA8WS EBLEPA OLES TIS PI8ANES ESODOUS KAI EXODOUS TOU SPITIOU MOU POU EINAI 2...KAI ENW FWNAXA 8UMAMAI 2-3 FORES POIOS EINAI DEN MOU APANTISE KANEIS...AKOUSA TIN PORTA NA ANOIGEI KAI BIKE I MMA ME TON BABA MOU MESA..KAI EGW FANERA SOKARISMENI GIATI EIXA XASEI TON XRONO KAI GENIKA TA PASXALIA TO EIPA STIN MAMA MOU...KAI EKEINEI TOTE MOU EIPAN OTI EIXAN PAEI STIN KIDEIA TIN PROGIAGIAS MOU POU EIXE PE8ANEI KAI OTI DEN MOU TO EIXAN PEI GIA NA MIN STENAXWRE8W KAI PWS TO IDIO TIS EIXE SYNBEI KAI TIS MAMAS MOU TO PRWI...MOU EIPE OTI APLA...EIXE ER8EI GIA NA ME DEI GIA TELEYTAIA FORA...
PISTEYETE DEN PISTEYETE EMENA AYTO MOU SYMAIBEI KAI EPEIDEI IMOYN POLU PAIDAKI OPWS POLLOI BOREI NA SKEFTITE KAI OTI I FANTASIA TREXEI...8A SAS APANTISW OTI SIGOURA ETREXE I FANTASIA MOU ALLLA GIA ALLA PRAGMATA KAI OXI GIA FANTASMATA...KAI MEXRI TOTE...DEN IXERA KAN TIN YPARXI TOUS...TWRA XAIROMAI POU TO EZISA GIATI AN KAI SOKARISTIKA OTAN TO EMA8A...TO EZISA XWRIS NA TO FOBI8W...

d.s

RichterΜέλος
22/08/2008, 09:28:51
Γιατί άνοιξες το θέμα εις τριπλούν;;;
22/08/2008, 10:21:56
και γιατι στα greeklish?

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Ippotis2012Μέλος
22/08/2008, 11:03:15
Το ανοιξε μαλλον εις τριπλουν γιατι το σαιτ σερνετε.Πιο αργο φορουμ δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου.Παντα ετσι αργο ηταν?Γιατι δεν αλλαζουν σερβερ να βαλουν ενα πιο γρηγορο?Η λυση ειναι τοσο απλη,στο 2008 ημαστε.Εκτος εαν δεν εχουν χρηματα.
22/08/2008, 11:39:33
quote:

Το ανοιξε μαλλον εις τριπλουν γιατι το σαιτ σερνετε.Πιο αργο φορουμ δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου.Παντα ετσι αργο ηταν?Γιατι δεν αλλαζουν σερβερ να βαλουν ενα πιο γρηγορο?Η λυση ειναι τοσο απλη,στο 2008 ημαστε.Εκτος εαν δεν εχουν χρηματα.

παλιοτερα ηταν και πιο αργο... εχουν κανει καποιες αναβαθμισεις...

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
22/08/2008, 22:21:52
Doraki καλώς ήρθες στο ESOTERICA .

Θα σε χρεώσω γυαλιά γιατί έβγαλα τα μάτια μου για να καταφέρω να διαβάσω τα greeklish που γράφεις…

Ippotis2012 υπάρχουν πολύ λόγοι που ένας σέρβερ μπορεί να είναι αργός… .

Βέβαια όπως αναφέρει και ο PREDATOR κάποιες αναβαθμίσεις έχουν γίνει, αλλά μαζί με τις αναβαθμίσεις είναι λογικό να υπάρχει και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ειδικά σε ώρες μεγάλης αιχμής .

Ένας τρόπος για να μπαίνεις ποιο γρήγορα είναι να κάνεις προσθήκη στα αγαπημένα ορισμένα από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν ή ακόμα και τα Ενεργά Θέματα και να μπαίνεις απ' ευθείας από εκεί .

RichterΜέλος
23/08/2008, 04:14:44
Καλέ μου φίλε Elo,Γιατί δυσανασχέτησες; Αγαπητικός του forum είσαι εδώ; Η δικηγόρος τους; Το πάράπονο που εξέφρασε ο Ιppotis2012 θεωρώ οτί ενδιαφέρει όλα τα μέλη του forum!!!
23/08/2008, 05:14:30
quote:
Richter

Καλέ μου φίλε Elo,Γιατί δυσανασχέτησες; Αγαπητικός του forum είσαι εδώ; Η δικηγόρος τους; Το πάράπονο που εξέφρασε ο Ιppotis2012 θεωρώ οτί ενδιαφέρει όλα τα μέλη του forum!!!

Για την ακρίβεια, συμμετέχει στην Ομάδα Συνεργατών του ESOTERICA, Richter.

Και συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των συζητήσεων, προσφέροντας βοήθεια σε ένα καινούργιο μέλος, όπως ασφαλώς κάνουν και πολλά άλλα μέλη των forums (σαν τον PREDATOR στο παρόν θέμα, λόγου χάρη). Έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό;

Εσύ όμως, τι θέλεις να παριστάνεις;
Τον "έξυπνο" του forum, όπως την προηγούμενη φορά;
(βλ. σχετικό θέμα)

Πρόσεξε Richter, τέτοιου είδους συμπεριφορά δε θα την ανεχτούμε για 3η φορά. Αυτό αποτελεί μια σαφή προειδοποίηση!

23/08/2008, 05:31:14
Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τα greeklish, στο ελληνικό:
"Τα Πνεύματα υπάρχουν"

Επίσης, τα άλλα δύο πανομοιότυπα θέματα απενεργοποιήθηκαν.

RichterΜέλος
23/08/2008, 16:19:06
Για την ακρίβεια, συμμετέχει στην Ομάδα Συνεργατών του ESOTERICA, Richter Καταρχήν δεν το ήξερα! Παρόλααυτά θεωρώ φασιστική την απάντηση που μου έδωσες!Αλλα δεν θα το συνεχίσω γιατί δεν θέλω να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμος μου!