- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
trexaΔοκίμαζα μικρός τέτοια πράγματα, πειραματικά και το βίωσα,
trexa θα σου κάνω εγώ τώρα ένα πείραμα αλλά πρέπει να συγκεντρωθείς ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατί δεν πετυχαίνει πάντα....οκ?
Συγκεντρώσου στο μυαλό σου....συγκεντρώσου.....και όταν συγκεντρωθείς καλά φώναξε δυνατά ΦΥΤΡΩΣΕ ΦΥΤΡΩΣΕ ΦΥΤΡΩΣΕ ΦΥΤΡΩΣΕ ΦΥΤΡΩΣΕ ΦΥΤΡΩΣΕ
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
d.k
quote:
Δεν φυτρώνει η μ@@@κία καλή μου ar_ia...Ή την έχεις ή δεν την έχεις....Κι εγώ ατυχησα....
Ατύχησες?![]()
Δλδ την έχεις ή δεν την έχεις?![]()
quote:
Αυτο που προσπάθησα να δώσω να καταλάβετε, είναι ότι περα απο τις πράξεις που τιμωρούνται, υπάρχουν κι αυτές που μένουν ατιμώρητες, όχι ως ορθές, αλλά λόγω του οτι είναι ασύλληπτες,ελέγχει ο νους την πράξη, όχι ότι δεν χαρακτηρίζουν, ή ότι δεν δείχνουν τι είναι ο άλλος που κάνει κάτι τέτοιο....
Τώρα μάλιστα, τώρα γίνεσαι κατανοητός.
quote:
Δοκίμαζα μικρός τέτοια πράγματα, πειραματικά και το βίωσα, όχι οτι θα το ξαναέκανα....
Περίεργα πειράματα έκανες οταν ήσουν μικρός.
Τώρα που μεγάλωσες ομως, δώσε τόπο στους νέους ![]()
![]()
Φίλε μου,πάντα δίνω τόπο στους νέους,εγώ νοιώθω σε απόσυρση, όχι σαν άτομ, αλλά σαν ότι πέρασε η σειρά μου,αφού είμαι ικανοποιημένος απο ότι έζησα....
Για μια satisfaction δεν ερχόμαστε στη ζωή;....
( επιστρέψαν τα σμάιλς...)
quote:
μη μασας trexagireve ο καθενας στον τομεα του οταν δεν εχουν τι να πουν κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα αποπροσανατολιζοντε..d.k
Προσωπικά έχω θέσει -έχω την αίσθηση- λογικές ερωτήσεις , πάντως έκανα προσπάθεια να σπάσω την δογματική αλυσίδα συνειρμών και σκέψεων , φίλη hunter..αλλα απάντηση δεν πήρα ...ναι , δεν πήρα!!
Οπότε φαντάζομαι κατα τον ίδιο τρόπο και άλλοι φίλοι συνδίκτυοι , το πήραν απόφαση ότι είναι αδύνατη οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση να γίνει...και εκ των πραγμάτων , το έχουν ρίξει στο Ζείμπέκικο..!!!
Λογικό δεν είναι ...στην μ@@@κία απαντούν με μ@@@@κία..!!!
![]()
soul
Δεν σου λέω καλέ μου αυτά που θέλεις...Αυτό σε πειράζει,αλλά,καλά θα ήταν να μάθεις να δέχεσαι τους άλλους, δίχως να προβοκάρεις...
Παλιοπροβοκάτορα.....
quote:quote:
Έχεις δίκιο φίλε Αίολος..Γι αυτό και κανένας χριστιανός δεν βλέπει σοβαρά έναν ΧΨΑ( Χέσε Ψηλά κι Αγνάντευε...)
Αγαπητέ μου Εαρινέ,καλά θα ήταν λεω εδώ και καιρό, να κοιτούσες μια φορά τη δική σου αυτοαπαξίωση,άσε τους άλλους να κοιτάνε τη δική τους....
Για τον διάλογο, ...τίποτε,έ;
Και κεινες τις έρμες τις ερωτήσεις..Που τι κάνεις; Λάθος διεύθυνση
βάζεις;Ευάγγελε...δεν έχεις απαντήσει σε καμμιά!
Για ποιό διάλογο μιλάς???
soul
Κοίτα να δείς φίλε μου...προσωπικά δεν πτοούμαι απο προσωπικές επιθέσεις και ανθρώπους που θεωρούν ότι αντιλαμβάνονται ...όντας καθυποταγμένοι στην περιορισμένη αντιληψή τους!
Στο ξαναείπα , ότι ως άνθρωπο δεν σε κρίνω μα ως φωνή έχεις πλέον απεμπολέσει κάθε δικαίωμα στο να τοποθετείσαι!!!
Σίγουρα θα ήσουν καλός ψάλτης...ή προσκυνητής και κεί θα σου έβγαζα ....το καπέλλο , μέχρι εκεί όμως!!!
Όσο για το αν έχεις απαντήσει μην με βάζεις να συλλέξω όλες τις ερωτήσεις που διετύπωσα...εξάλλου εκεί είναι όλες στο ξαναεπαναλαμβάνω !!!
Σ'αυτήν εδώ , έχεις ας πούμε απαντήσει???
Όχι , βέβαια και πρός στιγμήν ήθελα να μην συνεχίσω τον διάλογο μαζί σου ...πιστεύοντας ότι θα εκτιμήσεις την καλή μου διάθεση να περισώσεις την αξιοπρεπειά σου ...μα δεν το θέλησες , αντίθετα το εξέλαβες και ως αδυναμία μου...θα συνεχίσουμε λοιπόν..στο ρυθμό σου!!!
soul
quote:
Λογικό δεν είναι ...στην μ@@@κία απαντούν με μ@@@@κία..!!!
ααα.. φίλε Εαρινέ θα σε μαλώσω...
κακιούλες κακιούλες..![]()
quote:
Οπότε φαντάζομαι κατα τον ίδιο τρόπο και άλλοι φίλοι συνδίκτυοι , το πήραν απόφαση ότι είναι αδύνατη οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση να γίνει...και εκ των πραγμάτων , το έχουν ρίξει στο Ζείμπέκικο..!!!
αμ.. εγώ στα έλεγα και εσύ μου ήθελες αμπελοφιλοσοφίες..
Edited by - allzzaro on 04/11/2009 21:58:52
1) Η εικονα εχει ενα υποβαθρο το οποιο προερχεται απο τον ουρανο (δηλαδή άστρα). Το υποβαθρο δε διακοπτεται πουθενα αναμεσα ή στην περιοχή των φωτων.
2) Το υποβαθρο στο κάτω μερος της εικονας ειναι σχεδον μηδενικο. Εκει φαινεται ο οριζοντας και το σκοτεινο εδαφος. Αν το υποβαθρο ηταν απο παρασιτα της καμερας και οχι του ουρανου, τοτε θα ειχαμε τον ιδιο θορυβο και εκει.
Η κλασσικη φωτογραφια που λες Open Mind ειναι απο το 2ο event. Δεν ειναι το ιδιο γεγονος.
Εγώ και σε αυτη τη φωτο δε βλεπω να διακοπτεται το υποβαθρο και να ειναι πιο σκοτεινο αναμεσα στα φωτα. Αντιθέτως. Το γιατι δεφαινονται αστρα; Δε φαινονται πουθενα σε ολο τοn ουρανο- υπάρχει φωτορυπανση.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://agnosta.blogspot.com
Στην δεύτερη περίπτωση αν ζουμάρεις θα δεις ότι σε αρκετά σημεία απ έξω από τα
Φωτά αλλα και στο σημείο που κάνει το v ο ουρανός είναι πιο ανοικτός.
Για την αλλη φωτο, ζούμαρα, την περασα απο ενα καρο φιλτρα με οτι απλα προγραμματα εχω, τη φωτισα, αλλαξα τα χρωματα, το κοντραστ, τιποτα απο αυτά που λες δε βλέπω...
Τι να πω μπόρεσες και έβγαλες συμπέρασμα από την άλλη που είναι πολύ δύσκολο
Αυτή είναι καθαρή φαίνεται .
Που έδωσες στο δεύτερο περιστατικό δεύτερη φωτογραφία ακριβώς πάνω από τη φωτογραφία του μαρτυρα γιατι στην πρώτη δεν φαίνεται τίποτα .
Καταρχάς έκανα τη μεγέθυνση (έγραψα "ζουμ" στο προηγούμενο μήνυμα).
Δεν ειδα τιποτα. Αλλα επειδή μιλας για μικρή διαφορα φωτεινοτητας, ειπα αν υπάρχει να την ενισχύσω. Αυτο μπορει να γίνει αλλάζοντας την αντίθεση των χρωμάτων (contrast), ψάχνοντας για μεταβολές στη φωτεινοτητα πχ. με εργαλεία που λέγονται "edge detection" - υπάρχουν πολλά τετοια φιλτρα που πλεον ειναι στανταρ σε πολλα δωρεαν και απλα προγραμματα επεξεργασιας εικονας (πχ. το Picassa του Google). Δεν ειναι κοπος, ολα αυτα γινονται με το πατημα ενοσ κουμπιου.
Οπως και να χει, και παλι δεν ειδα τιποτα. Τα δοκιμασα ολα αυτα και στις δυο φωτο που ειναι πάνω απο τη φωτο του μάρτυρα στη σελίδα που έδωσα.
Όσο για τη φωτο του πρώτου event, αν βρισκεις λάθος στη λογικη μου, πες που ειναι το λαθος. Εξαρταται τι ψάχνεις για να βγαλεις συμπερασμα αν η αναλυση της φωτο ειναι δυσκολη η όχι. Το οτι μια φωτο εχει θορυβο, σημαινει πως εχεις περιορισμους σε συγκεκριμενες αναλυσεις, οχι σε όλες.
Βγάλει εσύ δεκτό .
Στην δεύτερη με απλό ζουμ που έκανα διέκρινα αυτά που είπα τώρα τι να σου πω
Θα το δοκιμάσω και από το σπίτι μπας και παίζει ρολο η κάρτα γραφικών και δεν
Βλέπεις διαφορα γιατι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με άλλες εικόνες .πχ εαυτή
Στον Άρη που συζήταγα στο επιστήμη διάστημα απ τον υπολογιστή που έχω στο κατάστημα
Που είναι δυνατός μπορούσα να δω λεπτομέρειες απ του σπιτιού που είναι παλαιότερος δεν μπορούσα.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ Η ΑΚΡΩΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
Η ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ)ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.
Νέα βίντεο με περισσότερες λεπτομέρειες των ΑΤΙΑ που υποστηρίζει ότι πιάνει ο Λέναρντ με το τηλεσκόπιο του. Κατέγραψε περίπου 100 από αυτά και αν τα βίντεο του είναι αυθεντικά τότε δεν υπάρχουν και πολλές πιθανές εξηγήσεις.

Space craft not a star Video
‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider’
To ότι ο Διεθνείς Διαστημικός Σταθμός όπως τον φωτογράφησε αυτός φαίνεται σαν πατσαβούρα τελείως θολός όταν υπάρχουν κλάση ανώτερες φωτογραφίες του άπο άλλους ερασιτέχνες με παραπλήσιο εξοπλισμό δεν σε βάζει σε υποψίες;
Το ότι συνεργάζεται με τον Εσκαμίλα που είναι γνωστός ουφολόγος και βγάζει φράγκα από αυτή τη δουλειά (γιατί περί δουλειάς πρόκειται για αυτόν) δεν σε ενδιαφέρει;
Το ότι αυτά τα αντικείμενα θα μπορούσε να είναι κάλλιστα εσκεμένα (με σκοπό την παραπλάνηση) out-of-focus τεχνικοί γήινοι δορυφόροι, o ISS, ουράνια σώματα, ή αντικείμενα deep-space όπως γαλαξίες και νεφελώματα δεν σε πέρασε από το μυαλό;
To ότι κανείς άλλος ερασιτέχνης ή επαγγελματίας αστρονόμος από τους χιλιάδες ανά τον πλανήτη που παρατηρούν κάθε βράδυ τον ουρανό δεν έβγαλε πότε κάτι τέτοιο δεν σε προβληματίζει;
Aν παρόλα αυτά εσύ δεν υποψιάζεσε και θεωρείς ως την μόνη πιθανή εξήγηση για αυτές τις μουτζούρες τα άγνωστα αστρόπλοια (spaceship not star) ε τότε τι να πω!
Τελικά μερικοί όταν θέλουν πολύ να δουν ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ τα βλέπουν παντού, και φυσικά πολλοί είναι και αυτοί οι εκμεταλευτές που εμπορεύονται αυτό το κομμάτι της ευπιστίας ορισμένων ανθρώπων.
Edited by - r00t on 12/02/2008 17:55:37