- Σχετικά με περίεργη εμπειρία σε σπίτι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"...
Admin, αγαπητε μου,
μετα απο ολο αυτο το σουργελο
που εξελλισσεται εδω μεσα,
σε μενα εκανες παρατηρηση;
Θες να παρω 3 μερες αδεια απο
τη δουλεια, για να σου κουοταρω εδω μεσα,
τι εχουν ειπωθει απο εσωτεριστες;
Προσπαθω, να εσωτεριστω εδω μεσα,
αλλα χρειαζομαι τα φωτα των παλιων...
Και οι παλιοι με απογοητευσαν...
Ασε Admin,
Αν πραγματικα σε ενδιεφερε, ο εσωτερισμος,
θα ειχες κλεισει πολλα θεματα....
Οι "εσωτεριστες", ειχαν προσωπικες φιλοδοξιες.
Απενεργοποιησε και τον δικο μου λογαριασμο.
Δεν θα με νοιαξει και δεν θα στενοχωρηθω.
Δεν εχω μαθει, να επιβεβαιωνω τον εαυτο μου
μεσω διαδικτυακου χωρου!!!
Ζω και αντιλαμβανομαι την κοινωνια καθημερινα.
Αν θα χρειαστει, στο επομενο μηνυμα μου,
να αναφερω συγκεκριμενα post,
θα το κανω."
Σιγά βρε angi, μην σε απενεργοποιούσα γι'αυτόν τον λόγο! ![]()
Έχεις δει δηλαδή πολλούς/ές να απενεργοποιούνται για τέτοιους λόγους;;
Τι δηλαδή... Επειδή είπαν ότι δεν "ενδιαφερόμαστε" για το ίδιο ακριβώς πράγμα για το οποίο μοχθούμε τόσα χρόνια τώρα(τουλάχιστον φανερά για χιλιάδες ανθρώπους σε αυτόν εδώ τον χώρο που γράφεις κι εσύ);
Για το ότι έχουμε κάποια "υπόγεια" και "ύπουλα" ( ![]()
) συμφέροντα τα οποία μας ωθούν τόσα χρόνια, από το 1997 δηλαδή - και από το 2001 σε σχέση με τα Forums - να κάνουμε άπειρες προσωπικές θυσίες για να φροντίσουμε να "ενσαρκώνεται" αυτό το πνευματικό όραμα, για να καταλήξουμε σε πολλές περιπτώσεις τους "τελευταίους καιρούς" να δεχόμαστε καθημερινές ύβρεις, υποτιμήσεις και "λασπολογίες" από ανθρώπους τους οποίους στην πραγματικότητα θέλουμε να "υπηρετήσουμε"/βοηθήσουμε και με τους οποίους θέλουμε να συνοδοιπορήσουμε δημιουργικά;;
Σιγά βρε angi μου...
Δεν υπάρχει πρόβλημα!
"Μαθημένα τα βουνά απ'"... τις αξίνες! ![]()
![]()
Τέλος πάντων... και για να προσπαθήσω να είμαι ακόμη πιο ξεκάθαρος απέναντί σου:
Πραγματικά δεν χρειάζεται να αναφέρεις κανένα συγκεκριμένο post...
Γνωρίζω ήδη, το πιθανότερο, πολλά περισσότερα από σένα, τέτοια μηνύματα.
Δεν χρειάζεται να μου υποδείξεις με παραθέσεις οποιαδήποτε μηνύματα υποτιθέμενων ανθρώπων του "Πνεύματος", της "Αναζήτησης" ή του "Εσωτερισμού"...
Αυτά είναι προφανή σε πολλούς ανθρώπους, επισκέπτες ή συμμετέχοντες στα Forums. Και αυτά είναι - όσο και αν φαίνεται παράξενο - κομμάτια της "κληρονομιάς" μας αλλά και "κέρδος" δικό μας όσο τα αντιλαμβανόμαστε...
Σχετικά με την "παρατήρηση", angi, αν προσέξεις λίγο περισσότερο θα βρεις άλλες, όντως πραγματικές παρατηρήσεις σε σχέση με εσφαλμένες συμπεριφορές. Το γιατί "εστιάστηκες" σε αυτήν που έκανα σε σένα, με λυπεί βέβαια, δεν μου είναι παντελώς άγνωστο όμως... Καταλαβαίνω σαφώς κάποιους από τους λόγους που έχουν οδηγήσει στο να υπάρχουν ή να ενδυναμώνονται τέτοιου τύπου - εντελώς αναίτιες κατά τη γνώμη μου και "άγονες" - αντιδράσεις στα Forums...
Αν μη τι άλλο, η χαρακτηριζόμενη "παρατήρησή" μου προς εσένα(02/12/2005, 04:53:58) υπήρξε και "τρυφερή" και ευγενική και διακριτικά προσεγμένη... ![]()
Δεν διαφώνησα με τις γενικότερες αιτιάσεις σου - άλλωστε όπως γνωρίζουν αρκετοί, και σε αυτήν τη συζήτηση, δεν διαφέρει και πολύ η θέασή μου από αυτές - επέλεξα όμως να τοποθετηθώ μόνον σε ότι έχει να κάνει με την "φαινομενική"(που όπως βλέπω δεν είναι μόνον φαινομενική...) γενίκευση των πραγμάτων και να σε προσκαλέσω να διευκρινήσεις περισσότερο τη θέση σου. Αυτό εντάσσεται στην δηλωμένη μου αντίθεση απέναντι στην "τσουβαλοποίηση", τους αφορισμούς και τις γενικεύσεις.
Pagwna, πραγματικά δεν θέλω να "Κουφάνω"( 02/12/2005, 09:02:09) κανέναν... ![]()
Αυτό που ήθελα και θέλω ήταν να "ξε-κουφάνω" όσα αυτιά μπορούν να ακούσουν καθαρά, από τις δυνατές κραυγές που δυστυχώς καταφέρνουν να ακούγονται ακόμη - όσο εστιαζόμαστε σ'αυτές - και να σκεπάζουν κάθε λόγο ισορροπίας, εξέλιξης και αρμονίας. Δυστυχώς ακόμη και "παραπλανώντας" ανθρώπους να σκεφτούν: "μα αυτός είναι ο εσωτερικός δρόμος;; Τι διαφέρει από ένα παζάρι ή και μία κακόφημη γειτονιά ή ένα μπουρδέλο; ..."
Για εμένα, τέτοιες γενικεύσεις είναι παντελώς άδικες και απέχουν πολύ από ένα μεγάλο κομμάτι της βιωμένης πραγματικότητάς μου. Ξέρω πως τα πράγματα "φαίνονται" έτσι, όμως δεν είναι έτσι ακριβώς, και στην πνευματική πραγματικότητα δεν είναι καθόλου τέτοια... απλά παρουσιάζονται με αυτόν τον τρόπο μέσα από την αδυναμία πολλών ανθρώπων να βαδίσουν έναν αληθινό - γι'αυτούς - δρόμο...
Ας μην εστιάζομαι όμως κι εγώ πολύ στα θέματα αυτά... ![]()
Είναι αναμενόμενες και οι γενικεύσεις και, κατά κάποιον τρόπο, φυσιολογικές...
Σχετικά τώρα με τα κατεξοχήν ζητήματα που αφορούν τις πρόσφατες "σεισμογόνες" (
) εξελίξεις του παρόντος(και όχι μόνον αυτού...) θέματος, κατά την γνώμη μου, καθώς και αρκετών Συνεργατών, δεν έχουν καθόλου κλείσει!
Τα αίτια, καθώς και βασικά στοιχεία του όλου "μηχανισμού" που οδηγεί ακόμη και σε διαπιστώσεις - εν ολίγοις "ισοπεδωτικές" - που και άλλοι άνθρωποι όπως η angi τείνουν να κάνουν, δεν έχουν σχέση με το "κρεβάτι" όπως έχει ειπωθεί. Αυτό βέβαια παίζει τον ρόλο του, όμως δεν είναι ο βασικότερος... Ούτε βέβαια μπορεί οτιδήποτε να "κλείσει" υπό τον χαρακτήρα των εντυπώσεων και μόνο! Αφήνοντας "τις βρωμιές κάτω από το χαλί"...
Υπάρχουν και άλλα πράγματα, τμήματα του "μηχανισμού"... που ακόμη προσπαθούν να λειτουργήσουν. ![]()
Θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια. Συνέχεια Συνείδησης για εμάς.
Ούτως ή άλλως υπάρχει Συνέχεια στα πράγματα στα υπερ-ψυχολογικά πεδία... όσο και αν δε θέλουμε ή αδυνατούμε ή δεν αποδεχόμαστε να την δούμε...
Όπως έγραψα και αλλού, "οι σελίδες κλείνουν" σιγά-σιγά...
Θα πρέπει να κλείσουν όμως με τον καλύτερο δυνατόν - για όλους μας - τρόπο! Και αξίζει να προσπαθήσουμε γι'αυτό.
Ειδάλλως θα είναι σαν να τις έχουμε μισοδιαβάσει...
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Λυπάμαι γιά την ποιότητα ανύπαρκτων ατόμων, που ασχολούνται με την ψυχή μου κι εμένα. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΠΟΤΕ. ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ.
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΛΑΤΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΟΥ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:ΑΦΗΣΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ. ΟΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...Εμένα πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής (πάρτε το και ως παράπονο αν θέλετε)...
ότι βιάζεστε όλοι και "βάλετε τον λίθον" σε μία κατάσταση που ενοείτε να μην κρίνετε αντικειμενικά...
και τι εννοώ μ'αυτό...
στην περίπτωση που συζητάμε (χμ..συζητάμε, τέλος πάντων..) σας έχει ξεφύγει ολονών κάτι... ότι η Αφροδίτη ξύπνησε ένα πρωι σε ημιαγρία κατάσταση και έγραψε για δύο μέλη ότι τρελλό της κατέβασε το μυαλό της εκείνη την στιγμή... Εγώ που είμαι έτσι, ο Deva που είναι γιουβέτσι κλπ...
διανθισμένο όλο αυτό, με δήθεν ποιητικές λέξεις και εκφράσεις και σαλιαρίσματα του τύπου "αμαλία μου, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις"...
ότι δύο άνθρωποι στα καλά του καθουμένου βρέθηκαν να κατηγορούνται για πράγματα που ποτέ δεν έκαναν και ότι υποτιμήθηκε η νοημοσύνη ολονών σας με τέτοιου είδους "γλυψίματα", δεν βλέπω να σας απασχόλησε...
αντίθετα, η αντικειμενική κρίση των πραγμάτων που επικαλείστε όλοι τώρα, τότε πήγε περίπατο... τότε δεν σας ενδιέφερε αν η όποια Αφροδίτη βγήκε και έκανε το φόρουμ δημόσιο ψυχιατρείο, ούτε ότι επικαλείται την διαχειρίστρια του φόρουμ με τέτοιες γλυκανάλατες εκφράσεις... δε βγήκε κανείς σας να πει τότε : "που πας ρε Αφροδίτη? αν έχεις πρόβλημα λύστο μόνη σου, κι άστα αυτά απ'έξω απ' τις συζητήσεις μας.."
γιατί τώρα λοιπόν σας κάνει εντύπωση πως δύο άνθρωποι υπερασπίζονται μόνοι τους τον εαυτό τους και την αλήθεια τους? αν εγώ δηλαδή βγω αύριο και πω ότι ο Dying Incubus μου στέλνει απειλητικά μαιλ και θα τον πάω στα δικαστήρια, πως θα του φανεί? πως θα σας φανεί?
γιατί επιτρέπετε τέτοιου είδους συμπεριφορές σε κάποιους και σε κάποιους άλλους τις απαγορεύετε? ο λόγος που συνεχίζεται αυτή η ιστορία είναι ένας και μόνο... γιατί εσείς οι ίδιοι την συντηρείτε με την μονομερή σας στάση... γιατί επιτρέπετε σε έναν λόγο αρθρωμένο με αγάπες και λουλούδια, φώτα, δράκους και ηλιοβασιλέματα να επιβάλλονται της αντικειμενικής σας σκέψης και κρίσης..
και αυτό είναι πρόβλημα του Φόρουμ και όχι προσωπικό μας... σας αρέσει να φαντάζεστε ότι η ιστορία εξαντλείται στο ποιος τα είχε με ποιον ... σας αρέσει να βγάζετε συμπεράσματα και να "δικάζετε" φανταστικούς "κατηγορούμενους"... σας αρέσει ΠΟΛΥ!
θα σας πω όμως τι θα κάνω εγώ.... όλο και περισσότερο συνειδητοποιώ (και το έχω ξαναγράψει και αλλού αυτό) πως το έλλειμα δεν είναι στην παρουσία ή όχι των συντονιστών/διαχειριστών αλλά στη δική μας ικανότητα να βάζουμε όρια στον εαυτό μας...
εγώ με ένα ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα, απέτυχα να το κάνω αυτό.. επέτρεψα (δικαιολογημένα μεν, αλλά συνεχίζω να έχω την ευθύνη) στον εαυτό μου να παραβεί τους κανονισμούς του φόρουμ και να χρησιμοποιήσω προσβλητικές εκφράσεις... ανεξάρτητα από το ότι έχω δίκιο, οι κανονισμοί παραμένουν ως έχουν και εγώ πάτησα το κουμπάκι "Αποδοχή" όταν έκανα την εγγραφή μου...
την επόμενη μέρα, περίμενα πως δεν θα μπορώ να κάνω login... όμως το ότι μπορούσα ήταν για μένα ένα τεράστιο χαστούκι συνηδητοποίησης... ήταν σαν ερχόταν ο Admin και να μου έλεγε με τον τρόπο του "έχεις πει αυτά και τα άλλα, έχεις πει ότι πρώτα απ' όλα πρέπει να είμαστε Μέλη με το Μ κεφαλαίο, για δείξε μας αν το εννοείς τώρα..."
εγώ αυτό κατάλαβα...
κι επειδή αυτό κατάλαβα, δεν χρειάζομαι κανέναν "μπαμπούλα" Αdmin να με επαναφέρει στην τάξη... αλλά μόνο την δική μου οριοθέτηση των πραγμάτων...γι'αυτό και δίνω διορία στον εαυτό μου μέχρι την Κυριακή το βράδυ να απαντήσει όπου νομίζει γύρω από τα σχετικά θέματα και από την Κυριακή το βράδυ και για μία βδομάδα (όσο δηλαδή "χρεώθηκε" και η Αφροδίτη γι'αυτά που έγραψε, παρόλο που δεν επικαλούμαι προσωπικές σχέσεις με την διαχειρίστρια του χώρου) με απενεργοποιώ...
στερώ δηλαδή στον εαυτό μου, το δικαίωμα συμμετοχής γι'αυτή την μία βδομάδα για να ενσωματώσω πρώτα απ' όλα, αυτά που η ίδια έλεγα...
περιμένω, αυτού του είδους την συνέπεια απ' όλους σας
Galadriel
Δ
Ε Κ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
Για αυτό όμως που δεν μετανοιώνω είναι για τα "εμπρηστικά" τόπικ που δεν διάβασα και για τα τόπικ που διάβασα και απαξίωσα να απαντήσω...![]()
Απ'ότι φαίνεται εγώ τουλάχιστον άρχισα να βάζω μυαλό...![]()
Συνιστώ το ίδιο σε μερικούς από σας που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να διαιωνίζουν καταστάσεις αλλά και να δίνουν συμβουλές εκ του ασφαλούς...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ... θα σε παρακαλέσω προσωπικά να μην συνεχιστεί αυτό...
Να είστε όλοι καλά!

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΕΣΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΦΤΗΝΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΙΑ ΤΑΞΗ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ.
ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ.
ΓΕΛΩ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ, ΓΕΛΩ...
ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
Η ΠΙΚΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ.
ΚΙ Η ΚΑΚΙΑ.
ΤΟ ΣΤΡΕΙΔΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΚΚΟ ΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΣΒΕΣΤΙΤΗ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΣΙΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ.
ΕΤΣΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΣΩ ΚΟΣΜΟ Η ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.
ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥ Γ.Μ. -και δεν πάτε να ειρωνευτείτε-, ΕΙΠΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΙ ΕΝΝΟΙΩΝ.
Α!!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ, ΜΕ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ. ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Ο ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ, ΚΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ. ΔΕΝ ΜΑΧΟΝΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ.
ΦΤΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΨΙΧΑΛΙΖΕ.
ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΦΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΦΘΑΡΤΗ ΑΦΘΑΣΤΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΛΗΘΗΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ...

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.
ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ;
ΚΑΛΑ...
=))=II=((=
quote:
Μετά από 16 σελίδες αρχίζω και μετανιώσω που μπήκα στο αχλαδότυρο μετά από τόσο καιρό απουσίας και άνοιξα τούτο το θέμα...Για αυτό όμως που δεν μετανοιώνω είναι για τα "εμπρηστικά" τόπικ που δεν διάβασα και για τα τόπικ που διάβασα και απαξίωσα να απαντήσω...
Απ'ότι φαίνεται εγώ τουλάχιστον άρχισα να βάζω μυαλό...
Συνιστώ το ίδιο σε μερικούς από σας που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να διαιωνίζουν καταστάσεις αλλά και να δίνουν συμβουλές εκ του ασφαλούς...ΑΦΡΟΔΙΤΗ... θα σε παρακαλέσω προσωπικά να μην συνεχιστεί αυτό...
Να είστε όλοι καλά!"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΥΤΙΟ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ...
ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ.
ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ...
ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΨΟΥΝ...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...
ΓΙΑ ΣΕΝΑ AVALLON ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...
=))=II=((=
Οι κινητήρες "φταίνε" για την όποια εκπομπή τους -καυσαερίων- ή.... ο κατασκευαστής τους!
Θα μπορούσαν οι κινητήρες να υπερβούν τις προδιαγραφές τους και εκείνους ακόμα τους κατασκευαστές τους και αντί για πετρέλαιο , βενζίνη , κιροζίνη , υδρογόνο ή ατμό , να αναλάβουν την ευθύνη να χρησιμοποιούν ας πούμε αιθέρα ή κοπανιστό αέρα???
Μήπως έτσι θα μπορούσαν να γλυτώσουν απο το καθημερινό κατσάδιασμα , των ιδιοκτητών τους???
Φταίνε , άραγε τα υλικά ή ο προγραμματισμός τους?
Φταίνε οι ίδιοι για τον κυβισμό και τις επιδόσεις τους ή απλά αποδίδουν σύμφωνα με την κατασκευαστική ισχύ τους?
Αλήθεια , μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε και μείς οι ίδιοι τον εαυτό μας και να μην "καταγγελόμαστε" και "ενοχοποιούμεθα" για την φύση μας???
Και μάλιστα απο τους "εντεταλμένους" του...δημιουργού μας???
Aπο:Σύλλογο ελλατωματικών κατασκευών!
Κοιν: Κατασκευαστές , χρήστες , δυνητικά θύματα , τροχαία , υπουργείο συγκοινωνιών!
soul
Η θέλουμε να έχουμε από πάνω μας έναν κατασκευαστή ώστε να έχουμε το άλλοθι για κάθε αδυναμία των υλικών μας ή εξελίσσουμε τα υλικά μας έχοντας ως πρωτεύων βοήθεια πάντα την συνεργασία του κατασκευαστή μας, αλλά έχοντας άγνοια για κάθε κομμάτι της κατασκευής μας, αφού ο τελικός έλεγχος εξαρτάται πάντα από κάποιον άλλον (κατασκευαστής) .
Βέβαια υπάρχει και μια άλλη επιλογή .
Ο έλεγχος των υλικών να γίνεται πάντα από εμάς τους ίδιους, γνωρίζοντας και εξελίσσοντας κάθε υλικό που χρησιμοποιούμε, αναγνωρίζοντας ως προσωπική μας ευθύνη κάθε λάθος μας στην προσπάθεια που κάνουμε, ένα λάθος που όμως μας δίνει την ευκαιρία να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να εναντιωνόμαστε στην «φύση μας» απλά να δεχόμαστε και το άσπρο και το μαύρο και πάνω από όλα να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πρώτα και τις δυο μας πλευρές σε βάθος και όχι απλά να τις καταπιέσουμε …

quote:
Εξαρτάται από τις επιλογές που καλούμαστε να διαλέξουμε (επαναπρογραμματίσουμε).Η θέλουμε να έχουμε από πάνω μας έναν κατασκευαστή ώστε να έχουμε το άλλοθι για κάθε αδυναμία των υλικών μας ή εξελίσσουμε τα υλικά μας έχοντας ως πρωτεύων βοήθεια πάντα την συνεργασία του κατασκευαστή μας, αλλά έχοντας άγνοια για κάθε κομμάτι της κατασκευής μας, αφού ο τελικός έλεγχος εξαρτάται πάντα από κάποιον άλλον (κατασκευαστής) .
Βέβαια υπάρχει και μια άλλη επιλογή .
Ο έλεγχος των υλικών να γίνεται πάντα από εμάς τους ίδιους, γνωρίζοντας και εξελίσσοντας κάθε υλικό που χρησιμοποιούμε, αναγνωρίζοντας ως προσωπική μας ευθύνη κάθε λάθος μας στην προσπάθεια που κάνουμε, ένα λάθος που όμως μας δίνει την ευκαιρία να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να εναντιωνόμαστε στην «φύση μας» απλά να δεχόμαστε και το άσπρο και το μαύρο και πάνω από όλα να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πρώτα και τις δυο μας πλευρές σε βάθος και όχι απλά να τις καταπιέσουμε …
![]()
Καλημέρα φίλε elo!
Όμορφη ομολογουμένως -όπως πάντα- η απαντησή σου μα έχω την αίσθηση πως όσο και να επαναπρογραμματίσουμε τον εγκέφαλο , πάντα θα υπάρχει ένα όριο σ'αυτήν την "παρέμβαση" , τα κυβικά και η δυνατότητες αυτού του κινητήρα εκ των πραγμάτων θα έχουν ένα limit-up περιοριζόμενο πάντα απο τον κατασκευαστή -μην ξεχνάμε και την περίπτωση , του κατασκευαστικού λάθους ή αστοχία υλικού-...!
Θα αποδίδαμε ευθύνη στην κατασκευή ή το μεγαλύτερο μέρος της ..θά'πρεπε -εφόσον πρέπει να αποδοθεί- να αποδοθεί στον κατασκευαστή και στον οποίο αποδίδεται η σοφία της δημιουργίας και της "ποίησης?"..!
soul
Απορία εκφράζω!!!
soul