ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ..... Διάκρισης! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Περί ..... Διάκρισης! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Dying_Incubus94 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
28/06/2011, 19:37:36
quote:
Dying

Σχετικά με την ανωτερότητα των ατομικών πεποιθήσεων, πιστεύω πως είναι μια ενδόμυχη επιθυμία του ανθρώπου ο οποίος εκφράζει τις θέσεις του.
Σαφώς και θέλει να πείσει τους συνομιλητές του για την ορθότητα των όσων υποστηρίζει, σαφώς και θέλει να τους δει να συμφωνούν μαζί του, κάτι το οποίο θα τονώσει τον εγωισμό του αλλά και θα τονώσει την δική του πίστη στις πεποιθήσεις του αυτές.

quote:

Νομίζω λοιπόν πως όταν ένας άνθρωπος καταφέρει να βγει από αυτόν τον τρόπο σκέψης και θεωρήσει την επικοινωνία όχι ως μέσο επιβολής του στους άλλους αλλά ως μια ευκαιρία ανταλλαγής ιδεών, ερεθισμάτων κι απόψεων στα πλαίσια του σεβασμού και της δημιουργικότητας, τότε ίσως να επωφεληθεί πολύ περισσότερο από αυτήν την επικοινωνία

Φίλε Dying διαχώρισα σκοπίμως τον συλλογισμό σου για να σε ρωτήσω, αν στο πρώτο μέρος θεωρείς “αρρωστημένη” την υποστήριξη της ορθότητας των πεποιθήσεων κάποιου, που κατά την γνώμη μου είναι “υγιές” στοιχείο του χαρακτήρα του, σε αντιδιαστολή με την δογματική εμμονή υποστήριξης των θέσεων του, αρνούμενος να ακούσει οποιαδήποτε άλλη άποψη.

Στην δεύτερη περίπτωση ο συλλογισμός σου είναι σωστός και με καλύπτει, αν και θα προτιμούσα μια μόνο λέξη.
Αντί “βγει” θα έλεγα “βρει” , δηλαδή “βρει αυτόν τον τρόπο σκέψης ” αντί “βγει από αυτόν τον τρόπο σκέψης”

quote:
Πιστεύω πως το να μπορέσει κάποιος να αντιληφθεί τις αδυναμίες του και τα λάθη του είναι κάτι το οποίο μπορεί να πάρει μήνες ολόκληρους.

Ολόκληρους μήνες?
Μόνο??
Αρκετά αισιόδοξη θα έλεγα η άποψη.

28/06/2011, 22:53:47
Jejebe...

"Φίλε Εαρινέ
Ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δίνεις να συζητήσουμε και να εκφράσω την άποψή μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε αυτά που γράφεις......"

Tι όμορφη εισαγωγή και πόσος σεβασμός απορρέουν απο τα λόγια του νεόφερτου -για μένα..μολονότι παλιού απ'οτι κατάλαβα συνδικτύου.."...καλώς μας ήρθες-ξανάρθες- φίλε μου...απο μένα ελεύθερα και αν μπορούσα να πώ κάτι θα έλεγα , ότι την σωστή διάκριση την κάνει η όμορφη καρδιά μας-Θεός για άλλους ενδεχομένως-...το καλό μας συναίσθημα που είναι προσανατολισμένο με σεβασμό και καλοσύνη απέναντι σε κάθε συνάνθρωπό μας....και ο καλός μας χαρακτήρας...στοιχεία που διακρίνω στο πρόσωπό σου!!!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ...μέσα απο την καρδιά μου και ας γίνεις ΚΑΙ ΣΥ -μαζί με άλλους υπέροχους συνδικτύους- φωτεινό παράδειγμα συμπεριφοράς...
Νά'σαι πάντα καλά φίλε μου!!!

ΥΓ:"Για τα υπόλοιπα -τα του θέματος- που ανέφερες ως απάντηση στα όσα είπα , θα τοποθετηθώ σύντομα , ΠΑΝΤΩΣ για μένα έδωσες απάντηση με τα λόγια σου και τον τρόπο που τα είπες.."

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
promitheus90Μέλος
29/06/2011, 00:05:21
Γεια και πάλι από μένα!

Καλά αυτά που λέμε και απ'ό,τι βλέπω μέχρι στιγμής σε γενικές γραμμές συμφωνούμε.

Αλλά,αυτές οι κοινωνικές επιταγές που λέγαμε πιο πάνω δεν είναι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα και το χαρακτήρα μας;Και είπαμε επίσης ότι τα χαρακτηριστικά αυτά που λέγαμε πιο πάνω είναι μεταβλητά,επίκτητα(αυτό τουλάχιστον είναι σίγουρο) και ανούσια κάποιες φορές(και επικίνδυνα όταν ο διαχωρισμός που επιβάλλουν οδηγεί σε φανατισμό και άλλων ειδών επιβολές).

Φαντάζομαι λοιπόν ότι αν απογυμνωθούμε από όλα αυτά που μεταξύ μας ρε παιδιά μια εικόνα διαμορφώνουν και γι'αυτό τα θέλουμε,αν λοιπόν απογυμνωθούμε,αυτό που θα μείνει θα είναι κάτι πλησιέστερο στην αλήθεια.

Αλλά αν πάρω αυτό σαν δεδομένο....τελικά είναι ο χαρακτήρας του ανθρώπου επίκτητος ή εκ γεννετής;;;

Sorry αν τα μπλέκω τα πράματα.(πού είσαι ρε makfor)

29/06/2011, 10:12:48
quote:
Φίλε Dying διαχώρισα σκοπίμως τον συλλογισμό σου για να σε ρωτήσω, αν στο πρώτο μέρος θεωρείς “αρρωστημένη” την υποστήριξη της ορθότητας των πεποιθήσεων κάποιου, που κατά την γνώμη μου είναι “υγιές” στοιχείο του χαρακτήρα του, σε αντιδιαστολή με την δογματική εμμονή υποστήριξης των θέσεων του, αρνούμενος να ακούσει οποιαδήποτε άλλη άποψη.

Φίλε gianipseftis, δεν θεωρώ "αρρωστημένη" ή έστω λανθασμένη την τάση του ανθρώπου να υποστηρίζει την ορθότητα των επιχειρημάτων του, των απόψεων του και των πεποιθήσεων του.
Είναι φυσιολογικό ο κάθε άνθρωπος να υποστηρίζει αυτά τα οποία πιστεύει σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, η δογματική εμμονή είναι κάτι το διαφορετικό.
Ένα θέμα είναι κατά πόσο αυτά τα οποία πιστεύει είναι ένα σύνολο πραγμάτων τα οποία έχει διαμορφώσει ο ίδιος ή είναι ένα συνοθύλευμα επιρροών από τρίτους.

Όσον αφορά αυτό που είπα για μήνες και χρόνια, είπα και στο προηγούμενο μήνυμα μου ότι δεν ανέφερα αυτούς τους χρονικούς προσδιορισμούς με την πραγματική τους έννοια αλλά συμβολικά, σε μια προσπάθεια μου να δείξω την απόσταση μεταξύ τους.

quote:
Αλλά αν πάρω αυτό σαν δεδομένο....τελικά είναι ο χαρακτήρας του ανθρώπου επίκτητος ή εκ γεννετής;;;

Φίλε promitheus90, νομίζω πως είναι και τα δύο.
Ο κάθε άνθρωπος γεννιέται με τάσεις, προδιαθέσεις, έμφυτες ικανότητες, κλίσεις κλπ τα οποία συνθέτουν το υλικό εκείνο το οποίο θα διαμορφώσει σε σημαντικό βαθμό τη μετέπειτα εξέλιξη του.
Πέρα από αυτό όμως επηρεάζεται κι από το περιβάλλον γύρω του οπότε έχουμε ένα "μίγμα".

Θα πρότεινα σε αυτό το σημείο να προσπαθήσουμε να εξετάσουμε το ζήτημα της ανάπτυξης ή όχι την Διάκρισης.
Υπάρχουν δηλαδή στοιχεία τα οποία μας βοηθούν να αναπτύξουμε την διακριτική μας ικανότητα και να μπορούν να μας υποδείξουν ότι αυτή είναι ορθή;
Από την άλλη, ποιοί λόγοι μπορεί να είναι εκείνοι που την καθιστούν λανθασμένη ή ελλιπή;

In anticipation of my resurrection...

NemesiΜέλος
30/06/2011, 10:13:03
quote:

...
Η ορθή κρίση, η ικανότητα διάκρισης, η επιλογή της σωστής ενέργειας, στο σωστό χρόνο και τόπο, η ικανότητα εμβάθυνσης στην ουσία των πραγμάτων και η βέλτιστη επιλογή κατά περίπτωση, είναι αποτέλεσμα (πιστεύω) βιωμάτων, εμπειριών και εφαρμογής της λογικής (σαν ρυθμιστή). Αναγκαστικά στη διαδικασία αυτή θα πρέπει τα γεγονότα να χωριστούν σε χρήσιμα και άχρηστα, αλλά πάντα σε σχέση με κάποιες αρχές και με αυτά που έχουμε ορίσει σαν εσωτερικούς στόχους. Αυτό τι σημαίνει στην πράξη… όταν θα πρέπει να αξιολογήσουμε κάτι αρχικά θα πρέπει να αποστασιοποιηθούμε από αυτό (να το δούμε σαν τρίτοι παρατηρητές) και στη συνέχεια να το επεξεργαστούμε βάσει των γνώσεων και της λογικής μας(%) και να το αξιολογήσουμε.
...

Με καλύψατε αρκετοί με τις απόψεις που διατυπώσατε, αλλά θα ήθελα να μείνω λίγο σ' αυτή την παράγραφο φίλε Jejeje, συμφωνώ ότι οι εμπειρίες, τα βιώματα και η λογική, μας βοηθάνε στη διάκριση. Ομως κατά πόσο αυτή η διάκριση είναι σωστή, αφού τις περισσότερες φορές η λογική μας δεν είναι η ... "κοινή" λογική, αλλά είναι η "δική" μας λογική. Πόσοι από μας μπορούμε να πάρουμε αποστάσεις από τα πράγματα και να τα αξιολογήσουμε ως παρατηρητές? θέλω να πω με λίγα λόγια, ότι κάποιες φορές οι καταστάσεις δεν σου αφήνουν περιθώρια να δεις πιο... καθαρά ίσως τα πράγματα. Αυτό μπορούμε να το αποφύγουμε? και αν ναι πως?

"Μην σταματάς να σπέρνεις αστέρια ακόμα κι' όταν δεν φαίνονται με γυμνό μάτι."

Edited by - Nemesi on 30/06/2011 10:13:57

30/06/2011, 11:17:53
Γεια σου Nemesi

Νομίζω ότι την απάντηση στα ερωτήματά σου την έδωσε ο φίλος Εαρινός....

quote:

την σωστή διάκριση την κάνει η όμορφη καρδιά μας-Θεός για άλλους ενδεχομένως-...το καλό μας συναίσθημα που είναι προσανατολισμένο με σεβασμό και καλοσύνη απέναντι σε κάθε συνάνθρωπό μας

Και ένα πράγμα είναι σίγουρο...ότι με το χρόνο μαθαίνουμε....από τις επιλογές μας και τις επιπτώσεις τους μαθαίνουμε. Και σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι αυτά που αναφέρω είναι εύκολο να επιτευχθούν. Οπότε εύλογα ρωτάς "κάποιες φορές οι καταστάσεις δεν σου αφήνουν περιθώρια να δεις πιο... καθαρά ίσως τα πράγματα. Αυτό μπορούμε να το αποφύγουμε? και αν ναι πως?".

Νομίζω με τη συνεχή αυτοαξιολόγησή μας. Το να κοιτάζουμε τον καθρέπτη στο τέλος κάθε μέρας και να φέρνουμε στο νου μας τι κάναμε, πως το κάναμε, εάν αυτό συμβάδιζε με τους στόχους μας και εάν όχι τι πρέπει να κάνουμε την επόμενη φορά για να συμβαδίζει.

Το μυστικό σε όλα αυτά είναι η λέξη "στόχος". Που θέλουμε να πάμε δηλαδή, που βλέπουμε τον εαυτό μας στο μέλλον.

Ελπίζω να απάντησα στους προβληματισμούς σου. Πάντως είμαι στη διάθεσή σου για περαιτέρω συζήτηση.

Φιλικά
Je^3

30/06/2011, 11:34:18
quote:
Dying
Φίλε gianipseftis, δεν θεωρώ "αρρωστημένη" ή έστω λανθασμένη την τάση του ανθρώπου να υποστηρίζει την ορθότητα των επιχειρημάτων του, των απόψεων του και των πεποιθήσεων του.
Είναι φυσιολογικό ο κάθε άνθρωπος να υποστηρίζει αυτά τα οποία πιστεύει σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, η δογματική εμμονή είναι κάτι το διαφορετικό.

Να είσαι καλά φίλε μου.
Η διευκρίνηση αυτή με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, την ίδια άποψη έχω άλλωστε και εγώ διατυπώσει.

quote:
nemesi

κατά πόσο αυτή η διάκριση είναι σωστή, αφού τις περισσότερες φορές η λογική μας δεν είναι η ... "κοινή" λογική, αλλά είναι η "δική" μας λογική

Έλενα σωστά τα λες.
Κάθε άποψη είναι αυστηρώς υποκειμενική.
Ακόμη και η απόδοση της έννοιας του όρου “κοινή”, κατά την γνώμη μου, είναι υποκειμενικός.
Περιγράφει την παραδεκτή άποψη της εκάστοτε πλειοψηφίας μιας ομάδας, ή μιας κοινωνίας ανθρώπων, που μπορεί και να μεταβληθεί υπο ορισμένες προϋποθέσεις.
Υπό αυτήν την έννοια, η “κοινή λογική” ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά πάντα και σωστή.

30/06/2011, 12:18:28
Οπότε το ερώτημα που τίθεται είναι... "Τι είναι σωστό και τι λάθος;".
Αφού απαντώντας σε αυτό το ερώτημα μπορούμε να διακρίνουμε τι πρέπει να κάνουμε κάθε φορά. Όπως έγραψα, αναγκαστικά σε μία τέτοια διαδικασία (αξιολόγησης) θα πρέπει να ξεχωρίσουμε χρήσιμα και άχρηστα πράγματα. Αυτά θα πρέπει να διαχωρισθούν στη βάση κάποιων αρχών, κάποιου συστήματος ηθικής.
Μπορούμε να δώσουμε μία ασφαλή απάντηση σε αυτό το ερώτημα;
30/06/2011, 13:43:45
Μα αυτό πάντα θα είναι υποκειμενικό.
Το σημερινό “σωστό” μιας ομάδας/κοινωνίας μπορεί να διαφοροποιηθεί αύριο.
Θα μπορούσε ακόμα και να διαφέρει από το σωστό/λάθος μεμονωμένων ατόμων/μελών μια κοινωνίας.

Δεν είναι πάντα “ξυνον το κοινόν”

Ο γάιδαρος θα μπορούσε να πετάξει μόνο αν τον βάλουμε σε αεροπλάνο.

30/06/2011, 14:31:45
quote:

Οπότε το ερώτημα που τίθεται είναι... "Τι είναι σωστό και τι λάθος;".
Αφού απαντώντας σε αυτό το ερώτημα μπορούμε να διακρίνουμε τι πρέπει να κάνουμε κάθε φορά. Όπως έγραψα, αναγκαστικά σε μία τέτοια διαδικασία (αξιολόγησης) θα πρέπει να ξεχωρίσουμε χρήσιμα και άχρηστα πράγματα. Αυτά θα πρέπει να διαχωρισθούν στη βάση κάποιων αρχών, κάποιου συστήματος ηθικής.
Μπορούμε να δώσουμε μία ασφαλή απάντηση σε αυτό το ερώτημα;

Έχω την αίσθηση ότι η απάνντηση μπορεί να δοθεί απο το ερώτημα :"Ποιοί είμαστε και με ποιούς καλούμαστε να ζήσουμε"...

Αν η απάντηση -κατα την Χαϊντεγκεριανή άποψη"...ότι "άνθρωποι-είμαστε-μέσα-στον-κόσμο-είμαστε" και με αυτόν καλούμαστε να ζήσουμε και να βρούμε τον εαυτό μας δια μέσου αυτών .... τότε -αν όντως δεχθούμε ότι έτσι είναι- δεν μένει παρά να δεχθούμε ότι για να επικοινωνήσουμε με τον εαυτό μας , θα πρέπει να επικοινωνήσουμε ΚΑΙ με τον υπόλοιπο κόσμο και να φθάσουμε στο επίπεδο του "συν'ειμι" και μετέπειτα στο επίπεδο της μέθεξης που ορίζεται ως "εν-ειμι"...και αυτό -κατα την γνώμη μου- δεν επιτυγχάνεται ομιλώντας με την γλώσσα του στόματος αλλα με την "γλώσσα" της καρδιάς...
Αν προτάξουμε το "εγώ" ως βάση σε κάθε συνδιάλεξή μας ενδεχομένως να συνεννοηθούμε αλλα δεν θα επικοινωνήσουμε με τη έννοια του όρου....δεν πρόκειται να σε συναισθανθώ και βεβαίως ούτε και σύ εμένα...δεν θα μπορέσουμε να διαπεράσουμε αόρατα τείχη που στέκονται ως εμπόδια για την συναισθηματικη συνήχηση του ενός προς τον άλλο...θα συνεχίσει να υπάρχει η απομόνωση και η μοναξιά...η έλλειψη κατανόησης και ο φόβος , ενδεχομένως και ο φόβος του αγνώστου-απέναντί μας...του απόμακρου απο μας....
Έτσι το βλέπω....

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
NemesiΜέλος
30/06/2011, 19:20:03
Ακριβώς, τι είναι σωστό και τι λάθος? Για μένα νομίζω ότι ακόμη κι αυτό είναι υποκειμενικό (συμφωνώ απόλυτα φίλε μου Γιάννη ). Τώρα φίλε μου Εαρινέ, η άποψή μου είναι ότι αν εμείς είμαστε εντάξει με τη δική μας "ηθική" αλλά ΚΑΙ με την "κοινή ηθική" νομίζω ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε με την έννοια που δίνεις, δηλαδή με την επικοινωνία ουσιαστικά και όχι με την συνεννόηση απλά.
Τελικά νομίζω ότι λίγο πολύ, όλοι μας λέμε το ίδιο πράγμα. Για μένα το θέμα είναι, μπορούμε τελικά να τα καταφέρουμε? Η απάντησή μου είναι: δεν ξέρω!

"Μην σταματάς να σπέρνεις αστέρια ακόμα κι' όταν δεν φαίνονται με γυμνό μάτι."

Edited by - Nemesi on 30/06/2011 19:23:23

marvinsΝέο Μέλος
04/04/2009, 11:11:37
Πολλά από τα εντυπωσιακά και πολύπλοκα μαγικά τρικς που έχετε δει να πραγματοποιούνται από επαγγελματίες μάγους είναι βασισμένα σε επιδεξιότητα , ικανότητα αλλά και σε πολύ χρόνο πρακτικής εξάσκησης!

Τώρα με περηφάνια σας παρουσιάζουμε και από την Ελλάδα μέσα από το g-store ,αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε Ελλάδα και Κύπρο μία μεγαλειώδης συλλογή από υψηλής ποιότητας μαγικά που θα σας επιτρέψουν να έχετε παρόμοια θεαματικά αποτελέσματα!!!Τώρα η μαγεία για σας θα γίνει εύκολη υπόθεση αποκτώντας όλα τα προϊόντα της σειράς online μέσα από το g-store !!!

Έτσι είτε είστε ένας ενθουσιώδης ερασιτέχνης είτε κάποιος εντελώς αρχάριος ,σίγουρα θα βρείτε κάτι ειδικά για σας μέσα από το συναρπαστικό και φαντασμαγορικό κόσμο του Μαrvin!

Tα προϊόντα μας είναι χωρισμένα σε διαφορετικές κατηγορίες έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε όλες τις ηλικίες και δυνατότητες!

Ρίξτε μια ματιά στη πιο πρόσφατη σειρά μας των μαγικών που μπερδεύουν το μυαλό !Τα πιο εντυπωσιακά και καινοτομικά κόλπα για να εντυπωσιάζετε ειδικά για μάγους 8-16 ετών.

Εάν ψάχνετε για μοναδικά τρικς μπορείτε τώρα να τα αποκτήσετε online χωρίς να χρειαστεί να ψάξετε πουθενά αλλού.
Η μαγεία έγινε εύκολη υπόθεση.

www.marvinsmagic.gr

04/04/2009, 22:38:12
marvins καλώς ήρθες στο ESOTERICA αν και εντελώς απρόσωπα..

Αν ο σκοπός της επίσκεψης σου δεν ήταν απλά να προβάλεις κάποια συγκεκριμένα «προϊόντα» online θα ήξερες ότι το ESOTERICA είναι ένας δικτυακός τόπος, όπου ο σκοπός του είναι η ανταλλαγή απόψεων μέσα από τον διάλογο που κάνουν τα μέλη και όχι η διαφήμιση.

Βέβαια μπορεί το λινκ που έχεις βάλει να μην είναι ενεργό,… αλλά τουλάχιστον όποιος θέλει και έχει την περιέργεια μπορεί να βρει τα μαγικά τρικς μέσω άλλων σελίδων που κάνεις την διαφήμιση και να διαβάσει ακριβώς το ίδιο πανομοιότυπο μήνυμα που έχεις κοπιάρει και εδώ…

Edited by - elo on 04/04/2009 22:50:45

07/04/2009, 10:03:06
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην ενότητα "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" και θα παραμείνει ενεργό μόνο για ανάγνωση.

04/06/2010, 12:28:24
PRET ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΕ ΣΥΝΕΧΨΜΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟΤΗΣ ΜΥΝΗΜΑ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ,ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΦΥΓΩ ΟΜΟΣ ΤΩΡΑ ,,,,,,,,,,ΚΑΛΗΜΕΡΡΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΄,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

04/06/2010, 12:28:30

KΩΣΤΑ ΜΟΥ

CHARMED

04/06/2010, 12:35:47
quote:
PRET ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΕ ΣΥΝΕΧΨΜΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟΤΗΣ ΜΥΝΗΜΑ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ,ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΦΥΓΩ ΟΜΟΣ ΤΩΡΑ ,,,,,,,,,,

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΕΓΩ..

04/06/2010, 12:43:58
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ pandi KAI OXI TOY MEΛΟΥΣ CHARMED3

quote:
γεια σας..!!!!! pandi πρωτον δεν ειχα χρονο να τα διαβασω,δευτερον εχεις μια εμμονη μαζι μου ή μου φενεται..??? τριτον ενω εσυ ειχες χρονο να τα διαβασεις παλι σε μ'ενα αναφερθηκες για το χτυπημα του dr..!!!! κ τεταρτον ευχαριστω για την ευχη να τα παω καλα στις εξετασεις..!! charmed μου επειδη εισαι καλο παιδι σου αξιζουν πολλα κ οχι απλα ενα ταξιδι,ευτυχως δεν εχω σπασει ποτε κατι πανω μου αλλα εχω κανει ραματα στο χερι κοντα στο μεγαλο δαχτυλο του χεριου κ το επαθα με τζαμι οταν ολος τυχεος μπηκε το χερι μου με μπουνια μεσα απο το παραθυρο στο εξοχικο μας την στιγμη που προσπαθουσα να ανοιξω το παραθυροφυλο απ'εξω κ δεν ανοιγε με τπτ κ οταν ανοιξε επαθα αυτο που επαθα κ παρα λιγο να μου εκοβε αρτηρια κ να εμπαινα χειρουργιο..αυτα για τα χτυπηματα..!!!!! οσο για τον φιλο μας τον κωστα ειναι μια χαρα παιδι,κ οπως λεει αυτα ειναι γουστα,σε καποια μπορει να αρεσει κ σε καποια οχι..!! καλη μας επιτυχια αυριο λοιπον γιατι απ'οτι βλεπω μεχρι κ τις ιδιες μερες γραφουμε..!!! dr.περαστικα,εμ! με την μουσικη που ακους τι περιμενες να παθεις εκει βρε,αφου χτυπιουνται πανω κατω..!! μπορει κ να μπερδεψε τα μοντελα ξερω εγω,τι να πω..???!!!! κ ψαχνει κατι να μου την πει κ δεν ειναι καθολου η ιδεα μου,σωστα παιδια,μηπως να αρχισω τα παλια..??? ξερετε εσεις τι εννοω..!!!! βρε predi βρε predi γιατι δεν μιλας με κανεναν στο fcb..?? απλα το εχεις ετσι για να το'χεις..??? δεν εχεις φιλους σου απ'τα μεροι σου να τα λετε..?? ασε που σου εχω στειλει αιτηματα για παιχνιδια που παιζω κ δεν τα εχεις δεχτει,ντροπη σου,ν-τ-ρ-ο-π-η σ-ο-υ . . . !!! πλακιτσα..!!!! αλλα μπες να τα δεχτεις βρε συ..!!!! κ επειδη παιζει να κοιμαστε τετοια ωρα charmed,predi,dr..σας στελνω φιλαρακια μου μια ομορφη καληνυχταααααααααα..!!!

΄ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ,ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΛΑΠΤΟΠ,,ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ,,,

ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΠΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ,ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ,ΕΙΜΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ,ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΕ ΚΑΛΑ ΓΡΑΠΤΑ ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

04/06/2010, 12:56:31
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ quote

[quote]...ΜΝΜ..[/quote]

ΓΙΑ ΝΑ ΞΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ

[orange]..ΜΝΜ.. [/orange]

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ

04/06/2010, 13:35:19
και κυλια δασκαλα...

NOVUS ORDO SECLORUM