- Περί ..... Διάκρισης! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
"Αγιος" Χρυσόστομος

ΚΔ Ματθαίος

quote:
Για την θυσία εννοώ απάτη, όχι για τον φόνο.Δεν μπορώ όμως να επεξηγώ κάθε φορά για κάθε συνειδητή διαστρέβλωση.
Ποια διαστρέβλωση ρε κακομοίρη?
που σε λίγο δεν θα καταλαβαίνεις ούτε εσύ ο ίδιος τι γράφεις και τι εννοείς....
Αλλά εδώ μας έχεις βγάλει θρησκείες τις ποδοσφαιρικές ομάδες και εμμένοντας ότι κυριολεκτείς, τι να λέμε....
quote:
Και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος απάτης σε νέα μυστικιστικά θρησκευτικά συστήματα που ύποσχονται πνευματική ελευθέρωση μέσω...υλικών θυσιών.
Εδώ πάλι, ενώ πας να πεις κάτι σωστό,
βάζεις εκείνο το "νέα"
και χαλάς τη σούπα.
Άσπροι σκύλοι, μαύροι σκύλοι, νέοι σκύλοι, γέροι σκύλοι,
όλοι οι σκύλοι ίδια ράτσα.
Ξέρεις εσύ κανένα θρησκευτικά ή/και μυστικιστικό Σύστημα/οργάνωση που ασχέτως του τί υπόσχεται και τι τάζει δεν απαιτεί με τον τόρπο του, μικρές ή μεγάλες "θυσίες" στην τσέπη (ή και σε είδος) των οπαδών/ακολούθων/πιστών/κλπ του?
(Αλλά ξέχασα, εσύ είπες ότι υπάρχουν και ...καλά μαντριά. Μαντριά που δεν ζητάνε αλλά δίνουν και ...επιχορήγηση παραμονής! Αμα βρεις κανένα σφύρα μου κλέφτικα!)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
θα πάμε σινεμά,
να δούμε πράκτορα 007.
Τα φώτα σβήσαν
και βγαίνει ο Τζεημς Μπόντ,
με μιά χανούμισα χωρίς κομπινεζόν!!
Α ρε όρνια θρησκευόμενα...
Θα σας το πω με μεγάλα γράμματα.
DSM, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΑΜΕΙΝΙΑΣ, ΑΙΟΛΟΣ, SESOSTRIS ΚΑΙ ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
EΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΘΡΗΣΚΟΙ.
Τι σημαίνει αυτό?
προς ενημέρωση των λειψών εγκεφάλων σας, σημαίνει Κ Α Μ Ι Α θρησκεία και Κ Α Ν Ε Ν Α Σ θεός.Ούτε αρχαολάτρεις, ούτε καθολικοί, ούτε Ισλάμ κ.λ.π.
Τι διάολο σας πιάνει και όταν λέμε κάτι κατά του παραμυθιού, που έχετε αναγάγει σε θρησκεία, μας το γυρνάτε συγκριτικά στους αρχαίους Ελληνες θεούς.Τι είδους εγκεφαλική ανωμαλία είναι αυτή που σας διακατέχει?
Δεν μπορείτε να καταλάβετε, το κανένας σημαίνει απλώς Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !!!
Ουστ ζούδια...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ο φόνος δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό.Άλλο τώρα, σε περιπτώσεις που είναι απάτη που δεν κερδίζεις τίποτα.
το έχετε περάσει όλοι στο ντούκου.
Ο τύπος εκτός από αμόρφωτος, είναι και ψυχοπαθής.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Θα στο πω με λίγα και απλά λόγια.
Εντάξει εγώ είμαι αυτό που είμαι και όχι άθεος, όμως.....
Ενοείται πως η αθεεία δεν με ενοχλεί καθόλου όπως δεν με ενοχλεί και ο χριστιανός που κρατάει μια λογική ισσοροπία.
Εγώ με λύπη μου σε διάβασα σε αυτό σου το ποστ γιατί ο μαλάκας nedib και οι κλώνοι του κατάφεραν να σε εκνευρίσουν, ο κάθε πανίβλακας που κάνει λογαριασμό δεν νοιάζεται για δημιουργική συζήτηση, ούτε για το αν θα διαγραφεί, νοιάζεται μόνο για να καλύψει την ανωμαλία του....
Η οποία είναι να κάνει σαματά, να εκνευρίζει, να τρολάρει κ.λ.π. και να σε βλέπει μπουρλότο για να σκάει απο τα γέλια.
Αφού έτσι θες, δώστους την υπέρτατη χαρά που αναζητάνε και ασχολήσου με αυτές τις σκατούλες του βόθρου.
Εμένα με βλέπεις? Τους έγραψα εδώ και λίγες μέρες στο κωλόχαρτο της τουαλέτας? Μιά χαρά όλα φίλε, να τα άστρα να και η γλάστρα.
Και μη ξεχνάς, ο μόνος δρόμος γι' αυτά τα σακατεμένα, περνάει μέσα απο μια επίγεια κόλαση με τελικό προορισμό έναν άδοξο και αναξιοπρεπή θάνατο, οπότε χέστους και άστους να πάνε στο θηρίο που τόσο νοσταλγούν, θα.........περάσουν καλά!
Υ.Γ. Στο εγγυώμαι![]()
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
κλειδαρά, αν δεν κάνουμε και την πλάκα μας, θα μας σκάσουν στο τέλος.
Η βλακεία θέλει γέλιο, πολύ γέλιο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
The truth of Ninja will prevail.
quote:
Εμείς τα Χριστιανόπουλα,
θα πάμε σινεμά,
να δούμε πράκτορα 007.
Τα φώτα σβήσαν
και βγαίνει ο Τζεημς Μπόντ,
με μιά χανούμισα χωρίς κομπινεζόν!!
Α ρε όρνια θρησκευόμενα...
Θα σας το πω με μεγάλα γράμματα.DSM, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΑΜΕΙΝΙΑΣ, ΑΙΟΛΟΣ, SESOSTRIS ΚΑΙ ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
EΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΘΡΗΣΚΟΙ.
Τι σημαίνει αυτό?
προς ενημέρωση των λειψών εγκεφάλων σας, σημαίνει Κ Α Μ Ι Α θρησκεία και Κ Α Ν Ε Ν Α Σ θεός.Ούτε αρχαολάτρεις, ούτε καθολικοί, ούτε Ισλάμ κ.λ.π.Τι διάολο σας πιάνει και όταν λέμε κάτι κατά του παραμυθιού, που έχετε αναγάγει σε θρησκεία, μας το γυρνάτε συγκριτικά στους αρχαίους Ελληνες θεούς.Τι είδους εγκεφαλική ανωμαλία είναι αυτή που σας διακατέχει?
Δεν μπορείτε να καταλάβετε, το κανένας σημαίνει απλώς Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !!!
Ουστ ζούδια...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Στο νημα ''ηλιακες ερωτο -απαντησεις'' που εχεις κανει,
η πιστη σου σε αυτα που ανελεγκτα παραθετεις ειναι βαθυτατα θρησκευτικη.
Και δεν ειναι κατι κακο. Απλως τι πιστευεις σε αρχαιους
θεους τι σε βιοφωτονια και αποστασεις ετων φωτος,δεν ειναι τοσο διαφορετικο.
Και στις δυο περιπτωσεις δεν μπαινεις στον κοπο να ελεγξεις αυτα που πιστευεις.
Edited by - lydiosp on 22/01/2015 23:33:35
Edited by - lydiosp on 22/01/2015 23:37:00
quote:Και μη ξεχνάς, ο μόνος δρόμος γι' αυτά τα σακατεμένα, περνάει μέσα απο μια επίγεια κόλαση με τελικό προορισμό έναν άδοξο και αναξιοπρεπή θάνατο, οπότε χέστους και άστους να πάνε στο θηρίο που τόσο νοσταλγούν, θα.........περάσουν καλά!
Υ.Γ. Στο εγγυώμαιThe truth of Ninja will prevail.
Προφανως και δεν ξερεις να ψυχογραφεις ατομα αν πιστευεις το παραπανω.
Ολοι περναμε φασεις.Στην αρχη θελουμε να πιστεψουμε σε κατι συγκλονιστικο που υπαρχει εκει εξω.Να μας δωσει δυναμη και μυστηριο να συνεχισουμε τη ζωη μας.
Ετσι ταυτιζομαστε με διαφορες θεωριες και ιδεολογιες.
Μολις και αυτες δεν αντεχουν στο χρονο,γιατι βλεπουμε την πραγματικη αξια τους,μιας πιανει καταθλιψη και απαισιοδοξια.
Και παλι απο την αρχη αναζητουμε νεες ιδεολογιες.
Οποιος βλεπει τον παραπανω φαυλο κυκλο ,φευγει απο αυτον και διαπιστωνει κατι σημαντικοτερο στην πορεια.
Αν καταλάβαινες τι λες, ίσως να μπορούσα να συζητήσω μαζί σου.Τώρα είναι απλώς αδύνατον.
Επομένως, τραγούδα όσο θες.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
αυτό για σένα και τους ομοίους σου
για να ακούτε και καναν παλιό
σαν το Τζίμη Γαμάτε γιατί χανόμαστε.
Τουλάχιστον τα μισά προβλήματα του πλανήτη, των σχέσεων, των θρησκειών, της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής προέρχονται
απο την σκοπούμενη αγαμία εκουσίως ή τεχνηέντως επιβαλλόμενη.
Γι'αυτό λοιπόν προσέχτε,
προτού φτάσετε στα επικίνδυνα levels....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:Οποιος βλεπει τον παραπανω φαυλο κυκλο ,φευγει απο αυτον και διαπιστωνει κατι σημαντικοτερο στην πορεια.
Ποιό είναι αυτό; Ή καλύτερα πες μου εσύ τι είδες.