- Ο Σωκράτης και η λεπτή τέχνη του τρολαρίσματος... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Γιά δείξε μου που ζητάω αντίτιμο και που θέλω να το πουλήσω εδώ στο φόρουμ. Δεν θα βρεις πουθενά κάτι τέτοιο απλώς αναφέρομαι στο ότι όταν εκδώσω το βιβλίο θα το εκδόσω με κάποιο αντίτιμο Όχι δωρεάν. Δεν ζήτησα όμως από κανέναν να το αγοράσει ούτε από το φόρουμ ούτε από πουθενά αλλού
Εάν τα διαβάζεις καταλάβαινε τουλάχιστον τι διαβάζεις.
Απλά θέλησα να βοηθήσω αυτούς στο θέμα Lompsang Rampa που είχαν αποκτήσει προβλήματα υγείας ακολουθώντας λάθος της οδηγίες του Rampa μιάς και είχα την ίδια εμπειρία με αυτούς από λάθος εφαρμογή των οδηγιών του.
Περιμένω την απάντησή σου για να διαπιστωθεί τί ισχύει και τί όχι από τους ισχυρισμούς σου.
Χμ... κάτι φαίνεται δέν πάει καλά μ' εσένα.
Abyssus Abyssum Invocat
Όχι φίλε κούφιοκέφαλο δεν μπορώ να αποκαλέσω, ούτε κολλημένο. Δέν μεταχειρίζομαι τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Φαίνεται δέν θυμάσαι. Όντος τώτε τρόλαρες.
Την Καλή γνώση στην γραμματική την έχεις όπως και το άψογο συντακτικό. Μου τα ανάφερες για να σ' επαινέσω. Άν ναί, εντάξει είσαι άξιος επαίνου !
Απλά επειδή με είχε παραξενέψει ο τρόπος αντιμετώπισης των νεοεισερχομένων μελών,παρατηρούσα την αντιμετώπισή τους από τα παλαιότερα μέλη.
Σου ζήτησα επανηλημένος να μου πείς πού γράφω ότι πουλάω.
Περιμένω να μου δείξεις.
quote:
Επειδή δέν σε ενδιέφερε το τί έγραφα μιάς και το μόνο ενδιαφέρον σου είταν να τρολάρεις μαζί με τον κλίκα κάθε νεοεισερχόμενο μέλος.
Ε όχι και 'κλίκας'...καταρχάς η κλίκα Relativer προϋποθέτει υποδιαίρεση ενός συνόλου ατόμων σε ομάδα/ες...εδώ βλέπεις κάποιο σύνολο ή τίποτα ομάδες??? Επίσης με τον heretic έχουμε τσακωθεί ουκ ολίγες φορές για πολιτικά. Κατά τ'άλλα όμως είναι από τους ελάχιστους λογικούς ανθρώπους σε αυτό το ατελείωτο freak show εδώ και χρόνια...Και ναι, προφανώς έχω και εγώ κατά καιρούς τρολάρει (άνθρωπος είμαι κι εγώ και δεν κατούρησα σε πηγάδι), θα το κάνω όμως μονάχα όμως όταν έχω απέναντί μου κάτι προκλητικό...
Σε παρακαλώ διάβασέ το κείμενό μου που παραθέτει οHeretic και πές μου πού βρίσκετε ότι πουλάω οτιδήποτε και μάλιστα εδώ στο φόρουμ. Γιατί ο "Λογικός" πουλάει τρέλα.
quote:
Heretic άσε την τρέλα και πές μου πού είδες να πουλάω οτιδήποτε και μάλιστα εδώ μέσα.
Σου ζήτησα επανηλημένος να μου πείς πού γράφω ότι πουλάω.
Περιμένω να μου δείξεις.
Ήταν επόμενο ότι θα ζητάγες και τα ρέστα. Πάντα οι τύποι σαν κι εσένα ζητάνε τα ρέστα.
Abyssus Abyssum Invocat
Να μήν κατηγορείς ψευδώς σου ζητάω.
Κατάλαβα σου ζητάω πολλά.
Η απόδειξη του ψεύδους σου βρίσκεται στο κείμενό μου.
Μάθε να είσαι πρότα ειλικρινής και άν δείς ότι πράγματι έχεις δίκιο τώτε αξίωνέ το.
Αυτά έγραψα στο κείμενό μου.
Στο διαδίκτυο όχι σε φόρουμ.
quote:
Ωραία πάσα δίνεις για να ταξινομήσουμε τις περιπτώσεις. Καταρχάς η ανωνυμία του ίντερνετ ήταν εξορισμού γραφτό να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτο τρολάρισμα ανά τον κόσμο. Διότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει την δική του περσόνα, να υποδυθεί όποιον ρόλο θέλει και γενικώς να πουλήσει κάθε είδους τρέλα χωρίς να υποστεί την παραμικρή συνέπεια!!! Υπό αυτή την έννοια είμαστε όλοι εν δυνάμει τρολ. Το πρόβλημα βέβαια είναι με τα εν ενεργεία τρολ, και έχεις δίκιο heretic που θίγεις την διάσταση του ‘σαδισμού’. Υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις ανά τον κόσμο από hate-trollers, άνθρωποι βαθιά τραυματισμένοι και προβληματικοί, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ανωνυμία ενός φόρουμ εξαπολύοντας οχετό από προσβολές και ύβρεις με αποκλειστικό σκοπό να θίξουν την προσωπικότητα και ψυχολογία του θύματος. Τέτοια τρολ βέβαια συνήθως τρώνε μπανάρισμα αμέσως οπότε η ζημιά που επιδιώκουν είναι περιορισμένη.Τα περισσότερα άλλα τρολ είναι σχετικά ακίνδυνα και χρίζουν ενδιαφέροντος. Καταρχάς το τρολ συνήθως είναι άντρας, 9/10 περιπτώσεις. Ο λόγος δεν είναι αρκετά ευκρινής αλλά νομίζω ότι οφείλεται στο ότι γενικώς οι άντρες έχουν πολύ μεγαλύτερη τάση προς παραβατικές/ριψοκίνδυνες/συγκρουσιακές συμπεριφορές. Επίσης συνήθως πρόκειται για ανθρώπους με αρκετό ελεύθερο χρόνο και κοινωνικά δυσλειτουργικούς.
Επίσης ένας άλλος σημαντικός διαχωρισμός είναι μεταξύ ‘σοβαρών’ και χιουμοριστικών τρολ. Η γραμμή βέβαια δεν είναι και τόσο ευδιάκριτη διότι η εμπειρία μας έχει δείξει ότι ακόμα και τα ‘χιουμοριστικά’ τρολ που μπαίνουν να σπάσουν πλάκα συνήθως εφορμώνται από κάποια συναίσθημα πληγωμένο εγωϊσμού και απόρριψης από το φόρουμ.
Από κει και πέρα, έχουν περάσει όλων των ειδών τα τρολ από το συγκεκριμένο φόρουμ. Έχεις ανθρώπους διαταραγμένους οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια (όπως ο χρίστος ελ). Έπειτα έχεις τρολ όπως η Μύθηρα, περιπτώσεις που κατατάσσονται στα ‘σοβαρά’ (ή ‘ιδεολογικά’) τρολ, υπό την έννοια του ότι δεν μπαίνουν να σπάσουν πλάκα αλλά μπαίνουν για να εκφράσουν κάποια ιδεολογία, συνήθως αβάσιμη, αφηρημένη ή και ασυνάρτητη. Δεν έχουν την παραμικρή επίγνωση ότι είναι τρολ, και ίσα-ίσα θεωρούν τον εαυτό τους ξεχωριστό και κυνηγημένο από το ‘καθεστώς’. Τα τρολ αυτά, όπως ο ελ και η μύθηρα, είναι άλλωστε πεπεισμένα ότι το κατεστημένο τους κυνηγά, και γι’αυτό επιτίθενται σε διαχειριστές, συντονιστές κτλ.
Έπειτα είχαμε στο παρελθόν τρολ τύπου Κηφέα, Lord Thomas, οι οποίοι αντέγραφαν εξολοκλήρου κείμενα άλλων με σκοπό να φτιάξουν μία αξιοθαύμαστη περσόνα. Και εκείνοι στα σοβαρά τρολ κατατάσσονται με την έννοια ότι δεν μπήκαν για να σπάσουν πλάκα σε βάρος των άλλων αντιθέτως είχαν σοβαρές προθέσεις. Και μετά έχεις χιουμοριστικά τρολ όπως ο ζιπ με τους εκατό λογαριασμούς, είδε φως, μπήκε, σού λέει εδώ έχει τζέρτζελο, έχει γκόμενες, έχει και γνώση, ποίηση και νόημα βαθύ, οπότε ας μπούμε να παίξουμε ψαρωτική μπαλίτσα!. Η πλάκα είναι ότι τα εν λόγω τρολ είναι και τα πιο σοβαροφανή και πειστικά!
Δλδ όλοι μας θα μπορούσαμε να είμαστε τρολ. Ακόμα κι εσύ ευγενικέ kost.
Πότε θα σταματήσετε να χρησιμοποιείτε μια λέξη που δεν μπορείτε να προσδιορίσετε;
Μέχρι πότε θα χρησιμοποιείτε μία θολή λέξη για να μετατρέπετε τα ψυχανεμίσματά σας σε πραγματικότητα; Εχετε τρελαθεί τελείως;
Ούτε κι εσείς δεν συμφωνείτε.
Κι αν θέλετε απόδειξη ότι όλο αυτό το κατεβατό του ευγενικού kost δεν λέει τίποτα, θα ξεκινήσω από τον ευγενικό μου: Σύμφωνα με τα παραπάνω σου kost, μπορώ να σου αποδείξω ότι είσαι τρολ.
Θέλεις; (δεν θα στο συνιστούσα)
Το ίδιο ισχύει για όλους.
PS θα βοηθούσε να βρίσκαμε το αντίθετό της; Υπάρχει; Ψάξτε το και θα καταλάβετε ότι δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχουν ψηλοί αν δεν υπάρχουν κοντοι. Κι αν βρίσκονται στην ίδια λέξη, στα σκουπίδια η λέξη.![]()
Edited by - Bed Rull on 30/05/2018 09:59:25
Σοβαρά μέλη, ενίοτε τρολάρουν, όταν απέναντί τους έχουν τρολ. Από την άλλη μεριά, κάποιες φορές ένα τρολ ενδέχεται να μιλήσει σοβαρά.
Τα παραπάνω δεν καθιστούν ούτε τους πρώτους τρολ, ούτε τον δεύτερο σοβαρό μέλος.
quote:
Bed rull :Σοβαρά μέλη, ενίοτε τρολάρουν, όταν απέναντί τους έχουν τρολ. Από την άλλη μεριά, κάποιες φορές ένα τρολ ενδέχεται να μιλήσει σοβαρά.
Τα παραπάνω δεν καθιστούν ούτε τους πρώτους τρολ, ούτε τον δεύτερο σοβαρό μέλος.
Με ποια κριτήρια τα διακρίνεις αυτά;
Μπορείς να ορίσεις την λέξη τρολ;
quote:
Σοβαρά μέλη, ενίοτε τρολάρουν, όταν απέναντί τους έχουν τρολ. Από την άλλη μεριά, κάποιες φορές ένα τρολ ενδέχεται να μιλήσει σοβαρά.Τα παραπάνω δεν καθιστούν ούτε τους πρώτους τρολ, ούτε τον δεύτερο σοβαρό μέλος.
![]()
quote:
Με ποια κριτήρια τα διακρίνεις αυτά;Μπορείς να ορίσεις την λέξη τρολ;
Ρε Μπεντρούλη, με το συμπάθειο κιόλας, μήπως είσαι τίποτα ...μεσήλιξ και το Αλτσχάιμερ σού χει χτυπήσει την πόρτα?
Τι ορισμούς τσαμπουνάς, που τά'χουμε ξαναματαπεί αυτά πρό ολίγων ημερών?
Και σοβαρά τώρα, θες διαφορική διάγνωση για να καταλάβεις το τρόλ, την τρολιά , το τρολάρισμα, κλπ?
(Διέκρινε επίσης το άτομο από την ενέργεια...)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Το μέλος του οποίου η παρουσία - ανεξαρτήτως μορφωτικού/πνευματικού επιπέδου - διακρίνεται από ειλικρινή διάθεση για συζήτηση, δεν θέλει να επιβάλλει τη γνώμη του, δεν επιχειρεί οποιουδήποτε είδους προσηλυστισμό, σέβεται γενικότερα τον χώρο που το φιλοξενεί.
Οτιδήποτε έξω από αυτό, είναι τρολ.
quote:Ναι, και αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι σύμφωνα με τον ορισμό σου είσαι αρχιτρολ. Επομένως το τρολάρισμα είναι καλό;
Τι ορισμούς τσαμπουνάς, που τά'χουμε ξαναματαπεί αυτά πρό ολίγων ημερών?
quote:δλδ αν σε πω βλάκα εγώ, εσύ δεν είσαι, κι αν σε πεί ο kost είσαι;
Και σοβαρά τώρα, θες διαφορική διάγνωση για να καταλάβεις το τρόλ, την τρολιά , το τρολάρισμα, κλπ?
(Διέκρινε επίσης το άτομο από την ενέργεια...)
Edited by - Bed Rull on 30/05/2018 10:17:08
quote:Δεν ρώτησα αυτό! Λεξικό! Ελληνικά!
Θα σου δώσω έναν προσωπικό ορισμό του χαρακτηρισμού "σοβαρό μέλος" :
Διάλογος = Λεξικό!
Γι αυτό μιλάω! Τους "προσωπικούς ορισμούς"-ψυχανεμίσματα που λέει ο καθένας! Γεμίσαμε με βλακίες!
Edited by - Bed Rull on 30/05/2018 10:35:36