ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η Randa Burnier στην Ελλαδα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η Randa Burnier στην Ελλαδα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΑΤΜΑ58 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
gewkwn,
ο Θεός δεν είναι υπεύθυνος για τους πολέμους,ο άνθρωπος είναι!Ο Θεός είναι αγάπη,και μόνο αγάπη μπορεί να δώσει σε όποιον τον πλησιάζει.Ο διάβολος είναι ο δημιουργός του μίσους και της έχθρας,αυτός ενεργεί έτσι ώστε να φονευθούν τόσοι άνθρωποι....

Μου λες για τα μικρά παιδάκια που θα σκοτωθούν στον πόλεμο,τι φταίνε αυτά...Γιατί,σε ρωτάω εγώ τώρα,στα χιλιάδες Αφρικανακια που πεθαίνουν απο την πείνα κάθε μέρα,ποιος ευθύνεται;Δεν ευθύνονται οι μεγιστάνες του πλανήτη που θησαυρίζουν τα πλούτη για την πάρτη τους και δεν κοιτάνε παραπέρα;Αν αυτοί όλοι ακολουθούσαν το ρητο ''ο έχων δύο χιτώνες,ας δίδει τον έναν'',θα υπήρχε φτώχεια και ασθένειες και θάνατος απο πείνα στον πλανήτη;Αν μοίραζαν την μισή περιουσία τους σε ανθρώπους με ανάγκη;Αρα,ούτε εδω φταίει ο Θεός,αλλά η άπληστη φύση του ανθρώπου!

gewkwnΜέλος
23/01/2013, 19:20:45
quote:

gewkwn,
ο Θεός δεν είναι υπεύθυνος για τους πολέμους,ο άνθρωπος είναι!Ο Θεός είναι αγάπη,και μόνο αγάπη μπορεί να δώσει σε όποιον τον πλησιάζει.Ο διάβολος είναι ο δημιουργός του μίσους και της έχθρας,αυτός ενεργεί έτσι ώστε να φονευθούν τόσοι άνθρωποι....

Μου λες για τα μικρά παιδάκια που θα σκοτωθούν στον πόλεμο,τι φταίνε αυτά...Γιατί,σε ρωτάω εγώ τώρα,στα χιλιάδες Αφρικανακια που πεθαίνουν απο την πείνα κάθε μέρα,ποιος ευθύνεται;Δεν ευθύνονται οι μεγιστάνες του πλανήτη που θησαυρίζουν τα πλούτη για την πάρτη τους και δεν κοιτάνε παραπέρα;Αν αυτοί όλοι ακολουθούσαν το ρητο ''ο έχων δύο χιτώνες,ας δίδει τον έναν'',θα υπήρχε φτώχεια και ασθένειες και θάνατος απο πείνα στον πλανήτη;Αν μοίραζαν την μισή περιουσία τους σε ανθρώπους με ανάγκη;Αρα,ούτε εδω φταίει ο Θεός,αλλά η άπληστη φύση του ανθρώπου!

παλι αλλα λογια να αγαπιομαστε!!!!

οχι τιποτα αλλο αλλα εγραψες σε προηγουμενη σου
δημοσιευση σαν τελικο συμπερασμα
Οι πόλεμοι λοιπόν γίνονται για να υπάρξει μετάνοια.....
ενω τωρα μου γραφεις

Τελικα ο διαβολος μια που ενεργει ετσι( για δημιουργια πολεμου)
κανει την δουλεια του Θεου που ειναι να υπαρξει μετανοια
να να οδηγηθουν προς τον θεο , οποτε
δυνφωνα με τα γραφωμενα σου

Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ
ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΚΗ" ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !!!!

ενδιαφερον πολυ ενδιαφερον ...

για το δευτερο κομματι τωρα που
μου εγραψες μια ερωτηση ...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΙΣ
ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ
ΕΝΑ ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ-ΕΡΩΤΗΣΗΣ !!!

Τα παιδακια που λες φιλε μου ειναι αποδειξη
οτι ο ΘΕΟΣ σου απλα δεν υπαρχει , γιατι ακομη
και να υπηρχε απ οτην στιγμη που θα το αφηνε
θα ηταν κατι διαφορετικο απο αυτο που θελουν
να με πεισουν οι "ΠΑΤΕΡΕΣ" της εκλησιας σου
οτι ειναι .

Εδω θελω να αναφερθω και στο περιφιμο που λετε
εσεις οι Χρηστιανοι για την ελευθερη επιλογη
"και τα σχετικα" .

Με συνχωρεις και για την εκφραση αλλα αυτα ειναι
"Π@Π@ΡΙΕΣ".
θα σου εξηγησω και το γιατι ...

Το γεγονος οτι επικαλησαι τα μελουμενα απο την
οπτικη της θρησκειας σου, περιοριζει την
Ελευθερια της αποφασης σου , γιατι μαγκα μου
"ξερεις" το σωστο απο πριν , εχεις "βυσμα" στην γνωση!!!
λειτουργεις εφαρμοστικα , οχι παραγογικα στην περιφιμη
ελευθερη αποφαση!!!

Εκανα edit για να συμπληρωσω και κατι για τους πλουσιους
που σχολιασες ...
Ας ξεκινισει η εκλησια σου Χ.Ο. για να δωσει το καλο παραδειγμα
με τους χιτωνες.

ΥΣ: τελικα τι εγινε στην κοπη της πιτας δεν μας εγραψες...
προλογησε καποιο βιβλιο ο "Μεντορας";

Edited by - gewkwn on 23/01/2013 19:26:49

nediBΜέλος
23/01/2013, 19:21:25
Φιλε μου δεν απαντησες στο προφανες.
Μετα τον αντι εχουμε β' παρουσια και οχι πολεμο μεταξυ ανθρωπων.
Ο πολεμος του 9ου κεφαλαιου που ειναι πολυ μεγαλος ποτε θα γινει;;;
Μην σε μπερδευει η φραση <<οι λοιποι των ανθρωπων δεν μετανοησαν>>ειναι αλλη κουβεντα.Προκαταβολικα σου λεω οτι θα επελθει μετανοια.

321

quote:

Φιλε μου δεν απαντησες στο προφανες.
Μετα τον αντι εχουμε β' παρουσια και οχι πολεμο μεταξυ ανθρωπων.
Ο πολεμος του 9ου κεφαλαιου που ειναι πολυ μεγαλος ποτε θα γινει;;;
Μην σε μπερδευει η φραση <<οι λοιποι των ανθρωπων δεν μετανοησαν>>ειναι αλλη κουβεντα.Προκαταβολικα σου λεω οτι θα επελθει μετανοια.

321

nediβ,
αυτόν τον πόλεμο,όπως λέει και ο πατέρας Ελπίδιος,τον περιμένουμε το 2013!
http://www.youtube.com/watch?v=F9kZKYfilUk

gewkwn,
το βιβλίο που έβγαλε ο πατέρας Μάξιμος,είναι το ''Η ΠΟΛΗ,Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ''.Δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα,αναμένουμε ανάρτηση στο site......

Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 23/01/2013 21:17:02

gewkwn,
όπως γνωρίζουμε στην Ορθόδοξη πρακτική,ο διάβολος ενεργεί πάντα και μόνο μετά απο παραχώρηση Θεού,μόνος του είναι αδύνατο να κάνει οτιδήποτε!Για να αφήσει,λοιπόν,ο Θεός τον διάβολο να σκοτώσει το 1/3 του πλανήτη,πάει να πει οτι η αμαρτία σήμερα έχει ξεπεράσει κάθε όριο και κάθε εποχή!Οι ορθόδοξοι είναι μόνο 350 εκατομμύρια σε όλη την γη,μολις το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού!Σίγουρα,οι Τούρκοι ''έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους'' (όπως έλεγε και ο πάτερ Παίσιος) ΄διότι είναι ένα έθνος που δεν προέκυψε απο την ευλογία του Θεού.Μαζί με αυτούς,θα πεθάνουν και άλλοι αλλόθρησκοι και αιρετικοί (Καθολικοι) απο τον λεγόμενο ''Δυτικό κόσμο''.Εμείς εδώ στην Ελλάδα,δεν θα πάθουμε τίποτα,το πολύ-πολύ,δύο νησάκια θα μας πειράξουν.Και αυτό επειδή παρόλες τις λοξοδρομήσεις μας,είμαστε κατα 98% ορθόδοξοι χριστιανοι,και αυτό μετράει πολύ στην επιείκια του μεγαλοδύναμου.....

nediBΜέλος
23/01/2013, 22:49:12
Με εκπλησεις ευχαριστα Χ.Ο!!!!
Μετα απο αυτα πως καθεσε και ασχολησε με τον ΤΕΛΙΚΟ αντι;;;

321

23/01/2013, 23:16:56
Χριστιανός Ορθόδοξος νομίζω τα είπαμε όλα για τον αντίχριστο, το ζήτημα έληξε. Τώρα ας ασχοληθούμε με αυτό που πραγματικά έιναι σημαντικό, πώς διασφαλίζουμε την είσοδό μας στο Βασίλειο των Ουρανών;

Πες μας ας πούμε, εσύ τι κάνεις για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος;
Εμείς τι πρέπει να κάνουμε;

D.P.J. 10Μέλος
24/01/2013, 10:56:57
quote:

gewkwn,
!Για να αφήσει,λοιπόν,ο Θεός τον διάβολο να σκοτώσει το 1/3 του πλανήτη,πάει να πει οτι η αμαρτία σήμερα έχει ξεπεράσει κάθε όριο και κάθε εποχή

Το παιδί για τις βρώμικες δουλειές του......"μεγαλοδύναμου" και "φιλεύσπλαχνου" , δηλαδή.......
Η περίπτωση να μην αφήσει να αμαρτήσουν οι .....αμαρτωλοί , δεν παίζει καθόλου ; Θα μου πεις πως μετά θα έκανε γούστο ο....."πάνσοφος" ;
Χ.Ο. πάρτο απόφαση ,εσύ και όσοι έχουν τα ίδια πιστεύω με σένα , : Οι θεοί (ναι και ο Εβραϊκός "δικός μας" ) , δεν κάνουν τίποτα άλλο , παρά να τυραννούν τους ανθρώπους , είτε οι ίδιοι είτε όταν βαριούνται μέσω πρακτόρων όπως ο αντίχριστος......
quote:

Με εκπλησεις ευχαριστα Χ.Ο!!!!
Μετα απο αυτα πως καθεσε και ασχολησε με τον ΤΕΛΙΚΟ αντι;;;

321

Είναι που πιστεύω οτι ο ΤΕΛΙΚΟΣ Αντί,εμπλέκεται στην εξίσωση με τα Ελληνοτουρκικά και τον επερχόμενο πόλεμο.Κάποιοι τον τοποθετούν 30-40 χρόνια μέτα,αλλά εγώ η πληροφόρηση που έχω είναι για ΤΩΡΑ,το 2013.Το ίδιο λένε και δύο προφητείες,μια απο τον γέροντα Ιωσηφ τον Βατοπαιδινο και μια απο τον Άγιο Λαυρέντιο του Σέρνιγκοβ,οτι ο Αντίχριστος ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ στον Γ'Π'Π......Αν λοιπόν και τα δύο γίνουν ΤΩΡΑ,το 2013,οι προφητείες θα βγούν αληθινές.....

quote:

Χριστιανός Ορθόδοξος νομίζω τα είπαμε όλα για τον αντίχριστο, το ζήτημα έληξε. Τώρα ας ασχοληθούμε με αυτό που πραγματικά έιναι σημαντικό, πώς διασφαλίζουμε την είσοδό μας στο Βασίλειο των Ουρανών;

Πες μας ας πούμε, εσύ τι κάνεις για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος;
Εμείς τι πρέπει να κάνουμε;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να σωθείς,είναι να βρείς έναν καλό πνευματικό.Απο εκεί ξεκινάει η προσωπική σωτηρία του καθενός.Αυτός θα σου πει,ανάλογα και με την προσωπικοτητά σου,τι πρέπει να κάνεις για να σωθείς.Σε γενικές γραμμές,είναι η τήρηση των εντολών του Κυρίου,καθώς και συμμετοχή στα μυστήρια της Εκκλησίας μας.Χριστιανική ζωή,μετάνοια,εξομολογηση,νηστεία,εκκλησιασμός,προσευχή,αποφυγή αμαρτιών,κλπ.....

24/01/2013, 16:07:18
Χ.Ο. οι ψευδοπροφήτες πάνε στην κόλαση;
Rock BoyΜέλος
03/05/2003, 20:06:31
Στο Σύμπαν υπάρχουν τέσσερεις Θεμελιώδεις αλληλεπιδράσεις:
α) Ηλεκτρομαγνητική
β) Ισχυρής Πυρηνική
γ) Ασθενής Πυρηνική
δ) Βαρυτική

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Maxwell συνέδεσε την ηλεκτρικη με την μαγνητικη που την ονόμασε "ηλεκτρομαγνητική"... Όμως πολλοί επιστήμονες απ' όλο τον κόσμο προσπαθούν απο την εποχή που έζησε ο Άινστα'ι'ν να ενοποιήσουν τις τέσσερεις δυνάμεις το Σύμπαντος! Όμως έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα αφού έχουν ενοποιήσει τις 3 από τις 4 αλληλεπιδράσεις... Το μόνο που μένει τώρα είναι να ενοποιηθεί και η βαρυτική... Το ίδιο προσπαθώ να κάνω και εγώ παρ' όλο που είμαι πολύ μικρός με εντυπωσιάζουν και με προβληματίζουν.
Το πρώτο στοιχείο που μας δίνεται μέσα σ' αυτόν τον "γρίφο" είναι ότι ονομάζονται δυνάμεις, άρα στηρίζονται κατά πολύ στους Νόμους του Νεύτωνα και στο Νόμο της Βαρύτητας! Ας ξεκινήσουμε από την ηλεκτρομαγνητική αλληλεπίδραση συνδυάζοντάς τον με τον Νόμο της Παγκόσμιας Έλξης που διατύπωσε ο Νεύτωνας. Ονομάστηκε ηλεκτρομαγνητική διότι τα κουάρκ (μικρότερα σωματίδια που βρίσκονται μέσα στον πυρήνα των ατόμων-υπάρχουν τρία κουάρκ σε κάθε νετρόνιο και κάθε πρωτόνιο) ασκούν μία ελκτική δύναμη και την ονομάζουμε ελκτική γιατί συγκρατεί τα πρωτόνια και τα νετρόνια μέσα στον πυρήνα. Παίρνουμε για παράδειγμα το άτομο του υδρογόνου:
Έτσι προκύπτει: F= G επί m1 επί m2 διά d στο τετράγωνο!
(G= 65 επί 10 στη μίον 12 Newton επί μετρο στο τετράγωνο δια kg στο τετράγωνο)
(m1= 3 φορές η μάζα των κουάρκ αφού υπάρχουν 3 διαφορετικών ειδών σε κάθε πρωτόνιο και αφού έχουμε ένα άτομο υδρογόνου έχει μόνο 1 πρωτόνιο και 0 νετρόνια άρα μόνο 3 κουάρκ η μάζα των κουάρκ είναι 1,5 επί 1,6726231 επί 10 στη μίον 24 + 5 επί 1,6726231 επί 10 στη μίον 24 + 200 επί 1,6726231 επί 10 στη μίον 24)
(m2= Μάζα πρωτονίου + μάζα νετρονίων Συνεπώς το αποτέλεσμα είναι μάζα ενός πρωτονίου αφού υπάρχει μόνο ένα πρωτόνιο και 0 νετρόνια στον πυρήνα)
(d στο τετράγωνο= η απόσταση στο τετράγωνο ανάμεσα στα πρωτόνια και τα νετρόνια από τα ηλεκτρόνια είναι είναι 0,0000000000000000000025 μέτρα).
Το αποτέλεσμα είναι F = 9,803134239 επί 10 στη μίον 12 Newton ή 0,000000000009803134239 Νewton
Μέχρι τώρα έχω βγάλει αυτά τα συμπεράσματα...

"Rocky"

Rock BoyΜέλος
03/05/2003, 21:28:24
Γιατί δεν απαντάει κανείς στο θέμα μου ρε παιδιά? Θέλω να ακούσω απόψεις!!!

"Rocky"

ΩΡΙΩΝΑΣΜέλος
03/05/2003, 22:16:27
Φιλε μου τα κουωρκ συνδέονται μεταξυ τους με τι ισχυρες πυρινικές δυνάμεις για τις οποιες σαφώς και δεν ισχύει ο νόμος του αντιστρόφου τετραγώνου του Νευτωνα.

Rock BoyΜέλος
03/05/2003, 22:24:52
Εντάξει συνδέονται με τις ισχυρές πυρηνικές δυνάμεις άλλά δεν είναι λάθος που το συνέδεσα με το νόμο της παγοσμιας έλξης (Βλέπε Βιβλίο Φυσικής Γ' Γυμνασίου Προτελευταία ενότητα: Θεμελιώδεις αλληλεπιδράσεις 3η παράγραφο!!!!)

"Rocky"

CronosΜέλος
03/05/2003, 23:05:35
Rock Boy πηγαίνω Γ' γυμνσίου και έχω ξεφυλίσει λίγο το βιβλίο αν και δυστυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα μέχρι το πρότελευταίο κεφάλαιο. Πηγαίνεις και εσύ Γ' Γυμνασίου ή θυμήθικες τα παλιά????

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...

Rock BoyΜέλος
03/05/2003, 23:47:37
Φίλε μου δεν έχουμε φτάσει στο προτελευταίο κεφάλαιο απλά έτυχε να το βρω.Πάω Γ' γυμνασίου

"Rocky"

04/05/2003, 03:54:18
Φίλε μου Rock Boy, μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις τί ακριβώς αναφέρει το βιβλίο; Διότι ο Νόμος της Παγκόσμιας Έλξης δεν νομίζω ότι έχω ακούσει να ισχύει, επ' ακριβώς τουλάχιστον, σε υποατομικό επίπεδο όπως αυτό που αναφέρεσαι...Γι' αυτό καλύτερα να διευκρινήσεις λίγο το θέμα...

Rock BoyΜέλος
04/05/2003, 15:08:15
Το βιβλίο λέει ότι στην Φυσική περιγράφουμε τις αλληλεπιδράσεις όπως τις προβλέπουν νόμοι, όπως ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΈΛΞΗΣ!!!

"Rocky"

04/05/2003, 15:12:32
Τι καταλαβαίνω εγώ από αυτό : Στη Φυσική υπάρχουν αλληλεπιδράσεις που περιγράφονται από διάφορους νόμους. ΕΝΑΣ απο αυτούς είναι και ο Νόμος της Παγκόσμιας Έλξης, που περιγράφει τη βαρυτική έλξη. Υπάρχουν όμως ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ νόμοι που περιγράφουν τις υπόλοιπες αλληλεπιδράσεις, τουλάχιστον με τα όσα γνωρίζουμε σήμερα...Κάνω κάποιο λάθος;