ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

AION30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/11/2003, 17:44:37
Εσύ Θώθ πρέπει να αναλάβεις τις εκδρομές..

Να διοργανώνεις εκδρομές σε μέλη του esoterica στην Αιγυπτο...

Ξεναγός ``ΘΩΘ`` τα ερμητικά κείμενα του παππού μου...
Θα τους ξεναγήσεις στο παλάτι του παππού σου.....

Είσαι που είσαι και ο αγαπημένος συντονιστής ωχ....... το είπα ...
μου ξέφυγε.... εχει πλάκα να ζηλέψει κανείς....

Λοιπόν για σκεφτείτε τα αυτά

19/11/2003, 17:47:07
Δεν πιστεύω να με δουλεύετε για αυτά που γράφω

19/11/2003, 18:03:55
H ιστορία 2 φίλων που περπατούν στην έρημο. Κάποια στιγμή τσακώθηκαν και ο ένας από τους δύο έδωσε ένα χαστούκι στον άλλο.

Αυτός ο τελευταίος, πονεμένος, αλλά χωρίς να πει τίποτα, έγραψε στην άμμο : ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ.

Συνέχισαν να περπατούν μέχρι που βρήκαν μια όαση όπου αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο. Αλλά αυτός που είχε φάει το χαστούκι παραλίγο να πνιγεί και ο φίλος του τον έσωσε. Όταν συνήλθε, έγραψε πάνω σε μια πέτρα : ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ.

Αυτός που τον είχε χαστουκίσει και στη συνέχεια του έσωσε τη ζωή, τον ρώτησε : όταν σε χτύπησα, έγραψες πάνω στην άμμο, και τώρα έγραψες πάνω στην πέτρα. Γιατί?

Ο άλλος φίλος απάντησε : «όταν κάποιος μας πληγώνει, πρέπει να το γράφουμε στην άμμο όπου οι άνεμοι της συγνώμης μπορούν να το σβήσουν. Αλλά όταν κάποιος κάνει κάτι καλό για μας, πρέπει να το χαράζουμε στην πέτρα, όπου κανένας άνεμος δεν μπορεί να το σβήσει».

ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.

quote:
Λοιπόν να αρχίσω να παραγγέλνω μπλουζάκια με την φωτο του Ερμή του Τρισμέγιστου??????Και καπελάκια...

Mε την ευκαιρία να πω και κάτι που έχω σκεφθεί εδώ και καιρό την εποχή που συζητιόταν ...τα του server βάρη... και οι οικονομικές προεκτάσεις τους...
Μιας και είμαι κατά της συνδρομής τι λέτε να σχεδιάσουμε μπλουζάκια με λογότυπα του εσωτέρικα τα banner που συμμετείχαν στον διαγωνισμό καθώς και διάφορα σύμβολα εσωτεριστικά, λωτούς,κόκκινα τριαντάφυλλα, τα 7 τσάκρας κ.α. τέτοια θέματα τα οποία θα τα πουλάμε στην μπουτίκ του esoterica? Πιστεύω ότι είναι ένας καλός και τίμιος τρόπος για να λυθούν τα οποια οικονομικά προβλήματα αντιμετωτίπει το site...

Mην ξεχνάμε ότι εκτός από προσωπική χρήση είναι μια καλή ιδέα και για δώρα... χριστούγεννα, γενέθλια κλπ.
Τι λέτε?

ΛΟΥΚΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!

"Τάδε έφη Avallon"
thothΙδρυτικό Μέλος
19/11/2003, 19:00:42
quote:
Είσαι που είσαι και ο αγαπημένος συντονιστής ωχ....... το είπα ...
μου ξέφυγε.... εχει πλάκα να ζηλέψει κανείς....

Σε παρακαλώ ανακάλεσε αμέσως !!! Θέλεις να το ξανασοβαρέψουμε το topic;;;

quote:
Θα φοράω μπλουζάκι και θα γράφει esoterika.gr allzzaro
Και οποιος εχει μπεί στο εσωτερικά και εχει διαβάσει τι γράφω θα μου πετάει λεμόνια για τις #$%$$#$ που γράφω

esoterika.gr ;;; Θα κάνεις τέτοιο site;;;

AVALLON, νομίζω ότι κάθε μπλουζάκι πρέπει να έχει και χορηγεία. Από αυτά που διαβάζω νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε χορηγούς π.χ. τον ΛΟΥΜΙΔΗ ή και κανένα μεγάλο Ζαχαροπλαστείο

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

19/11/2003, 19:50:33
quote:
Σε παρακαλώ ανακάλεσε αμέσως !!! Θέλεις να το ξανασοβαρέψουμε το topic;;;

Καλά μην θυμώνεις.
Λοιπόν αγαπημένος μας συντονιστής είναι ... ο Κέλσος... ορίστε ικανοποιήθηκες.

quote:
esoterika.gr ;;; Θα κάνεις τέτοιο site

Ελα Θώθ λάθος έκανα

quote:
Μιας και είμαι κατά της συνδρομής τι λέτε να σχεδιάσουμε μπλουζάκια με λογότυπα του εσωτέρικα τα banner που συμμετείχαν στον διαγωνισμό καθώς και διάφορα σύμβολα εσωτεριστικά, λωτούς,κόκκινα τριαντάφυλλα, τα 7 τσάκρας κ.α. τέτοια θέματα τα οποία θα τα πουλάμε στην μπουτίκ του esoterica? Πιστεύω ότι είναι ένας καλός και τίμιος τρόπος για να λυθούν τα οποια οικονομικά προβλήματα αντιμετωτίπει το site...

avallon είναι πολύ καλή ιδέα εχει και φτηνά μπλουζάκια εχει και ακριβά αλλά πολύ καλής ποιότητας.Μάλιστα μπορεί να εχει και ανάγλυφα γράμματα επάνω.. οχι μεταξοτυπίες ... αλλά κεντητά ... ανεξίτηλα...

19/11/2003, 19:57:52
quote:
Ο άλλος φίλος απάντησε : «όταν κάποιος μας πληγώνει, πρέπει να το γράφουμε στην άμμο όπου οι άνεμοι της συγνώμης μπορούν να το σβήσουν. Αλλά όταν κάποιος κάνει κάτι καλό για μας, πρέπει να το χαράζουμε στην πέτρα, όπου κανένας άνεμος δεν μπορεί να το σβήσει».

Nαί avallon σωστά ... πολύ σωστά... μπορεί ολοι μας να τσακωνόμαστε προκειμένου να εκφράσουμε τις απόψεις μας αλλά οι τσακωμοί μας σβήνουν μπρος την ιδέα οτι ολοι είμαστε μία ομάδα , μπρός την ιδέα οτι ολοι είμαστε φίλοι.

Εμπρός λοιπόν ολοι μαζί να βοηθήσουμε το site.

19/11/2003, 20:48:18
@ Avallon
Με συγχωρείς καλή μου... σε πρόλαβα!!!

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2659

Με εκτίμηση
--Je^3--

..."follow me" the wise man said, but he walked behind...

AnounakisΜέλος
20/11/2003, 01:32:50
ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ESOTERICA.GR

KAI O ADMIN ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΕΗ...

20/11/2003, 04:22:09
χμ....δεν ειναι ετσι ο αντμιν!
τον εχω δει...(εμ...σε σκιτσο...)

ο Ερμης ομως ειναι "κουκλος"

χμ....αμε!

-για να δω τωρα καυγαδες για τα "καλλιστεια"...-

20/11/2003, 10:18:35
quote:
Avallon...Με συγχωρείς καλή μου... σε πρόλαβα!!!http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2659με εκτίμηση

Τελικά δεν συναντιούνται μόνο τα "μεγάλα" πνεύματα αλλά και τα"μικρά"!...

Ηθελα να'ξερα αυτές τις μα%$#*^@ες που καταλογίζετε ο ένας στον άλλο θα τις λέγατε και κατάμουτρα αν πίνατε όλοι μαζί ένα καφέ?...αλλά και να τις λέγατε... είμαι σίγουρη ότι δε θα είχαν αυτή την αρνητική επηρροή πάνω σας... είναι αλλιώς όταν σε κοιτά ο άλλος στα μάτια, μπορείς να καταλάβεις αν κάτι το λέει από υστεροβουλία ή από καλοπροαίρετη κριτική...

Ελπίζω να έχετε διαβάσει "Το γαλάζιο βιβλίο της επίγνωσης"... αν όχι σας το συστήνω και παραθέτω μια μικρή αλλά πολύ διδακτική ιστοριούλα...

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα μικρό γκρίζο σπουργιτάκι. Καθόταν λοιπόν σε ένα κλαδί και θαύμαζε τα χελιδόνια. Ηταν όμως η εποχή που τα χελιδόνια άρχιζαν να αποδημούν σε τόπους πιο ζεστούς. Το σπουργιτάκι ζήλεψε, και αποφάσισε και αυτό να αποδημήσει μαζί με τα χελιδόνια.
Μια και δυό ανοίγει τα φτερά του και ξεκινάει πίσω από τα χελιδόνια. Ομως, η μικρή του αντοχή και το τσουχτερό κρύο, εξουθένωσαν το σπουργιτάκι, το οποίο πάγωσε στον αέρα και έπεσε σαν τούβλο στη γη.
Ενώ φαινότανε ότι έιχε έρθει το τέλος για το σπουργιτάκι, περνάει μία
αγελάδα και χέζει επάνω στο σπουργιτάκι. Παρ'ότι το θέαμα ήταν άκρως
αηδιαστικό, η ζέστη από τα σκατά της αγελάδας αναβίωσαν το σπουργιτάκι.
Μόλις το σπουργιτάκι ξανάνοιωσε τα φτερά του, άρχισε να κελαηδάει δυνατά από τη χαρά του που ήταν ακόμα ζωντανό.
Λίγο πιο πέρα, μία γάτα που άκουσε το κελάηδημα από το σπουργιτάκι, τρέχει γρήγορα προς το μέρος του. Μόλις το βλέπει, αμέσως το πιάνει με το στόμα και το βγάζει από τα σκατά της αγελάδας, το καθαρίζει και μετά το τρώει,δίνοντας άδοξο τέλος στο κακόμοιρο το σπουργιτάκι...

Ηθικό Δίδαγμα:

Αυτός που σε βάζει στα σκατά, δεν είναι αναγκαστικά εχθρός σου...
Αυτός που σε βγάζει από τα σκατά, δεν είναι αναγκαστικά φίλος σου...
και όταν είσαι χαρούμενος, κράτα το στόμα σου κλειστό!!

Για όσους δεν το κατάλαβαν...προπονούμαι για συντονίστρια!

"Τάδε έφη Avallon"