ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

AION30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
AIONΜέλος
19/11/2003, 14:20:57
Οσο για το "βρίζω πρόσωπα που δεν ξέρω"

Καταρχήν δεν βρίζω... αν το "χαβαλές" είναι τόσο μεγάλη βρισιά πιά...
Δεύτερον και πάρα πολύ σημαντικό ... Βλέπεις εσύ κανα πρόσωπο αυτή τη στιγμή που μιλάς ? Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ψευδώνυμα και γραπτά.
Η προσωπικότητα του καθενός με αφήνει παγερά αδιάφορο όπως και το τι κάνει στη ζωή του, αν έχει σκύλο, τι ζώδιο είναι.
Ουτε μπαίνω εδω μέσα για να κάνω φίλους, ούτε για να πουλήσω μούρη, ούτε για να φωτήσω τον κόσμο.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ιδέες...
Δεν έχω απογοητευτεί απο την προσωπική μου ζωή ωστε να φτάσω στο σημείο να ψάχνω για επαφές και κοινωνική ζωή στο internet...

AIONΜέλος
19/11/2003, 14:22:42
και δεν φταίω εγώ αν κάποιοι μπερδεύουν την πραγματικότητα με το γράψιμο μυνημάτων στο internet...

elpidaΜέλος
19/11/2003, 14:24:36
Μιλώντας για ευγένεια αναφερόμουν στο όλο ύφος. Όσο για ότι χρησιμοποίησα πληθυντικό, έχεις δίκιο δεν έπρεπε να το κάνω… ίσως δεν είμαι τόσο έξυπνη όσο φαντάζεσαι.

Όσο για το κότερο κλπ… επειδή και εγώ σε έχω για έξυπνο άνθρωπο νομίζω πως είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις το χιούμορ από το σοβαρό. Σε αυτό δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Για το που έχει γράψει ο ramogloy εάν ψάξεις καλά τα θέματα είμαι σίγουρη πως θα τα βρεις δεν είναι τίποτα κρυφό. Τώρα εάν εσύ έχεις διαβάσει μόνο τα μηνύματα του αχλαδότυρου και βγάζεις το συμπέρασμα σου…. τι να πω….
Και αναρωτιέμαι πως κρίνεις το ύφος του μη κοιτώντας το δικό σου σε διάφορα θέματα με ακραίες ιδέες (δεν κρίνω τις ιδέες σου καλά κάνεις και τις έχεις)

Όσο για το άγιος…. άγιος δεν είναι κανείς, άλλωστε εάν ήταν δεν θα ήταν εδώ….

Όσο για το διατυμπανισμό όπως προείπα αναφέρομαι στο θέμα του εσωτερισμού στο ότι συγκαταλέγεις τον εαυτό σου (έμμεσα) στους εσωτεριστές και καταδικάζεις όλα τα άλλα ακόμα και το χιουμορ.

Edited by - elpida on 19/11/2003 14:26:58

elpidaΜέλος
19/11/2003, 14:34:30
Ε καλά δεν λέμε ν αρχίσουμε και τα βαριά μπινελίκια εδώ μέσα. Η λέξη όμως αυτή έχει προσβλητικό και μειωτικό χαρακτήρα.

Εγώ μέσα από την οθόνη δεν βλέπω κανέναν. Έχω δει όμως έξω από αυτή και το συμπέρασμα μου είναι πως αφ’ ενός κάποια post μπορεί να είναι παρεξηγήσιμα εάν δεν γνωρίζεις αυτόν που τα γράφει και αφ’ ετέρου μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με αυτόν που τα γράφει (κάτι σαν αντιγραφή ένα πράμα).

Αφού όπως λες το ποιος είναι ο καθένας σε αφήνει αδιάφορο πως μπορείς να τον χαρακτηρίζεις?? με μοναδικό στοιχείο κάποια Post?? κρίνεις πως μέσα από αυτά και ΜΟΝΟ μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη?

Όταν λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ιδέες και μόνο οι χαρακτηρισμοί περισσεύουν οπότε γιατί δεν αρκείσαι σε αυτό παραθέτοντας τις ιδέες σου και μόνο και ασχολείσαι πιο προσωπικά με κάποια άτομα (για να μην ξεχνιόμαστε στην προκειμένη περίπτωση ramogloy)

Όσο για τις κοινωνικές επαφές που αναφέρεις αυτό αρμόζει μόνο σε αυτούς που έχουν απογοητευτεί από την προσωπική τους ζωή….… βλέπεις και το Internet ένας μικρόκοσμος είναι καλώς ή κακώς.

Edited by - elpida on 19/11/2003 14:36:31

AIONΜέλος
19/11/2003, 14:45:09
Εξω απο την οθόνη δεν υπάρχει ούτε Αιον, ούτε ράμογλου, ούτε ελπίδα, ούτε ατμα,ούτε κέλσος, ούτε admin, ούτε φούφουτος... αυτό είναι που μπερδεύει πολλούς !!!
Kάνουν το μέσα και το έξω μέσα στο μυαλό τους ένα.

Οχι το internet δεν είναι "μικρόκοσμος", είναι γελοία αυτή η θεωρία.
Είδες κανέναν να τρώει, να πίνει,να μεθάει,να γα...,να κοιμάται,να ξυπνάει εδω μέσα ?

Πάντως χέρομαι για την κουβέντα μας γιατι μου δίνεις την δυνατότητα να ορίσω το ακριβές πρόβλημα του drum x ο οποίος είναι και αυτός που άνοιξε το θέμα...
Μπέρδεψε πολύ το μέσα με το έξω.

AIONΜέλος
19/11/2003, 14:51:33
και ορίστω το που στηρίζω την άποψη οτι ο ράμογλου είναι ο πιο "χρυσοκουφετιάρης", χαβαλές εδω μέσα...

quote:
Εδώ στο τυρί και αχλάδι είπα να κάνουμε μια κουβεντούλα χαλαρή και με διάθεση ανάλαφρη για το μελαχρινάκι .

Ερίζουμε λοιπόν για τα χρώματα , δέρματος και μαλλιών , και λέμε ότι αυτά προσδίδουν χαρακτηριστικά .

Έτσι το μεσογειακό μελαχρινάκι έχει τις καμπύλες του και είναι θερμό στις αντιδράσεις του .
Σου συνεπαίρνει το μυαλό με τη συμπεριφορά του και είναι ο τύπος της επανάστασης , της ζωής μέσα από την ένταση .

Από την άλλη η ξανθιά φυλή είναι η ντελικάτη ή όμορφη πλην όμως παγερή στις αντιδράσεις της και λιγότερο έως καθόλου επαναστατική , κάτι σε χλιαρό τσάι ας πούμε .

Εσείς πως το βλέπετε ;

καμια αντίρηση ???????

19/11/2003, 14:58:02
admin
quote:
Εγώ πάντως, την τελευταία φορά έφαγα μία "πυραμιδούλα" από... σοκολάτα! Πραγματικά

Kαλά με παστούλες την βγάλατε???

Κοτζάμ συντονίστρια θα έκανες χμ... για να δούμε τώρα ποιός κέρασε τις παστούλες...
Εγώ πάντως λέω οτι ο admin κερασε τις παστούλες....
Είμαι μέσα????

ΛΟΙΠΟΝ o επόμενος μελλοντικός συντονιστής ... να το εχει υπόψιν του...
οταν τον καλέσει ο ADMIN ΜΗΝ δεχθεί και πάει για παστούλες...
Να τον πάει στον ΓΕΡΟΦΟΙΝΙΚΑ στην Πινδάρου...εκεί θα ξηλωθεί κανονικά

Ακου παστούλες....
Αχ darkangel αχ ....

Edited by - allzzaro on 19/11/2003 15:33:34

19/11/2003, 15:00:08
Καλησπερα σας.
Συγνωμη αν παρεμβαινω στην συζητηση σας αλλα θα ηθελα (με ακομα μια μικρη παρενθεση) να πω οτι η Ελπιδα εχει δικιο .
Το Ιντερνετ ειναι ενας μικροκοσμος,και δεν θα πιστεψω ποτε καποιον που θα μου πει το αντιθετο.
Πολλα απο τα ατομα που γνωρισα μεσω Ιντερνετ μπορεσα να δω οτι το ιδιο προσωπο δειχνουν και στην πραγματικη τους ζωη.
Οπως και να το κανουμε,οπως ελεγαν οι αρχαιοι ,αυτο που μενει ειναι τα γραπτα,και προχωρω ενα βημα ακομα λεγοντας οτι τα γραπτα πολλες φορες δειχνουν τον χαρακτηρα καποιου και το πως συμπεριφερεται στην ζωη εκτος υπολογιστη.
Ισως να ειμαι μια απο τις εξαιρεσεις του κανονα και για αυτο τον λογο τυχερη που οι επαφες μου με ατομα απο εδω μεσα δεν με εκαναν να απογοητευτω,ισως να ειμαι ενα απο τα ατομα που (οπως λεει και μια εκφραση),μπορω να διαβασω αναμεσα στις γραμμες αλλα θεωρω οτι το τι γραφει και το πως το γραφει ο καθενας προδιδει (οσο και να προσπαθει να το κρυψει) τον χαρακτηρα του.
Κλεινει η παρενθεση εδω για μενα και συγνωμη ξανα για την παρεμβαση

Καλο σας μεσημερι

elpidaΜέλος
19/11/2003, 15:03:32
Μα όταν κάποιος γράφει κάτι, αυτό το κάτι δεν είναι βγαλμένο από αυτόν δεν έχει σχέση με τα πιστεύω του τις ιδέες του κλπ.? Αν όχι τότε τι είναι? Και εδώ κολλάει αυτό που είπα πριν περί δήθεν… αν είναι έτσι ας πάρουμε όλοι από ένα βιβλίο και ας κάνουμε copy.

Έτσι όπως το παρουσιάζεις ίσως να ήταν πολύ ωραίο αλλά δεν γίνεται. Ακόμα και εσύ ο ίδιος ξεφεύγεις από αυτό όταν απευθύνεσαι σε πρόσωπα και πράγματα και όχι μόνο σε ιδέες.

Όσο για τον μικρόκοσμο που είπα εννοούσα πως αυτά που αντιμετωπίζουμε καθημερινά γύρω μας στη δουλειά μας στο περιβάλλον μας κλπ μπορούμε πολύ εύκολα να τα συναντήσουμε και σε ένα διαδικτυακό χώρο (βλέπε .. καλή ώρα…) και μιλάω από προσωπικές φιλοδοξίες από γκομενοδουλειές αντιζηλίες μικρότητες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Όσο για τον Drumx πες μου ρε συ ΑΙΟΝ έκανε μία ερώτηση συγκεκριμένη (καλώς ή κακώς δεν το κρίνω, ούτε κρίνω εάν έπρεπε να γίνει εάν ήταν χαζή έξυπνη ή οτιδήποτε άλλο) γιατί η τρίχα έγινε τριχιά και κανείς μα κανείς δεν βρέθηκε να του δώσει μία απάντηση συγκεκριμένη, τόσο δύσκολο ήταν πια? Ή μήπως δεν υπήρχε απάντηση?

ΥΣ και εγώ χάρηκα πάντως ειλικρινά για την κουβεντούλα μας και νομίζω καταφέραμε να συνεννοηθούμε

19/11/2003, 15:04:50
quote:
Χαίρομαι που είσαι από τα άτομα που υποστηρίζουν και αναγνωρίζουν το ότι σχεδόν όλοι προσφέρουν σε αυτό το χώρο ο καθένας με τον τρόπο του.

Γειά σου Ελπίδα.
Ευχαριστώ.

Τώρα οσο αφορά για τις εκφράσεις του καθενός...
Ετσι θέλει να εκφράζεται ο καθένας...
Και εγώ είχα παρεξηγηθεί στην αρχή με τον τρόπο που εκφραζόταν ο ΑΙΟΝ
Τώρα το συνήθισα... Ετσι εκφράζεται πάντα ο ΑΙΟΝ ... είναι ο τρόπος του... Ο καθένας μας λοιπόν εχει εναν τρόπο να εκφράζεται..

elpidaΜέλος
19/11/2003, 15:12:37
Νόμιζα ότι είχαμε συνεννοηθεί αλλά μάλλον λάθος κατάλαβα.

Όσο για το μελαχρινάκι ήταν ένα θέμα στο αχλαδότυρο κατηγορία χιούμορ και δεν αν διαβάσεις το θέμα το δεις το βαθύτερο νόημα έχει να κάνει με την ψυχή και όχι με το μ****

Allzaro,
Σαφώς και ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει αρκεί να κινείται μέσα στα πλαίσια του σεβασμού και της ηθικής και να μην ενοχλεί τον διπλανό του.

19/11/2003, 15:16:30
AION
quote:
Καλό θα είναι να μιλάς ελεύθερα. Δεν χρειάζεται η προσποιητή ευγένεια τηλεοπτικού τύπου τουλάχιστον όταν απευθύνεσαι σε εμένα.

Τί προσποιητική. ΑΙΟΝ θα έλεγα οτι δεν χρειάζεται καθόλου ευγένεια...
Εσύ οταν στη δώσει μπουκάρεις στην κυριολεξία σαν ταύρος σε υαλοπωλείο.

Ψηφισα τις αγαπημένες μου συντονίστριες ..

Τώρα θα ψηφίσω και τον ΑΙΟΝ σαν τον πιο αγαπημένο μου συνομιλητή.

Δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς τόσα και τόσα εχουμε πεί μαζί ...

19/11/2003, 15:40:31
Με συγχωρείτε για την παρέμβαση... Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση...
Υπάρχει άλλο topic στο forum που σε διάστημα 6 ημερών από την ημερομηνία έναρξής του, έχει αποκτήσει τέτοια δημοσιότητα; [Topic started by drumx13 - 13/11/2003 : 18:31:28] Έως τώρα έχουν δημοσιευθεί πάνω από 210 απαντήσεις / σχόλια / παρατηρήσεις!!

Τα σχόλια δικά σας!

Με εκτίμηση
--Je^3--

..."follow me" the wise man said, but he walked behind...

19/11/2003, 15:56:45
Ωραία!...
Και αφού διάβασα 7 σελίδες βρίσκομαι πάλι στην αρχή γιατί απλά δε μου λύθηκε καμμιά απορία εκτός ίσως από το γιατί αυτό το θέμα δεν μπήκε στο αχλαδότυρο...

Δεν ξέρω τι τον έπιασε τον drumx13ξαφνικά και ήθελε να μάθει πως γίνεται κάποιος συντονιστής... Εκείνος μας διαβεβαιώνει ότι δε θέλει τέτοια αξιώματα άρα τι τον έκανε να ανοίξει αυτό το Θέμα?
Μήπως η απλή περιέργεια?
Και σας ερωτώ: Aξίζει χάρην της περιέργειας αυτής (αυτή που σκότωσε τη γάτα...) να γραφούν τόσες σελίδες και να πέσει το κλωτσομπούνι που βλέπω?
Αυτό που βλέπω είναι απέραντη πικρία από το φίλο drumx13 που αναμφίβολα τόσα πολλά έχει προσφέρει με την παρουσία του τόσο καιρό εδώ μέσα...
Κάπου μάλιστα αναφέρει και το μορφωτικό επίπεδο των συντονιστών...αν έχουν πτυχία κλπ. Φίλε εσύ που έχεις πτυχίο δεν ξέρεις ότι άλλο ΓΝΩΣΗ και άλλο ΣΟΦΙΑ?
Προσωπικά τόσο καιρό εδώ μέσα και ποτέ δε με ένοιαξε κάτι τέτοιο και ούτε τη διακήρυξη του esoterica πάνω σε αυτό δεν είχα διαβάσει μέχρι σήμερα που παρατέθηκε εδώ... Εξίσου άγνοια δηλώνω και για τα ταμπελάκια κάτω από τα nicknames όταν ερωτήθηκα από το μέλος pentheas τι αντιπροσωπεύουν και κάθε πόσα μηνύματα αλλάζει ο τίτλος...
Τα παραπάνω θέματα μου είναι παντελώς αδιάφορα και υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πιστεύω θέματα για να ασχοληθούμε...
To esoterica χρειάζεται έργα ουσίας και όχι τύπων... για να συνεχίσει...
Αυτό που όμως με νοιάζει είναι να κάνει καλά τη δουλειά του ο συντονιστής και όχι αν έχει 64 μηνύματα ή 1104...
Επίσης φίλε drumx13 μάθε ότι σε πολλούς από μας που αναφέρεσαι έγινε πρόταση να γίνουν συντονιστές αλλά δε δέσθηκαν είτε γιατί δεν είχαν τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο γι'αυτό είτε γιατί δε μπόρεσαν να φέρουν στους ώμους τους την ευθύνη αυτή...
Οπότε προς τι ο χαμός για την ταμπακιέρα?
...αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι όποιος την έχει όχι μόνο δε πληρώνεται αλλά πληρώνει κιόλας...
Οσο για τους υπόλοιπους που μιλούν απαξιωτικά για το αχλαδότυρο να αναρωτηθούν τότε γιατί το επισκέφτονται και γιατί ανοίγουν θέματα σε αυτό. Δόξασοι ο Θεός δεν είμαστε τυφλοί...
Τώρα για τις μάσκες που αναφέρθηκαν και που διατείνεται ο αγαπητός drumx13 ότι έπεσαν τώρα... μάλλον εσύ φίλε μου από την αρχή τους είδες στραβά.
Εγώ ήξερα από την αρχή με ποιούς είχα να κάνω και οι "μάσκες" μου το απέδειξαν περίτρανα αυτό όταν (κατ'εσέ)έπεσαν...και να φανταστείς ότι είμαι και ξανθιά... Καλά λένε ότι άλλος έχει τ'όνομα και άλλος τη χάρη...
Μ'αυτά κι αυτά το καταντήσαμε το τόπικ επεισόδιο του big brother..
Πραγματικά πολύ κακό για το τίποτα...

Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι βγήκε ο ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ από τη σιωπή του... και μόνο γι'αυτό φίλε drumx13 αξίζεις συγχαρητήρια...

Μια "καρέκλα" γρήγορα...

"Τάδε έφη Avallon"
19/11/2003, 16:01:10
quote:
Υπάρχει άλλο topic στο forum που σε διάστημα 6 ημερών από την ημερομηνία έναρξής του, έχει αποκτήσει τέτοια δημοσιότητα;

Μα .. τί λέτε ...
Εδώ μαθαίνουμε τις γαστρονομικές συνήθειες του admin σε λίγο θα μάθουμε τι αυτοκίνητο οδηγά...
Επίσης μάθαμε πως γίνεται κανείς συντονιστής... να προσέχει ο επόμενος ...μην την βγάλει με παστούλες...
Είδαμε ανοιχτές αντιπαραθέσεις Κέλσου -Θώθ ... 1-1 στα σημεία...
Ο avatar μας αποκάλεσε εργάτες....
Μάθαμε για τα παλιά username του ΑΙΟΝ..
Ψηφίσαμε τις πιο αγαπημένες συντονίστριες....

Τώρα θα ψηφίσουμε και τον πιο αγαπημένο μας συντονιστή...

Και αργότερα θα κάνω πρόταση στον admin να μου πουλήσει μετοχές του εσωτερικά.gr Θα γίνω υποadmin

19/11/2003, 16:20:19
quote:
Και αργότερα θα κάνω πρόταση στον admin να μου πουλήσει μετοχές του εσωτερικά.gr Θα γίνω υποadmin

Λοιπον allzzaro, εάν πραγματικά καταφέρω να σου πουλήσω μετοχές του ESOTERICA, μάλλον θα γίνεις Super-Admin!

... εγώ θα βρίσκομαι στην φυλακη άλλωστε!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

19/11/2003, 16:47:16
quote:
... εγώ θα βρίσκομαι στην φυλακη άλλωστε!

Τόσο καλά πάνε τα οικονομικά του esoterica.gr??

Νομίζω admin οτι εκτός απο εσωτερική φιλοσοφία πρέπει να κοιτάξεις και λίγο την οικονομική φιλοσοφία...

Πάντως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα σου φέρνω τις καλύτερες πυραμιδούλες στη φυλακή απο το ``ΜΙΚΕ``.Φτιάχνει τις καλύτερες.

Μήπως πρέπει να ανοίξουμε ενα τόπικ ``οικονομική ενίσχυση``??

19/11/2003, 16:55:31
Ο γιός μου έκανε εγγραφή σε κάτι ΦΟΡΟΥΜ. Κάτι σχετικό με τον άρχοντα των δακτυλιδιών.

Μού ήρθε ενα email να πληρώσω στην τράπεζα σε λογαριασμό 60 ευρώ ετησίως ?? κάπου τόσο νομίζω και εκτός αυτού ήθελαν και αλλα 30 ευρώ για φανελλάκια και αλλα δώρα και ολα αυτά για να γίνεις μέλος και να γράφεις στα φορουμ....

Μα μόνο με την εσωτερική αναζήτηση ???
Λοιπόν να αρχίσω να παραγγέλνω μπλουζάκια με την φωτο του Ερμή του Τρισμέγιστου??????
Και καπελάκια...
Δεν θέλω να σε προσβάλλω admin με αυτά που λέω ούτε την υπόλοιπη ομάδα..

thothΙδρυτικό Μέλος
19/11/2003, 17:05:45
Δεν σε αδικώ για την ιδέα με το μπλουζάκι, αφού είμαι κούκλος.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

19/11/2003, 17:27:05
quote:
Δεν σε αδικώ για την ιδέα με το μπλουζάκι, αφού είμαι κούκλος

Θώθ σοβαρέψου...

Δεν εννοούσα εσένα ... αλλά τον παππού σου..

Καλή ιδέααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Το βρήκα μπλουζάκια με το ονομα του username του καθενός.....
Θα φοράω μπλουζάκι και θα γράφει esoterika.gr allzzaro
Και οποιος εχει μπεί στο εσωτερικά και εχει διαβάσει τι γράφω θα μου πετάει λεμόνια για τις #$%$$#$ που γράφω
Kαι καπελάκια που θα γράφουν το ιδιο...
Για να δίνω περισσότερο στόχο

Αντε τι κάθεστε που είναι το τμήμα μαρκετινκ