ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΥΠΕΡΟΠΛΑ και Εξωγηινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΥΠΕΡΟΠΛΑ και Εξωγηινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
14/01/2004, 01:09:09
Tα περιβόητα υπερόπλα Τέσλα,οι τεχνικές ελέγχου του νου (Mind Control),το πολυσυζητημένο πρόγραμμα HAARP,η ψυχοτρονική τεχνολογία,τα απίστευτα σεισμικά και κλιματολογικά όπλα,τα υπεραπόρρητα βιολογικά εργαστήρια,ο αόρατος ηλεκτρομαγνητικός τρόμος...

Για ποιον σκοπο ευεβρισκονται τετοια τρομαχτικα οπλα???
ο σκοπος των κυβερνησεων που δουλευουν πανω σε αυτα(κυριως οι Η.Π.Α)ειναι να "κατασπαραξουν" ολη την ανθρωποτητα ή μηπως ετοιμαζομαστε για εναν μεγαλο "αστρικο πολεμο" με εξωγηινους???

andreas aigioΜέλος
14/01/2004, 01:28:26
Μάλλον όλα αυτά είναι μέσα στη λογική και στην εξέλιξη
ή καλύτερα την γνώση που αποκτά ο άνθρωπος σιγά σιγά ….

Άσε που σύμφωνα με πολλές αποκαλύψεις των τελευταίων ετών ,
μάλλον αυτή η τεχνολογία δεν είναι και τόσο «ανθρώπινη»

Εδώ μιλούν για συνομωσίες , για συμφωνίες (κι αλλά τέτοια )
με τους εξωγήινους , για δοτή τεχνολογία κ.τ.λ …..

Άρα , κομματάκι παράξενο , να μας «παρακολουθούν» και να μας «βοηθούν»
για να μας κάνουν «άξιους» αντιπάλους τους σε ένα ενδεχόμενο διαγαλαξιακό πόλεμο ….

« Κι όμως … γυρίζει »

RathamanthesΜέλος
14/01/2004, 08:53:59
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ.
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΥΛΗ) ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ.
ΙΣΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ/ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ "ΛΥΣΑΞΕΙ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ? ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, ΗΜΕΡΑ ΑΝΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΤΛ) ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ?
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ 'Η ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑΡΑΛΕΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ", ΤΡΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ -ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ 3-ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ(?) ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΝ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΝΑΣΑ), ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΡΓΑ...

scullyΜέλος
14/01/2004, 13:04:57
quote:
ο σκοπος των κυβερνησεων που δουλευουν πανω σε αυτα(κυριως οι Η.Π.Α)ειναι να "κατασπαραξουν" ολη την ανθρωποτητα ή μηπως ετοιμαζομαστε για εναν μεγαλο "αστρικο πολεμο" με εξωγηινους???

εμενα μου αρεσει η δευτερη εκδοχη...!
Δεν υπαρχει λογικη εξηγηση σ'αυτο...!
Ελπιζω να μην ζουμε, να τα δουμε να χρησιμοποιουνται!!!
(Ειμαι πολυ καθικι...?)

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

Edited by - scully on 15/01/2004 10:38:44

14/01/2004, 15:32:07
εχω διαβασει οτι η ψυχοτρονικη τεχνολογια δεν ειναι ευεβρεση του ανθρωπου αλλα εξωγηινων.απο μαρτυριες ατομων που τους εχουν απαγαγει εξωγηινοι λενε πως οταν βρεθηκαν απεναντι απο τους εξωγηινους,εκεινοι τους μιλουσαν με το μυαλο,με τηλεπαθεια.μια αλλη τεχνολογια,οι τεχνικές ελέγχου του νου (Mind Control),διαβασα οτι χρησιμοποιουνται απο τους υποχθονιους που εχουν δει καποι συνανθρωποι μας...

"με καμια παναγια" δεν μπορω να πιστεψω πως σε 100 χρονια εχουμε ευεβρει τετου ειδους οπλα που καλιστα θα μπορουσαν να υπαρχουν σε εργα επιστημονικης φαντασιας...

Υ.Γ:ρε παιδια,το ευεβρει ετσι γραφεται γιατι δεν ειμαι σιγουρος

LogicalΜέλος
15/01/2004, 04:40:00
Έχω διαβάσει ότι αυτά τα υπερόπλα υπήρχαν από τα αρχαία χρόνια
(π.χ. το υγρό πυρ τι ήταν;) και ότι η ιστορία με τα Σόδομα και Γόμορα δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας αστρικός πόλεμος.

Υ.Γ. Η σωστή ορθογραφία είναι εφεύρει, εφεύρεση, εφευρίσκω κ.λ.π.

Logical

scullyΜέλος
15/01/2004, 10:41:03
quote:
η ιστορία με τα Σόδομα και Γόμορα δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας αστρικός πόλεμος.

Εγω παλι εχω διαβασει οτι επροκειτο για πυρινικη καταστροφη!

Θα βρω το βιβλιο (που περιειχε και αποδειξεις) και θα σου πω!

AngelosΜέλος
15/01/2004, 13:01:39

quote:

Για ποιον σκοπο ευεβρισκονται τετοια τρομαχτικα οπλα???

Ιδου και μια πεζή απάντηση.

Ολα αυτα τα τρομερά όπλα εφευρίσκονται για την τέρψη της
φαντασίας μας. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ούτε ειναι
δυνατή η ύπαρξή τους. Απλα, το να κουβεντιάζουμε για αυτά
έχει πλάκα και μερικοί παρατραβάνε το σχοινί και μπερδεύουν
τη φαντασία με την πραγματικότητα.

Να αναφέρω μερικά ακόμα τρομερά οπλα που ξεχάσατε.

1) Death Star (Διαστημικός σταθμός με δυναμη να εκμηδενίζει
ολόκληρους πλανήτες)

2) Airwolf (Ελικόπτερο με δυνατοτητα υπερηχητικής πτήσης)

3) Ring of Power (Δαχτυλίδι που δίνει τη δύναμη της κυριαρχίας
στη Μέση Γη)

4) Μονόλιθος (Διαστημικό εργαλείο ικανο να μετατρέψει τη μορφή
ολόκληρων πλανητικών συστημάτων, με ενσωματομένη αστρική πύλη
(σαν bonus))

Φαντασία να έχει κανείς, να εφευρίσκει...

Αγγελος.

andreas aigioΜέλος
16/01/2004, 21:41:13
Φίλε logical
Το υγρό πυρ ήταν «ναυτικό όπλο» στην εποχή του Βυζαντίου ,
τα κύρια συστατικά του οποίου ήταν νάφθα, θείο, νίτρο
και άλλες ουσίες που εκτοξευόταν από μηχανισμό που διέθεταν ειδικά κατασκευασμένα πλοιάρια … είναι καταγραμμένο στην Βυζαντινή Ιστορία , δεν είναι κανένα μυστήριο υπέρ όπλο …

Φιλικά … Ανδρέας

« Κι όμως … γυρίζει »

scullyΜέλος
17/01/2004, 10:05:31
quote:
Ολα αυτα τα τρομερά όπλα εφευρίσκονται για την τέρψη της
φαντασίας μας. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ούτε ειναι
δυνατή η ύπαρξή τους. Απλα, το να κουβεντιάζουμε για αυτά
έχει πλάκα και μερικοί παρατραβάνε το σχοινί και μπερδεύουν
τη φαντασία με την πραγματικότητα.

Υπαρχουν οπλα που κατασκευαστηκαν, αλλα δεν θα μαθουμε ποτέ γι'αυτα!

Τι εχεις να πεις για την ατομική βομβα...?!?!
Σιγουρα ηταν υπεροπλο!
Γιατι φτιαχτηκε ομως...?!?!
Τα αποτελεσματα της χρησης ενος τετοιου οπλου τα ειδαμε....!
Αληθεια, τι μας επιφυλασει το μελλον?!

ΙΛΕΨΤΡΙΟΝΝέο Μέλος
17/01/2004, 15:28:06
φίλοι μου καλησπέρα σε όλους δίάβασα οόλα τα παραπανω τα οποία βρήκα σωστά για το συγκεκριμενο θέμα διαβάζω,ερεύνω και ψάχνω 12 χρόνια.Εχω καταφέρει να λύσω πολλές απρίες μου, και να μάθω αρκετα πράγματα περτί του θέματος αυτού. και κατι που ακουσα πριν λιγα λεπτα στις ειδησεις.η NASAακυρωνει ολεσ τισ αποστολεσ στο διστημικο τηλεσκοπιο HUBBLE μετα την ληψη των τελευταιων φωτογραφιων απο τον αρη.κατι πολυ σοβαρο μου δειχνει εμενα η ανακοινωση αυτη με τον αρη,δεν νομιζεται?

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ

korleoneΜέλος
18/01/2004, 12:23:08

Καλημέρα συνταξιδιώτες. Έχω πολύ καιρο να συμμετεχω σε σχολιασμούς και συζητήσεις θεμάτων, αλλά το έκανα εσκεμένα για δικούς μου λόγους. Αυτό πάντως που δεν έπαψα να κάνω είναι να διαβάζω τα σχόλια σας στα διάφορα θέματα . Θα ήθελα να ρωτήσω τον/ΤΗΝ ΦΊΛΟ/Η ΙΛΕΨΤΡΙΟΝ αν γνωρίζειτι έγινε τελικά με το πρώτο όχημα που έφτασε στον Άρη και καταστράφηκε . Βρέθηκαν συντρήμια ή το ίδιο ;

korleone

18/01/2004, 16:08:40
Πιστεύω ακράδαντα πως η τεχνολογία που λέτε δεν είναι μόνο 100 ετών.
Η τεχνολογία για την οποία μας αφήνουν να ξέρουμε ίσως είναι 100 ετών.
Ας κοιτάξουμε λίγο τον πολιτισμό και την τεχνολογία που υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα.
Αν και τότε λίγοι ήξεραν <τα μεγάλα μυστικά>.
Οι μυημένοι.
Στην εποχή μας, εμένα μου δίνεται η αίσθηση πως όλα σε σχέση πάντα με την τεχνολογία εξελίσσονται πολύ αργά.
Πάτησε ο άνθρωπος στο φεγγάρι και μετά...εγώ βλέπω μια στασιμότητα.
Για να μη μιλήσουμε για τα <ατυχήματα> σε δορυφόρους κλπ.
Μας αφήνουν να δούμε αυτά που πρέπει να δούμε....

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

alexeyev1970Μέλος
18/01/2004, 17:31:27
Ο Ήφαιστος χρησιμοποιούσε χρυσές κοπέλες για βοηθούς στο εργαστήριό του που εκτελούσαν εντολές του μηχανικά(ρομπότ)-Όμηρος.
Η ασπίδα του Αχιλλέα ήταν κατασκευασμένη από στρώματα μετάλλων τοποθετημένα εναλλάξ το ένα πάνω στο άλλο και ο αριθμός τους ήταν -νομίζω-εφτά(7).Ο τρόπος κατασκευής της ήταν τέτοιος που τον έκανε "άτρωτο".
Αυτές είναι μόνο δύο από τις Ομηρικές αναφορές σε προχωρημένες τεχνολογίες.

matrxΜέλος
18/01/2004, 21:56:46
quote:
Στην εποχή μας, εμένα μου δίνεται η αίσθηση πως όλα σε σχέση πάντα με την τεχνολογία εξελίσσονται πολύ αργά.
Πάτησε ο άνθρωπος στο φεγγάρι και μετά...εγώ βλέπω μια στασιμότητα.
Για να μη μιλήσουμε για τα <ατυχήματα> σε δορυφόρους κλπ.
Μας αφήνουν να δούμε αυτά που πρέπει να δούμε....
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ

scullyΜέλος
19/01/2004, 10:24:18
quote:
κατι πολυ σοβαρο μου δειχνει εμενα η ανακοινωση αυτη με τον αρη,δεν νομιζεται?

Ειναι πραγματι ύποπτο...!
Αληθεια ξερεις αν η NASA ανακοίνωσε επισημα τους λογους...?!

quote:
Θα ήθελα να ρωτήσω τον/ΤΗΝ ΦΊΛΟ/Η ΙΛΕΨΤΡΙΟΝ αν γνωρίζειτι έγινε τελικά με το πρώτο όχημα που έφτασε στον Άρη και καταστράφηκε . Βρέθηκαν συντρήμια ή το ίδιο ;

Δεν εχω ακουσει κατι...?!
Λες για το οχημα ροβερ?!
Ηταν 2 αν δεν κανω λαθος...

GirtosΜέλος
19/01/2004, 13:32:27
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΟΔΩΜΩΝ ΚΙΣ ΓΟΜΩΡΩΝ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΝΔΙΚΟ ΕΠΟΣ (ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ) ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΑΜΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΠΑΛΕΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.Η ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΑ <<ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ> ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ-ΕΠΟΥΣ.

gK

GirtosΜέλος
19/01/2004, 13:36:59
ΕΠΕΙΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.ΟΙ ΚΟΥΤΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΕΧΝ ΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙΜ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΥΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ,ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ.

gK

korleoneΜέλος
20/01/2004, 07:49:38
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι το πρώτο όχημα έπεσε στον Άρη και ή το σύστημα προσγείωσης δεν λειτούργησε σωστά (είναι κάτι σαν μπαλόνι που περιβάλλει το όχημα) ,ή το όχημα κόλησε σε κάποιοπ βράχο. Δεν είμαι σίγουρος γιατί το είχα δει και γω στις ειδήσεις πριν αρκετό καιρό

KORLEONE

korleone

scullyΜέλος
20/01/2004, 09:33:17
quote:
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι το πρώτο όχημα έπεσε στον Άρη και ή το σύστημα προσγείωσης δεν λειτούργησε σωστά (είναι κάτι σαν μπαλόνι που περιβάλλει το όχημα) ,ή το όχημα κόλησε σε κάποιοπ βράχο. Δεν είμαι σίγουρος γιατί το είχα δει και γω στις ειδήσεις πριν αρκετό καιρό

Οκ φιλε, θα το ψαξω στο net και θα παραθεσω καποιο link.

quote:
ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΑΜΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΠΑΛΕΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

Πολεμικα αεροπλάνα...?!