ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΤΥΦΕΩΝΑΣ47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
Astral_Μέλος
11/11/2003, 15:33:38
Καλησπέρα...

Έχω κάνει και εγώ τέτοιου είδους κάλεσμα.
Δεν παρατήρησα κάτι το φοβερό ούτε τρομακτηκό, αλλά μεν περίεργο ναί.
Μικρός, πρέπει να έχουν περάσει πάνω απο 10 χρόνια.

Λέγετε ότι γύνεται μόνο την παραμονή της πρωτοχρονιάς (δεν ξέρω αν είναι αληθές, εμείς τότε το κάναμε), ακόμα απαγορεύετε να καλείς συγγενικά πρόσωπα (ούτε και αυτό, λέγετε πως είναι πάρα πολύ επικίνδυνο). Ρωτούσαμε διάφορα, παρόν μέλλον παρελθόν, τα πάντα...
Δεν αναφέρθηκαν ούτε παρουσιάστηκαν κάποια γεγονότα μετά...
Εμένα δεν με ενθουσίασε και πάρα πολύ, το μόνο πού με παρεξένευσε είναι η κίνηση απο το πιατάκι, γιατί εμείς αυτό είχαμε για δίκτη.
Πολύ περίεργο πράγμα!!!

Edited by - Astral_ on 12/11/2003 11:40:05

YHVHΜέλος
11/11/2003, 17:40:51
ΩΝ...
quote:
2ΟΝ) ΕΧΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
3ΟΝ)ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕΣ

Γιατί ειδικά όχι σε ανοιχτό χώρο? Τι διαφορετικό συμβαίνει?
Και ο αγιασμός είναι πάντα αποτελεσματικός? Η πείρα μου μου λέει πως μόνο από λίγες εκκλησίες δουλεύει και καλύτερα να τον φτιάχνεις μόνος σου...
Όσον αφορά το αλάτι, ή δεν δουλεύει ή δεν κάνω κάτι σωστά.
Πάντως γιατί ειδικά όχι σε ανοιχτό χώρο?????????????

Solve et Coagula
endoramaΜέλος
11/11/2003, 19:02:52
quote:
Η πείρα μου μου λέει πως μόνο από λίγες εκκλησίες δουλεύει και καλύτερα να τον φτιάχνεις μόνος σου...
στις μερες μας ακομα και ο αγιασμος "χαλαει" βεβαια δεν φταιει ο αγιασμος αλλα οι παρασκευαστες τωρα για να τον φτιαξεις μονος σου................

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

eViLΜέλος
11/11/2003, 20:12:45
Φιλοι Trivil και ΝΕΟΣ ειστε εκτος θεματος και χωρις να εχετε καποια εμπειρια η καποια σοβαρη θεωρια επι του θεματος χαλατε την ροη την συζητησης..Σας παρακαλω αν δεν εχετε κατι πανω στο θεμα ή καλυτερα αν εχετε παρακαλω να το αποδεικνυετε γιατι οπως φαινεται ολα αυτα σας φαινονται αστεια...Παρ'επιπτοντως αναφερθηκε η εσωτερικη δυναμη...Και μετα λετε το θεμα γελειο???Για να υπαρχει εσωτερικη δυναμη πρεπει να υπαρχει αυτοσυγκεντρωση για την συναξη ολων των εσωτερικων δυναμεων ολων τον ατομων πραγμα δυσκολο σε παρεες ατομων που σκοπο εχουν να εξαψουν την περιεργια τους...
Συγγνωμη αν κανω λαθος..

Χαιρετω...eViL one...

...Don't even thing of it...

YHVHΜέλος
11/11/2003, 20:22:53
Πριν από τρεις βδομάδες (27 Οκτώβρη δε θα'τανε?) πήγα πεζοπορία στον Άγιο Νεκτάριο Αιγίνης με κάποιους φίλους μου. Μου δόθηκε η εντύπωση ότι ο "αγιασμός" δεν ήταν αγιασμός αλλά νερό (μη πόσιμο) κατευθείαν από το δίκτυο ύδρευσης, χωρίς "ευχή". Ήταν απλά μια εντύπωση, όμως ήμουν πεπεισμένος. Ρώτησα, ρώτησα, ρώτησα κι έμαθα ότι "για πρακτικούς λόγους" (μα καλά, είμαστε σοβαροί?) κάθε χρόνο αγιάζουν μόνο τις βρύσες και όχι το νερο το ίδιο! Εντάξει, όπως και να το κάνουμε, πιστεύω ότι η εκκλησία (η αρνητική της, επίσημη πλευρά που βγάζει ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος) έχει χάσει το δικαίωμα να εκπροσωπεί τον χριστιανισμό...
Χρειαζόμαστε πολλούς Βαρθολομαίους, αλλά Χριστόδουλους μόνο για καντηλανάφτες! (Η προσωπική μου άποψη μόνο, μην με δαγκώσετε...)
Επιμένω όμως: Γιατί ειδικά όχι σε ανοιχτό χώρο?????????????

Solve et Coagula
eViLΜέλος
11/11/2003, 20:32:07
Φιλε YHVH χεχε πολυ καλη η παρατηρηση σου και σοβαρη....αλλα μηπως ξεφευγει λιιιιγο απο το θεμα μας?(Χωρις να θελω να σε θειξω)...

Γινεται το ποτηρακι σε ανοιχτο χωρο??Δεν εχω ακουσει τπτ γι'αυτο...
Χαιρετω...eViL one...

eViLΜέλος
11/11/2003, 20:37:13
Sorry γι'αυτο το post μου..αλλα με τοσα ασχετα που ακουστηκαν και μιας και παρατηρησα κατι στον φιλο YHVH θα ηθελα να σε ρωτησω πως εβαλες την φωτο στην μεση του πλαισιου???Εγω δεν τα καταφερνω...ολο στην ακρη μου την πηγαινει..

Και παλι συγγνωμη για την διακοπη της ροης του θεματος...

Χαιρετω...eViL one...

eViLΜέλος
12/11/2003, 00:25:22
Ρε παιδια που ειστε ολοι?Γιατι μιλατε??Θελω και καποιο αλλο ατομο αν ειναι ευκολο και εχει καποια εμπειρια με ποτηρακι να την εκφρασει για να δω καποια πραγματα....

Χαιρετω...eViL one

eViLΜέλος
12/11/2003, 00:32:38
Γιατι κοιμαστε ολοι τοσο νωρις το βραδι ενω ξερετε οτι εδω εχουμε να φιλοσοφησουμε μυστηρια?

The eyes is the only truth...

12/11/2003, 01:24:45
μην κάνεις στον εαυτό σου, αυτό που δεν θα ήθελες να κάνουν οι άλλοι σε σένα...

(σχετικά με το κεντράρισμα της εικόνας τώρα:
[center]το url της εικόνας όπως το είχες ανάμεσα σε δύο [img][/img]
[/center] )

αυτή...που τα κατάφερε!

AZΩΕΛΜέλος
21/05/2004, 20:02:52
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ.
ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΩ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ... Ε! ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΕΛΙΟΥ.
ΧΕ ΧΕ! ΕΓΩ ΕΔΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ...
ΧΑ ΧΑ! ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!
ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ 27 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ "ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ"...
ΩΧ, Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!
ΛΟΙΠΟΝ! ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΩ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΨΙΛΟΣΑΛΤΑΡΕΙ, ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!), ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ... ΧΑ ΧΑ! Α, ΡΕ ΛΑΖΑΡΟΥΚΟ!
ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ, ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.....ΑΠΛΟ...ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ!
ΑΦΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ...
-ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ;
-ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ.
-ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΑ;
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΟΧΙ. ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ... ΞΕΡΕΤΕ!
-ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ;
-ΝΑΙ. (ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ)
-ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
-ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ;ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;
Ε! ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!
ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΒΑΡΥ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ. ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ..
-ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΙ ΜΕ ΝΕΡΟ;
-ΛΑΖΟ!!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΕΝΕΙ ΜΕ ΝΕΡΟ!
-ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ;
ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ!
-ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!
ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΤΑ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ!
ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ...
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ...
ΧΤΥΠΑΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ!
ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ, ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΕ ΝΕΡΟ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΜΕ ΝΕΡΟ....
ΩΧ...ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!
ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ!
ΑΧ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΗΚΑ, ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΥ!
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ "ΛΑΖΟ", Η ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ - ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ, ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ... ΜΟΙΡΑΣΤΗΤΕ ΤΟ... ΜΟΙΡΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΖΩΗΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

ΑΛΕΣΑΝΔΡΟΣΝέο Μέλος
22/05/2004, 01:47:33
Kαι ο Πυθαγορας εδινε χρονο στο γελιο. Και ο Απολλωνιος φροντιζε να κανει τους αλλους να γελουν.
Εμενα βεβαια σημερα, ο Λαζος με την γκαφα του, με εφτιαξε.
Και για αυτο, Ευχαριστω!

ΝΕΜΕΣΙΣ

AZΩΕΛΜέλος
22/05/2004, 02:09:10
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ...ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ.......ΚΑΙ.... ΛΑΖΟΣ;
ΧΕ ΧΕ! ΑΧ ΜΩΡΕ ΛΑΖΟ! ΑΧ ΜΩΡΕ ΛΑΖΟ!
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΕΣΑΝΔΡΕ, ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΛΙΟ, Η ΚΑΡΔΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

23/05/2004, 04:59:23
Πιστεύουμε ότι το παρόν Θέμα θα είναι καλύτερο να μεταφερθεί στο Forum "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"(από το .-= Η ΨΥΧΗ =-. που το φιλοξένησε αρχικά) για σκοπούς απλά καλύτερης κατηγοριοποίησης της θεματολογίας μας.

Ομολογώ πάντως πως είναι μία εξαιρετικά ψυχ-αγωγική πρόταση και περιμένω σίγουρα να διαβάσω και άλλα ανάλογα περιστατικά "ανθρώπων-περιβολιών" ψυχής!

Η "άγνοια" εξάλλου υποδεικνύει συνήθως και μία ανάλογη αθωότητα! Με την ημι-μάθεια δημιουργούνται τα προβλήματα...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

AZΩΕΛΜέλος
23/05/2004, 15:37:47
ΣΩΣΤΟ, ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

GuessWhoΜέλος
24/05/2004, 01:18:18
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΑΖΟ!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΠΕΤΑ ΜΕΣΑ 5-6 ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ,ΛΙΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ.

lencolasΜέλος
24/05/2004, 08:51:54
ΠΩΠΩΠΩ!ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΩ!
ΦΙΛΗ ΑΖΩΕΛ,ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΕΤΣΙ!ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ "ΣΥΜΒΑΝ" ΤΟΥ ΛΑΖΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΛΗΝΑ "ΑΣΠΡΑ ΡΟΥΧΑ,ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ"..ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΑ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ...!!

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ GuessWho...!!!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

AZΩΕΛΜέλος
25/05/2004, 12:38:44
ΦΙΛΕ LENCOLAS, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΛΑΖΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΡΟΤΑΛΑ!
ΕΧΘΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ!
ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΣΤΕΙΟ!
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΚΤΛ. Ο ΛΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ.
ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ... ΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!!
ΑΡΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;" ΚΑΙ "ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;" ΚΑΙ "ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΥΤΟ;" ΚΑΙ "ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;" ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.(???)
-ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
-ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΛΑΖΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ;
-ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;
ΑΠΤΟΗΤΟΣ!
-ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΡΑ!
-ΚΑΜΕΡΑ; ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ;
-ΝΑΙ, ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ;
-ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ;
ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΑΓΡΙΑ.
-ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ;
-ΠΑΝΤΟΥ! ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΤΙΑ ΤΩΡΑ! ΤΟ ΦΑΝΑΤΑΖΕΣΕ ΑΥΤΟ;
ΤΩΡΑ ΕΓΩ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.
-ΠΑΝΤΟΥ;
ΚΑΙ ΒΟΥΣΣΣΣ...ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!
Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΜΟΥ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
ΞΑΝΑΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΗΣΗ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ, ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ. ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ. ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ...
ΕΙΧΕ ΧΤΕΝΙΣΤΕΙ, ΕΙΧΕ ΝΤΥΘΕΙ, ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΙΕΛΙΟΤΑΝ. ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΔΕΞΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΒΕΡΤΑ Ο ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ! ΠΟΖΕΣ ΕΔΩ, ΒΛΕΜΑΤΑ ΕΚΕΙ! ΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΥΦΟΣ "TO BE OR NOT TO BE" ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΗΝ ΟΘΩΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ... ΤΖΟΚΟΝΤΑ!
-ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΛΑΖΟ;
-ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ!
-ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;
-ΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩ!
ΜΕ ΥΦΟΣ "ΑΤΣΑ" ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ!
-ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΒΟΥΒΟ ΚΙΜΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΡΕ ΠΑΛΑΒΕ;
- ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ!
Ε! ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ! ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ!
-ΡΕ ΣΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ;
ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΑΛΤΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑΤΑ.
-ΛΑΖΟ ΕΙΣΙ ΚΑΛΑ;
ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΨΥΘΙΡΙΖΟΝΤΑΣ "ΕΛΑ ΕΔΩ!"
ΕΠΕΜΕΝΕ...ΠΗΓΑ...
-ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;
-ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ! ΜΕ ΕΚΘΕΤΕΙΣ!
-ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΤΩ; ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;
-ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ;
-ΠΟΥ;
-ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΟΥ!
-ΓΙΑΤΙ;
-ΑΣΕ ΜΕ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!
ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ...
-ΟΡΙΣΤΕ! ΚΑΤΣΕ!
-ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ;
-ΝΑΙ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ΜΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!
-ΚΑΛΑ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΕΚΕΙ, ΤΩΡΑ! ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΕ!
ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΙΟ ΕΚΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝ Η ΕΡΜΗ!
ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΥΦΟΣ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ...
-ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΑΖΟ! ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΤΑ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...
ΚΤΛ.ΚΤΛ.ΚΤΛ.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ... ΘΑ ΓΕΛΑΓΕΣ;
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ!
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ...ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΩ! ΧΕ ΧΕ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!
ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ. ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ. TEST DRIVE ΑΥΡΙΟ... ΜΕ ΕΜΕΝΑ! ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

ΕΥΧΟΜΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ...ΔΕΝ...ΔΕΝ!

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

elpidaΜέλος
26/05/2004, 11:02:33
Αγαπητή AZΩΕΛ

Μπορώ να πω πως μέσα στην καθημερινότητα και το τροχάδι της ζωής απολαμβάνεις ευχάριστα διαλλείματα με την βοήθεια του φίλου σου ... ανεξάρτητα εάν τα νεύρα σου μπορεί να γίνουν ελαφρώς κρόσια...

Το γέλιο όμως μετά τα σβήνει όλα ...

Επίσης νομίζω πως δίνει καταπληκτικές ιδέες για ... ένα παιχνίδι on TV σαν κάτι Αμερικάνικα, με διάφορα ευτράπελα ....

inandaboveΜέλος
26/05/2004, 14:21:11
QUOTE (elpida) : "Επίσης νομίζω πως δίνει καταπληκτικές ιδέες για ... ένα παιχνίδι on TV σαν κάτι Αμερικάνικα, με διάφορα ευτράπελα ...."

χαχαχαχαχαχαχ!!! 'Αψογη ιδέα!! Φανταστείτε το...
"Lazos Live" !!!