ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΤΥΦΕΩΝΑΣ47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
10/11/2003, 01:19:25
μια απορια !

ποιος ο λογος να καλεσεις ενα πνευμα?
δεν εχει καμμια καλη ταινια?
θελουμε απλα να ξυπνησουμε την αλλη μερα και να το παιξουμε στους φιλους μας οτι και καλα κανουμε επικλισεις ?
ειναι in?

ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενα ατομα ειδικα μικρης ηλικιας μπαινουν στην διαδικασια αυτη?

τους λειπει η αδρεναλινη απο την καθημερινη ζωη τους και προσπαθουν να την βρουν με αυτο τον τροπο?

αποκομιζεται κατι απο ολα αυτα?
πιστευεται οτι εχετε να κερδισεται κατι απο ολα αυτα?

ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται
μερικοι και κακως καποιοι λενε πραγματα εδω μεσα που μονο κακο μπορουν να κανουν γιατι καλο δεν προκειται να κανουν σε κανεναν!

endoramaΜέλος
10/11/2003, 02:37:21
συμφωνω απολυτα φιλε Τυφεωνα ισως και γιατι το αγνωστο μαγνητιζει ασχημα ειδικα σε εφηβικες ηλικιες.

και οταν θα βγει ο επιδοξος χαρι ποτερ για καφε με τους φιλους του να μην καυχηθει που στοιχειωσε το σπιτι του? πως θα κανει την φιγουρα του?
προσωπικα παντως την τελευταια φορα που ειδα καποιον να κανει φιγουρα καβαλησε πεζοδρομιο και αφησε πισω την εξατμιση και κομματια λαμαρινας.
ασχετο λετε? οχι γιατι ο ελεγχος χανεται απο την μια στιγμη στην αλλη ειδικα σε περιπτωσεις "μαγκιας" με αποτελεσμα την φτωχη τριχοφυια λογω τραβηγματος των μαλλιων

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

OmniΝέο Μέλος
10/11/2003, 16:06:01
Λοιπόν Φίλοι ΤΥΦΕΩΝΑ και endorama, όλα αυτά που αναφέρετε είναι καλοί λόγοι για να τρέξουν κάποιοι (κυρίως νεαρής ηλικίας) και να επιδοθούν σε ότι είδους παράξενο, αφύσικο και επικίνδυνο παιχνίδι βάζει ο νούς τους. Γιατί σαν παιχνίδι το βλέπουν, χωρίς να γνωρίζουν το τι υπάρχει πέρα από εκεί. Και μετά αρχίζουν τα τραύματα ... σωματικά και ψυχικά.
Δυστυχώς αυτό που διαβλέπω, και λυπάμαι πολύ, είναι οτι δεν πείθονται με λόγια ανθρώπων που γνωρίζουν περισσότερα, αλλά και από την άλλη πλευρά θα πρέπει να δούμε τους πολυποίκιλους τρόπους μέσω των οποίων ερεθίζονται και καταφεύγουν σε τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να σας θυμίσω την δεύτερη εκπομπή της Άννας Δρούζα με θέμα "φαντάσματα" όπου εκπροσωπήθηκε και το esoterica, όπου για μια ακόμα φορά φάνηκε η επιπολαιότητα αυτών που ορίζουν την εκπομπή, παρόλη την στάση και τις συμβουλές του εκπροσώπου. Εκείνη την ημέρα στις 7:30 το απόγευμα, βγήκε στον αέρα κάποιος ο οποίος περιέγραψε την εμπειρία του από επίκληση πνευματων με την βοήθεια βιβλίου και κλειδιού. Δεν περασαν 15 μέρες και να, ακριβώς το ίδιο πείραμα έγινε από νεαρούς φίλους του forum στο τοπικ "ΜΑΓΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ" και κάτι ανάλογο στο παρόν τόπικ.
Θέλω να απευθύνω έκκληση σε σας νεαροί μας φίλοι να μην αδικείτε τόσο πολύ τον εαυτό σας καταφεύγοντας σε τέτοιου είδους ενέργειες. Διαβάστε, πληροφορηθείτε, στοχαστείτε, ακούστε τις συμβουλές που σας δίδονται, μέχρι να αντιληφθείτε τι γίνετε γύρω σας και πόσο καλά πατάνε τα πόδια σας. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε την αυτοεκτίμηση που αναζητάτε από δώ κι από κεί με λάθος τρόπους.

eViLΜέλος
10/11/2003, 16:37:47
Καταρχην φιλοι μου καλησπερα σας...Φιλη nicole επειδη οπως λες προκαλεσα και λες οτι δεν εχουν δυναμη τα πνευματα..δοκιμασε το...Θα αλλαξεις γνωμη για πολλες θεωριες...Επειδη προκαλεσα και μονο...και ουσιαστικα βγαζεις ψευδεις την εμπειρια μου..Αναφερεις επισης οτι δεν λενε αληθειες...Εμενα προσωπικα μου ειπε πραγματα που ηξερα μονο εγω...και ενα πραγμα το οποιο ηταν οικογενειακο μυστικο και μετα ρωτησα και εμαθα οτι αληθευει..Δεν εχουν δυναμη αρα προσπαθουν μονο να σε τρομαξουν..Χμμμ ψαξε αρθρα για την Αγγλια και την Γερμανια..και πιο συγκεκριμενα αρθρα για πανεπιστημια και θα απαντησεις μονη σου σε αυτο και για τους θανατους που εχουν προκληθει,τα κομματα,εξαφανισεις κτλ...Δεν μπορεις να πεις οτι θελουν απλως να σε τρομαξουν οταν δεν μπορεις να τα κατανοησεις και να καταλαβεις τον σκοπο τους...Σε προτρεπω να ψαξεις πανω σε αυτα που ειπα γιατι οπως βλεπω η ιστορια μου σου φανηκε φανταστικη...Εγω ειπα εξ αρχης οτι πολλοι δεν πιστεψαν και ουτε το περιμενω..Εγω ομως που το εζησα ξερω, γι'αυτο μην προσπαθησει κανεις να διαψευσει αυτα που λεω ειτε με θεωριες,ειτε με οτιδηποτε αλλο θελει...Οπως λεει και ο φιλος KaTaPeLoS ο μονος δρομος για να παθεις οτιδηποτε κακο απο τα πνευματα ειναι ο φοβος...ο οποιος παντα υπαρχει σε τετοιες περιπτωσεις γιατι ερχεσαι σε επαφη με κατι το οποιο δεν μπορεις να καταλαβεις...ειναι κατι το εξωπραγματικο για σενα...

Αγαπητε/η devilmanson καλο θα ειναι να μην πραγματοποιησετε αυτο που θελετε και να αποφυγετε αυτο το παιχνιδι..Για το καλο σας..

Φιλε Ο ΩΝ πολυ ωραια αυτα που λες και συμφωνω απολοιτα...θα διαφωνισω στο θεμα ομως του καλου πνευματος...Υπαρχουν ισες πιθανοτητες στο καλεσμα πνευματος...

Φιλε KaTaPeLoS η πραξη μας αυτη ηταν απερισκεψια βεβαια...δεν αντιλεγω..αλλα λεω και ισχυριζομαι ολα αυτα επειδη το εζησα..οχι επειδη εχω διαβασει καποια πραγματα...Και δεν μπορω να αρνηθω οτι μας "ετρωγε" η περιεργια να δουμε πως ειναι...Θα διαφωνισω στο θεμα ομως για το καλεσμα του πνευματος του χωρου...Στις περισσοτερες περιπτωσεις το πνευμα που ερχεται εχει ζησει σ'αυτο το μερος(αγνωστο πριν ποσο καιρο)...και ισος ειναι πιο ηρεμο απο αλλα πνευματα..γιατι μιλαει συνεχως γι'αυτο...Επεισης καποια στιγμη σε μια συζητηση που ειχαμε αναφερε καποιος οτι οταν το πνευμα που εχει καλεσθει ειναι του μερος απο το οποιο το καλεσες ξερει πολλα πραγματα για τον ιδιοκτητη,ή τον κατοικο του σπιτιου της τωρινης εποχης..Επισης συμφωνω στο οτι ειμασταν πολυ τυχεροι...Να τονισω οτι ολα αυτα που γραφεις φιλε μου ειναι πολυ σωστα(εκτος αυτα που ανεφερα πιο πανω) και πολυ ενδιαφεροντα...Ευχαριστω που ανεπτυξες τις σκεψεις σου πανω στο θεμα...Respect

Φιλοι μου θα ηθελα(και κακως δεν το ειπα εξ αρχης) να αναφερετε αν εχετε παιξει αυτο το "παιχνιδι" για να γνωριζουμε αν αυτα που λετε ειναι βιωματα ή θεωριες...

Ευχαριστω πολυ...
Χαιρετω...eViL one...

...Don't even thing of it...

YHVHΜέλος
10/11/2003, 16:50:14
Πρέπει να παρατηρήσω κάτι... Είναι εύκολο να λέει κάποιος όταν έχει αποκτήσει τέτοιες (άσχημες) εμπειρίες "μην το κάνεις" "μα γιατί το κάνουν, αφού δεν κερδίζουν τίποτα". Όταν είσαι έξω απ'το χορό ξέρεις πολλά τραγούδια. Μην ξεχνάτε ότι η δοκιμή κάτι τέτοιου, εκτός από κακή εμπειρία, δινει σιγουριά για την ύπαρξη πνευμάτων και του "άλλου κόσμου", καθώς και της δύναμής του. Αν κάποιος ασχολείται χρόνια με αυτό, το πρώτο του μέλημα είναι "μήπως έχασα τόσα χρόνια για το τίποτα? Αφού υπάρχει τρόπος να σιγουρευτώ...". Φυσικά χωρίς επαρκείς προφυλάξεις (η συνήθης περίπτωση) τα πράγματα είναι αλλιώς.
Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα... Αλλά για σκεφτείτε το!

Solve et Coagula
eViLΜέλος
10/11/2003, 17:08:43
HYVH πιστευω πως ετσι δινεις την εννοια της προτροπης και οχι της αποτροπης...Συγγνωμη αν κανω λαθος..Επισης πολλοι δεν πιστευουν στην υπαρξη αυτου του παιχνιδιου...

Ποτε δεν ξερεις...

Χαιρετω...eViL one...

10/11/2003, 21:46:09
quote:

Μην ξεχνάτε ότι η δοκιμή κάτι τέτοιου, εκτός από κακή εμπειρία, δινει σιγουριά για την ύπαρξη πνευμάτων και του "άλλου κόσμου", καθώς και της δύναμής του.

δηλαδη αυτο ειναι που λειπει απο την ζωη μας και πρεπει να ανακαλυψουμε?
η σιγουρια της υπαρξης πνευματων?
επιτρεψτε μου να πιστευω οτι αλλα πραγματα εχουν προτεραιοτητα στην ζωη μας!
πραγματα που ξεκινουν απο μεσα μας!

οσο για τον φιλο evil επιτρεψε να σου πω με φιλικο υφος παντα οτι αν σκοπος σου ηταν να προειδοποιησεις καποιους ωστε να τους αποτρεψεις απετυχες.

μαλλον εκανες το ακριβως αντιθετο και μαλιστα το ενυσχησες με δηλωσεις του τυπου

'Καταρχην φιλοι μου καλησπερα σας...Φιλη nicole επειδη οπως λες προκαλεσα και λες οτι δεν εχουν δυναμη τα πνευματα..δοκιμασε το...Θα αλλαξεις γνωμη για πολλες θεωριες...Επειδη προκαλεσα και μονο...και ουσιαστικα βγαζεις ψευδεις την εμπειρια μου..Αναφερεις επισης οτι δεν λενε αληθειες...Εμενα προσωπικα μου ειπε πραγματα που ηξερα μονο εγω...και ενα πραγμα το οποιο ηταν οικογενειακο μυστικο και μετα ρωτησα και εμαθα οτι αληθευει..''

ειλικρινα δεν εχω καταλαβει τελικα ποιος ηταν ο αρχικος σκοπος σου!

Ο ΩΝΜέλος
10/11/2003, 22:51:14
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ
1ΟΝ)ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ . ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ !
2ΟΝ) ΕΧΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
3ΟΝ)ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕΣ
4ΟΝ)ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ Η ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΟΥΤΖΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ
5ΟΝ)ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΝΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕ 3 ΑΤΟΜΑ ΙΔΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΣΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΑ (ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ)
6ΟΝ) ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ , ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!
7ΟΝ)ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΔΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ !!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΨΙΝ

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ

endoramaΜέλος
11/11/2003, 00:42:14
φιλοι omni,ΤΥΦΕΩΝΑ,Louca και ΩΝ συμφωνω απολυτα μαζι σας
τωρα φιλε evil να σου πω την αληθεια και εμενα με μπερδεψες λιγο γιατι οπως πολυ σωστα ειπε και ο ΤΥΦΕΩΝΑΣ
quote:
μαλλον εκανες το ακριβως αντιθετο και μαλιστα το ενυσχησες με δηλωσεις του τυπου
'Καταρχην φιλοι μου καλησπερα σας...Φιλη nicole επειδη οπως λες προκαλεσα και λες οτι δεν εχουν δυναμη τα πνευματα..δοκιμασε το...Θα αλλαξεις γνωμη για πολλες θεωριες...
εδω που τα λεμε προκαλεις λιγο για ασχημες δοκιμες και δεν λεω οτι το κανεις επιτηδες ομως πως να το κανουμε?.....προκαλεις.

quote:
Φιλοι μου θα ηθελα(και κακως δεν το ειπα εξ αρχης) να αναφερετε αν εχετε παιξει αυτο το "παιχνιδι" για να γνωριζουμε αν αυτα που λετε ειναι βιωματα ή θεωριες...
χεχε φιλε μου μερικοι μαθαινουν χωρις να χρειαστει να καψουν την γουνα τους εγω προσωπικα μαθαινω απο τα παθηματα των αλλων πιστεψε με ειναι μια καλη μεθοδος εκμαθησης γιατι εχω τοσους καμενους γνωστους μου που γεμιζουν γηπεδο και αφου εχω δει με τα ματια μου οτι η γουνα καιγεται γιατι να δοκιμαζω πανω στην δικια μου αναμενα σπιρτα? ειμαι πιο εξυπνος/πονηρος/προετοιμασμενος/μαγκας? και θα προσεχω? και οι αλλοι ετσι ηταν

from us

eViLΜέλος
11/11/2003, 00:52:47
Φιλε Τυφεωνα ο σκοπος μου ηταν και ειναι να εκφρασω ενα βιωμα που ειχα καποτε ωστε λεγοντας καποια πραγματα και αναπτυσοντας το θεμα "οσοι δεν ξερουν να μαθουν"..Δεν προτρεπω κανεναν για τιποτα.Και αυτο που ανεφερες με την nicole ειδες εγραψα το nickname της πιο πριν για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις,γιατι ηθελα να απευθυνθω μονο σε αυτη για καποιους λογους.

Επισης το αν καποιος θελησει να παιξει το ποτηρακι(το οποιο και κατακρινουμε) θα ειναι κακο του κεφαλιου του...με δικια του θεληση και βουληση το κανει..γι'αυτο απαλλασομαι απο μερικες ευθυνες που ακουσα απο μερικους και που υποτιθεται οτι εχω...Σ'αυτο το forum ηρθαμε να μιλησουμε,να συζητησουμε,να ανταλλαξουμε αποψεις..οχι να βαλουμε κακοβουλες ιδεες στο μυαλο του αναγνωστη..Εγω ανοιξα αυτο το θεμα με σκοπο να μαθουν οσοι δεν ξερουν οπως προανεφερα..Τωρα με το να λετε οτι με τα λογια μου τους προτρεπω,το δειχνετε συνεχως με τις απαντησεις σας..Αρα εμεσως τους προτρεπετε εσεις και οχι εγω...

Φιλικα...eViL one

11/11/2003, 01:17:06
Φίλοι μου ας σταματήσουμε επιτέλους να ασχολούμαστε με το αν τα γραφόμενά μας προτρέπουν σε δυσάρεστες ενέργειες. Έχω την εντύπωση πως από την αρχή ο evil μας προειδοποίησε για την επικυνδινότητα του "παιχνιδιού". Γιατί να τον κάνουμε να απολογείται συνεχώς χωρίς λόγο; Αφού εξαρχής το δήλωσε, ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. Ας μην κρεμόμαστε από τις λεπτομέρειες του κάθε ένα και ας ασχοληθούμε λίγο με το θέμα.

Φιλικά

TrivilΝέο Μέλος
11/11/2003, 01:26:12
Το θεμα ξεφυγε μου φαινεται..μην το χαλατε.
Ενταξει το ειπατε 1,2,3,4...αλλα παραπαει πια, πιστευω πως ολοι καταλαβαμε τι θελετε να πειτε σε ολους οσους εχουν την περιεργεια να παιξουν με το 'ποτηρακι'. Απο κει και περα ο καθενας περνει την αποφαση του.

καπου διαβασα πως αυτο το φαινομενο που το ποτηρακι κουνιεται και σχηματιζει λεξεις ειναι δημιουργεια απο την δικια μας εσωτερικη δυναμη, και το κανουμε χωρις να το καταλαμβενουμε επειδη ολοι συγκεντρωνομαστε στο ποτηρακι και περιμενουμε πως και πως για να κουνιθει ετσι χωρις να παρουμε χαμπαρι οτι το κουναμε εμεις πιστευουμε πως ειναι καποιο πνευμα.
τι γνωμη εχετε γι'αυτο; ειναι δυνατον κατι τετοιο;
δεν το πολυ-πιστευω αυτο το πραγμα, αλλα και απο την αλλη μου ειναι δυσκολο να πιστεψω πως μπορει ο καθενας να καλεσει πνευμα και ειδικα με τοση ευκολια!

-----
Rules are made to be broken...

eViLΜέλος
11/11/2003, 01:29:10
Ευχαριστω φιλε Τσανακαλε για την κατανοηση σου...

Στο θεμα μας τωρα...

endoramaΜέλος
11/11/2003, 01:48:49
δεν χρειαζεται κανενας να απολογειται για τα λεγομενα του γιατι πολλες φορες τα λεγομενα καποιου παρεξηγουνται και στο κατω κατω ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του πανω σε ενα θεμα.
οσο αναφορα την προκληση εγω ετσι το ειδα και ειναι απλα η αποψη μου δεν δικασα κανεναν δεν ειμαι ο ευαγγελατος "ορκιζομαι"

from us

AredhelΝέο Μέλος
11/11/2003, 02:30:45
O/H Trivil έγραψε παραπάνω τα εξής:
quote:
καπου διαβασα πως αυτο το φαινομενο που το ποτηρακι κουνιεται και σχηματιζει λεξεις ειναι δημιουργεια απο την δικια μας εσωτερικη δυναμη, και το κανουμε χωρις να το καταλαμβενουμε επειδη ολοι συγκεντρωνομαστε στο ποτηρακι και περιμενουμε πως και πως για να κουνιθει ετσι χωρις να παρουμε χαμπαρι οτι το κουναμε εμεις πιστευουμε πως ειναι καποιο πνευμα.

Έχω διαβάσει και ακούσει και εγώ ότι όλα αυτά που συμβαίνουν προέρχονται από την ένωση σε εσωτερικό επίπεδο των ατόμων που πέρνουν μέρος. Πιστεύω ότι υπάρχουν και μεμονωμένα άτομα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν φαινόμενα είτε συνειδητά είτε και ασυνείδητα!
Να σημειώσω ότι δεν έχω κατασταλλάξει στο αν πιστεύω σε τέτοιες εκδηλώσεις πνευμάτων αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε άποψη!

Φιλικά πάντα,
Aredhel

strangewondererΜέλος
11/11/2003, 03:24:15
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ .

SeCtOr_Νέο Μέλος
11/11/2003, 12:06:47
καλισπερα παιδια ειμαι κενουργιο μελος και ελπιζο να περασουμε καλα! στο θεμα μας τορα...

διαβασα ολλα τα προιγουμενα και το πιστευω το ολο θεμα με το ποτιρακι αλλα ωπος ηπε και παραπανο ο φιλος μας ο Aredhel ολλα αυτα ιπαρχει περιπτοση να γινονται με τιν σκεψη για τι ολοι ξερουμε οτι χρισημοποιουμε το 3% νομιζω του μιαλουμας... φανταζεσται να χρισιμοποιουσαμε περισοτερο τι θα καναμε ? το 50% ασπουμε δεν ειπαρχη περιπτοση απο την σιγκεντροσει 4ρον η και πιον πολων ατομον να διμιουργουμε μεταφισικες διναμης ??
μια ιποθεση κανω!

NeosΜέλος
11/11/2003, 12:41:58
γελασα πολυ με ολα αυτα που γραφετε, μπραβο σε καλο μου...

λοιπον φιλοι "μαγοι", πιστευω οτι καταλαβατε την πραγματικη δυναμη του μυαλου σας, ο ανθρωπος μπορει να πεισει τον εαυτο του να κανει ή να δει πολλα αρκει να το πιστεψει.
Τι ενοώ οταν καταφερεις να ξεγελασεις τον ευαυτο σου αυτος αυτοματα σε πιστευει... γιατι ο ανθρωπος λειτουργει αυτονομα χωρίς να το καταλαβει...
Τι ενοώ? Οταν εισαι λιγο συναχομενος όλος ο οργανισμος σου ξεκινα ενα πόλεμο εναντια στο κρυολογημα που υπαρχει περιπτωση να πάθεις...
Το τι κανει...αστο χρειαζονται παραπανω απο 2000000000000... σελιδες για να περιγραφει... εσυ ομως απόλα αυτα τι καταλαβαίνεις ? ΤΙΠΟΤΑ.. ακριβως τίποτα...
Ενα παραδειγμα οσο αφορά το κρυολογημα κα την ψυχη του ανθρωπου.
Εγινε πειραμα σε περιπου 100 ατομα... Ολοι ήταν ασθματικοί, ο γιατρος (οπου ηταν και ψυχολογος-ψυχιατρος) λοιπον τους εδωσε ενα χάπι οπου υποστηριζε οτι θα τους θεραπευσει 100% εαν το επερναν για ενα 6μηνο
καθημερινα...
το αποτελεσμα... 94 ασθενεις "θεραπευθηκαν" το χάπι δεν ηταν τιποτε αλλο απο αλλατι...ναι αλατι...
ο γιατρος ειχε αφιερωσει αρκετές ωρες να τους πεισει οτι το χαπι θα τους θεραπευε και αυτοι το πιστεψαν... και στην τελικη τα καταφεραν!
ποτηρακια και τετοιου ειδους μπουρδες ειχα κανει κι εγω πολυ παλια...
αλλα πνευμα γιοκ!(μηπως γιατί απλά δεν το πίστευα?)

SeCtOr_Νέο Μέλος
11/11/2003, 12:53:34
σοστο και αυτο neos γιατι τωρα αν παι μια παρεα να καλεσει ενα πνευμα με το ποτιρακι και το εχουν παρει στα αστια και χαχαχα και χυχυχυ δεν πιστευω να γινει τπτ απολιτος ενω αν το πιστευεις εισαι καπως φοβισμενος μονο με τιν σκεψη σου κατι μπορεις να βγαλεις.

╟�SeC╬Or_�╣

endoramaΜέλος
11/11/2003, 15:08:30
σωστη η αποψη της αυθυποβολης αλλα δεν ειναι ο κλειδι για ολα γιατι δεν νομιζω οτι γινεται λαμπογυαλο το σπιτι μονο και μονο επειδη πιστευεις στα πνευματα και φοβασαι

γιατι το ποτηρακι μπορει να κουνιεται απο το τρεμουλο των χεριων αλλα για τρεμουλο που να τα κανει γυαλια καρφια δεν εχω ακουσει ποτε ουτε παρκινσον να ειχαν

και δεν πεθαινει καποιος απο τον φοβο του επειδη ΔΕΝ ακουσε/ειδε κατι

παιχνιδια του μυαλου? το να βλεπουν 4-5 ατομα ταυτοχρονα οτι μια καρεκλα εκτοξευεται και διαλυεται στο ταβανι θα το περιγραφατε σαν ομαδικη παραισθηση? μπορει και να συνελθουν οταν μαζεψουν τα κομματακια ξυλου απο το πατωμα και τα σημαδια στο ταβανι εγιναν απο τον σεισμο

from us